Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1476 . 1477 . 1478 . 1479 . 1480 . 1481 . 1482 . 1483 . 1484 . 1485 . 1486 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 08:49
- Nahlásit

Dobré jitro, blázni! Dneska sem zaspala, pročež Markus musela jít se mnou do práce a děsně se těšila, úplně dělala scény a poskákala svojeho jednoho z velmi mála kamarádůch, co má, tu chiméru vrčáka s jezefčíkem. Porazila ho na zem, chudáka, už je mu asi 15, ale pořád je děsně čipernej, jenom neustál mařky radost, tak sem jí musela držet, aby mu ještě něco neublížila. A páč sněží, tak nevim necim, jakej to zas bude den. Mařena se naučila "ukaž snížek", skočí na hroudu a hrabe nohama. A má děsnou radosť. Je to sněžnej pes, asi bude tahat mašéry.
V práci sme si teď zkoušeli dvojitý ípo aji s bobtailem, ale vono to moc nejde krz to, že je bobtail hloupej )))) Sem mu řikala - Bibi, si vem, že ofčák je nejchytřejší pes, univezální pracující...tak vona prostě neřikala nic a vlastně mě ani neslyšela asi...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 08:49
- Nahlásit

davidkova renata

Jo počasí.. tak to rozhodně neni, to máš zas recht

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 08:51
- Nahlásit

Gerda
ofčák je nejchytřejší pes
nepředběhla ho na žebříčku bordera???

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 09:10
- Nahlásit

čus paka
teďki sem přišla do práce, se mi nějak nechtělo po ránu

davidkova renata
akorát ti chci říct že ty tvoji finové sou eště horší než ty tvoji čilani!
jakto dyť jim to furt vycház hajzlům

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 09:13
- Nahlásit

Alexa
jakto dyť jim to furt vycház hajzlům
jako gde myslíš?????????????????????????? mám ti to tu vyfotit?????

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 09:45
- Nahlásit

davidkova renata
jako gde myslíš???

no tady určitě podle nich je hnusně tady je hnusně, u vás má bejt hnusně a neřikej že svítí slunce žbluňce, to by si mě dost nasrala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 10:05
- Nahlásit

Alexa
ne je samo hnusně jako už asi půl roku ale vo mrtkování tam ničehož nic neřikali a co myslíš???

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 10:10
- Nahlásit

davidkova renata
Ofčák jako ofčák, jako fci, ne jako vlčák nebo bordera )))
Aleks má finy? K čilanům? A má to kam dát všechno?

Markus má děsnej hlad, je jak já, tak aby mohla jíst jídlo, dělala držení nepříjemnejch věcí, pročež držela grém na ruky, postity, nabíječku na telefén, prezentaci...byla strašně ftipná, jak držela poctivě ))))

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 10:18
- Nahlásit

Bré jitro neska mám vcelku pozitívní vyhlídky-napřed se pudu válet k cvičímu doktorovi na teplej parafín a následně se pudu válet na cvičík bo pakůn bé bránit a možná příde i kouzelník,éé teda Paw s kouzelným Girunkem Jo a je mi teda ale nějak blbě vod žaludku,a to sem ani nic tudle nečetla,je mi blbě vod přírody což je pozitívní bo nemám hlad tudíž nežeru.Vono všecko zlé je k něčemu dobré

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 10:54
- Nahlásit

wami
jé paní ahoj, až teď jsem si všimla tvého příspěvku

beru si to osobně, že ti jednobarevné psy hezky vyfotí jen v Medlánkách
ale prd, neumíš číst? vždyť píšu toto: jo ty fotky jsou fakt paráda, miluji fotky psů v pohybu a Gwen a nesmím zapomenout i na Wami jsou na focení coursingu (a ne jen coursingu) fakt profíci
Na tvoje fotky se vždycky těším jak na Vánoce teda asi více :-D

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 10:57
- Nahlásit

Brej den, si zase beru v pátek volno
Takže už mám zase středu a pak ke konci týdne zase bude zmatená, jak lesní včela

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 11:08
- Nahlásit

Monty
Na tvoje fotky se vždycky těším jak na Vánoce
twe to bys wami asi dost urazila kdybyses na vánoce těšila jak já

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 11:16 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

davidkova renata
tak já to tedy upravím, těším se na ně, jak na Vánoce jak jsem byla malá
Teď už je to OK

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 13:32
- Nahlásit

Zdar játra, venku je kosa, je tam taková kosa, že je dokonce kosa i mě, když vylezu před barák v mikině ale vtáci řvou, jako bude

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 13:39
- Nahlásit

danajasa
následně se pudu válet na cvičík bo pakůn bé bránit a možná příde i kouzelník,éé teda Paw s kouzelným Girunkem
Jo jo, pojedem socializovat malé velké zlo Girunovité. Aspoň jí zase trošku splaskne hřebínek.

Venta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 13:53
- Nahlásit

danajasadanajasa
a je mi teda ale nějak blbě vod žaludku,a to sem ani nic tudle nečetla,je mi blbě vod přírody což je pozitívní bo nemám hlad tudíž nežeru
To se máš, já teda četla a sice je mi z toho blbě, ale i přesto žeru.

Jinak pozor - páv už umí na povel sedět a zůstat, teda se žrádlem. Bez něj se na mě vybodne a buď mě kousne a nebo zdrhne

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 13:56
- Nahlásit

Venta
páv už umí na povel sedět a zůstat, teda se žrádlem. Bez něj se na mě vybodne a buď mě kousne a nebo zdrhne
no ty woe a klikáš mu???? béš mít vycvičený čokle a ještě páva jo???
SEŠ PROSTĚ DOBRÁ!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 13:57
- Nahlásit

Venta
tss bestak je páf druch úpa ha hovno..to můžeš mít rovnou papouška esi mi rozumíš

Venta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 14:14
- Nahlásit

Alexa
no ty woe a klikáš mu???? béš mít vycvičený čokle a ještě páva jo???
neklikám, páč mi jeden klikr už zničil a ten druhej si schovávám před nim.

SEŠ PROSTĚ DOBRÁ!!!
tak vo tom žádná

Hele, ale odvolání od psů nemá, dneska chtěl pokousat takovýho psa jak křížence Tobiáše a mastina, nebo se chtěl od něj nechat pokousat, nevim přesně, každopádně neposlechl a musela jsem ho odlovit

davidkova renata
tss bestak je páf druch úpa ha hovno..to můžeš mít rovnou papouška esi mi rozumíš
no to je taky pravda, papoušek by se aspon naučil mluvit...narozdíl od páva

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 14:46
- Nahlásit

Venta
papoušek by se aspon naučil mluvit...narozdíl od páva

no ale páf zas umíé děsivě řvát, že každýho zažene i Gerdu

wami
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 15:43
- Nahlásit

Monty
neřeš, jsem si z toho dělala srandu... jsem náhodou po delší době nakoukla i semka... a zas jen tak nakukovat nebudu, nestíhám...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 17:47
- Nahlásit

Venku je strašná kosa!!!!!!!!!! Málem jsem umrzla. A to jsem přijela z obran a teprve jdeme venčit.

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 19:20
- Nahlásit

pawLINkaVenku je strašná kosa! a bude hůř http://youtu.be/65QCtlqq4y8

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 20:21
- Nahlásit

pawLINka
Venku je strašná kosa!
píšu z astrálu..sabyla sem se páč plošně má napadnout asi 20 cm mrdek, vo mrazu ani nemluvim..kurva neni březen náhodou?????????????

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 20:26
- Nahlásit

Nazdar myšky zlobivý
Venta
naklikanej páv jo? Jsi nejlepší, to se hned tak nevidí

Venta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 22:06
- Nahlásit

Eldoguero
naklikanej páv jo? Jsi nejlepší, to se hned tak nevidí
no právě že není naklikanej,nechce Ale povedlo se mi odvolání od misky, teda na pamlsek, jinak by asi psům sežral maso. No a pak muš chtěl od něj dát pac a to se mu taky nelíbilo a tak muše tak kousl, že mu skoro prokousl ruku, myška jedna paví zlobivá

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2013 22:21
- Nahlásit

Venta
no právě že není naklikanej,nechce
vzdouruje? tak bych ho nechala, já bych se takovýho páva bála
myška jedna paví zlobivá
to je teda myška ... kousavá

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 07:33 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

KURWA DRÁT!!!! Mrdky, mrdky, všude mrdky, tuny bílech mrdek!!!!!! Doufam že to maj f astrálu dobře značený, abysme se s mamkou dlouho nehledaly...

(včera sem se pokusila o venčení, sněžilo vodorovně, vichr jaxvińa, mráz asi -100, dokázala sem tam bejt neuvěřitelnejch 20 minut, myslim že držim rekord v pobytu f kryosauně!! A večer sem udělala tak neuvěřitelnou hovadinu že sem jela do Varů, myslíte že silničářům f březnu došlo že UŽ je zima??!!! Nááádherná cesta zpět vo jedenáctý večer, mrdky, mrdky, mrdky, mrdky kam se podíváš ale jedinej pluch by ani gůgl nenašel )

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 08:02
- Nahlásit

bonc
myslim že držim rekord v pobytu f kryosauně!!
Hele vem si kolik díky těm čoklům ušetříme. Za pobyt f kryosauně jiný lidi platí velký prachy. Za bahenní lázně taky. Dokonce platí za to, že můžou pochodovat na běžícím páse...my to máme zadara a v terénu. To samé na kole... Pak si večer zaposiluješ s lopatou než uklidíš bobky a ještě máš u toho aromaterapyji.... si myslím, že fakt ušetříme velký prachy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2013 08:18
- Nahlásit

bonc
Doufam že to maj f astrálu dobře značený, abysme se s mamkou dlouho nehledaly...
dělej sem na prvním rohu(hned vedle autysty toníka) a čekám na tebe..nebudu tu stát věčně

<< 1 ... 1476 . 1477 . 1478 . 1479 . 1480 . 1481 . 1482 . 1483 . 1484 . 1485 . 1486 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání