Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1476 . 1477 . 1478 . 1479 . 1480 . 1481 . 1482 . 1483 . 1484 . 1485 . 1486 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 20:42
- Nahlásit

Alexa
tagže vám oznamuju že sem právě vysázela do truhlíků macešky a umyla vokna přiznejte se kerá ste to byla ?
Nehaž to na nás stejně s to byla ty bo seš nasratá páč my nemůžem za to že máš z macešek pugét pro ledovou královnu

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2013 10:46
- Nahlásit

stala se taková divná věc,.. nevím jestli to víte.. ale venku sněží :X

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 07:29
- Nahlásit

zdar ženy, slibované oteplení je tu!! Nejteplejší den týdne a široka daleka vůbec nakonec přinesl slibované šokové oteplení, teplota stoupá k závratným -2 stupňům....

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 10:46
- Nahlásit

ČUs dámy, tady svítí slunko jako blázen starý, už otvíráme okna do kanclůch a zase z nich začínají skákat pejskiiiiii A máme ostříhanýho bobtaila, nevim, jestli si umíte představit, jak ten pes vypadá..jako lusianskej leoprd. Nepoznáš ani za bůcha, co to je za čokla )))

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 18:31
- Nahlásit

GerdaA máme ostříhanýho bobtaila Ne ostříhaný bobík vypadá jak koza a nikdy jináč

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 22:18
- Nahlásit

Bo noc ostříhaní boptajlové

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 08:54
- Nahlásit

proč mrtkuje???????????????????????????

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:13
- Nahlásit

davidkova renataproč mrtkuje?
To vás pánbu trestá za to že se nemodlíte

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:41
- Nahlásit

danajasa
To vás pánbu trestá za to že se nemodlíte
twe aha!

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 10:03
- Nahlásit

Čus modlenci! Je hnusně jako v řiti...ach jo.

mac1
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 15:39
- Nahlásit

Zkusím se pomodlit....Ty kreténe tam nahoře, už si ten sníh strč do ...., doufám, že to pomůže

zavrelka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 16:16
- Nahlásit

mac1
kéž by to pomohlo ....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 18:06 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

mac1
Zkusím se pomodlit....Ty kreténe tam nahoře, už si ten sníh strč do ...., doufám, že to pomůže

koukám,že je nás zoufalejch povícero..twe tam je kosa jak f tulení prdeli zas a to má přituhnout!! se posrali asi ne?! byly doby kdy posly špatnejch zpráf rovnou vraždili..čéče má to něco do sebe myslim

btw todle je taky dobrý
http://www.novinky.cz/veda-skoly/296737-v-pripade- srazky-s-asteroidem-bude-nejlepsi-se-modlit-doporu cuje-sef-nasa.html

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 19:13
- Nahlásit

čus modlenci i vymodlenci

davidkova renata
zavrelka
mac1

btw todle je taky dobrý
Zkusím se pomodlit....
tagže jedna univerzální motlitba na fšechno

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 19:47
- Nahlásit

Alexatagže jedna univerzální motlitba na fšechno Jasný,takže Panekomarijápodsrpenskátytovidíš bude dostačující?

laguna
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 08:32
- Nahlásit

Všechno neljlepší k svátku Alexa poslala jsem ti pépéelkem trošku snížku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 09:52 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čus degeni..doba ledová je doba ledová

žiiiš

evidenční číslo: 515/2013
plemeno: kříženec naháče
popis: pes, 2 měsíce
srst: šedohnědobílý, naháč
velikost: štěně
nalezen: 14.03.2013, 15:00
Praha 9,Čakovice,Park
charakteristika:
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 222025917, 222025916, 233554242

jo voni tam sou dva kurva

to je super v týdle zaSRaaný kose takový štěnata

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 11:34
- Nahlásit

čus slunečnice

laguna
poslala jsem ti pépéelkem trošku snížku

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 16:55
- Nahlásit

Alexa
Fšechno nejlepší k svátku paní

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 17:22
- Nahlásit

Alexa
Všééécko nejlepší k pravejm jmeninám pani

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2013 21:50
- Nahlásit

Nazdar prdi! Fše nej k Aleksově fčerejší svátce!
Dneska byl príma zamrzlej den! Markus už je dva dny děsně zlej a hnusnej, agresivní a protivnej, pročež je to tím, že mám moc práce a venčíme jako když nevenčíme a ještě k tomu má dietu, která spočívá v tom, že je čokl naprosto nesnesitelnej, prostě hrůza. Tak sme to byli pěkně napravit, dokonce aji Hančice řikala, že je to nějaký podezřelý, jak Mařek furt utiká a běhá a loví, jako blázen starý. Furt jsem jí musela mít v merku a volat, pořád běhala velká kola, načež Kešun se naučil báječnou věc - když se fotim, dostanu jídlo. Její focení je o tom, že počká, až na ní zamířím, a už si jde pro jídlo. Nestihnu ovšem vůbec zaostřit. Prostě jak se míří, tak se rovnou jde jíst. Takže na mě furt koukala, jestli už nemířím. Já teda mířila ale nestihla jsem jí ani jednou vyfotit. Prej zamířit stačí. Pak se snažila sama koukat na foťák, že prej to bude lepší, když si to bude regulovat sama. Páč chce víc jídla. Džin to autystycky nepochopil a tak mu bylo souzeno jenom běhat a pak být smutný, když se fotilo. Čubky si naházely na břicha dost bahna, které zamrzlo. Vydrželo krásně zamrlé celou vycházku. Roztálo v autě. V mojem autě. Vzhledem k tomu, že Džin jezdí v autě tak, že sedí Mařce na zádech a mě škrtí na pásech, bylo zbahněno aji Mařčí zádo. Kešun, jindy ležící na celé volné půlce vozu, ležel na místě Mařkově taky. V pohodě by se k nim vešel ještě jeden dosti velký pes, celá půlka auta byla volná.Všechny čubky seděly na jedné hromadě. Jediný, kdo nebyl šťastný, byla Maryje. Ale už je zvyklá, ví, že když jede Džina, bude mít borderskou pokličku na zádech. Byl to moc pěkný den, jen jsme zmrzly, zejména na hlavě, velice.

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2013 13:16
- Nahlásit

Bré odpoledko Pakůn má pohár opravdický pohár ze závodů

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2013 16:17
- Nahlásit

Proč tak dementně fouká? jsem se málem poblila jak jsem čekala, než mi zestárnou stopy, to tak lomcovalo dodávkou, až jsem měla mořskou nemoc. Ale paní Crysa zvedla stopu úžasně, na to jak funělo a co tam mohla vymyslet, tak to šla jak za bezvětří v rose Kakamilek se v jednom místě zamotal, ještě některý veci neumí, jako třá rozfoukanou stopu rozluištit hned na poprví. Ale taky dobrý. Jsem vyfoukaná do morků kostích.

danajasaBré odpoledko Pakůn má pohár opravdický pohár ze závodů

dobrý pes je Pakůň jen tak dále, ať tvá egostěna prohýbá se pod poháry úspěchy značící

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2013 17:39
- Nahlásit

danajasa
žiš už zase pohár???? máte moc šikovného pakoně pani! gratukuju! vo vás se záměrně nezminuju

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2013 22:03
- Nahlásit

danajasa
Gratulace pakůňýčkovi ještě jednou! Je to moc dobrý pes.

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2013 07:37
- Nahlásit

Nazdar jelymáni, to vám byl ale ohavnej vejkendek, což??!!

Gratuluju pakoní jednotce k zisku cenejch kovů!!! Sou jediný pozitivum tohodle vejkendu..

Bylo u vás taky tak naprosto strašně?? Ráno -14, ale hlavně, naprosto nenormální vichr, tak strašně ledovej, že ochlazoval aspoň vo deset stupňů, prostě kosa neuvěřitelná - za celou zimu sem nevymrzla tak jak fčera, byla sem venku hodinu, f kompletní severský výbavě, a stejně mě ofouklo profouklo.. A dneska to pokračuje Jako to si to počasí neuvědomuje, že za 4!!! slovy štyry!! dny touto dobou vyrážim do lesůch??!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2013 07:38
- Nahlásit

čus blázni staří

jako co to je??? kuwa kde to sme aby 25 března bylo -10 a padaly bílý sračky

danajasa
pakoníková obrofská gratulace

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2013 08:54
- Nahlásit

něco bych napsala ale nemůžu,zamrs mi komp

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2013 09:15
- Nahlásit

davidkova renataněco bych napsala ale nemůžu,zamrs mi komp
Mě zamrzla držka ke zdi,páč mi vyhasly krbofky,jediný teplý mýsto je hmyzáková zakopaná pod dvěma peřinama odmítající vylízt za jakoukolif cenu

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2013 12:00
- Nahlásit

Holky, mám dotázek - jak je to s používáním antiparazitik v těhotenství a s malým mimčem?
Konkrétně mám na mysli Scalibor.

Psi jsou sice domácí, ale v posteli s námi nespí.

<< 1 ... 1476 . 1477 . 1478 . 1479 . 1480 . 1481 . 1482 . 1483 . 1484 . 1485 . 1486 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání