| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2013 20:11
- Nahlásit
Čus dementus lidé! Hele, to je zas počasí, co?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2013 20:38
- Nahlásit
čus megery
tak sem si včera přeinstalovala telku, vobjevilo se mi tam několik novejch programů a teď čtu že jeden vod dneška rušej tak sem zvědavá kdy ho další budou následovat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2013 21:09
- Nahlásit
Alexa
Essi rušej šlágr tv, tak žádná škoda ...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2013 21:18
- Nahlásit
Eldoguero
neboj šlágr až v druhý fázi, teď je to pjetka
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2013 08:17
- Nahlásit
dobré ranko kopretiny
dneska už musim volat ač se mi nechce. A taky chci jít odpo stopičkovat, dokonce sem si nezapomněla vzít předměty
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2013 08:35
- Nahlásit
Essi zruší šlágr, tak asi tchýně spáchá sebevraždu.
Frčí si to celej den na plný kule.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2013 08:37
- Nahlásit
pawLINka
Essi zruší šlágr, tak asi tchýně spáchá sebevraždu.
Frčí si to celej den na plný kule.
sem to fčera přepla jak o tom ewldorádo napsala a měla sem velkej ciiiiik páč tam zrovna běželo něco jako superstar v dechocimbálokapelách myslim teda
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2013 08:42
- Nahlásit
pawLINka
Essi zruší šlág
co to je?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2013 08:46
- Nahlásit
Monty
co to je?
to je jenom pro lidi co maj tývý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2013 08:55
- Nahlásit
Jsem se to snažila naladit a evidentně šlágr nemáme Cítím se ochuzena
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2013 09:06
- Nahlásit
Alexa
ale já mám Tývý jen ji moc nepoužívám, ale v neděli jsem ji náhodou večer měla zaplou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2013 09:19 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Monty
ale já mám Týv
nojo tak to si to asi musíš naladit, essi to teda u vás de, ale asi jo když to de i na kraji světa u eldorádů
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2013 09:34
- Nahlásit
Alexa
představ si, že ji mám dokonce i nalazenou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2013 10:09
- Nahlásit
bré den kravjeny..mě nejde naladit nic asi dyzgrymynace nějaká
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2013 10:17
- Nahlásit
Monty
představ si, že ji mám dokonce i nalazenou
tak co se ptáš plho
davidkova renata
mě nejde naladit nic
zkus ovládač na tom bé určitě nějaká instalace a automatický ladění a vono se ti to udělá samo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2013 10:45
- Nahlásit
Alexa
no protože žádného šlágra neznám, možná tak mi něco říká šlégr, hokejista
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2013 11:04
- Nahlásit
BiluškaJsem se to snažila naladit a evidentně šlágr nemáme Cítím se ochuzena No ale to o dost přicházíš,neb tam měl své okénko i tenjehožjménonesmímevyslovit! páč ůtočí na starší a pokročilé bo tam ho eště neznaj a evidentně maj už našetřeno na pohřeb a to se vyplatí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2013 11:11
- Nahlásit
danajasa
enjehožjménonesmímevyslovit! páč ůtočí na starší a pokročilé bo tam ho eště neznaj a evidentně maj už našetřeno na pohřeb a to se vyplatí
počki jako že se tenjehožjménosenesmívyslovit přeorientoval na pohřby
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2013 12:04
- Nahlásit
Alexapočki jako že se tenjehožjménosenesmívyslovit přeorientoval na pohřby Né pani to teprve příde,ale může z nich ty pohřební prachy vytahat pro sebe dyk mu to docela jde a všude pýšou jak sou ty starší naivní a nechaj se lehce vobrat
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2013 12:51
- Nahlásit
danajasa
příde,ale může z nich ty pohřební prachy vytahat pro sebe dyk mu to docela jde a všude pýšou jak sou ty starší naivní a nechaj se lehce vobrat
jo taglééé hele ale třá ještě začne pořádat obědový zájezdy tam se nejlíp vybírá
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2013 13:48
- Nahlásit
Alexajo taglééé hele ale třá ještě začne pořádat obědový zájezdy tam se nejlíp vybírá
A to neni vůbec špatný nápad,přejmenuje to tam z ...čár na zoolo a béš vidět ty kšefty
(vobědy budou z místních zdrojů,zcela zadarmo tzv guláš immemoriam párkrát hrábne krumpáčem a tam je zdrojů a nemusí to tak dlouho vařit už je to celkem měkký,bo důchodci stejně nemaj zuby) půůůůůj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2013 17:23
- Nahlásit
danajasa
všude pýšou jak sou ty starší naivní a nechaj se lehce vobrat
jako todle neni pravda..ze mě by nevyrazil nic ani sám aštar šeran moje lakota je pověstná
automatický ladění a vono se ti to udělá samo
no to sem zkusila 3krát samosebou!! a nic!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2013 07:26
- Nahlásit
čus prdi, jako sem hrozně ráda že mě s mamkou spojuje tolik věcí, ale tu symbijozku v ladění televize bych si i vodpustila
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2013 08:07
- Nahlásit
zduř krasavy
tak sem po ránu sprdla uklízečky a hnedki mám lepčí náladu
bonc
ale tu symbijozku v ladění televize bych si i vodpustila
taky se ti ztratily programy který vostatní maj
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2013 08:27
- Nahlásit
Alexataky se ti ztratily programy který vostatní maj
Já je třeba dodnes ani nenašla
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2013 08:30
- Nahlásit
Alexa jsem po ránu sprdla babu se třema boksérkama debilníma co nás furt ohrožujou a cejtím se nasraná koho mám seřvat abych se cítila dobře?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2013 08:57
- Nahlásit
hancaw
jsem po ránu sprdla babu se třema boksérkama debilníma co nás furt ohrožujou a cejtím se nasraná
tak to se ti nedivim že seš nasraná, fakt nechápu debilní lidi kerý nemaj ošefovaný čokle kup si paralyzer a budeš mít pokoj baba si dá příště pozor
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2013 09:22
- Nahlásit
Alexahancaw
tak to se ti nedivim že seš nasraná, fakt nechápu debilní lidi kerý nemaj ošefovaný čokle kup si paralyzer a budeš mít pokoj baba si dá příště pozor
puč si pakoně ted nedávno koulel děsně drzím kníráčem a zkoušel ho procedit přez náhubek směrem dovnitř(a jako bonus sem ho vodvolala se slovy chceš eště šlupku(bo se mu nějak dobrovolně pozitivně nechtělo plivat kníráče)bohužel doletivší majitelka myslela že je to na nu,tak sem ju v tom nechala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2013 09:46
- Nahlásit
Nazdar lidé, mě nenasral nikdo, teď jsme před chvíli vstávali, což je velmi dobré, že? Nenasral mě nikdo, bo se všem vyhýbám.
Hančice, hele, to tam máte docela dost polodementních pejskařůch, co? Vsadim se, že kdybys měla Klence, boksérky se ani nepřiblížej a baba s jekotem prchne v dál a ještě bude pičovat - nepouštějte ho k nám nepouštějte ho k náááááááááám, taková bestyyyyyjeeeeee
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2013 10:24
- Nahlásit
Gerda
... malá svačinka pro Marušku...
|