Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1458 . 1459 . 1460 . 1461 . 1462 . 1463 . 1464 . 1465 . 1466 . 1467 . 1468 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2013 20:11
- Nahlásit

Čus dementus lidé! Hele, to je zas počasí, co?

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2013 20:38
- Nahlásit

čus megery
tak sem si včera přeinstalovala telku, vobjevilo se mi tam několik novejch programů a teď čtu že jeden vod dneška rušej tak sem zvědavá kdy ho další budou následovat

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2013 21:09
- Nahlásit

Alexa
Essi rušej šlágr tv, tak žádná škoda ...

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2013 21:18
- Nahlásit

Eldoguero
neboj šlágr až v druhý fázi, teď je to pjetka

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 08:17
- Nahlásit

dobré ranko kopretiny
dneska už musim volat ač se mi nechce. A taky chci jít odpo stopičkovat, dokonce sem si nezapomněla vzít předměty

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 08:35
- Nahlásit

Essi zruší šlágr, tak asi tchýně spáchá sebevraždu.
Frčí si to celej den na plný kule.

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 08:37
- Nahlásit

pawLINka
Essi zruší šlágr, tak asi tchýně spáchá sebevraždu.
Frčí si to celej den na plný kule.

sem to fčera přepla jak o tom ewldorádo napsala a měla sem velkej ciiiiik páč tam zrovna běželo něco jako superstar v dechocimbálokapelách myslim teda

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 08:42
- Nahlásit

pawLINka
Essi zruší šlág
co to je?

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 08:46
- Nahlásit

Monty
co to je?

to je jenom pro lidi co maj tývý

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 08:55
- Nahlásit

Jsem se to snažila naladit a evidentně šlágr nemáme Cítím se ochuzena

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 09:06
- Nahlásit

Alexa
ale já mám Tývý jen ji moc nepoužívám, ale v neděli jsem ji náhodou večer měla zaplou

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 09:19 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Monty
ale já mám Týv
nojo tak to si to asi musíš naladit, essi to teda u vás de, ale asi jo když to de i na kraji světa u eldorádů

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 09:34
- Nahlásit

Alexa
představ si, že ji mám dokonce i nalazenou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 10:09
- Nahlásit

bré den kravjeny..mě nejde naladit nic asi dyzgrymynace nějaká

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 10:17
- Nahlásit

Monty
představ si, že ji mám dokonce i nalazenou

tak co se ptáš plho

davidkova renata
mě nejde naladit nic
zkus ovládač na tom bé určitě nějaká instalace a automatický ladění a vono se ti to udělá samo

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 10:45
- Nahlásit

Alexa
no protože žádného šlágra neznám, možná tak mi něco říká šlégr, hokejista

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 11:04
- Nahlásit

BiluškaJsem se to snažila naladit a evidentně šlágr nemáme Cítím se ochuzena No ale to o dost přicházíš,neb tam měl své okénko i tenjehožjménonesmímevyslovit! páč ůtočí na starší a pokročilé bo tam ho eště neznaj a evidentně maj už našetřeno na pohřeb a to se vyplatí

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 11:11
- Nahlásit

danajasa
enjehožjménonesmímevyslovit! páč ůtočí na starší a pokročilé bo tam ho eště neznaj a evidentně maj už našetřeno na pohřeb a to se vyplatí
počki jako že se tenjehožjménosenesmívyslovit přeorientoval na pohřby

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 12:04
- Nahlásit

Alexapočki jako že se tenjehožjménosenesmívyslovit přeorientoval na pohřby Né pani to teprve příde,ale může z nich ty pohřební prachy vytahat pro sebe dyk mu to docela jde a všude pýšou jak sou ty starší naivní a nechaj se lehce vobrat

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 12:51
- Nahlásit

danajasa
příde,ale může z nich ty pohřební prachy vytahat pro sebe dyk mu to docela jde a všude pýšou jak sou ty starší naivní a nechaj se lehce vobrat

jo taglééé hele ale třá ještě začne pořádat obědový zájezdy tam se nejlíp vybírá

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 13:48
- Nahlásit

Alexajo taglééé hele ale třá ještě začne pořádat obědový zájezdy tam se nejlíp vybírá
A to neni vůbec špatný nápad,přejmenuje to tam z ...čár na zoolo a béš vidět ty kšefty
(vobědy budou z místních zdrojů,zcela zadarmo tzv guláš immemoriam párkrát hrábne krumpáčem a tam je zdrojů a nemusí to tak dlouho vařit už je to celkem měkký,bo důchodci stejně nemaj zuby) půůůůůj

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 17:23
- Nahlásit

danajasa
všude pýšou jak sou ty starší naivní a nechaj se lehce vobrat
jako todle neni pravda..ze mě by nevyrazil nic ani sám aštar šeran moje lakota je pověstná
automatický ladění a vono se ti to udělá samo
no to sem zkusila 3krát samosebou!! a nic!

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 07:26
- Nahlásit

čus prdi, jako sem hrozně ráda že mě s mamkou spojuje tolik věcí, ale tu symbijozku v ladění televize bych si i vodpustila

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 08:07
- Nahlásit

zduř krasavy

tak sem po ránu sprdla uklízečky a hnedki mám lepčí náladu

bonc
ale tu symbijozku v ladění televize bych si i vodpustila
taky se ti ztratily programy který vostatní maj

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 08:27
- Nahlásit

Alexataky se ti ztratily programy který vostatní maj

Já je třeba dodnes ani nenašla

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 08:30
- Nahlásit

Alexa jsem po ránu sprdla babu se třema boksérkama debilníma co nás furt ohrožujou a cejtím se nasraná koho mám seřvat abych se cítila dobře?

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 08:57
- Nahlásit

hancaw
jsem po ránu sprdla babu se třema boksérkama debilníma co nás furt ohrožujou a cejtím se nasraná

tak to se ti nedivim že seš nasraná, fakt nechápu debilní lidi kerý nemaj ošefovaný čokle kup si paralyzer a budeš mít pokoj baba si dá příště pozor

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 09:22
- Nahlásit

Alexahancaw
tak to se ti nedivim že seš nasraná, fakt nechápu debilní lidi kerý nemaj ošefovaný čokle kup si paralyzer a budeš mít pokoj baba si dá příště pozor
puč si pakoně ted nedávno koulel děsně drzím kníráčem a zkoušel ho procedit přez náhubek směrem dovnitř(a jako bonus sem ho vodvolala se slovy chceš eště šlupku(bo se mu nějak dobrovolně pozitivně nechtělo plivat kníráče)bohužel doletivší majitelka myslela že je to na nu,tak sem ju v tom nechala

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 09:46
- Nahlásit

Nazdar lidé, mě nenasral nikdo, teď jsme před chvíli vstávali, což je velmi dobré, že? Nenasral mě nikdo, bo se všem vyhýbám.
Hančice, hele, to tam máte docela dost polodementních pejskařůch, co? Vsadim se, že kdybys měla Klence, boksérky se ani nepřiblížej a baba s jekotem prchne v dál a ještě bude pičovat - nepouštějte ho k nám nepouštějte ho k náááááááááám, taková bestyyyyyjeeeeee

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 10:24
- Nahlásit

Gerda

... malá svačinka pro Marušku...

<< 1 ... 1458 . 1459 . 1460 . 1461 . 1462 . 1463 . 1464 . 1465 . 1466 . 1467 . 1468 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání