Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1467 . 1468 . 1469 . 1470 . 1471 . 1472 . 1473 . 1474 . 1475 . 1476 . 1477 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2013 19:16
- Nahlásit

davidkova renata
ale můj voblíbenej motivační vobrázek si nevodpustim

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2013 19:20
- Nahlásit

bonc
má f týdle situaci cenu přát k oslavě zrození?
nemá,vyser se na to.motivační vobrázek je ofšem pjeknej

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2013 19:33
- Nahlásit

bonc
k čemu to motivuje? Já bych si dala pomerančovej bombon...

bonc
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2013 19:49
- Nahlásit

Gerda
k čemu to motivuje?
nezabít se úplně hned, zkusit eště žít vo kousek dál, neztrácet naději že ho eště někdy uvidim, k boji s bílou mrdkou... motivuje ke spoustě věcí.. ale čim dýl se na něj dívam jenom na vobrázkách, tak tim je ta motivace slabší a slabší..

slábnul a slábnul, až byl slabý jako malé dítě! Pamatujte, i vobr Koloděj je porazitelný!

bonc
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2013 19:50
- Nahlásit

davidkova renata
nemá,vyser se na to.
ok

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2013 19:55
- Nahlásit

bonc
jo jako slunko! Ahá, tak já snědla ten pomerančovej bombon...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2013 07:28
- Nahlásit

zdar degenci,trošku nám prší že??
bohužel se nedá vůbec chodit,takže dnes se asi béme venčit před telkou

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2013 07:50
- Nahlásit

PRŠÍÍÍÍ Jenom mě trochu zneklidňuje že je furt na nule, nevim úpa co to jako třá na silnici udělá...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2013 08:40
- Nahlásit

Brý ráno

Tady jsou 2 stupně a chcá téš

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2013 08:46
- Nahlásit

jaroooo už se blíží
mrtky dou do prdele

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2013 10:55
- Nahlásit

Alexajaroooo už se blíží
mrtky dou do prdele

tak toto mezistádium nedělá mi vůbec radosti, Cryse je z výběhu zcela nacucané vodou a blátem, Asíčková neustále mektá že prší a že je jí zima, Kakamil mě ohodí blátem pokaždý když vyjdu ven, tak si dupne obouma předníma do rozbředlýho sněhu či louže a Ferda už přešel na hlídání z boudy. Už ani nevylejzá, jen tvrdí, jak všechno slyší, že je jak nepřítel a nepřítelé že naslouchaj.. :/ a venčit už není kudy jít. Už ani nevím kudy se dostanu po "suchu" k asfaltové cestičce na valu.

Jdu zapnout pračku a zkoumat Medarda a jiné zdroje, kdy že příjde trochu sucha..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2013 11:23
- Nahlásit

Crysa
tak toto mezistádium nedělá mi vůbec radosti
jako to je zcela na hovno!! tady se fakt nedá chodit,ani po sídlu,do obory se vůbec nedostanu a i dyby tak musim mít kajak..pes beztak nejde páč ho nebaví jezdit smykem po kolena v hnědý sračce a já se jí nedivim a ani jí nebudu k tomu nutit..než to sleze budem muset na 15 minut kolem baráku páč to fakt nemá cenu.
.to máte z toho vašeho kráásnýho romantyckýho snížku!!..nechápu že někomu nedochází že čim víc tý mrdky napadne tim víc hnědý se utvoří..

hancaw
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2013 20:23
- Nahlásit

Crysa u nás je to hnusný, Kešun vlastně na procházce plave. Džína hopká v tom těškym hnusu a dělá že jako dobrý ale pak vyleze a má nohy č 47 a břicho plný bahna

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 10:50
- Nahlásit

jako děláte něco???

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 11:03
- Nahlásit

davidkova renata
jo, dřem Musím makat, abych fšechno stihla odpo jedu pro maso. Máme velkou zásilku, pejskové si zase pořádně nacpou pupíčky páč se mi to nevejde do mrazáku

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 11:18
- Nahlásit

davidkova renata
jako děláte něco???

ani ne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 12:09
- Nahlásit

Alexa

ani ne
já si s tebou píšu vedle vo kuních xichtech

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 12:55
- Nahlásit

bláto, bláto, bláto, všude bláto..
konec hlášení

laguna
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:07 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit

ako děláte něco???

A jako proč? To se musí?

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 16:55
- Nahlásit

bonc
proč se jako raduješ, že prší?

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 17:00
- Nahlásit

Čus bus!!
Počasí se konečně trošku srovnalo a po třech nedělích mě pustí flétnovat
Jinak z běloušů mám po prochajdě v podstatě rexíky. Jsou zasratí jak jetel.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 18:01
- Nahlásit

Monty
proč se jako raduješ, že prší?
to je snad jasný ne???
Baico
. Jsou zasratí jak jetel.
tak mě zas pro změnu můžete řikat pracovně picezna brodimíra jako děs..na bahno eště nedošlo bo těch mrtek bylo moc

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 20:45
- Nahlásit

Tak dneska dvakrát málem utopená dodávka u domu naštěstí teď funí a snad to vyschne.. Crysí výběh je jedno velké brodiště i přes výrazný meliorizační zásah nářadím. Aneb dělala jsem si stružky na odtok vody jak malej harant.
Snad už zítra bude sušejc a budem moct venčíkovat a zastopovat a hlavně vyjet autem z domu!!
Jdu ležet k televýzi vy brodimíry s píšťalkama.

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 08:13 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

dobré ranko krasavy

krásně to klouže a taje, tímto tempem by do konce týdne mohlo bejt po všech bílejch mrtkách a bud velmi velmi velmi doufat že už nepřídou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 09:37
- Nahlásit

Alexa
krásně to klouže a taje
si děláš kozi??? tady je kosa jak v prdeli,mrtky rozblemcaný zmrzly do obrovskejch vostrejch útvarů po kerejch se nedá chodit ..ani pes ani čék a navíc mrholí a mrzne to takže ledofčička jaxvině
jestli to timdle tempem pude dál,leží to tu do dubna kurva!!!!!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 09:52
- Nahlásit

Nazdar prdíci, je strašně nablemcáno venku, neumíte si přectavit, jak vypadá bobtail, kterýho za hlavu vláčí po zahradě labrador, a tito dva spolu kopou u plotu hrobeček pro jiného pejska, kterého tam potom vodí, aby se na to kouk. Už sem kolegyni řikala, ať jí nechá utratit a koupí si jinýho, čistýho pejska, bo tohle už nikdy nedá z ní dolu.
Markus si ještě užívá poslední zbytky sněhu a klouže se po hlavě po zmrazkách, má špinavý jen nožky a trochu břicho, ale na tom oholenym pupku to neni nic zásadního.
Večer sem si k posteli nalila sklenku porta, že budu ležet jako pán, čumět na telku a popíjet mok, nicméně sem to vůbec nestihla a usla a jak sem se v noci převalovala, tu sklenku sem si zvrhla do postele. Takže sem ve tři ráno začala čistit matraci. Markus spal a bylo mu celkem fuk, že mám takovou práci. Tak sem do ní trošku kopla, aby nespala, když taky nespim.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 10:09
- Nahlásit

Gerda
Takže sem ve tři ráno začala čistit matraci.
tagže sme na tom byly tak nějako skoro stejně

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 10:45
- Nahlásit

Gerda Markus spal a bylo mu celkem fuk, že mám takovou práci. Tak sem do ní trošku kopla, aby nespala, když taky nespim.

Už sem kolegyni řikala, ať jí nechá utratit a koupí si jinýho, čistýho pejska, bo tohle už nikdy nedá z ní dolu.

Tady hlásím čistý matrace i relativní sucho venku. Cryse má na výběhu jednu louži a tu statečně obíhá. Babi má dnes dovolenou a chytil jí nějakej uklízecí ámok bo co, teda já jsem jí čéra odvezla počítadlo k počítacímu panu dochtorovi, páč už bylo celé zamhyzené a zamrzlé a asi má chuděra absťák, vypadá jak křeček v tom běhacím kolečku, voči navrch hlavy a lítá a lítá a lítá,.. Ale dneska by její počítací stoj měl býti zrestaurován a já jdu luxovat svůj počítací stroj, aby i on byl dneska odvozu schopný a mohl býti odmražen a vytuněn, z operační paměti 512mega.. jsem zvědavá na co víc to vytahnou. Před 5 lety jsem totok koupila jako slušně rychlou repasi a jako rychlé dělo po minulém s poloviční operační pamětí. Tak na vás budu navečír čučet mobýlem.
Konec hlášení v českém jazyce

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 12:10
- Nahlásit

davidkova renata
tagže sme na tom byly tak nějako skoro stejně
Ale jen skoro, já pak šla eště do šesti spát )))

Crysa
Schválně pošli babi uklidit cestu k valu, hnedle jí to přejde něco takovýho podnikat a pude si jako slušnej čék lehnout a číst.

Jinak tady furt strašně, už vůbec nemá smysl si myslet, že bobtail má někde něco bílého, nemá, je tmavě šedej celej, zdredatělej, když si lehne do klubka a uschne, už nikdy se nepostaví, prostě je to strašný, naštěstí jde v březnu na ovčí střih, jinak to jaro vůbec nedaj.

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 12:31
- Nahlásit

GerdaSchválně pošli babi uklidit cestu k valu, hnedle jí to přejde něco takovýho podnikat a pude si jako slušnej čék lehnout a číst.
tak ona už si na sebe navymejšlela doma práce dost, je je z toho volaká vybziklá a dělá 10 věcí naráz, pročež má pocit, že jí to neubejvá. Ale já jí za chvíli zas naložím a vyvezu a po cestě dom vyzvedneme počítadlo a pak už bude slušně sedět a lízt po netu a hrát karty zas, jako správná babi

<< 1 ... 1467 . 1468 . 1469 . 1470 . 1471 . 1472 . 1473 . 1474 . 1475 . 1476 . 1477 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání