Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1476 . 1477 . 1478 . 1479 . 1480 . 1481 . 1482 . 1483 . 1484 . 1485 . 1486 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 18:03
- Nahlásit

Venta
byla jsem s klíčema u baráku jak monty
vůbec se ti nesměju a taky tě viděli sousedi, jak se chceš nermomocně dostat domů?

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 19:08
- Nahlásit

já vám zapomněla dát fotky z minulého pátku, Soph se mnou slavila svátek

babička přála

dědeček přál

mamka přála

Soph si den skvěle užívala

a Guliver taky, znásilňoval dědu

a tady oslavenkyně s dárky

a podělila se i s Gulim a Faith

konec fotoreportu
Příští život se chci narodit jako svůj pes

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 19:10
- Nahlásit

Monty
žiš zas bílí pse

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 19:16
- Nahlásit

MontyPříští život se chci narodit jako pes
Tak já taky budem kamarádi jo,hele myslíš že mi bé stačit karma na monty kníráče?

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 19:22
- Nahlásit

davidkova renata
žiš zas bílí pse
no co no, kvůli tobě je nepřebarvím

danajasa
hele, ale nesmíš zapomenout, že se musíš narodit jako bílý knírač

bonc
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 19:40
- Nahlásit

čus degeni, je tam tak strašná kosa že mi zamrzla i voda na plicích Černý zlo tři hodiny f kuse rotovalo a nejeví známky změny, zdá se že se pomalu dostává do kondice. Normálně sem na něm objevila nožní sval Teda takovej zárodek, poupě svalu by se dalo říct, ale je tam Bylo na čase, za 14 dní touto dobou budem gdesi v lese...... maximálně! spoléhám na ten pondělně-středeční teplotní šok, bez toho to nepé. Jsem zvědavá na kolikátym kiláku začne litovat že šel, na kolikátym se bude chtít vrátit zpátky do koupelny k topení s tim že se tam sám dobrovolně přiváže a na kolikátym začne litovat že se vůbec narodil

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 19:57
- Nahlásit

bonc
m tak strašná kosa že mi zamrzla i voda na plicích
mě f koleni
sem zvědavá na kolikátym kiláku začne litovat že šel, na kolikátym se bude chtít vrátit zpátky do koupelny k topení s tim že se tam sám dobrovolně přiváže a na kolikátym začne litovat že se vůbec narodil
no hele byla bych vopatrná..rači s sebou neber housenku

bonc
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 20:10
- Nahlásit

davidkova renata
no hele byla bych vopatrná..rači s sebou neber housenku
to je fakt, to by moje poslední céfka taky nemusela přežít..

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 21:51
- Nahlásit

tak v neděli jdeme vyzkoušet ten flyball to bude

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 22:30
- Nahlásit

Montytak v neděli jdeme vyzkoušet ten flyball Hele hlavně si tu bednu neber domů,páč jinak se už nikdy nezastavíš

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2013 22:36
- Nahlásit

danajasa
no ty vole, blázinec u kníračů tak by nás jmenovali, ikdyž to možná i bez bedny, protože jak pořád sousedí beztak slyší "zóna" "okolo" atd.

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2013 10:18
- Nahlásit

Jedu cvičit šedovlkou havěť, je krásný slunkatý den, mějte se fajn xichtí

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2013 17:21
- Nahlásit

Bré večír mám zamrzlou vodu v koleně díky čemuž mi v něm neloupe neb mi zamrzla noha do statické pozice,bohužel sem vylemtala půl litru hustýho kafé takže ted přemejšlím vo kámasutrovejch polohách krz hajzlík neb je bud nízko nebo děsně daleko podle ůhlu nástupu

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2013 18:14
- Nahlásit

Čus děckááá, už sme domki, teď sme přijeli, byli sme celé deň venku, Máňa je unavená a ani nebije pana Trikse Taky sme stopovali a Aky řiká - víš, jak to vaše stopování vypadá? Řikám - vypadá, jako když jdeš na hodně blbou procházku se strašně tahavym psem. A Aky řiká - jo a ještě je u toho poházený jídlo. Takže děcka, my stopařící asi nebudem, ale objevila sem, že mnohem lepší než stopa je pachovej čtverec, kterfej spočívá v tom, že stojíš (což je důležitý) a pes chodí ve čtverci a jí a pak je unavenej. Gut! To mě ba. Jak se máte?

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2013 18:27
- Nahlásit

Gerda
Jak se máte?
Celkem to i jde

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 14:22
- Nahlásit

čus paka
tagže vám oznamuju že sem právě vysázela do truhlíků macešky a umyla vokna což znamená že je u nás vodedneška oficijálně JARO!!!!!!!!!!!!!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 14:45
- Nahlásit

Alexau nás vodedneška oficijálně JARO!!!!!!!!!!!!!!! Pudu vysadit ven náký kočičky třeba začne taky jaro i u nás a pokud né aspon tu nebude takovej smrad

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 17:02
- Nahlásit

Nazdar blázni, hele, co? To byl zas pěknej den!

zavrelka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 18:03
- Nahlásit

... pěknej ? .... leda že by někdo vypnul ten vítr nebo zavřel dveře a okna ....

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 18:06 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

z
z
z
z
z
z
z
zkůůůrvená zimáááááááá
ale jinak docela dobrý, no.

a co to zas čtu?!? http://aktualne.centrum.cz/domaci/pocasi/clanek.ph tml?id=774301#utm_source=centrumHP&utm_medium=dyna micleadbox&utm_campaign=B&utm_term=position-1

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 18:11
- Nahlásit

Crysa zkůůůrvená zimáááááááá
Napříč Austrálií skáče klokan, po každých 100 metrech se zastaví, z jeho vaku vykoukne tučňák a blinká.
V Antarktidě tou dobou sedí ve skupině tučňáků malý klokánek, klepe se, občas kýchne a mumlá: "Zkurvený výměnný pobyty."

bonc
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 20:36
- Nahlásit

http://aktualne.centrum.cz/domaci/pocasi/clanek.ph tml?id=774301#utm_source=centrumHP&utm_medium=dyna micleadbox&utm_campaign=B&utm_term=position-1

gde maj kurwa ten jejich už tejden slibovanej teplotní šok????!!!!! Těch naslibovanej PLUS!!! 16 stupňů???!!! Nám ňáko zapomněli říct že ten teplotní šok bude spočívat f tom že už konečně chcípnu na zimu?

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2013 20:39
- Nahlásit

boncgde maj kurwa ten jejich už tejden slibovanej teplotní šok????!!!!!

teplotní šok je dnes, kdy tě šokují teploty, které budou následovat. Teda dneska nebyla zima ani tak teplotně, xicht mám slunkem spálenej, ale ten vít hnusnej je hrutus ledárna.

Jdu se zahrabat pod peřinu a předstírat, že jsem pohřešovaná pro celý svět.

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 09:30
- Nahlásit

CrysaJdu se zahrabat pod peřinu a předstírat, že jsem pohřešovaná pro celý svět.
Velmi ti závidím,neb mě neska zbudila paní zima v ložnici stála pod oknem a teploměr ukazoval11C což mě donutilo bud jít zatopit nebo pohledat péřový spacák abych nehumříla na podchlazení

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 15:33
- Nahlásit

Nazdar degeni,
už zase budou ty zas*aný Vánoce, jo? Jinak totiž nechápu důvod, proč by měly zase padat ty bílý mrdky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 17:26
- Nahlásit

pawLINka
už zase budou ty zas*aný Vánoce, jo?

du jebnout kapříka po palici a uvařit yngredyjence na brsalát ale dárky vo de mne nečekejte!

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 17:37
- Nahlásit

davidkova renata
du jebnout kapříka po palici a uvařit yngredyjence na brsalát du si teda nazdobit stromek http://youtu.be/yR0TfXBkykU

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 18:07
- Nahlásit

danajasa
u si teda nazdobit stromek http://youtu.be/yR0TfXBkykU

jj f kecech se poznávám,hlavně debilní kecy matek neonku nadchly furt se ho teda ptám esi si nepíchá tu maryhuááánu

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 18:45
- Nahlásit

čus můry, jenom procházím, hybernuju. JInak bych ty bílý mrtky nepřežila

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 18:47
- Nahlásit

čus krasavy
tak už tu ty mrtky padaj taky

přiznejte se kerá ste to byla ?????

http://www.novinky.cz/krimi/296392-divka-skrtila-s traznika-v-metru-jeho-kolega-schytal-par-kopancu.h tml

<< 1 ... 1476 . 1477 . 1478 . 1479 . 1480 . 1481 . 1482 . 1483 . 1484 . 1485 . 1486 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání