Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1476 . 1477 . 1478 . 1479 . 1480 . 1481 . 1482 . 1483 . 1484 . 1485 . 1486 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 09:54
- Nahlásit

hancaw
děkuji
No vypadají v nich fakt legračně, si zahráli na spartakiádu

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 09:56
- Nahlásit

a mají i odlehčené náhubky, které mi taky odlehčily peněženku

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 10:55
- Nahlásit

Nazdar flundři!

Monty
Pani, máte strašně špinavý děcka )))))) Moc gratuluju k jejich zlicencování, ste prostě sportofcííí, to je málo platný!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 13:42
- Nahlásit

nazdar vy mišky zlobivý
co zas kdo proboha vyhrál ?? už zas začla sezona,to si vokopčim nějakou tu gratulaci a budu jí semka jen tisknout bo mě to unavuje furt psát dokola
du ven asi vyjímečně nechčije tak musim využít tu hodinku cca než zase začne

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 13:56
- Nahlásit

davidkova renata
co zas kdo proboha vyhrál ?? už zas začla sezona,to si vokopčim nějakou tu gratulaci a budu jí semka jen tisknout bo mě to unavuje furt psát dokola
To bé rozumné pani, asi to taky tak udělám

Taky jsme byli dneska kůrzingovat. U Wami. Fotky vám ukážu někdy pozdějc až je Wami zveřejní .

Zas jdu, mám moc práce, musím ještě zmlátit džokšíra, vlezl mi do postele a nechce mě tam pustit Vrčí na mě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 13:59
- Nahlásit

Biluška
Vrčí na mě
voptej se tyvíškoho vysvětlí ti že máš v nepořátku fstach..s džorkšírem myslim už má ten šutr venku?

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 14:02
- Nahlásit

BiluškaVrčí na mě
To máš za to že furt zachranuješ náký agresívní bestije před smrtí.Máš si vzít slušný hodný polomrtví zvíře na umřítí a krom tahání kárky bys měla pokoj

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 14:02
- Nahlásit

davidkova renata
vysvětlí ti že máš v nepořátku fstach..s džorkšírem myslim
néééé dyť to je u nich přece normální

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 14:32
- Nahlásit

davidkova renata
už má ten šutr venku?

nemá, je na atb. Na operaci může až potom.

danajasa
To máš za to že furt zachranuješ náký agresívní bestije před smrtí.Máš si vzít slušný hodný polomrtví zvíře na umřítí a krom tahání kárky bys měla pokoj
Zkusím ho vzít do ZOO. Buď mu opadá šutr, nebo si aspoň vybudujem ten fstach

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 15:42
- Nahlásit

Nazdar pumprdlícíííí! Hele tak to je ale mocinky pěkný votpoledne! Na sídlu je klid, krom před našim domkem, kde se haje fočus, všichni sou v léze. A vim to moc dobře, bo sme tam byly taky s Markusem. Ale chodily sme si kanálkama, takže jenom na konci sme musely do davu u výlezu. Léz je překvapivě mnohem sušší než sídl, zdaleka sem neměla tak zasratého psa jako ze sídl procházky. Pere mi slunko na balgon, tak venčim už aji květinky. Rozkvetla mi rozmarýna a snad ty růže něco vykonaj taky...pokvete Olin, už má poupy. Pak pudu stáhnout pokusné fotky, jak Markus běží zachycen rámečkem AF ))) Taky tam byl pán na fotoprocházce, měl velikej...stativ! Vy dobytkové, fotil mě. Chudák, tak vošklivý fotky eště neměl asik. Pak sme šly dál

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 16:42
- Nahlásit

danajasa
áš si vzít slušný hodný polomrtví zvíře na umřítí a krom tahání kárky bys měla pokoj

Gerda
měl velikej...stativ! Vy dobytkové, fotil mě.
hele a seš si jistá že nebyl třáz mravnostního nebo tak a nesháněl důkazy??

jinak de Holane bješ..pouštim to náně

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 17:40
- Nahlásit

a měli jsme tam moc šikovnou paní, která krásně fotila Fotit coursing a jednobarevné psy v běhu, ještě když nebylo moc světla je umění

Tady Soph

Faith

a Guliver

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 17:45
- Nahlásit

Monty
hele a proč vlastně musej mít ty košíky????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 17:47
- Nahlásit

Alexa
hele a proč vlastně musej mít ty košíky??
aby někoho nekousli..to westíci dělaj to neviš??

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 17:53
- Nahlásit

Alexa
pravidla alex, na tréninku je mít nemusí, ale licenční běhy a závody si musí odběhat s náhubky, jsou jen nějaké plemena, které mají výjimky, jako třeba krysaříci a ještě nějaká plemena a je to jedno, že třeba běží psi jednoho majitele, prostě je to v řádu...

Ale nelituji těch náhubků, jsou strašně lehoučké a děcka aspoň nemají odřené čumáky jako z obyč. kovových náhubků

davidkova renata
aby někoho nekousli..to westíci dělaj to neviš??
no jasně, jsou to strašní trhači

a nebo je to možná i proto, aby nerozcupovali střapec, třeba vždycky po mojich na tréninzích musejí dávat nový, protože ho děcka vždycky rozcupují

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 18:48
- Nahlásit

čus albertíííí to vám byl ale krásný den!! Slunkalo slunco, tož jsme ukonali výlet. Ovečkin řikal že po včeršim nevycházení chce jet taky. Řikam mu Bádo, rozmysli si to, je to 30 kiláků, sice po rovince a pohodlnejma cestama, ale přece jenom, 6 hodiny svižné chůze je 6 hodin svižné chůze... A Ovečkin se jen sladce usmíval a vrtěl ocasem a hlavou mu běželo - sice vim hovno co to kecáš, ale budu se usmívat a vrtět, to zabírá.... tak jel taky. Prvních 15km na otočku do Lokte byl spokojen, s procházkou po historickym centru též, páč očekával návštěvu hospody a následný odvoz autem dom. Když byl místo hospody uvázán před večerkou tak pojal jistá podezření, a ve chvíli kdy sme vyrazili stejnou cestou zpět se velmi, velmi nasral. Nasraně oddupal dalších 10 kiláků a 5 před cílem se pokusil nastoupit cizímu chlapovi do auta, prej to bude lepší a rychlejší smrt. Nedovolila sem mu to, takže přepis následujících komentů který pronášel celej zbytek cesty k autu je před 22h nepublikovatelnej. Momentální stav je jedna mrtvá ovce pod topenim, Bonita střežící kuchyň strategicky z pelechu a černej degen si na zahradě hraje s housenkou (plyšovou).

Monty
gratulace veliká, jéééé ty máš fotky od Gwen, má úžasný fotky!!

(jinak se zjistilo že není dobré lít si pod tačped čaj, myši nemaje, vyřadila sem si tim ráno počítadlo z provozu. Ale uschlej čaj je prej dobrej čaj, tačped už zas tačpeduje, je to dobrý tačped)

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 18:57
- Nahlásit

Monty
Montiku teď už vidim ty fotky pořádně, máš strašně krásný!!!!!

bonc
chudák Ovečkin, jednou z tebe zemře na vyhrocení psýchy! A to hovado černý ani vůbec nekomentuju, je prostě hroznej.

davidkova renata
seš si jistá že nebyl třáz mravnostního nebo tak a nesháněl důkazy??
Nebo třá z patologie a sháněl názorný příklady morfologií ))))

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 19:02
- Nahlásit

bonc
Gerda
jo ty fotky jsou fakt paráda, miluji fotky psů v pohybu a Gwen a nesmím zapomenout i na Wami jsou na focení coursingu (a ne jen coursingu) fakt profíci

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 19:14
- Nahlásit

Monty
To jo, maj super hejbací foto! Knírači jsou v běhu děsně roztomilý!

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 19:14 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Gerda
chudák Ovečkin, jednou z tebe zemře na vyhrocení psýchy!
a to vám rači ani neřikam že musel 2x překonat zavěšený houpací most, tam byl smrti opravdu blízko, když došel do půlky a zjistil že se to nejen houpe, ale že mezi prknama vidí 10 metrů pod sebou vodu..chtěl se ihned vrátit, jenže se bál otočit a pohled zpět mu sdělil že to má nazpět stejně daleko.. tož musel jít, nevěda, že ho to čeká eště jednou. Nazpátek už na něj nehodlal vstoupit vůbec, jenže voni na začátku stáli ňáký chlapy a dyš se tvářil že on zůstává na tomdle břehu tak naň promluvili...tak radši šel.. a v půlce bylo vidět že toho lituje, že rači měl umřít rovnou na smrt z oslovení, ale na pevný zemi. Myslim že tadle fáze ho vyčerpala ze všeho nejvíc

Von je ten most teda docela záhul pro všechny, Bonice už ho zná, takže věrna svýmu šílenství se na něj vrhá s teorií když ho přeletim budu to mít rychlejš za sebou a dře mě smykem. Baskáno byl na poprvý dost rozpačitej, rači dával nožky pořádně od sebe, aji prsty, aby udržel balanc kdyby se ta mrcha houpavá rozhoupala eště víc Nazpátek už se tvářil jako profík, jenom byl naprosto nenápadně připláclej Bonitě na prdeli

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 19:15 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Já jen abyste jako nevypadly z gratulírování pakůn jejiž oficiálně pracovním pféém neb mu msks vystavilo pracovní certifikát i z razítkem(a to ho ani neviděli a proto sem se rozhodla,že ho odfotím natolik důstojně aby foto vyjadřovalo pakoní slávu hvězd se dotýkající)

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 19:17
- Nahlásit

danajasa
pakůň je hvězda

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 19:20
- Nahlásit

danajasa
pakůn jejiž oficiálně pracovním pféém neb mu msks vystavilo pracovní certifikát i z razítkem(

Navzdory psovodu, stal se psem pracovním..

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 19:22
- Nahlásit

bonc
seš strašnej krutec, se divim, že s tebou Ovec chce eště chodit ven.

danajasa
no vidiš, pracovní poseron a von vypadá jako bobrman...))))))))
Gratulujeme Pakoňoj, to je jistá věc!

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 19:31
- Nahlásit

danajasa
v Medlánkách s náma byl taky jeden poseron

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 19:38
- Nahlásit

boncNavzdory psovodu, stal se psem pracovním.. No máš sice recht,ale neřikej to tak nahlas páč pakůn má i ty žahnutý žuby noru a ted bé mět i frnák nahoru a už si ani neškrtnu

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 20:26
- Nahlásit

danajasa
Gratulace velká moc (si to fakt budu muset někam nakopírovat )

Zde ta slíbená fotka Texálka

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 05:08
- Nahlásit

BiluškaZde ta slíbená fotka Texálka
Jakto že Texál nemá tričko?Ihned mu nějaké spíchni nebo bé kníráčům závidět a voni se mu budou smát

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 07:05
- Nahlásit

danajasa
Jakto že Texál nemá tričko?Ihned mu nějaké spíchni nebo bé kníráčům závidět a voni se mu budou smát
Pucifálek je originál a je zcela nezaměnitelný . Tudíž žádné tričko mít nemusí

wami
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 07:33
- Nahlásit

Monty
beru si to osobně, že ti jednobarevné psy hezky vyfotí jen v Medlánkách

<< 1 ... 1476 . 1477 . 1478 . 1479 . 1480 . 1481 . 1482 . 1483 . 1484 . 1485 . 1486 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání