Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1476 . 1477 . 1478 . 1479 . 1480 . 1481 . 1482 . 1483 . 1484 . 1485 . 1486 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 08:54
- Nahlásit

Biluška
Hele vem si kolik díky těm čoklům ušetříme. Za pobyt f kryosauně jiný lidi platí velký prachy. Za bahenní lázně taky. Dokonce platí za to, že můžou pochodovat na běžícím páse...my to máme zadara a v terénu. To samé na kole... Pak si večer zaposiluješ s lopatou než uklidíš bobky a ještě máš u toho aromaterapyji.... si myslím, že fakt ušetříme velký prachy

Táák to sedí!

Brý ráno všem

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 09:04
- Nahlásit

davidkova renata
dělej sem na prvním rohu(hned vedle autysty toníka) a čekám na tebe..nebudu tu stát věčně
nazdárek Mi mohlo taky dojít že hnedle u brány na mě bé čekat Ovečkin, je tady už vod neděle... a hnedle mě táhnul za váma aby mi moch ukázat toho hajzla Toníka co ho zas předběch i tady

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 09:40
- Nahlásit

bonc
toho hajzla Toníka co ho zas předběch i tady
no prostě ovečkin má pech i v dalším životě no..
a dělej pod už..

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 10:37
- Nahlásit

Nazdar, mě to neva, že je zima, Mařen je zase oživlej pěkně, běhá si a lyžuje, je mi to lepší než vedro. Tagle se voblíknu a du si jako pán. Nesněží vodorovně, víichru nemaje vydržím venku s trojma fuskama libovolně dlouho. Takže za mě ok )))) jen nevim, jak v tom máme stopovat...no koneckonců na to naše stopování to stačí, myslim, vyšlapu Markusoj do sněhu cestu a pude nám to pěkně.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 13:02
- Nahlásit

Nazdar játra
Dnes jsem velmi, ale velmi nasraná však vy víte proč.
Jestli mě někdo během dnes ještě vytočí, koukejte mi nosit do kriminálu buchty s pilníkem

Venta
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 13:17
- Nahlásit

davidkova renata
sem na prvním rohu(hned vedle autysty toníka)
Toník má radost, že nebude postávat na rohu furt sám ale nesmíš ho prej srát, bo si dál bude dělat, co chce

Venta
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 13:19
- Nahlásit

bonc
no hele, jestli chceš, uděláme nějakej souboj Ovečkina a Toníka, aby měl Ovečkin šanci jednou vyhrát. V čem by chtěl soutěžit?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 13:38
- Nahlásit

Venta
ouboj Ovečkina a Toníka, aby měl Ovečkin šanci jednou vyhrát. V čem by chtěl soutěžit?

esi ve stání na fleku tak tam chcípnem na stáří než se to rozhodne!
du sem nasraná stejně jako eldo tagže..!

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:15
- Nahlásit

Eldoguero koukejte mi nosit do kriminálu buchty s pilníkem
Napiš si laskavě do požadafků-z gumovou rukojetí bo letos už maj všecko pod proudem,teda pokud nechceš novej ůčes pak stačí vobyč

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 14:39
- Nahlásit

danajasa
Nic, Laguna stejně nejede, tak si počkám do zítra, nebo do večera, však oni mě ještě zvládnou hnout žlučí

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 16:48
- Nahlásit

Eldoguerovšak oni mě ještě zvládnou hnout žlučí Ti řikám,nemůžeš do lochu,by ses tam šíleně nudila oproti tvýmu momentálnímu životu je tam ukrutná nuda

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 16:59
- Nahlásit

Brý den,

jak je krasotinky... venku je pěknej humáš a ty malý krtci si tam hrajou.

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 17:34
- Nahlásit

AkkyHákky venku je pěknej humáš a ty malý krtci si tam hrajou.Jako dyž to potajmu křížíš s ledníma medvědama tak se nedif pak

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 22:06
- Nahlásit

danajasa
Jako dyž to potajmu křížíš s ledníma medvědama tak se nedif pak

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 08:35
- Nahlásit

bonc
Fčéra dávali na zůmu pořad o těhlech psech, co maj soužití s ledníma medvědima, sou to hraničářský psové, normálně si tam s těma medvědama hráli....

Brýtro národe luzných lidích!

bonc
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 10:11 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Naši slavní milý meterůlogové předpovídali na víkend velké ochlazení, bacha na to, při vyjasnění může být v horských údolích až -14.... Stěhuju se do horského údolí, páč tady je při čtvrtku -15,5
Zamrz mi pes, řikal že chce zpátky na špagát do koupelny k topení, že jako vocaď pocaď s tou sibiří - ráno nevylez z boudy, nečekal na snídani připravenej za dveřma ale čuměl na mě z budky a dělal esli bych mu to nemohla dát dovnitř..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 10:16
- Nahlásit

bonc
Zamrz mi pes
kerej? esi ten černej kretén tak gratuluju..nakonec se to krásně vyřešila ne?
jinak nou koment

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:29
- Nahlásit

Jsem si dočetla vedle toho psícholoka. Doufám, že mu ten jeho skorostaford aspoň ukousne půl prdele.

No a k tématu... Mám pocit, že jsem se ocitla na severním pólu. Chci zpět domů do tepla.

Tak zase jdu hýřit dobrou náladou o kus dál. Třeba na fb.

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 13:26
- Nahlásit

Co tu všichni madujete?

Já mám dneska pátek, protože si beru na zítřek dovču, takže ještě dvě a půl hodiny a pak nám začíná prodloužený víkend
V sobotu jdeme na coursing a můj hodný brácha nás pak odveze na oslavu tatíkových narozek, jinak bysme to nestihli na čas - je to přes celou Ostravu, pak se ožeru a knírači snad budou unavení z coursingu a snad nebudou moc otravovat
A vyzkoušíme si flyball, jsem zvědavá, jestli to děcka chytne

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 18:55
- Nahlásit

Venku je zima, nevzala jsem si rukavice a necelých dvou hodinách venčení jsem nemohla odemknout, normálně jsem stála asi dvě minuty a nemohla jsem s těmi zmrzlými rukami odemknnout vypadala jsem jak trotl, šli kolem sousedi a já se nemohla dobýt do chodby č. 2

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 19:06
- Nahlásit

Monty
crysuješ??

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 19:34
- Nahlásit

davidkova renata
asi jooo

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2013 19:46
- Nahlásit

Du vás pozdravit a du si zaplavat okolo špuntu,páč je to jediných pár kubíků tepla v okolí 100km jinak je všude kosa jak na antarktídě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 09:37
- Nahlásit

zdar kravjeny,nand hárá esi to někoho zajímá

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 10:10
- Nahlásit

krásný den celý den
dnes mám velmi květinkovou náladičku páč svítí sluníčko a konečně vyšlo moříčko v pěkným hotýlku u plážičky s klimatizacičkou a papáníčkem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 10:18
- Nahlásit

Alexa
dnes mám velmi květinkovou náladičk
taxi adoptuj nějakýho pejska z ukrajiny něco ti seženu chceš?

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 10:41
- Nahlásit

davidkova renata
nand hárá esi to někoho zajímá
mě to teda nezajímá
jinak teda zdar, venku je pěkná kosa zase, byla jsem s klíčema u baráku jak monty

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 11:32
- Nahlásit

davidkova renataněco ti seženu chceš?Hele nebé lepší ten z indije ty maj víc smrtejnejch nemocí přenosnejch na člověka nebudme troškaři

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 11:49
- Nahlásit

davidkova renata
danajasa

axi adoptuj nějakýho pejska z ukrajiny něco ti seženu chceš?

Hele nebé lepší ten z indije ty maj víc smrtejnejch nemocí přenosnejch na člověka nebudme troškaři

jj určitě něco sežeňte našich je tu málo tak proč sem nenatahat z celýho širýho světa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 11:59
- Nahlásit

Alexa
jj určitě něco sežeňte
neřikej dvakrát znáš mě! chceš psa psa nebo psa fenku? a barvu? a stupen postižení??

<< 1 ... 1476 . 1477 . 1478 . 1479 . 1480 . 1481 . 1482 . 1483 . 1484 . 1485 . 1486 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání