| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 19:16
- Nahlásit
davidkova renata
ale můj voblíbenej motivační vobrázek si nevodpustim
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 19:20
- Nahlásit
bonc
má f týdle situaci cenu přát k oslavě zrození?
nemá,vyser se na to.motivační vobrázek je ofšem pjeknej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 19:33
- Nahlásit
bonc
k čemu to motivuje? Já bych si dala pomerančovej bombon...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 19:49
- Nahlásit
Gerda
k čemu to motivuje?
nezabít se úplně hned, zkusit eště žít vo kousek dál, neztrácet naději že ho eště někdy uvidim, k boji s bílou mrdkou... motivuje ke spoustě věcí.. ale čim dýl se na něj dívam jenom na vobrázkách, tak tim je ta motivace slabší a slabší..
slábnul a slábnul, až byl slabý jako malé dítě! Pamatujte, i vobr Koloděj je porazitelný!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 19:50
- Nahlásit
davidkova renata
nemá,vyser se na to.
ok
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 19:55
- Nahlásit
bonc
jo jako slunko! Ahá, tak já snědla ten pomerančovej bombon...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 07:28
- Nahlásit
zdar degenci,trošku nám prší že??
bohužel se nedá vůbec chodit,takže dnes se asi béme venčit před telkou
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 07:50
- Nahlásit
PRŠÍÍÍÍ Jenom mě trochu zneklidňuje že je furt na nule, nevim úpa co to jako třá na silnici udělá...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 08:40
- Nahlásit
Brý ráno
Tady jsou 2 stupně a chcá téš
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 08:46
- Nahlásit
jaroooo už se blíží
mrtky dou do prdele
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 10:55
- Nahlásit
Alexajaroooo už se blíží
mrtky dou do prdele
tak toto mezistádium nedělá mi vůbec radosti, Cryse je z výběhu zcela nacucané vodou a blátem, Asíčková neustále mektá že prší a že je jí zima, Kakamil mě ohodí blátem pokaždý když vyjdu ven, tak si dupne obouma předníma do rozbředlýho sněhu či louže a Ferda už přešel na hlídání z boudy. Už ani nevylejzá, jen tvrdí, jak všechno slyší, že je jak nepřítel a nepřítelé že naslouchaj.. :/ a venčit už není kudy jít. Už ani nevím kudy se dostanu po "suchu" k asfaltové cestičce na valu.
Jdu zapnout pračku a zkoumat Medarda a jiné zdroje, kdy že příjde trochu sucha..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 11:23
- Nahlásit
Crysa
tak toto mezistádium nedělá mi vůbec radosti
jako to je zcela na hovno!! tady se fakt nedá chodit,ani po sídlu,do obory se vůbec nedostanu a i dyby tak musim mít kajak..pes beztak nejde páč ho nebaví jezdit smykem po kolena v hnědý sračce a já se jí nedivim a ani jí nebudu k tomu nutit..než to sleze budem muset na 15 minut kolem baráku páč to fakt nemá cenu .
.to máte z toho vašeho kráásnýho romantyckýho snížku!! ..nechápu že někomu nedochází že čim víc tý mrdky napadne tim víc hnědý se utvoří..
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2013 20:23
- Nahlásit
Crysa u nás je to hnusný, Kešun vlastně na procházce plave. Džína hopká v tom těškym hnusu a dělá že jako dobrý ale pak vyleze a má nohy č 47 a břicho plný bahna
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 10:50
- Nahlásit
jako děláte něco???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 11:03
- Nahlásit
davidkova renata
jo, dřem Musím makat, abych fšechno stihla odpo jedu pro maso. Máme velkou zásilku, pejskové si zase pořádně nacpou pupíčky páč se mi to nevejde do mrazáku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 11:18
- Nahlásit
davidkova renata
jako děláte něco???
ani ne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 12:09
- Nahlásit
Alexa
ani ne
já si s tebou píšu vedle vo kuních xichtech
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 12:55
- Nahlásit
bláto, bláto, bláto, všude bláto..
konec hlášení
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:07 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
ako děláte něco???
A jako proč? To se musí?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 16:55
- Nahlásit
bonc
proč se jako raduješ, že prší?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 17:00
- Nahlásit
Čus bus!!
Počasí se konečně trošku srovnalo a po třech nedělích mě pustí flétnovat
Jinak z běloušů mám po prochajdě v podstatě rexíky. Jsou zasratí jak jetel.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 18:01
- Nahlásit
Monty
proč se jako raduješ, že prší?
to je snad jasný ne???
Baico
. Jsou zasratí jak jetel.
tak mě zas pro změnu můžete řikat pracovně picezna brodimíra jako děs..na bahno eště nedošlo bo těch mrtek bylo moc
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 20:45
- Nahlásit
Tak dneska dvakrát málem utopená dodávka u domu naštěstí teď funí a snad to vyschne.. Crysí výběh je jedno velké brodiště i přes výrazný meliorizační zásah nářadím. Aneb dělala jsem si stružky na odtok vody jak malej harant.
Snad už zítra bude sušejc a budem moct venčíkovat a zastopovat a hlavně vyjet autem z domu!!
Jdu ležet k televýzi vy brodimíry s píšťalkama.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 08:13 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
dobré ranko krasavy
krásně to klouže a taje, tímto tempem by do konce týdne mohlo bejt po všech bílejch mrtkách a bud velmi velmi velmi doufat že už nepřídou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 09:37
- Nahlásit
Alexa
krásně to klouže a taje
si děláš kozi??? tady je kosa jak v prdeli,mrtky rozblemcaný zmrzly do obrovskejch vostrejch útvarů po kerejch se nedá chodit ..ani pes ani čék a navíc mrholí a mrzne to takže ledofčička jaxvině
jestli to timdle tempem pude dál,leží to tu do dubna kurva!!!!!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 09:52
- Nahlásit
Nazdar prdíci, je strašně nablemcáno venku, neumíte si přectavit, jak vypadá bobtail, kterýho za hlavu vláčí po zahradě labrador, a tito dva spolu kopou u plotu hrobeček pro jiného pejska, kterého tam potom vodí, aby se na to kouk. Už sem kolegyni řikala, ať jí nechá utratit a koupí si jinýho, čistýho pejska, bo tohle už nikdy nedá z ní dolu.
Markus si ještě užívá poslední zbytky sněhu a klouže se po hlavě po zmrazkách, má špinavý jen nožky a trochu břicho, ale na tom oholenym pupku to neni nic zásadního.
Večer sem si k posteli nalila sklenku porta, že budu ležet jako pán, čumět na telku a popíjet mok, nicméně sem to vůbec nestihla a usla a jak sem se v noci převalovala, tu sklenku sem si zvrhla do postele. Takže sem ve tři ráno začala čistit matraci. Markus spal a bylo mu celkem fuk, že mám takovou práci. Tak sem do ní trošku kopla, aby nespala, když taky nespim.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 10:09
- Nahlásit
Gerda
Takže sem ve tři ráno začala čistit matraci.
tagže sme na tom byly tak nějako skoro stejně
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 10:45
- Nahlásit
Gerda Markus spal a bylo mu celkem fuk, že mám takovou práci. Tak sem do ní trošku kopla, aby nespala, když taky nespim.
Už sem kolegyni řikala, ať jí nechá utratit a koupí si jinýho, čistýho pejska, bo tohle už nikdy nedá z ní dolu.
Tady hlásím čistý matrace i relativní sucho venku. Cryse má na výběhu jednu louži a tu statečně obíhá. Babi má dnes dovolenou a chytil jí nějakej uklízecí ámok bo co, teda já jsem jí čéra odvezla počítadlo k počítacímu panu dochtorovi, páč už bylo celé zamhyzené a zamrzlé a asi má chuděra absťák, vypadá jak křeček v tom běhacím kolečku, voči navrch hlavy a lítá a lítá a lítá,.. Ale dneska by její počítací stoj měl býti zrestaurován a já jdu luxovat svůj počítací stroj, aby i on byl dneska odvozu schopný a mohl býti odmražen a vytuněn, z operační paměti 512mega.. jsem zvědavá na co víc to vytahnou. Před 5 lety jsem totok koupila jako slušně rychlou repasi a jako rychlé dělo po minulém s poloviční operační pamětí. Tak na vás budu navečír čučet mobýlem.
Konec hlášení v českém jazyce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 12:10
- Nahlásit
davidkova renata
tagže sme na tom byly tak nějako skoro stejně
Ale jen skoro, já pak šla eště do šesti spát )))
Crysa
Schválně pošli babi uklidit cestu k valu, hnedle jí to přejde něco takovýho podnikat a pude si jako slušnej čék lehnout a číst.
Jinak tady furt strašně, už vůbec nemá smysl si myslet, že bobtail má někde něco bílého, nemá, je tmavě šedej celej, zdredatělej, když si lehne do klubka a uschne, už nikdy se nepostaví, prostě je to strašný, naštěstí jde v březnu na ovčí střih, jinak to jaro vůbec nedaj.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 12:31
- Nahlásit
GerdaSchválně pošli babi uklidit cestu k valu, hnedle jí to přejde něco takovýho podnikat a pude si jako slušnej čék lehnout a číst.
tak ona už si na sebe navymejšlela doma práce dost, je je z toho volaká vybziklá a dělá 10 věcí naráz, pročež má pocit, že jí to neubejvá. Ale já jí za chvíli zas naložím a vyvezu a po cestě dom vyzvedneme počítadlo a pak už bude slušně sedět a lízt po netu a hrát karty zas, jako správná babi
|