Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1449 . 1450 . 1451 . 1452 . 1453 . 1454 . 1455 . 1456 . 1457 . 1458 . 1459 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 16:52
- Nahlásit

pawLINkaZa 21 hodin budu mít špenátko.

zapiš si pocity, již nikdy nebude svět stejný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 17:06
- Nahlásit

ty krávo tam je kosa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! něco strašnýho jaxe vochladilo vod rána!!
Crysa
již nikdy nebude svět stejný
přesně tak .-)) je to stejný jako dyš máš najednou děcko..tvůj život je navždy f troskách a už nikdy to nebude takový

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 18:15
- Nahlásit

můj život je pořád stejný jak to????

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 20:34
- Nahlásit

Monty
u vás je hezky???
Já si ani nepamatuju, kdy jsme tady měli naposledy slunko

U nás krásně svítilo sluníčko, sice kosa, ale venku super.
No jo no, když u vás je pořád ten hnusnej smog
pawLINka
Za 21 hodin budu mít špenátko.
Užívej si posledních 21 hodin klidu

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 21:11 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Eldoguero
jo i sníh je hnusně šedý od něho s děcka mi od smogu smrdí - fůůůůj

to už ani není 21 hodin už si moc neodpočine

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 21:30
- Nahlásit

pawLINka
Eldoguero
jj pamatuj už nikdy nebude tvůj život stejnej už budeš jenom ovocnářským otrokem

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 21:44
- Nahlásit

Tak mě odpoledne napadlo, že bych mohla vymíst z dodávky chlupy, tak jsem vyházela tuny bordelu co byly na klecích, s myšlenkou, že když cvičím míň, že bych mohla v autě nechat minimum a zbytek prohnat pračkou a protřídit na aktuálně potřebné/aktuálně nepotřebné a nějaké lapače prachu vyhodit doma. Tak jsem celá zaprášená, teď jsem to třídila. Vyházela jsem bednu bordelu na vyhození, bednu věcí co aktuálně ke cvičení nepotřebujem a maličkou bedýnku co mám k navrácení do vozu k tomu, co jsem tam nechala jako základ. Vyházela jsem spoustu jednorázových plastových krabiček a mističek do plastů, hromadu krabic rozřezala do papíru, málem jsem si šmikla kus kozy, jak jsem (zcela logicky) řezala jednu tvrdou krabici kudlou proti sobě. Naštěstí kůzle uskočilo.. Taky rozmražuju rukávy a kousací pomůcky, co mají tendence zmrzat do nekousatelného permafrostu. Mezitím se tu po bytě pohybovala paní Crysa, nejdřív že je jí zima, pak že je jí žížeň, pak že je jí hlad a když na mě šla asi po stý kouknout, myslela jsem že jen sonduje co ještě budu třídit z pamlsků ke snědení a prd.. ona chtěla čůůůůůrat. Takže co? je zima a Crysa se venčí před krbem

Konec hlášení z Crysího domku.

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 21:47
- Nahlásit

JO a ještě jsem chtěla napsat, že všechny chlupy co jsem z dodávky vymetla, tak brapčácí a sýkorcí sebrali a do pár hodin nebyl na zahradě ani chlup, takže buďte hodní a češte psy u ptáčkovejch domečků, aby ptáčkům nezmrzly prdele. Má kolonie brapčáků, co sídlí v hůůůstym břečťanu ve štítě, tak má spotřebu vyčesávaných chlupů takovou, že můžu dokola časat čtyry vlčácí a stejně není chlupu nikde jediného.

Konec. Ende. Šlus.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 22:00
- Nahlásit

Monty
jo i sníh je hnusně šedý od něho s děcka mi od smogu smrdí - fůůůůj
tak to je ovšem humáč tohle je u nás paráda (klep, klep, klep)
Alexa
ovocnářským otrokem
kreténe
Crysa
To napadlo muše taky a zjistil, že máme v autě myš
Má kolonie brapčáků, co sídlí v hůůůstym břečťanu ve štítě, tak má spotřebu vyčesávaných chlupů takovou, že můžu dokola časat čtyry vlčácí a stejně není chlupu nikde jediného.
nám chodí strakapoud a průměrně velké hejno sýkor rozličných druhů na prasečí kůže co jsou hozený přes bedny, aby nejdřív vyschly a taky z nich vtáci ožrali sádlo. A na hnízda u nás ptáci sbírali dřív koňský žíně, měli jich obrovskou spotřebu. Psy češeme na louce a tam chlupy mizí tak do dvou dní myším do děr

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 22:12
- Nahlásit

Eldoguero
ale o víkendu má být jasno a sluníčko, sice větší kosa, ale slunííííčno!!!! Po dlouhé době uvidím jasnou oblohu a ne jen zamračeno šedavo se smogem, fuj, ať si ten smog táhne

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 22:36
- Nahlásit

Monty
Jo jo, ale má být kosa, tak snad zítra nezmrzneme nebo nas nesežere nějakej asiat bo kavkaz

Budu se pokoušet fotit, ale nezaručuju, že mi nezmrne foťák, bo mi neukousne ruku nějaký chlupatý hovado
Jdu si lehnout, bo noc

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Led 2013 22:37
- Nahlásit

Eldoguero
no taky chci pofotit, jestli se ovšem ukáže to slunka a předpověĎ zase nebyla nějaký tip

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 08:52 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

pawLINka
Užívej si poslední1 hodin klidu
Musím dáti všem za pravdu neb pokrevní příbuzní malé EEéé zde byli na krátké návštěvě a po nich ostala potopa ze zateplené boudy pucle cca o tisíci kouscích a jako bonus udělali z koberce nad vchodem patschvork ovšem naopak Milá Paw vyfot si dům a zahradu a možná i vlasy neb na to béš dlouhá léta vzpomínat už jen z fotek

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 10:05
- Nahlásit

Tak nám do rána vydrželo -10°C.. do mýho rána, tedy do půl desátý. Brrrrrrrrrr

Venku je to všechno vobělený do poslední větvičky a jehličí. Vypadá to krásně. Když stojím přilepená na topení za dobře těsnícím oknem. Jdu vymejšlet do čeho všeho se navleču, abych mohla k volbám a na nákup a neumrzla.
Čůs bůs

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 10:06
- Nahlásit

Nazdar lidé, dnes vás konečně taky vidim trošku, je to velké zlo, když je v práci blázinec. Na sídlu se vůbec nedá párčit, protože spousta lidí tady prostě odložila na zimu auta a vůbec s nima nejezděj, takže to tu jen stojí a ten, kdo jezdí, si nemá kam zapárčit. Vůbec nevim, na co ta auta maj, když to nepoužívaj.
Zrovna vstáváme a řikáme si - tak už dneeeeeees přijede Gagarinka-špenátko a zničí Paf celej život a taky picbumům a taky všem obyvatelům. Moc se těšáááme na fotky.
Jdu prověřit chlad venkovní, jestli mám Markusa oblíct nebo ne. Nemá chuděra podsady krz vypelichání mohutné. Jelikož z balgonu vůbec nikoho nevidim, asi tam zima je.

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 10:26
- Nahlásit

Gerda Jelikož z balgonu vůbec nikoho nevidim, asi tam zima je.

Ukazuje ti to úúplně přesně!

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 10:44
- Nahlásit

GerdaCrysa Tady bylo ráno -14c a večer má bejt eště hůř copak se v tom dá pracovat?(pominuli ruský stavitele ropovodů na Sibiři neznám nikoho kdo by to dal)

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 10:45
- Nahlásit

čus degeníí, je tam zima strašná třeskutá převeliká Sem vylezla krmit, pocit že je tam asi mínus tisíc, teploměr (jinej než ty sežraný) to jenom potvrdil, je tam krásných svěžích -11 . Přemejšlim že asi Tabákuse zapřáhnu do bobu naloženého pneumatikou, to by ho mohlo trochu na dopoledne unavit. A musim uklidit zahradu, chjochjoachichouvej, asi přitom umrznu. Jo a už udílim velkokunologické rady, huž sem skutečnej velkokunolog!! Když k tomu přičtu vaření vývarůch, zastýlání boudy (ha! myšlenka! musim zas dneska dostlat krze mráz! nezapomenout!), nekonečné nakupování házedel (ano Crysičko, už je to tak, už nám opět zbejvaj poslední 2) a teď už dokonce aji udílení rad...suma sumárum huž sem ve druhym stádiu kynologa!
Jo a dneska je ten velký den gdy přídem o Paf! Tož, milá paf, měli sme tě docela rádi, napiš závěť, ať nevzniknou nějaký dohady krze to kdo podědí Tomáše a kdo Delinku

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 10:57
- Nahlásit

boncano Crysičko, už je to tak, už nám opět zbejvaj poslední 2

kdybys chtěla doplnit zásoby, tak nahlaš co by se ti líbilo, co bylo taknějak nejtrvanlivější a nejatraktivnější a můžu zas něco pokoupit na nějaký mýtyng nebo hodit do balíka a poslat.

Jedu nakupovat. pá.

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 11:00
- Nahlásit

Crysa
úplně nejlepší sou ty míčky na šňůře, páč s nima dohodim nejdál. Bohužel maj tu debilní vlastnost přistávat na stromech a za plotama sousedů Tak když budeš té nekonečné lásky a dobroty tak až tam budeš mít cestu tak mi prosim nějaký zas vem, tak 4-5 bych užila určitě, a někde si je předáme..

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 11:21
- Nahlásit

Takže už sme domki, ano, je tam zima ))) Tak sem řikala Markusoj, že má poskakovat a že si můžem hrát s klackem, jesi chce, tak chtěla jenom chvíli a pak se klouzala po hlavě z kopečka. Filátko má děsně rádo, když si Mařka hraje, příde mu strašně obdivuhodná vždycky, když se rychleji pohne. Tak je to tady, asi budu uklízet. Ale ještě si tim nejsem úplně jistá, asi se musim přesvědčit u snídaně.

bonc
Neběhej v tý zimě, zlomíš si ty tgenký nohy.

Už je Paf pětijediná?

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 13:23
- Nahlásit

UŽ JE TO TADY!!! UŽ JE TO TADY!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 13:36
- Nahlásit

Crysa
šmarjááááá už je to tadyyyyyyyy!

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 13:49
- Nahlásit

Jéžííš už je to tady a tak strašně BLÍZKOOOO

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 14:30
- Nahlásit

Jedem pokousat fíka dnes, páč jdem zítra pracovat a nepojedem pokousat Zlatovláska. Kakamil vypadá jak když se měl narodit snad jako Husky bo co, páč je na sněhu velice vesel a spokojen, Nechápu ho.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 17:29
- Nahlásit

čuste dylyny nezamrs vám intronét????
co paf uš si to hodila??? )
Crysa
Kakamil vypadá jak když se měl narodit snad jako Husky bo co, páč je na sněhu velice vesel a spokojen,
to je degen..já dyš chci náně ůčinně vyhrozit tak jí řeknu že esi bé vysírat,narodí se příště jako malej mut..bys viděla jak je hned hodná ta by se zabila okamžitě

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 20:52
- Nahlásit

davidkova renatanarodí se příště jako malej mut..bys viděla jak je hned hodná jorkmut jo http://www.postavy.cz/jorkmut/

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 21:24 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Už je to tadý!

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 21:58
- Nahlásit

Už je to tadý!
Máme silvestra repete?

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2013 22:42
- Nahlásit

Mařek šla dnesven v oteplovačkách, pročež byla nasraná, že je zabalená, nesnáší mít na sobě ty bundy všechny, schválně se válí ve sněhu a nosí si sníh pod kabát, aby byla nastydlá a bolely jí záda. Tak dostala vyčiníno a napadli jí tři bílí Libunové, jakože smečka, pročež dva z toho jsou tojky, jako Sisina, jedna královačka. Už máme na sídlu dvě bílý Libuny - holku a kluka, holka je děsně krásně načinčaná, úplná manekýna, kluk je děsně zanedbanej, hotovej Last Boy Scout, jeden hnědej Libun, kluk, co vrčí, dvě strašně malinký Libuny-Sisiny. A ty bílý Máňu a Fifika snědli. Fifik funěl jako bejk, Mařka temně vrčela - kreténi, až nebudu mít voteplovačky, sežeru vás hnedle! A pak sme si dělali piknik na louce a měli jsme s sebou grog z porckýho )))

<< 1 ... 1449 . 1450 . 1451 . 1452 . 1453 . 1454 . 1455 . 1456 . 1457 . 1458 . 1459 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání