Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1458 . 1459 . 1460 . 1461 . 1462 . 1463 . 1464 . 1465 . 1466 . 1467 . 1468 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2013 18:01
- Nahlásit

danajasa
39cm sněhu a sou na lopatkách takovejdle poprašek třá u nás cestáři vůbec ani neřeší pod heslem stejně příde jaro a roztaje to

tak samosebou to je nadčasovej názor..u nás zas sou dycky zaskočený jako dyby nasněžilo tžá f červenci,tak to je logický,ale v lednu?????????????

danajasa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2013 18:47 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

davidkova renataale v lednu V lednu míá bejt led proto se to tak menuje až to přemenují na sněden tak to stejně nepochopí a půjdou vyžrat mekáč páč se to přece řiká v reklamě na ty rohlíky se zemákem v krabičcce http://youtu.be/puBVYNqd3DQ

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2013 10:03
- Nahlásit

Čus blázni, překrásná nedělička! Mazejte se někam proběhnout, dementi!

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2013 13:07
- Nahlásit

GerdaMazejte se někam proběhnout, dement My už máme naběhaný 38h nonstop du zdovolením zdechnout do křoví(mrtvolněbledýzombísmajl)

kinta
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2013 13:25
- Nahlásit

danajasa
mrtvolněbledýzombísmajl

Debyle!

My máme odpočinkovou neděličku, vysvjetlila jsem Bramborovi, že po fčerejším kórsingu a večerním dvouhodinovém lítání s džekraslicí Andělkou prostě musí ležet.
Eště přijede odpolko Toník, tak je budem mlátit chvíli ve výbjehu, ať si užijou!

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2013 13:40
- Nahlásit

čus už aby bylo teplo abych ty krtky vypustila ven

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2013 19:44
- Nahlásit

děcka množárny na primě ted!

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 09:03
- Nahlásit

bré ránko, jak se máte? Já zažila ten nejnudnější prodloužený víkend na světě, ale aspoň jsme byli v neděli na coursingu a za necelé dva týdny se těším jak malá, budou licence

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 09:14
- Nahlásit

davidkova renataděcka množárny na primě ted! Taky sem koukala,ale nic moc varování klidně mohli přitvrdit,páč dyž někoho kusne pes a udělá mu bebí 2cm tak hnedle dávaj vraždy v přímém přenosu a u takle důležité informace mohli klído dát něco drsnějšího tipu"nemyslíš zaplatíš"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 09:58
- Nahlásit

bré den kreténcíí proč je pyndělí?!
danajasa
ale nic moc varován
no jako mě zejména vytočila VS ostatně jako dycky ten kretén co mu to nepřišlo vůbec v nepořádku bo zdroj příjmů je zdroj příjmů byl prostě magač*ák!a taky bych chtěla vidět toho soukromýho veta co jedinej smí dovnitř a co vydává ty dobrozdání jak je vše cajk s timdle se prostě nebude dít nikdy nic! jediný snad,že některý lidi co to viděli a maj zároven mozek v hlavě,čili odhadem tak max. 2, se zamyslej a nevemou si takový štěně..ale to je asi všechno

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 10:22
- Nahlásit

čus slunečnice vyzobaný
co to jako venku je??? jako zima jo kdo za to může
a to mám zas jet zejtra do práglu a samozřejmě maj zas padat bílý mrtky

davidkova renata
jediný snad,že některý lidi co to viděli a maj zároven mozek v hlavě,čili odhadem tak max. 2, se zamyslej a nevemou si takový štěně..ale to je asi všechno
no mám obavu že ani ty ne páč jim bé toho štěňátka líto tak ho přece musej zachránit z těch děsnejch podmínek, že tím akorát likvidujou jeho matku která bude dál a dál rodit už nedomylsej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 10:26
- Nahlásit

Alexa
to mám zas jet zejtra do práglu a samozřejmě maj zas padat bílý mrtky

twe co budem dělat??? četlas to žejo?!
áč jim bé toho štěňátka líto tak ho přece musej zachránit z těch děsnejch podmínek, že tím akorát likvidujou jeho matku která bude dál a dál rodit už nedomylsej
no a ve finále až to bé neúnosný,přídou květinky a fšecko si to rozeberou a jedeme dál.

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 10:29
- Nahlásit

davidkova renatano a ve finále až to bé neúnosný,přídou květinky a fšecko si to rozeberou a jedeme dál. Takže vlasně je to taková medvědí služba bo borec se zbaví at těch co by normálně zahrabal už na zahradě a takle bé mít vydělaný a eště vyklizený a může přibrat vo deset dalších na vrch

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 10:39
- Nahlásit

danajasa
Takže vlasně je to taková medvědí služba bo borec se zbaví at těch co by normálně zahrabal už na zahradě a takle bé mít vydělaný a eště vyklizený a může přibrat vo deset dalších na vrch

no přesně, v poctatě dělaj službu tomu kdo to má na množení páč se nemusí starat kam ty vyrozený zahrabat, voni se postaraj a von mů§že vesel množit na mladejch zvířatech dál, takový perpetum mobile v podstatě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 10:42
- Nahlásit

danajasa
Takže vlasně je to taková medvědí služba
tak jistě..a hlavně slavná VS neni blbá a ví to ,tak co by se snažila dyš za ní její práci dělaj vostatní. Nedávno byl na fb popisovanej stav několika psů z tý poslední množírny,jak byli ty velký plemena a tak..moc pěkný ty pudou na dračku..

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 10:47
- Nahlásit

Brýtro
co se tu zas množíte prdi?
MontyJá zažila ten nejnudnější prodloužený víkend na světě
to já zas měla tak překvapující víkend, až jsem dneska ránou doufala, že se probudím z toho dlouhého víkendového blbého snu.
Ale krásně jsme si včera zas zakousali Zlatovláska, krásně slunko slunilo. I povenčit jsem za světla stihla a i žít mimo žumpu

Jdu zas něco konat, mějte se tu vy květy zvadlé a slunečnice vyzobané

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 10:52
- Nahlásit

Crysa
co se tu zas množíte prdi?
dem s dobou ne? )

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 11:29
- Nahlásit

Crysa
no ten další vypadá o mnoho lépe, asi budeme mít tréninky coursingu v Ostravě a úplně kousíček od bydliště

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 11:33
- Nahlásit

davidkova renatadem s dobou ne? Tak ale to už tu bylo pod heslem "nechci slevu zadarmo" a "nemyslíš zaplatíš" prostě lidi sou nepoučitelný a dějiny kráčí dál Takže si du sepsat seznam plemen a du nakoupit na aukro stavební kameny mé množárny,dyby se nedařilo tak mě někdo práskněte at mi to laskavě pak holky někam vodvezou a udaj jo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 12:10
- Nahlásit

Zdar dementí
nemnožte se furt, dyk to květinky nestíhaj už ani zachraňovat
danajasa
Takže si du sepsat seznam plemen a du nakoupit na aukro stavební kameny mé množárny
Přijeď si pro Dozu, špenátky můžeš vydávat za několik různých plemen, podle toho čím to zrovna nakreješ a jak to zrovna bude vypadat ... a to se vyplatí.

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 12:34
- Nahlásit

Eldogueronakreješ a jak to zrovna bude vypadat Tak jasný ale už mám špice hmyzáka šiperku jo a taky rotvíka vlčáka s dobrmanem a ted se mi v kuchynitransformuje takový zrzavý pes s divnou hlavou už umí štěkat a lozit po stromech jo a je kastrovaný budou po něm klidný potomci

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 13:16
- Nahlásit

danajasa
Cože, ty máš novej "přírůstek"?
Hele kříženci budou dobrý, při nejhorším je necháš květinkám, voni se postaraj

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 18:14
- Nahlásit

EldogueroCože, ty máš novej "přírůstek"? Jasný je potřeba mít co nejširší nabídku) Jinak sem právě sežrala želvu,sou děsně dobrý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 19:52
- Nahlásit

danajasa
inak sem právě sežrala želvu,sou děsně dobrý
http://www.youtube.com/watch?v=3Oww2BjvgB8

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 19:53
- Nahlásit

danajasa
Jasný je potřeba mít co nejširší nabídku)
Vo tom žádná
sem právě sežrala želvu,sou děsně dobrý
želví poblívka jo a já amatér dělám k večeři kuře

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 20:31
- Nahlásit

Eldogueroželví poblívka jo Né celou želvu akorát vočíčka sem vydloubla

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 20:35
- Nahlásit

danajasa
celou želvu
I s krunýřem? A nejni to moc tvrdý?

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 20:42
- Nahlásit

Eldoguero
I s krunýřem? A nejni to moc tvrdý?

tak jí třá dlouho vařila, aby měla pořádnej vývar a ještě krunýř změknul

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2013 20:55
- Nahlásit

Alexatak jí třá dlouho vařila,Eldoguero
A nejni to moc tvrdý? Pekla se dlouho to jo ale pak byla měká ůpa celá

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2013 10:32
- Nahlásit

zdravím,tak díky panu doktorovi na praze 6 jsem nepřišla o elišku,přestala chodit uplně,něco jako sindy,ale v horším stavu .-(,tak jsem si myslela že jsem něco zanedbala,nebo krmím blbě,ale krmím normálně a ne špatně,proste eliška má silnou displazku i když je mrnavá,takže zatím chodí jenom okolo bloku,žere i pije normálně a odpočívá a dneska už mě ráno přivítala .-)
jinak dík všem za přání v neděli,ale neměla jsem na narozky vubec náladu,až včera jsme to trochu oslavila a mám už 15 kaktus,bedříšek číslo 15 ,zatím největší co tu mám,za okno se nevejde v letě

<< 1 ... 1458 . 1459 . 1460 . 1461 . 1462 . 1463 . 1464 . 1465 . 1466 . 1467 . 1468 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání