Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1467 . 1468 . 1469 . 1470 . 1471 . 1472 . 1473 . 1474 . 1475 . 1476 . 1477 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 13:50
- Nahlásit

Crysa
Tak vono se toho v tom blátě moc dělat nedá, ani si sedět venku nemůže, ani s Máněm jít, šak jo, vrať jí eletroniku a do slunka prvního máš vyřízeno. A co TAMTA okolnosť?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 19:40
- Nahlásit

zdar kravjeny ,copa děláte? já nic akorát koukám že Lexu už pustili..zatim teda

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 19:48
- Nahlásit

davidkova renata
akorát koukám že Lexu už pustili..zatim teda
nojo a hned je to poznat

laguna
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 20:45 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit

Alexa davidkova renata
myslím, že si zas brzo oblékne kazajku

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 21:05
- Nahlásit

davidkova renata

Si vedle povídáš s alfasamcem a psychopatkou, jo?

Dobrý večer )))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 21:17
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Si vedle povídáš s alfasamcem a psychopatkou, jo?

dyxi vedle povidám s váma ne???

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 08:36 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

čus děckáááááá

už je to tady už je to tady. Ráno když sem šla pustit čokle tak řvali ptáci jak zběsilý. JAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 08:39
- Nahlásit

Alexa
A je teplooo! Dneska jsem šla jenom ve vestě ))

Brý ráno všem

davidkova renata
A jak nemůžou reagovat tady

Du dřít

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 08:51
- Nahlásit

Brýtro prdícííí, už zhasínaj lampa uliční v půl na sedum, od tý doby je světélko, pročež se už jednou stalo, že bylo světélko aji v šest večír! já myslim, že je to na dobré cestě. Markusek si lyžuje po zbytečkách sněhu, dneska skákal jako srneček, měl dobrou náladu a začalao to už tím, že si ráno navlík zas nohu do kroužku a vesele si kulhal po stanu, stašně se rozčiloval, že kulhá a rval kroužek jako sabyják. Tak sem řikala - sabííí ho, je zlej, sebral ti nohu. A pak sem jí řikala - Mařko, ty si tak krásnej pejsek, ty si asi hodně vzácná ráce, co? Ty si určitě ze západního německa. No a to jí taky bavilo, takže pak nepojedla westíka, kterýho nesnáší, páč na ní štěká, taky má dementní paničku, co stojí a čumí a čokl stojí a čumí taky a pak řve a vona furt stojí uprostřed cesty a furt čumí. Ani se na ní už nemůžu podivat, jak mě neuvěřitelně sere tím, že furt stojí a čumí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 08:52
- Nahlásit

čus dementi
Alexa
Ráno když sem šla pustit čokle tak řvali ptáci jak zběsilý.
no jako já nevim ale tady řvou už minimálně 3 tejdny ale moc jim to nepomáhá teda furt slibujou slunko a zděs stále humus a šedo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 08:54
- Nahlásit

Gerda
Ty si určitě ze západního německa
to si nemyslim,měla by hrp a žádný zadní nohy

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 10:34
- Nahlásit

davidkova renataměla by hrp a žádný zadní nohy

ty ten kentus budeš rozmatlávat i tady?
Sníh na tebe!!!

Jinak dobrého jitra vynšuji, počítadlo ještě ve špitále nemám, ale pojede doufám brzy, včera už jsme cvičili odpojení a cvičnou nakládku a cestování po městě s myší. Šlo to dobře, takže dneska už je tu počítadlo v běžeckejch trenyrkách a tretrách a až zazní povel, běží do vozu a jede na opravu.

Venku je krásně, asi se půjdeme procházkovat a nebo pojedem čmuchat, ale jsem schnilá na to jet na stopy, asi pujdem jen vychajdit? sama nevím. Ale venku JE jaro a pěkně

Konec hlášení.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 10:42
- Nahlásit

Crysa
y ten kentus budeš rozmatlávat i tady?
no já rozhodně ne,to soudruzi něgde udělali chybu
Ale venku JE jaro a pěkně
gde??????????? tady NE!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 11:26
- Nahlásit

davidkova renatagde??????????? tady NE!!

u vás není skoro 10°C a řev ptáků a sucho?

Zkus vyjít pořed dům, třá to tam bude lepčí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 12:04
- Nahlásit

Crysa
u vás není skoro 10°C a řev ptáků a sucho?
Zkus vyjít pořed dům, třá to tam bude lepčí
ne,tak jak popisuješ je doma v místnosti a f posteli, jinak humáč

mac1
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 18:16
- Nahlásit

davidkova renata
Co?!!! 10°C doma v posteli ?! To bych asi chcípla.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 19:14
- Nahlásit

mac1
šak už ste teťkanc venkovan, tak to moc tepla doma nemáte, ne? )))))

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 20:20
- Nahlásit

Tak měl jet můj počítač panu doktorovi a mámin počítač už se měl odtama vrátit a místo toho je marodnej víc než to vypadalo a můj už se třikrát vyvezl v naději, že po cestě zpět bude odvezen k počítačovýmu lékaři. Následkem toho začal rychleji nabíhat Tak mám pocit, že svůj počítač budu asi týden vozit a bude úpa nejvíc v cajku

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 20:35
- Nahlásit

CrysaTak mám pocit, že svůj počítač budu asi týden vozit a bude úpa nejvíc v cajku Tve a máš už vybranej kočárek? Já se musím opět naučit rusky neb musím slušně v tomto jazyce varovati paní,že esli udělá eště krok bé sežrána zlou sabakou

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 21:11 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

danajasa

yesli vy sdelayete yeshche odin shag , vy budete syedeny zlaya sobaka

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 21:12
- Nahlásit

Crysa
Tak mám pocit, že svůj počítač budu asi týden vozit a bude úpa nejvíc v cajku

no akorát ti nevim essi se to nakonec neprodraží

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 21:44
- Nahlásit

vlk
Adná sabáka papájet, kak vy pachadítěs )))

Nazdar dementi, co děláte? Já už nic a du spáti.

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 23:10
- Nahlásit

Ženy ušlechtilé, spanilé, oplývající dechberoucí krásou před kterou se klaní i noční obloha, tak jemné že i kapka rosy by mohla tu vzácnou rovnováhu narušit, tak citlivé, že i ptáčátko z hnízda vypadlé se rázem pod vaším přelaskavým hlasem přestane strachovat o svůj život a rozezpívá se hlasem ke slunci letícím, vy ženy moudré jako knihy prastaré, intelektu tak rozvitého že i slunečnice v plném květu musí před vámi hlavu sklonit, ducha tak povzneseného, že nadýchaný jarní obláček je proti vám rázem těžkým bouřkovým mrakem, snažně prosím, neberte jméno boží nadarmo do svých něžných úst a nezpůsobujte soužení bližnímu svému recitály o krásách světa téměř nadpozemských, které nebohému zůstávají trvale utajeny...

(překlad pro ty jež se pohybují na úrovni mé mentální retardace - neserte mě kurva s jarem když tady je furt ta vypíčená zima!!! )

Dobrou noc

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2013 09:57
- Nahlásit

bonc
Ženy ušlechtilé, spanilé, oplývající dechberoucí krásou před kterou se klaní i noční obloha, tak jemné že i kapka rosy by mohla tu vzácnou rovnováhu narušit, tak citlivé, že i ptáčátko z hnízda vypadlé se rázem pod vaším přelaskavým hlasem přestane strachovat o svůj život a rozezpívá se hlasem ke slunci letícím, vy ženy moudré jako knihy prastaré, intelektu
co bereš????

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2013 09:58
- Nahlásit

boncneserte mě kurva s jarem když tady je furt ta vypíčená zima!!!
Kup si narcisku v květináči a vystrč ju ven pod pohrůžkou esli ta zima nevodtáhne,že to ten narcis vodnese.U psů to prej zabírá Já sem už vo krok dál,koupila sem si v baumáchsu celej pytel žampionů v prenatálním stavu,vzhledem k situaci že máme plnej barák hub určitě se jim tu bé líbit,akorát se teda nesměj zkřížit s vokolníma endemickýma druhama bo budou možná nejedlý (dřevomorka na cibulce bé moje prvotina)a zabé některé už sou tu tak dloho,že se vyvynuli vyšší formy která už je schopná spočítat lehčí matematické operace a to už se taky blbě míchá na panvičce dyž ti do toho pak kecaj hovadiny. vlkyesli vy sdelayete yeshche odin shag , vy budete syedeny zlaya sobaka
Myslím,že touto větou se stanu velmi populární mezi vystavovateli překročím hranice a po tytulu kreténa žumpy budu mít titul-mezinárodní kretém s cac

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2013 11:21
- Nahlásit

Gerda
co děláte
vesnój já guljáju f párke...zimój já něguljáju..
bonc
neserte mě kurva s jarem když tady je furt ta vypíčená zima!!! )
nemůžeš to kurva napsat srozumitelně hned???čék aby kontaktoval lingvystu dyš chce pochopit co řikáš! jinak u nás samo totéž
danajasa
udu mít titul-mezinárodní kretém s cac
plně si ho zasloužíš vo tom žádná
co dělá čmoudík? sem myslela že tě pojedl dyš si tu nebyla chvíli..

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2013 11:41
- Nahlásit

danajasa
bonc

Vy máte dobrej matroš, dámy Chci to taky!

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2013 12:34
- Nahlásit

davidkova renataco dělá čmoudík? sem myslela že tě pojedl dyš si tu nebyla chvíli..Zítra bém celej den zkoušt kdo z koho a kdo vydrží víc Lucie KratochvílováChci to taky! Ti nevim mám lososa kerej je překostěný(má cca trojnásobek vobvyklé porce kostí slušné rybky a myslim,že to fakt neni ůhoř doufám jinak sou mé velkokynologické ambice v prdeli)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2013 12:59
- Nahlásit

danajasa
zkoušt kdo z koho a kdo vydrží víc
tak si na tebe fsadim a bjeda ti jak ne!!!ale von je hodnej ne? už si zvyk?? a kde máme foto???

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2013 13:03
- Nahlásit

davidkova renataa kde máme fotoTak zítra ho blejsknu umí výborný ksichty prostě Reksík se vším všudy

<< 1 ... 1467 . 1468 . 1469 . 1470 . 1471 . 1472 . 1473 . 1474 . 1475 . 1476 . 1477 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání