Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1467 . 1468 . 1469 . 1470 . 1471 . 1472 . 1473 . 1474 . 1475 . 1476 . 1477 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 21:26
- Nahlásit

hancaw
hlavně bych teda vyzdvihla výkon laguny a můj bo bez nás byste byly úúúpa v háji! tak a zase du!
jojo jediný schopný zpjééééééééééévačky

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 21:31
- Nahlásit

Já sem třá vůbec neslyšela hudebníky...mi přišlo, že ste hrály strašlivě potichu, až neslyšně, takže sem chvílema nepoznávala melodii...)))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 21:32
- Nahlásit

Venta

jen teda Páf se pak musel doma trochu vybít
twe Páfa se jako dost bojim a byla bych ti vděčná dybys ho příště nepouštěla na volno a celkově ho víc hlídala! skoro mi zničil orchyji a bejt tam eště chvíli dýl tak mě tuty napat!
hancaw
výkon laguny a můj
sim tě radši mlč!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 21:37
- Nahlásit

davidkova renata
Páfa se jako dost bojim
no nejsi sama, bo jak Linda chtěla svázat ruce Viktoroj, takovou tou konfetou, sem řikala - nebbuďte blbý, svažte Páva, ten vám ani nezdrhne, přivažte ho tady ke stromu za rukyčky, ale trochu vejš, ať se neplácá po tý mokrý zemi. No a nešly čoveče, úplně jim ten provázek upad z ruky. Myslim, že se pak šly bít nějakym prknem dřevěnym, ale do Páfa nešly jako, ty blázne. To bude velkáááá výzva jednoho dne, mamko. Je to velkej Pán.

Venta
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 21:39
- Nahlásit

davidkova renata
twe Páfa se jako dost bojim a byla bych ti vděčná dybys ho příště nepouštěla na volno a celkově ho víc hlídala! skoro mi zničil orchyji a bejt tam eště chvíli dýl tak mě tuty napat!

Páf se jen tou orchyjí rozháněl, že chtěl někoho praštit, ale neudělal to, páč se asociálně styděl. Ale musíš ocenit, že se choval skoro celou dobu dost slušně a mlátit mě chtěl jen jednou a to jsem mu hned po dvou ranách do hlavy zatrhla....jenže von si to vynahradil pak doma to všechno

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 21:39
- Nahlásit

Gerda
Myslim, že se pak šly bít nějakym prknem dřevěnym, ale do Páfa nešly jako, ty blázne.
vidíš.. musíme udělat tajnou skupinu..bez venty samo..a poradit se jak na Páfa..
du se svalyt mám dost

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 21:42
- Nahlásit

Venta
se choval skoro celou dobu dost slušně a mlátit mě chtěl jen jednou a to jsem mu hned po dvou ranách do hlavy zatrhla
jj úplně aspiroval na Květinové dítě roku
každopádně příště bude bud f kelence nebo na hetísku,nejsi tam sama si laskavě uvědom a my se nenecháme zabít!

Venta
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 21:48
- Nahlásit

davidkova renata
každopádně příště bude bud f kelence nebo na hetísku,nejsi tam sama si laskavě uvědom a my se nenecháme zabít!

Dyť furt chtěl do tý odkladačky proti klubovně, jenže byla zamčená a lomcování nepomáhalo. Chtěl se asi vzorně odložit

Gerda
davidkova renata
.a poradit se jak na Páfa..
Jo??? Ráda bych k vám s dovolením přišla pro radu, sem s výchovou tak trochu v řiti.... naklikat se nenechá a ostnáč si nasadit taky nedá

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 21:57
- Nahlásit

teď už vám můžu aspoň říct, že mi tady FURT!!!! ještě běhaj ty skipy dupačky!! Je to psycho, pokaždý tady na mě vyskočej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2013 11:08
- Nahlásit

bonc
že mi tady FURT!!!! ještě běhaj ty skipy dupačky!! Je to psycho, pokaždý tady na mě vyskočej
to je horší jak ty vařený psi na FB co??

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2013 18:14
- Nahlásit

Nazdar dementusi! Hele tak jaká? Dneska to nebyl tak pěknej den jako fčéra, co? Ale už se to jarýčko blíží a zas budeme celý vejkende trávit venku, už se na to těšim nadměrně. Jaký máme první město na fakultativní výlet?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2013 19:14
- Nahlásit

Gerda
Jaký máme první město na fakultativní výlet?
nelahozeves???

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2013 19:16
- Nahlásit

Gerda
jo jo včera bylo u nás i krásně, svítilo sluníčko, úplně jsme s knírači zírali, že neumřelo
dneska bylo taky pěkně, ale už toho slunka moc nebylo, jen jsme ho stihli chviličku ráno, pak už nesvítilo

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2013 09:56 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

čuuuus megery

prohlížím fotky a řežu se u nich smíchy

ty nezpíváš dělej zpíveeeeeej

ježiš kde je???????????????????????

konečněěěěěěě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2013 10:00
- Nahlásit

SLUNKOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Alexa
prohlížím fotky a

já nemám vodvahu na to čumět znova

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2013 10:02
- Nahlásit

davidkova renata
já nemám vodvahu na to čumět znova

což fotky, ale ten sbor

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2013 10:06
- Nahlásit

Alexa
ale ten sbor

no právě

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2013 10:27
- Nahlásit

davidkova renata
ty vole mamko, ty jsi dostala bílého psa???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2013 10:29
- Nahlásit

Monty
ty vole mamko, ty jsi dostala bílého psa???
jj dostala sem bílýho psa a taky bílej vobleček.. bílou hůl si prej mám sehnat sama..

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2013 10:37
- Nahlásit

davidkova renata
bíléjo psa samozřejmě závidím, obleček už ne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2013 10:41
- Nahlásit

Monty
obleček už ne
fšeho dočasu děvenko

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2013 10:43
- Nahlásit

davidkova renatabílou hůl si prej mám sehnat sama.. Hele vím že seš jak já děsně lakomá,ale ztratila sem v zimě kroužek vod běžškařský hůlky takže dyž ti ju přestříknu na bílo bé zadarmo z ručkou a na konci z bodcem myslím,že by ti mohla vyhovovat ceš?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2013 10:46
- Nahlásit

danajasa
ak já děsně lakomá,ale ztratila sem v zimě kroužek vod běžškařský hůlky takže dyž ti ju přestříknu na bílo bé zadarmo z ručkou a na konci z bodcem myslím,že by ti mohla vyhovovat ceš?

jasně pro lakotu mám samo velký pochopení..bodec mi přijde ideální esi mi rozumíš

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2013 10:50
- Nahlásit

davidkova renata.bodec mi přijde ideální esi mi rozumíš
Taky si myslím tudle je hezky vidět jak je bodec ješště poctivá ruční práce http://sport.bezva-bazar.cz/big.php?obrazek=44199. jpg

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2013 11:03
- Nahlásit

děcka všimli ste si co se poslední dobou vyrojilo novejch niků?

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2013 11:10
- Nahlásit

davidkova renataděcka všimli ste si co se poslední dobou vyrojilo novejch niků?No jen aby nebyly z jednoho hnízda z tý genetycký línije zetřináctýho pavilonu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2013 11:10
- Nahlásit

danajasa
No jen aby nebyly z jednoho hnízda z tý genetycký línije zetřináctýho pavilonu

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2013 11:16
- Nahlásit

danajasa
davidkova renata
No jen aby nebyly z jednoho hnízda z tý genetycký línije zetřináctýho pavilonu
myslíte že sou vycházky?????

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2013 11:57
- Nahlásit

davidkova renata

děcka všimli ste si co se poslední dobou vyrojilo novejch niků?

Že jo? To už je na další diagnózu

Dobré poledne

Lama
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2013 16:02
- Nahlásit

Podle http://www.prvky.com/26.html čtyřmocné železo existuje a tvoří železičitany.

<< 1 ... 1467 . 1468 . 1469 . 1470 . 1471 . 1472 . 1473 . 1474 . 1475 . 1476 . 1477 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání