| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 10:17
- Nahlásit
Nazdar národi, teprve vstávám, což mi příde děsně fajn, ještě že mám tak hodné čokle, které ještě teď se válejí, ale je fakt že už musíme. Hodlám se dnes celý den krásně válet, těšim se na to převelmi. Je venku teda ta avízovaná zima?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 10:57
- Nahlásit
Gerda
Nazdar národi, teprve vstávám, což mi příde děsně fajn, ještě že mám tak hodné čokle, které ještě teď se válejí, ale je fakt že už musíme. Hodlám se dnes celý den krásně válet, těšim se na to převelmi. Je venku teda ta avízovaná zima?
čus, máš čokle = víc než jednoho? Maryje není jedináček?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 11:04
- Nahlásit
Gerda
Je venku teda ta avízovaná zima?
twe ta je už asi 14 dní
Lola1
Maryje není jedináček?
má na hlídání od kámošky amalyji
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 11:29
- Nahlásit
Jasnééé, Markus má kámošku, jednu asi ze tří, tak hlídáme Amáluse, je to taky dobrý pes a rád se válí.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 14:00
- Nahlásit
Gerda
aha
davidkova renata
čau ségra!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 15:23
- Nahlásit
zdar,tak dasty to vyhrál,vedoucímu se libil,kor když mu ukázal že umí hlídat,co je ve venitř je jeho co je venku není jeho,pochopil behem minutky,otázka je jestli tam bude chodit,záleží co bude od pondělí s evčou,chce jít jinam za větší peníze což jí schvaluji
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 18:25
- Nahlásit
Vývar vypit, fík pokousán, vyprocházkováno, zahradně odminováno, nádobí umyto.
Konec hlášení, jdu zas pryč, žít mimo žumpu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 22:19
- Nahlásit
Nazdar prdi, řekla bych vám co je nového, ale neni nového vůbec nic, dala bych vám sem nějaký fotky, ale žádný nemam.. tož asi zase du Konec velmi přínosného a obohacujícího hlášení
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 09:57
- Nahlásit
Nazdar blázni, je docela zzzzzima, ne???!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 12:00
- Nahlásit
uš ste umrzlý?! já jo
bonc
řekla bych vám co je nového, ale neni nového vůbec nic, dala bych vám sem nějaký fotky, ale žádný nemam
no to je fakt prekérka (dyštak to dej vedle )
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 14:11
- Nahlásit
davidkova renata
uš ste umrzlý?! já jo No enemže já mám kosu i vevnitř,už sem votevřela narvaný krbofky a zpívám si-nesuší si vlasy fénem nýbrž jen tak nad plamene jéjéje
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 15:54
- Nahlásit
GerdaNazdar blázni, je docela zzzzzima, ne???!!!
no teď je mi teda dooost podstatná zima, boty promočený (né pomočený vy dylini), i ponožky durch, ruce zmrzlý, prdelní sádlo bude rozmrzat ještě dobře dva dny nebo večer hodinu v sauně.
Ale fík pokousán, sáně sněhem protažený, fakt to dneska jelo! Kakamil byl zas velký zadržitel sáňový, byl to fofr. Jen fík je poněkud rozbit, žábry ho bolí, nebo žebra? prý blbě se mu dýchá a křičí, nějaký naražený, skoro ani nekouřil cigaret.. ještě jeho pes mu ruku cvak krz kraj rukávu.
Ale krásný den to byl ještě je půjdu do tmy projít, aby ostatní zas nemektali, tedy holky s Férďykem ještě půjdou pokorzovat po hrázi.
Konec hlášení v českém jazyce.
danajasauž sem votevřela narvaný krbofky a zpívám si-nesuší si vlasy fénem nýbrž jen tak nad plamene jéjéje
jednou vlasy sežehla si? tím pádem je konec krásy? už nemá vlasy samou loknu?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 18:18 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Kde jste přimrzly pipky?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 18:31
- Nahlásit
Crysa
Kde jste přimrzly pipky?
U dnešních fotek Nkteré jsou dost dobré
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 18:32
- Nahlásit
BaicoU dnešních fotek Nkteré jsou dost dobré
šak už na ně těším těším
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 18:56
- Nahlásit
Čus divnolidé byla jsem vylákána na hory - byla tam úpa největší zima Stanislaff je mrzký oposum! tvrdil že pro mě bude topit a pak prd! Čukle jsou apsolutně nepoužitelný - obje se velmi radovaly Kešuna asik vyměním reklamuju u Biluše! Džínu pak budu muset vrátit do chudobinec! Vůbec nechápu po kom ty čupky sou
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 19:06
- Nahlásit
přimrzla sem gdesi v lese, ale na rozdíl od hancuf mam dobré psy, nechtěli nocovat venku na mraze tak mě dotáhli dom. Už řadu hodin rozmrzam ale nějak se to furt nedaří, asi si budu muset udělat saunu. Ale kosti stejně nerozmrazim, morek už je zmrzlej a roztaje tak v červnu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 19:30
- Nahlásit
Crysa
jednou vlasy sežehla si? tím pádem je konec krásy? už nemá vlasy samou loknu? Lokny nemaje,leč mám velmi krásný odér čerstvě vyuzené slaninky a špíčku,pokud příjde muž gurmán myslím to náležitě vocení.Pod větou"holka ty si k sežrání"myslim akce z dobrý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 19:33
- Nahlásit
hancaw
byla tam úpa největší zima
twe tobě je taky něgdy zima??? to mě překvapuje já myslela že si něco jako jety
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 19:44
- Nahlásit
hancaw
Jsem ráda, že měl Kešunek krásný den
Mimochodem paní, okamžitě se přihlaste sem - https://docs.google.com/a/trakce.cz/spreadsheet/vi ewform?formkey=dEtONHN5eURMREs0ZktYeF9pdVRJRGc6MQ# gid=0
A sem - http://slapanicky-vlk.dogtrekking.info/form_dogtre k.html
My už přihlásaný jsme . Jo a gdybyste to nevěděla tak s Kánětovou jedete i na Lefy . Kánětová se sama bojí, že by zabloudila takže jsem jí řekla, že ty to dostaneš befelem a můžete pak bloudit spolu
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 20:08
- Nahlásit
davídkováa proč jsem asik každou zimu jezdila do tropůch?! Abych tam vychladla?!
bonc vyměním - okamžitě! Moji čukle a ten co předstírá že se mnou žije jsou parta nebezpečnejch šílenců
Biluška chci vrátit Kešuna - pak začnu žít! Já eště nejsem přihlášená sem myslela že už jsem se přihlásila?... v záchvatu arktické horečky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 20:11
- Nahlásit
hancaw
proč jsem asik každou zimu jezdila do tropůch?! Abych tam vychladla?!
achá..tak to si mě příjemně překvapila eště tak dyby se ti stalo něco s nohma že bys jako nemohla moc chodit ,tak bys byla celkem snesitelná
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 20:23
- Nahlásit
davídková jistě - poslední co mi zachrańuje život je bjehání - jinak umrznu je tu asik mínus stopadesát stuňůch!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 20:43
- Nahlásit
hancaw
chci vrátit Kešuna - pak začnu žít!
No....jak bysem ti to řekla....samozřejmě bysem si ji vzala zpátky, že jo....jenže mi tu zrovna fčil budou rodit tři fenky...nebo rači pět...takže ji nemám kam dát
davidkova renata
eště tak dyby se ti stalo něco s nohma že bys jako nemohla moc chodit ,tak bys byla celkem snesitelná
Nechci nějak moc zviditelňovat své zásluhy, ale připomínám, že se mnou se Hančaw poblila v kopci a málem omdlela
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 21:03
- Nahlásit
Biluškaale připomínám, že se mnou se Hančaw poblila v kopci a málem omdlela
tos jí ale nacpala těma divnejma řízkama, cos jí tvrdila že jsou karfiolový a pak si jí řekla, že před naklepáním chrochtaly, ne?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 21:30
- Nahlásit
Biluška co kecáš! napřed jsi se furt válela a pak jsem ti musela půjčit leoprda abys vylezla na kopec aji s Lálou! pošlu ti Kešuna ekspres - taky se válí - akorát z kopce!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 21:56
- Nahlásit
hancaw
Válela sem se páč mě ten blbej leoprd furt shazoval do těch roklí
Crysa
tos jí ale nacpala těma divnejma řízkama, cos jí tvrdila že jsou karfiolový a pak si jí řekla, že před naklepáním chrochtaly, ne?
ne, měla akorát fazolovou polífku v hospodě s kozama. A tu si sama objednala . F tom hnusným kopci byla úplně normálně vyčerpaná a uš nemohla
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 22:10
- Nahlásit
Biluška připomínám že na kopec jsi dolezla AŽ po mě! a jo bylo to furt do kopce a s kopce a ty ses válela nezávisle na směru kopcůch nuf jsem přihlášená Káňová jde na fšechny?
Crysa a poblífka byla bramborová
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2013 22:18
- Nahlásit
hancaw Biluška koukám číst deník z cest každý z vás dvou, tak budu myslet, že jste byly každá úpa jinde
Byl to náročný ale krásný den Alberti, jdu padnout za vlast. Jsu usáňkované.
Bo noc dylincí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 00:16
- Nahlásit
hancaw
připomínám že na kopec jsi dolezla AŽ po mě!
To je sice pravda, ale to proto, že jsem a) musela táhnout Lálu a za b) jsem byla připravená tě chytat gdyby ses kutálela dolů
a ty ses válela nezávisle na směru kopcůch
Co kecáš, válela jsem se jenom gdyž jsme šly dolů páč ten flekatej kretén furt táhl jak lokomotiva, bez ohledu na moje kolena Cestou nahoru sem se neválela nigdy páč to netáhl, to se flákal A to vůbec nepočítám jak mě málem stáhnul dolů z ká dvojky gdyž uviděl cosi dole a vyrazil jak blbej Ani mu nevadilo, že mám zutou jednu botu, sundanej batoh a že mě vleče po prdeli za sebou
a poblífka byla bramborová
To je možný, ale byla v hospodě s kozama
|