Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1449 . 1450 . 1451 . 1452 . 1453 . 1454 . 1455 . 1456 . 1457 . 1458 . 1459 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 23:32
- Nahlásit

Gerda
tři bílí Libunové, jakože smečka, pročež dva z toho.... tady něgde už sem se f tom ztratila

Večer sem byla předčítat Tabákusovi, myslim že ten pes je přesvědčenej že u nás je zima věčná, že už nikdy neuvidí slunce, páč co se nastěhoval tak jenom pořád mrzne. Taxem mu vyprávěla jak vypadá léto u nás, jaxe bude s Kreténama válet na zahradě až bé mít kožuch celej horkej, tak z toho vyprávění byl natolik jurodivej že do mě dokonce přestal i hryzat. Paxem mu musela ale dovopravdicky číst, páč jakmile sem mu přestala vyprávět tak mě zas po kouskách jedl. Taxem mu četla o ultratreku, aby věděl co ho čeká, čtu teď Pěšky napříč Evropou - pán šel pěšky z mysu Finestre pěšky do Istambulu, šel to celý horama, Alpy mu vyšly zrovna za zimu.. no frajer

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 23:39
- Nahlásit

bonc
prostě spousta pudelů zde hír ))))

Chudák Tabákus, ještě tak čerstvej a už to má jasný, jak pude )))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2013 19:47
- Nahlásit

čuste děcka ..gdo má rát žánklóda tak tady máte cosi pro potěchu duše..provozuje útulek a dost ho to bafčí
http://www.youtube.com/watch?v=SSS3RMUQdPk&feature =youtu.be

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2013 20:04
- Nahlásit

a ještě má malinu a asi dělá ípo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2013 20:06
- Nahlásit

Gerda
asi dělá ípo
určitě..co jinýho by dělal

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Led 2013 21:03 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Nazdar degéni, hlásím, že severní pól je dobyt a celá posádka přežila střet s těma vobludama asijskejma a kavkazskejma. Jeden pejseček kavkazský mušovi spolknul půlku ringa a tři čtvrte muše bylo to o to dobrodružnější, že jejich váha se víceméně rovnala, pes byl možná o pjet kilo těžší
Jo a taky jeden brazilský filet si na mušovi velmi pěkně pochutnal, pozitivní bylo, že ty dvě autolana ho udržely, tudíž muš přežil.
Viktorek snědla většinu zásob co tam měli, pohladila si špenátka zvící telete a zakousala si s Botinkou téměř sama
Co jinak zde?

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2013 21:10
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
a ještě má malinu a asi dělá ípo

joooo dělá pípo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 09:10
- Nahlásit

čus degeni teplo je zde!
Eldoguero
okamžitě naval fota to mušim vidět!!!!!!!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 09:25
- Nahlásit

davidkova renata
teplo je zde
Jo, ráno to bylo dost citelný. Bohužel bude zase všude ta hnědá břečka. Proč nemůže být teplo a zároveň hned sucho

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 09:26
- Nahlásit

Baico
Bohužel bude zase všude ta hnědá břečka
no to je nevyhnutelnej následek toho krásnýho sníšku že.. nevim proč to lidi dycky překvapí.. snad to za tedle tejden sleze mrtka hnusná

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 09:30
- Nahlásit

davidkova renata
no to je nevyhnutelnej následek toho krásnýho sníšku že..
Ale no jo furt!!
Ale tak jestli bde těch 7 nad nulou, tak bych mohla Zelenině dopřát lehkou očistu. Už pod tou solí a špínou neni skoro vidět, že je zelená

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 10:16
- Nahlásit

Brýtro národe

Předem mého příspěvku bych chtěla matce fory popřát k jejímu dnešnímu svátku Všechno nejvíc nejlepší!

Taky sem vám chtěla napsat, že u nás napadl sníh.
A asi nemám nic jinýho ke sdělení, tak zas du.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 10:37
- Nahlásit

Crysa
Předem mého příspěvku bych chtěla matce fory popřát k jejímu dnešnímu svátku Všechno nejvíc nejlepší!
si velmi drzá aš vyzývavá samo sem si to dohledalal a odhalila tvé nízké úmysly!

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 11:44
- Nahlásit

Tady taky padaj bílí mrdky,ale vzledem k tomu,že mrtků mám okolo sebe dost celej rok už sem imunní nenechám se vyvést z míry

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 12:03
- Nahlásit

u nás nesněží, ale dneska se musíme jít pořádně projíti, ikdyž mám teplotu, protože už se má oteplovat, prý má být + 12 stupňů (tak si to ti moje sněhomilovné paka) musejí užít...

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 12:05
- Nahlásit

Monty(tak si to ti moje sněhomilovné paka) musejí užít.
Kecáš béš mít naposledy bílí čistý pse,pak už jen barevný zas do další zimy

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 12:15
- Nahlásit

danajasa
jo, pak bude fuj, fuj břečkoidní počasí

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 17:10
- Nahlásit

jedna idilka z nešní procházky,zvažuju,že nafotím celej kalendář sr..aní jaro léto podzim zima

Apollo
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 17:12
- Nahlásit

Ta tlama placatá nevděčná mi dnes pří souboji ve sněhu roztrhl celou nohavici mích jedinečných zateplených maskáčů v dětské velikost. Normálně mě chyt a škubal. No nic zítra dopo musím tedy sbalit tlamu nevděčnou placatou, dítě a valit ke tchýni aby mi zašila mí krásný gatě maskáčový. Se tady na to vyse... už ráno začalo divoce když mě dítko při ranním přebalování koplo do ksichtu. Ináč celý den sněžilo a fčíl taje

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 17:15
- Nahlásit

Apollo už ráno začalo divoce když mě dítko při ranním přebalování koplo do ksichtu
Takže budoucí Maradona nebo kickboks jako dyž má vlohy odmala,nemeškala bych aby ste něco neprošvihly pak

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 18:00
- Nahlásit

danajasa
jedna idilka z nešní procházky
twe pakůn na to všecko sere )
Apollo
valit ke tchýni aby mi zašila mí krásný gatě maskáčový
no dybys měla za tchýni mě tak bys chodila tak leda f kratasech

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 18:54 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Crysa
a o titul je postaráno ale myslim že matka přectavená vede celej zástup oslavencůch

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 18:57
- Nahlásit

Hoolky, já jsem dnes bydlenka. Sekaná se dopejká, brambory jsou uvařený, křenovka taky, jsem zvědavá, jakej to bude mít poločas rozpadu, esli mi zbyde ještě aspoň zítra na oběd Už to vidím, jak zítra ze cvičáku kupuju matroš na další jídlo k obědu.
Ale zas na druhou stranu mi všechno padá od ruky, takže to po mě v kuchyni vypadá, jak kdyby tam vybuchla bomba. Teda nejen v kuchyni, krz byt se tahne linie poodkládaných věcí, jak jsem to všechno odkládala po návratu z práce a pak z venčení. Asi zhasnu, ať to aspoň nevidím, nějak už se mě dneska uklízet nechce.

Du si nacpat břych

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 19:05
- Nahlásit

bonc
ale myslim že matka přectavená vede celej zástup oslavencůch
jj uš sou nás mylyjony..
Crysa
Du si nacpat břych
ok pudeš f první řadě hned za mnou..

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 19:08
- Nahlásit

davidkova renataok pudeš f první řadě hned za mnou..

jasný, rovněž slavím řádně dle svého jména, plnou hubou

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 19:44
- Nahlásit

a s plnym pupkem se půjdu svalit a čumět, jak někteří chudáci nejedí
Rub a líc diet
28. 1. 2013, 21:10 - ČT 1
Dokument, 39 min, Premiéra, Skryté titulky, stereo vysílání

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 21:23
- Nahlásit

zdar,máme na poště jednu ...poštačku,bo ta zapoměla v pátek v tramvaji komplet celou pojízdnou tašku s poštou + klíče + peníze od duchodu ,takže pruser desnej
samo že nikdo nic nevrátil a to se volalo na MHD jestli někdo něco nevrátil,no nezávidím poštačce ted smenu a ty věci okolo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Led 2013 23:07
- Nahlásit

Nazdar jelita,
co jste celý den dělaly? Já nic, dnes vůbec nic, příšerně jsem se flákala a moc mě to bavilo.
Ale od zítra zase dřít a taky tejrat špenátka to se musí. Jsem slíbila budoucí paničce Dexíčka nenažraného, že bude umět chodit na vodítku než k ní poputuje.
Jo a odešel nám foťák na věčnost a já zrovna pešuju nafotit špenáta a uděla jedno malé videjo pro dalšího zájemce ... se z toho pos...
To už je druhej jako foťák myslím
A nakonec tady máte drobnost ze soboty

To nukleární středoasijský hovádko váží 72 kilo a je mu 14 měsíců ...

danajasa
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 08:57
- Nahlásit

Eldoguero 14 měsíců . Takže do dvou let eště logicky poporoste a bé alfasamec nejvěčí

pawLINka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 09:59
- Nahlásit

Nazdar žumpice.
Špenátko je zatím velmi hodné. Asi se teprve rozkoukává a zaútočí ze zálohy.

danajasa
Ó, krásné zimní pejskařovo zátiší. Myslím, že by to byl hezký kalendář.

Eldoguero
ťu ťu ťu hovádka.

<< 1 ... 1449 . 1450 . 1451 . 1452 . 1453 . 1454 . 1455 . 1456 . 1457 . 1458 . 1459 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání