| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2013 12:08
- Nahlásit
danajasa
eště čáry máry je dobrý to bys měla vědět..ale musí u toho bejt na bopku
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2013 13:51
- Nahlásit
Ňák chytrý ste tady .
Něco pro vás mám.
To se vam bude libit . V chovce , slovenské se narodila tututunununu s hackama , nejaci barvari to sú .
Sou vod A !
Chovka se jmenuje Silva Zovolun.
Podle kedysi najvetsiho komplexu lesa , budou miminka az vyrostou behat po lese a dohledavat diviaky a tak .
Tak a ted se predvedte , Halvne prosim Gerdu a Bilusku , i kdyz i zbytek uz taky dotahuje
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2013 14:15
- Nahlásit
agáta12
Armagedon
Asistentka
Aukro
Aleale
Ajeto
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2013 14:35
- Nahlásit
Ataban, Alaskan, Alexandr, Altaj, Armén, Azték, Azyl
Alkaida, Alhamra, Ambice, Ajurvéda, Asisi
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2013 15:15
- Nahlásit
agáta12Ajták Anakonda
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2013 15:27
- Nahlásit
agáta12
Ty vogo, jsem fakt dement, jsem vůbec nepochopila, že chceš jména pro čokle
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2013 18:11
- Nahlásit
pesalik
čus zlato kdes byl tak dlouho?
all
Aneser Akurva Adoprdele tam už asi máte žejo jak vás znám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2013 18:50
- Nahlásit
pesalik
Připravoval jsem se na náročný kontakt s mou manželkou.
máš jinou jo??? já to věděla.. ste fšicki stejný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2013 19:38
- Nahlásit
pesalik
Právě NI. Stejnou furt!
tak proč mě nekontaktuješ???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 09:16 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Monty
šecko neeeej montíku
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 09:24 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Monty
Šécko nej
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 09:57
- Nahlásit
pesalikMnoga leta mnoga leta .Jako já bych tě slušně pořádala ještě vo křen,ale myslim,že Montíková bude i smutná
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 10:36
- Nahlásit
čus kravjeny proč je hnusně?? gdo za to může??
pesalik
Hele nepomřelo vám to tady nějak? Gdepak máte všechny ty skfělé a chytré kynoložky, co jich tu bylo vždy plno? Vidím jich jen několik.
sme na fúkbůku přeci
a měl si tady rači nechat ty nahý chlapy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 11:13
- Nahlásit
Dobré den, vy blázni staří, dnes mohlo sice být pěkně, když je pátek, ale není. Zas bude až v pindělíčku, určitě.
Montikováááááá! FŠECKO NEJLEPŠÍ! Zde máš nablblý verš:
Montiku ku svátku
a k bílému štěňátku
černé jedno navíc
když bílí jsou na nic )))))
Bílého psa viděti
na balíku peněz brzy již seděti!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 12:28
- Nahlásit
Monty
Všechno nejlepší k svátku, dala bych ti sem muše nahýho, ale ty stejně víc oceníš knírače
Vám ostatním vše nejlepší k MDŽ a chraň vás ruka páně dneska bydlenkovat
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 13:28
- Nahlásit
Eldoguero
chraň vás ruka páně dneska bydlenkovat
Dneska nebydlenkuju, pracuju ))
Brý den
Montýýý všecko nejlepší k svátku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 13:35
- Nahlásit
pesalik
o jste byly i tenkrat a presto zde bylo vice bytosti s potrebou "komunikovat".
njn prostě nová doba sme tam nějako víc..
tak jsem musil ten vomil yhned napravyt!
chiba
Eldoguero
dala bych ti sem muše nahýho
jako MÝHO muše nahýho co mám na dupačkách?????? tak to ne! pštros je můj!!!
du dřít a ven jelyta
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2013 16:54
- Nahlásit
tak du domki a vypádit čokle, zejtra asi něco budem dělat ještě uvidim essi budou sjízdný silnice
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 09:24
- Nahlásit
Dobré jitro rozvíjející se poupátka v jarním vánku Kdepak je záplava bílejch kníráčů z plného proudu voslav? Pakůn neska stopoval,i vzpoměl si že rožčílení vyplavuje adrenalín a zvýšený tep je dobrý na srde a obé vyplavuje cholesterol,tudíž dělal takové pítchoviny,abych se vytáčela na maximum,čímž mi zajisté chtěl prodloužit život vo dlohé roky,má mě rád dělá to určitě z čisté lásky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 10:56
- Nahlásit
danajasa
v jarním vánku
gde máš vánek jarní ty demente??? zde je tak megahnusně že krom bílejch mrtek to ani víc nejde..nějako mrholí bo co ale ze všech stran a zejména nějak zespoda či co
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 11:30
- Nahlásit
davidkova renatagde máš vánek jarní ty demente? Tady je,sem netušila,že je to lokální vodměna my sme asi nasrali paní zimu,tak vodtáhla k vám,páč asi četla ty hromady degenů z vokolí kerý furt zarytě fnukaj jů snížek proč odtál pošli nám taky kousek,no a jejich fnukání bylo vyslyšeno,máš smůlu na okolí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 11:38
- Nahlásit
danajasa
asi četla ty hromady degenů z vokolí kerý furt zarytě fnukaj jů snížek proč odtál pošli nám taky kousek
hovada no!
uš máme čudí fotky????
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 11:54
- Nahlásit
davidkova renatauš máme čudí fotky????
Zejtra ted si du dát foták do batohu abych nezapoměla teda rači
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 11:54
- Nahlásit
Čuski bambuski!
Máňa dnes sama navrhovala sněhový target ))) Ví, že se jí vždycky směju, když dělá "Máňa jede", takže našla pidizbytek sněhu a zalehla ho a měla radost. Tak sem se smála a dala jí frolík. A pak pořád targetovala na zbytečky sněhu rozblemcanýho )) A pak taky dělala chodění u nohy a šla přes kokřice, který se na ní šly podívat, přešla je jako hory. Tak sem jí řikala - hele Máňo a proč třá někdy neukážeš taky takovou pěknou chůzi v závodě? Takhle ti to nikdo neuzná, že to děláš hezky...no a vona šla pryč. Tak sme se nakonec dohodly, že mě teda nebude vůbec poslouchat, ale fakt to byla dohoda spíš z její strany, já sem moc nesouhlasila...jenže vona se mě moc neptá, vlastně vůbec se mě neptá, myslim, že to není dobře.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 17:05 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
nazdar megery.
davidkova renata
nějako mrholí bo co ale ze všech stran a zejména nějak zespoda či co
zde totéž. Chvilkama mrholení přechází v déšť.
Díky tomu huž sme domki, co je moc, to je příliš. Ovečkin venčení zamít zcela a dnes nevychází. Kreténům je to bohužel jedno. Bonice řikala že když už je po tý zářivý středě hodná, tak se aspoň vyválí v liščim hovně, odtávající mrdky jich obnažujou velmi moc. Miluju houbičku omatlanou liščim hovnem, gdy je hovno zatlačeno do každý mezírky. A taky vobnažujou srnčí nohy, dneska se na 200 metrech váleli hnedle 4, bígl je chudák, moc je potřebuje jíst.
Tak sem jí řikala - hele Máňo a proč třá někdy neukážeš taky takovou pěknou chůzi v závodě? Takhle ti to nikdo neuzná, že to děláš hezky...
mě by úplně stačilo kdyby si jeden pes vzpomenul na to, že bejvaly časy kdy chodil u nohy... dopolední cvičení by se dalo snadno zaměnit za snahu o dogdencynk s bernardýnem-cviky by se dali při dostatku fantazie jakštakš odhalit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 19:10
- Nahlásit
bonc
Ovečkin venčení zamít zcela a dnes nevychází.
možná si ho vemu k náně..že by jako nevycházeli dva bo ve dvou se to lépe nevychází
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 20:03
- Nahlásit
No, my dem s Markusem na náfštěvu a návštěvová výbava spočívá krom jinýho aji v ručníku na psa, doufám, že lavorek maj, nechci jim cpát psa hned do vany.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 23:13
- Nahlásit
Alexa
danajasa
Gerda
černýho nééééééé
Eldoguero
Lucie Kratochvílová
děkuji defčata za překrásné dary
Moje děti mi dnes nadělily krásný dárek
Holky splnily licence a Guliver si je úspěšně načal
a tady pár fotek
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2013 08:20
- Nahlásit
Monty Gratulírn pani - ftipný jak maj ty trička ještě by měli mít čelenky a nátepníčky v barvě a budou jak náš soused jogger po ránu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2013 08:26
- Nahlásit
hancawftipný jak maj ty trička
Játo naprosto chápu,bo jináč by to moch jeden voběhnout za všechny a pak se ti vostatní budou chlubit cizím tričkem Jinak sem vzala foták možná vám aj ukážu odpoledko Čmoudíka neb ráno bylo v kotcích roztrhaný tričko obsah sem nenašla tak pevně doufám,že se majitel vodplazil,někam na veřejný prostranství z toho trika jak hlemejžd z ulity
|