Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1530 . 1531 . 1532 . 1533 . 1534 . 1535 . 1536 . 1537 . 1538 . 1539 . 1540 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 18:53
- Nahlásit

Gerda
pořád platí nařízení, že se má kreslit tamto?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 19:51
- Nahlásit

Biluška
hlavně platí nařízení že nikdo nesmí psát pod eldovokurku!!
taky budu mít autystyckej pokojík....bohužel těsně vedle aleksy

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 20:00
- Nahlásit

davidkova renata
bohužel těsně vedle aleksy

tststs asi tě nevemu k mořeti

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 20:17
- Nahlásit

Alexa
tssss stejně nás nigde nevemou by si mysleli že nastalo stěhování národůch

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2013 21:29
- Nahlásit

davidkova renata
hlavně platí nařízení že nikdo nesmí psát pod eldovokurku!!
takže máme malovat eldovokurku a ne tamto?

taky budu mít autystyckej pokojík....bohužel těsně vedle aleksy
si myslím, že nemovitost v sousedství Aleksy má dost nízkou hodnotu....

hancaw
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 07:51
- Nahlásit

My s Gerdou o tom víme své - dva roky jsme sousedily chatkou hned proti Alexe a Sysině

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 10:19
- Nahlásit

Biluška
No jistěě, platí tamto, ne eldovokurek ))

hancaw
jojo, ale nejhorší byl beztak Afričan, že jo?

Už kreslíte?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 11:50
- Nahlásit

Gerda
Už kreslíte?
já zatim ne..zatim shánim info vo universálnim vojákovi )))))))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 18:59
- Nahlásit

Gerda
No jistěě, platí tamto, ne eldovokurek ))
Si to jenom pro jistotu ujasním - kreslí se tamto, nikoliv eldovokurek, jo? Se ptám, aby zase nevznikl nějaký renonc

hancaw
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2013 20:34
- Nahlásit

Mám něco nakreslit? A co?
Gerda ony asi jely na směny jedna ve dne druhá v noci i když opčas se nějak prolínaly...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2013 11:18
- Nahlásit

hancaw
Mám něco nakreslit? A co?
můžeš třá ztvárnit svý vnitřní pocity
Biluška
Se ptám, aby zase nevznikl nějaký renonc
skoro bych řekla že vznikne navzdory fšemu )
hele děcka to je ale KRÁÁÁSNĚ co??!!
a víkend má bejt parádnickej,musíme něco podniknout

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 10:37
- Nahlásit

Co děláte pumprdlící? My sekáme eletriku...mám objednaný i stěhováky na sběrný dvůr, přijedou zítra, dnes by měly bejt hotový nejšpinavější práce v tom pokojíku...těšim se zas do práce, až si vodpočinu od ruk....hlavě nic už neva, na tu nemá už nic vliv, třeba mi jasně elektrikář řekl, že chce kafe bez ničeho, a já nejdřív zapomněla na uvařenou vodu a pak jsem mu tam úplně krásně nalila smetanu. A pak jsem vyklízela pokoj a zapomněla jsem úplně sundat záclony. A taky jsem tak různě chodila...a prostě je to mnohem rychlejší, než mělo bejt, odpo si raději dojedu pro tena lejdy.

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 11:05
- Nahlásit

davidkova renata víkend má bejt parádnickej,musíme něco podniknout Můžeš vyřezávat dýně a nebo slavit dušičky vyber si Já osobně pudu provětrat koště bo budem z děvčaty slavit jako každoročně pivem a koláčky "...Za sychravých, zamlžených listopadových dní beze slova táhnou vychladlou krajinou nadsmyslové bytosti.Za strašidelných nocí jedenáctého měsíce se při úplňku otvírají hroby.Mrtví vstávají,aby vzdali hold bohyni,černé hrůzu vzbuzující vládkyni všech mrtvých. Neklidně se potulují, zakryti stínem a mlhou, lomozí v našich domech,třepotají okenními tabulemi nebo slyšíme jejich žalostné volání.Vládu přebírá bůh podsvětí,kterému Keltové říkají Samhaim. Ten se ožení s již zmíněnou bohyní a ona při cestě do svých podzemních komnat vezme s sebou do hlubin veškerou zeleň,životní sílu a semena rostlin.Zářící slunce začne chřadnout a pak zemře..."1

Sam(h)ain - čas zániku a obnovy
Nejdůležitějším svátkem prakticky v celém keltském světě byl vždy Samhain, Keltové tímto svátkem začínali nový rok. Slavil se v předvečer 1. Listopadu a mnohé z jeho tradic se zachovaly, byť pod plastikem křesťanství, dodnes.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 11:16
- Nahlásit

Gerda
My sekáme eletriku
uš to vypuklo? nezávidim..
a já nejdřív zapomněla na uvařenou vodu a pak jsem mu tam úplně krásně nalila smetanu
at je rád že mu kááávu nevařilo eldo
danajasa
táhnou vychladlou krajinou nadsmyslové bytosti
twe vo jedný bych tady i věděla
jinak na helouýn seru úpa stačí že ho slavěj ty parchanti ve škole,takovej bordel si neumí představit nikdo nechápu proč slavíme nějaký takovýdle pojebaný svátky,,to už rovnou mohla zůstat jolka!

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 11:29 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

davidkova renata Nnene mamko bu zkusíme to letoss jak Mexiku buenos díás já už taky du-Úplně naopak je tomu v třeba v Mexiku, kde se naopak lidé veselí, přímo na hřbitově pořádají pikniky, zpívají a tančí , pečou sladké lebky ...cestou z hřbitova rozhazují růžové lístky až k domu a uvnitř stojícímu oltáři, aby k nim mrtví "našli cestu"... Du si zakousnout nákou sladkou lebku

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2013 14:08
- Nahlásit

davidkova renata
uš to vypuklo? nezávidim..
no ty blázne, kdybys viděla ten byt, kleplo by tě pětkrát. Máma už opustila palubu s práškem na srdce )) Je to hotový staveniště. Zítra ještě přijedou odvážeči nábytku, takže to bude ještě ke všemu prázdné staveniště )) A to ještě týden. Ale zas je pozitivní, že už ode dneška bude smět používat koupelnu, pročež to je jediná dobrá zatim zpráva. Všechno gute bude až příští vejkendos. Ještě budu malovat, na to padne asi další srdeční prášek ))

hancaw
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2013 21:19
- Nahlásit

danajasa mamka se vdává? nebo frčí na dofču tudíž šíří zkázu?

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2013 16:39
- Nahlásit

Čus blázni, jsem ráda, že už sme doma, poté, co nám Hančice hned v začátku vycházky dosti utekla, sme si s mamkou nenápadně řikaly, jak se těšíme, až budem domki a nebudeme už muset chodit, na první piknikový místo jsme dorazili úplně vyřízený a cestou pak Hančici hrozily, že jí pošlem na trek s malodoktorem, že ten jí to pěkně předvede, jak nám je. Lucynka taky vlatně trochu remcala....jdu odpočívat, abysem na vás měla zas dost sil na zítra, Markus se těší jenom trošku, spíš teda na to jídlo, než na vás.

hancaw
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2013 19:56
- Nahlásit

Bodejť! jste se furt plazily jako když jdete na popravu! skoro jsme se nehejbaly z místa! jít pomaleji tak ležim!

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2013 10:09
- Nahlásit

hancaw nebo frčí na dofču tudíž šíří zkázu? Nnee poletíme spolu slavit sfátky do Mexika za Á je tam ted 36C ve stínu a za BÉ tam bude žůžová žranice na hřbitově náhrobky se budou pod dobrotama jen prohejbat Samosébě sme obě dot lakomé,takže dýně vemem co nejvěčí abysme si v nich vodvezli na potom,bo cpát sladký lebky do kabelky se už posledních 500 tůze neoplatí Jo budou tam i Edemsovi což je každoroční rodinné setkání nesmím zapomět granátky a semtexky pro děti

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2013 10:40
- Nahlásit

Nazdar degéni
Fafín má další zkoušku a huš se jí blíží i krytí, béme množit a peníze se nám jen pohrnou
Taky mám doma další Jarofacku, páč Barunek již odcestoval zpět ke svému páníčkovi a byl nahrazen Bettynem.
Jinak tu je uragán a utekla mi Samazajíce doufám, že ji chytím dřív než začne mrznout.
davidkova renata
at je rád že mu kááávu nevařilo eldo
držte huby sestry

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2013 10:46
- Nahlásit

EldogueroJinak tu je uragán Jéžíši drž si to tam bo po něm hned dojde organtýn a v těsném závěsu orangután esli zdrhnou za samazajícem a doběhnou až knám pošlu na tebe né jedno letadlo,ale celou sešikovanou letku

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2013 11:10
- Nahlásit

danajasa
Já to nevolala, rači bych, kdyby to vodešlo vod nás třá nach Polsko ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2013 17:39
- Nahlásit

Nazdar blázni, to sme zase měli pěknej den! Jeli sme si jako páni až k Bajkofcům, vystopovali se, aji na nás přišly golyje s petl, stopoval taky Nablilek, ale jak stopoval, ví jenom Bajko, bo my ho nikdo v poli neviděli. Mysleli jsme, že Bajkofka jen jde polem s vodítkem v ruce. Pak jsme chodili a pili kávu a jedli sušenky a zase chodili kol koních, ke kterým už se Markusek nepřibližuje, bo ho takovej jeden hnusnej kůň kopl ohradníkem, v sobotu. A pak jsme vzali pejskííí na psí hřiště a pak jsme zas šli a pak jsme jeli domki. No a už cestou sme si řikali, jak máme uklízet a už to vypadalo, že neuklidíme, ale nakonec to aspoň u nás konečně klaplo. Teď už jen čekám na elektromuže a pak to přestěhujem a pak už zas musim do práce.

Eldoguero
Fafín je prostě děsně chočenej už, krásně gratulujeme! A Bettyn je taky choďák?

Hančiceeeee
mám od Bajkofky pšenku a krmnou řepu, chceš krmnou řepu? Hele, oni tu pšenku nechtějí! Ani to naklíčený proso...chtěj jenom okurek, salát, mungo, zelí, kefír...

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2013 18:13
- Nahlásit

Gerda
oni tu pšenku nechtějí!

Jsou zmlsané!!!

hancaw
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2013 19:40 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

Gerda jasně! jim nic jinýho nedej a budou to žrát! Jsou to potvory nepřizpůsobivý! kousek řepy a pčenku bych si vzal aji proso. kujukuju pani!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2013 19:40
- Nahlásit

čuus kravjeny,,to byl ale krásnej den albertíí co? sme byli furt venku
hancaw
skoro jsme se nehejbaly z místa! jít pomaleji tak ležim!
s tebou já sem skončila,nejsi normální!!! zaplatim ti 10 výletů s makynou a hin sa hukáže jak béš svježí
Eldoguero
Fafín má další zkoušku a huš se jí blíží i krytí, béme množit a peníze se nám jen pohrnou
jo! gratulujem fafýnoj,sem netušila ža ty chodácííí sou tak šikovný čéče

Jinak tu je uragán a utekla mi Samazajíce
nebožák samazajíce.. hledalas f čipu lesa????
uragán u nás byl též,málem nám uletěl Nablil

Gerda

Hele, oni tu pšenku nechtějí! Ani to naklíčený proso...chtěj jenom okurek, salát, mungo, zelí, kefír...
ukaž jim pekáč,sviním..třá to přehodnotěj

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2013 22:22
- Nahlásit

Gerda
Jo jo Bettyn je taky choďák, ale míň než Fafín, možná příští rok už nebude choďákem
davidkova renata
nebožák samazajíce.. hledalas f čipu lesa????
Není nebožák, bjéhá si po dvoře, zejména pak za tmy a v jednom člověku se nedá chytit, hajzl jeden divokej
Asi du spát, bo noc

pawLINka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 08:50
- Nahlásit

Bré deň, jdu tak kolem (náhodou samozřejmě), tak vás musím pozdraviti i zde.

Eldoguero
byl nahrazen Bettynem
Maj děsně originální jména v tédlecté chofce.
Uka Bettyna.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2013 09:09
- Nahlásit

Baico
hancaw
Jsou zmlsané!!!
jim nic jinýho nedej a budou to žrát! Jsou to potvory nepřizpůsobivý!
už jim tu pšenku klíčim, aby jim chutnala...děsně na mě útočej, že chtěj saláááát a vokureeeeeeek, kvočej a pak s tim bojujou, myslim, že je na tom nejvíc baví bojovat s listem. Dostávaj vždycky svojí směs normálně, jako slépky, potom jim rozsypu tu pšenku po kleci, aby musely hledat, potom rozházim zelný a salátový listy, do toho rozházim mungáče a ještě poházim naklíčený proso. A jdou jen po tom listí a vokurce a mungáčích. Francina už asi roste, protože už snáší skoro stejně velký vajce jako ostatní dvě. Nemaj zimní čas, snášej v letnim čase. Dnes přijede 50 kilo směsi, ještě potřebuju nový seno - to vojtěškový je na ně ostrý, píchaj se o klacíky, potřebujem luční seno. Sem to vojtěškový probírala, postřihávala, aby se jim tam dobře bylo, odměnou si nasraly do napáječky.

davidkova renata
uragán u nás byl též,málem nám uletěl Nablil
to je fakt, letěl jako vítr ))

<< 1 ... 1530 . 1531 . 1532 . 1533 . 1534 . 1535 . 1536 . 1537 . 1538 . 1539 . 1540 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání