| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 10:03
- Nahlásit
zdares dylyny taky to u vás tak kráásně klouže?!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 10:10
- Nahlásit
davidkova renata
až moc
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 10:16
- Nahlásit
Tady teda trochu dosněžilo nad ránem, takový bílý poprašek, aby to všechno vypadalo zas uklizeně. Krásně to zamaskovalo všechen žlutý sníh v čůracím rohu zahrady
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 10:19
- Nahlásit
Crysa
u nás byl včera úplně šedý sníh, tím hnusným smogem dneska byl sníh zase takový ledovitý...
chodníky jak sklínky, ale na tramvaj se mi šlo docela dobře, ale z tramvaje jsem měla co dělat, abych se udržela na nohou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 10:40
- Nahlásit
čus dementcí
ledofce sem se naštěstí vyhla páč sem vyjela než začlo pršet, jako můžete mi někdo vysvětlit jak může pršet když je pod nulou??????????????? a odpo doufám už to bude rozsolený
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 13:09
- Nahlásit
zdar horečky omladnic, máte ledíček jo?? Tak si ho užijte, páč tady už od večera mrdká!!!!!!!!!!!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 14:01
- Nahlásit
Zdár porcelánové květinky již trochen zaprášené Tady nastalo ledové peklo,zvažuju nazutí brůslí-myslím boty z nožem né jako Brůs Lí ten co má nože ůpa jinde) po vycpání prdele velokonočním polštářkem tažena šíleným pakoněm na brůslí budu dozajista postrachem okresu na příštích pár tejdnů
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 17:43
- Nahlásit
danajasaady nastalo ledové peklo,zvažuju nazutí brůslí-myslím boty z nožem né jako Brůs Lí ten co má nože ůpa jinde
tak tady zůstaly srážky pevné, takže máme středočeskou kalamitu, napadlo asi 5cm. Dva cm před mým odjezdem pani zubařce a tři než jsem se vrátila. Teď už snad ustává a nebo je přestávka než začne znova padat. Jediný auto silničářů nespatřeno, ani kus upravený silnice. Je to dobrý, naše město krásně hospodaří, nevycamrá se litr nafty a gram soli zbytečně, páč jednou to musí slízt samo
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 18:13
- Nahlásit
Crysapáč jednou to musí slízt samo Tak ale to je velmi moudré šetří peníze poplatníků Jinak sem dneska velmi slzela smíchy neb hmyzáková neodhadla sytuaci a rozpleskla se jak žabka byla tak v šoku že zkoušela dělat zadníma nožkama i žabí tempa na tý ledový krustě a jela jak namydlená dokonce kormidlovala vrtukou ocasní,normálně mi ukápla slza
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 19:20
- Nahlásit
zde jiš opět padá mrtka z krtka
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 19:32
- Nahlásit
Crysa
e to dobrý, naše město krásně hospodaří, nevycamrá se litr nafty a gram soli zbytečně, páč jednou to musí slízt samo
No při cestě z Prahy byly nejhorší poslední 3 km. Na Bučině neprojel od rána ani pluh, natož sypač. Jsem ráda, že zítra nikam nejedu.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 19:57
- Nahlásit
BaicoJsem ráda, že zítra nikam nejedu.
Oni to v tý práci asik tušili. Tak si vemete s klukama sáňky a půjdete na kopec sáňkovat na tý stopovací louce můžete jezdit od lesa k lesu, pěkně ďolíkem tam a zpátky
Asi by mi taky nevadilo, kdyby mi řekli, že ve čtvrtek taky nemusím... fňuk ..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 19:59
- Nahlásit
řeším dylina, é, dylema, tři český kriminálky jsou, jednička, Nova a Barandov..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 20:03
- Nahlásit
Crysa
řeším dylina, é, dylema, tři český kriminálky jsou, jednička, Nova a Barandov..
mám jenom dvě, anděl mě neba, asi to vyhraje magor a vo reklamách voraří
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 20:09
- Nahlásit
Crysa
Tak si vemete s klukama sáňky a půjdete na kopec sáňkovat
Sáňky jsou ve Zlosyni v ávii a v tomhle marastu pro ně rozhodně nepojedu. Radši budu ještě doléčovat kašlíček,alespoň, abych při každém zakašlání neměla pocit, že mi vylítnou plíce.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 20:55
- Nahlásit
Je mi taková strašlivá zima, že asi jdu do vany a spát bo co.
Brou noc květy ledové.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 20:58
- Nahlásit
Čus jelyta proč je tak hnusně?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 07:23
- Nahlásit
Tady už taky nepadaj střepy ale normální sníh,kupodivu cestáři nejsou překvapený a dokonce to posolily,asi bude konec sylničářů na moravě nebo co
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 10:19
- Nahlásit
zdar degenci,copa děláte?? já du ležet asik
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 12:08
- Nahlásit
davidkova renatazde jiš opět padá mrtka z krtka
A je ti zima?Nejsi lední medvěd náhodou Dva lední medvědi-táta se synem,jdou Severním pólem a synek říká:"Tatí,nejsem já náhodou medvěd grizzly?"
"Ne,nejsi medvěd grizzly"říká táta medvěd.
"Tatí,nejsem já teda náhodou medvěd koala?"
"Ne,nejsi medvěd koala"říká starej medvěd.
"A tatí....nejsem já teda náhodou medvěd panda?"
Táta medvěd už trochu naštvanej říká:"Ne,nejsi medvěd panda.Jsi lední medvěd,jako já,máma a všichni medvědi tady kolem."
"A proč se furt takhle blbě ptáš???"
"....když mě je zima jako prase."
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 12:19
- Nahlásit
danajasa"A proč se furt takhle blbě ptáš???"
"....když mě je zima jako prase."
asi jsem taky Kakalo, nebo Koala, nemám žádný neprosákávací boty, všem na špičce zůstane sníh a jak roztaje, fpyje se do boty, tu omočí a prčomočí až do fuseklí a začne to vytvářet taký jednolitý blok bota-fuska-noha a mám pocit jak když chodím bosá ve sněhu jaká mě je zma od nohou.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 12:42
- Nahlásit
Crysa Si taky pořid tyrolský gumáky vedle v botách sme meditovali vo nich dlouze
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 13:00
- Nahlásit
danajasa asi si dám do bot pytlíky na nohy
Teď se jdu nahřát pod sprchu, ooo já se mám
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 13:15
- Nahlásit
Crysaasi si dám do bot pytlíky na nohy
To sem zkošela děsaně to klouže a nepříjemně šustí a zhrnuje se to
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 17:22
- Nahlásit
Dovoluji si vám představit Faroušovu nevěstu z Austrálie. Je velmi krásná a v Austrálii zatím na výstavách vyhrála všechno, co mohla.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 17:30
- Nahlásit
BaicoFaroušovu nevěstu z Austrálie. Tak máš tu fotku ale opačně vzhůru nohama né?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 18:12
- Nahlásit
danajasa
máš tu fotku ale opačně vzhůru nohama né?
Baico
z Austrálie
hele tak to máme celkem kontinentálně pořešený se mi zdá..co nám eště zbejvá? gde nemáme pokrytí?
Crysa
asi si dám do bot pytlíky na nohy
no to sem dělala cellej život páč sem prostě nigdy neměla boty dio kerejch by někudy neteklo až ted sem si koupila ty pracovní..konečně f suchu!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 18:14
- Nahlásit
Crysa
pytlíky ne ale navlíkni si na nohy ty návleky jednorázový šustákový,ty se neshrnou bo maj gumičku a ani neš
ustěj
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 18:28
- Nahlásit
Crysa
asi si dám do bot pytlíky na nohy
to sem měla jednou a nejen že to klouže jak píše danajasa, ale za chvíli se mi protrhly a bylo to na hovno
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 20:14
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/290947-policiste-hon ili-po-ulici-psa-v-domneni-ze-jde-o-lva.html
|