| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 11:53
- Nahlásit
Monty
tady chcípl pes?
Nestraš
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 11:59
- Nahlásit
Baico
dyk tu nikdo dneska není
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 14:39
- Nahlásit
Monty
dyk tu nikdo dneska není
fšici sou už v meksiku
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 15:01
- Nahlásit
Alexafšici sou už v meksiku Buenos díjás já taky du
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 15:06
- Nahlásit
danajasa
Buenos díjás já taky du
di
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 17:29
- Nahlásit
buenos odpolednos dementos
dyk tu nikdo dneska není
páč sme fšicíí vedle no
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 18:17
- Nahlásit
AlexaBuenos díjás já taky du
di Nic moc samej kaktus a škorpion,už tam nikdy nepudu.Pojedu rači na ten krycí zájezd z modrejma
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2013 12:28
- Nahlásit
danajasaPojedu rači na ten krycí zájezd z modrejma
aby tě tam taky někdo nepřefik v rámci rozšíření genofondu :x
Venku je krásně, jak funí, tak je to hezky všechno vyfoukaný, vysušený. Asi pojedem dneska čuchátorovat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2013 18:34
- Nahlásit
nazdáár zde jiš zase chčí
Crysa
aby tě tam taky někdo nepřefik v rámci rozšíření genofondu
jako nevim co danajasa může přinýst do genofondu teda
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2013 19:29
- Nahlásit
davidkova renatanazdáár zde jiš zase chčí
tady taky :/
ale stihli jsme zastopovat a povenčit za krásného počasí, jen na horizontu už jsem to viděla, jak se to hnalo od Kladna.
jako nevim co danajasa může přinýst do genofondu teda
nějaký zajímavý mezivarietní krytí? proč ne?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2013 19:33
- Nahlásit
Crysa
Pani zítra v poledne ve Štětkově?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2013 19:46
- Nahlásit
Crysa
nějaký zajímavý mezivarietní krytí?
jako myslíš až mezidruhový křížení ? ) komu to prodáme pak? myslíš že bé mít zájem armáda??
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2013 20:17
- Nahlásit
Crysadavidkova renatanějaký zajímavý mezivarietní krytí? proč ne?
Tve já mám modrou kref takže výsledek modrá z červenou bé zelená kref s naprosto ojedinělou šroubovicí ve tvaru bžo V případě,že teda nebém blízko moře bo delfíni maj poněkud studené ploutve
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2013 21:10
- Nahlásit
BaicoPani zítra v poledne ve Štětkově?
sáámozřejmě
danajasaTve já mám modrou kref takže výsledek modrá z červenou bé zelená kref s naprosto ojedinělou šroubovicí ve tvaru bžo
modrá a červená je fýlajová. Takže budeš mít Milky
Du spát ženy, bo noc
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2013 22:14
- Nahlásit
CrysaTakže budeš mít Milky tve filajová malá milka je udušená už To sem dohnala onehdá k slzám jednoho bezpečnostního technika jak nám vysvětloval,že čék co se dusí tak fijaloví a já sem se bezelstně optala jak to poznám dyž to bé pán z Nigérije nebo z Kuby a von normálně odešel pryč ten školitel nevim proč,ale neosvětlil mi to teda takže to dodnes nevim
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 09:46
- Nahlásit
danajasajak to poznám dyž to bé pán z Nigérije nebo z Kuby a von normálně odešel pryč ten školitel nevim proč,ale neosvětlil mi to teda takže to dodnes nevim
tak nikdy nejezdi do Nigerie ani Kuby, páč by se tam mohl někdo dusit a ty bys mu nepomohla a myslela by sis, že tančí třá nějakej domorodej tanec a von by to nemusel přežít.
Tak dávaj "Na Hromnice o den více" a až mám strach, esli se taky zítra neprobudím znova druhýho. Ale zas by to mělo výhodu, měla bych dovolenou bez čerpání vonejch dnů
Jdu vařit oběd, páč na poledne už zas musíme bejt na cvičáku.
Pá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 14:38
- Nahlásit
Čus pičus dementi, u nás je lenivo, vaří se tu už nekolik hodin vejvar hovězí. Von se teda moc asi nevaří, protože po několika hodinách ještě neni maso moc měkký a ta mrkev u něj taky ne...možná nejsem dobrej kuchař, nebo jsou vadný suroviny. Válíme se jako páni, moc je to bezvadňácký.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 15:05 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
čus dementíci
dneska sme krásně pokousali zlatovláska, a Alexa si i dokonce vzpomněla že ho za mlada tahala za kolínko ze schovky tak si to dneska zopákla, poté co sem jí chválila jak se na starý kolena krásně naučila vyštěkávat tak šup a na podruhý si ho za kolínko vytáhla tak zlatovlas kapku zezelenal páč mu prej zmáčkla nějakej bod (G to prej nebyl) a udělolo se mu úpa šoufl. Nicméně statečně vydržel ještě několik již správných vyštěkání a párkrát jí dal i kousnout do rukávku a poté statečně odkulhal k auta a odjel v dál
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 15:34 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Tak i když je dnes Hromnice, tak slavíme 1.narozky - moje Bóba "druhá" dnes dostala svůj první dort -samo že masový ,ale po sežrání párkové jedničky se rozdělila s Aishou - chutnalo jim velmi.http://samanka.rajce.idnes.cz/Bordzinka_1.na rozky_ 2.2.2013/
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 17:33
- Nahlásit
Alexa
statečně odkulhal k auta a odjel v dál
Hele mysli laskavě v sobotu na to, že Zlatovláska potřebujeme v nedělo ve Zlofsi, ju
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 17:54
- Nahlásit
Tak dnešek byl velice dobrý den, dopo jsem si krom odeslání jednoho dopisu stihla zajet pro čínu a na poledne se dopravit na cvičák a tam najíst, hnedle odkousat vlkošedy, dneska jeli oba, pak jsme s Baicovkou a běloušema vyvenčili zrzafky. Taky jsem si ještě stihla hezkypěkně koupit zimní bundu, ano, na konci zimy, ale se slevou 50%, značkovou, to nešlo nekoupit, stejně bych jí chtěla, stejně bych nějakou musela někde koupit. Našla jsem totiž dámskou bundu, která není ani růžová, ani bílá, která nemá ty plastový chlupatiny nahoře našitý, nemá ani sadu nefunkčních kapes "pro ozdobu", dosahne až na zadek a je zimní, ne taková ta tenoučká šitka pro fiflenky, co ven asi ani nechoděj.
BaicoHele mysli laskavě v sobotu na to, že Zlatovláska potřebujeme v nedělo ve Zlofsi, ju
taky jsem na to myslela když jsem to četla
Neessislavíme 1.narozky - moje Bóba "druhá"
přejeme Hepybrrrrzdej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 18:27 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 18:33 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
zdáár degencí copa děláte??
Alexa
podruhý si ho za kolínko vytáhla tak zlatovlas kapku zezelenal páč mu prej zmáčkla nějakej bod
jako fakt to nebyl G bot????? bo u zlatý vlásky bych ho f koleně klidně čekala ..je to blázen..divokej
Neessi
slavíme 1.narozky
přejeme bobě 2. vše nej k 1. narozkám
http://samanka.rajce.idnes.cz/Bordzinka_1.narozky_ 2.2.2013/
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 18:35
- Nahlásit
Crysa
Ooooo Ferdíček můj nejoplípenější taky šel sportovat, to je velmi krásné! Markus ho pozdravuje, že se těší, až jí zas skutálí z valu a šlápne na ní, debil ))))))
Neessi
Bóba je moc hezká, tmavá krásně zůstala, přejeme jí jen to nej, krásné narozeniny a spoustu těch bezvadňáckých dortůůůůch!
Já sem dnes zase musela uklízet mámy koberec, páč psí vlas se nedostane z něj komplet jen luksováním, takže pěkně na kolena a gumovou botkou stahovat to, co zbylo po luksingu. Pak zas pěkně spáry kartáčkem a pak sem dostala bezvadňáckej oběd )))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 18:37
- Nahlásit
Gerda Markus ho pozdravuje, že se těší, až jí zas skutálí z valu a šlápne na ní, debil ))))))
vyřídím, již řehtá do koupelnového okénka
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 18:37
- Nahlásit
Neessi
tak slavíme 1.narozky - moje Bóba "druhá" dnes dostala svůj první dort
ooooo to už je paninko ale velká slečna, šeckooooooooo neeeeeeeeeeeej Bordžínce
Baico
Hele mysli laskavě v sobotu na to, že Zlatovláska potřebujeme v nedělo ve Zlofsi, ju
jj poudal, že kdyby ho kousla pořádně, že s tebou bych si to musela vyřídit sama
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 18:40
- Nahlásit
Crysa
Gerda
davidkova renata
Díkes za přání a za opravu odkazu na rajče , Bóbě jsem to vyřídila taky a protože se narodila na Hromnici a chová se fakt jako hromová čuba,budu jí říkat Hromboba asi
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 18:48
- Nahlásit
Baico Alexa teda holky, esli vy se mi o toho Zlatovláska budete prát, tak to zas bude prekérka..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 18:56
- Nahlásit
Crysa
teda holky, esli vy se mi o toho Zlatovláska budete prát, tak to zas bude prekérka..
šiš marjá tak naštěstí se už našel Láďa tak se budou hoši střídat
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 18:57
- Nahlásit
Crysa
holky, esli vy se mi o toho Zlatovláska budete prát, tak to zas bude prekérka.
No a. Už jsem dlouho nebyla přímým účastníkem nějaké aféry
|