| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 09:17
- Nahlásit
danajasa
davidkova renata
Okamžitě si někdo vemte tu kosu s tím vychrem z hor v tom se nedá slušně pracovat
už se někdo přihlásil????
myslim že část moravský sekce furt prudí že chce zimu, tak ať si jí tam kuwa nechaj
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 10:34
- Nahlásit
Alexačást moravský sekce furt prudí že chce zimu, tak ať si jí tam kuwa nechaj
Budem hlasovat-za mě NE esli to tak pude dál zahájím masovou letákovou kampan-Paní Zima, Ne děkujeme odejdi!
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 15:18
- Nahlásit
dobrýýý den všéém
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 15:22
- Nahlásit
AkkyHákkydobrýýý den všéém
Tys uzachránila 4krtky před třeskutým mrazem jo?
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 15:26
- Nahlásit
danajasa
no našla jsem je na louce byly chudáci zablešený a byla jim zima tak jsem je vzala domu a starám se o ně na jaře je pak zase vypusim, musim teda říct že nebejt toho že v některých zverimexech a rybářských potřebách prodávaj ty živý broučky co bydlej normálně v zemi tak by mi asi umřely
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 16:57
- Nahlásit
AkkyHákky
jééé, krásní krtci ikdyž nejsou bílí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 16:58 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Alexa
davidkova renata
baby, co máte proti zimě, vždyť má být do 21.3., pak pěkně, jaro, léto, podzim, opět zima
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 17:06
- Nahlásit
Monty
koukala jsem, že chodíš do Havířova na coursing. Mám to kousek a tak by mě zajímalo jestli je to uzavřená společnost, nebo bych se případně taky mohla zúčastnit.....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 17:08
- Nahlásit
Monty
baby, co máte proti zimě,
když si jí necháš u sebe tak vůbec nic, ale bohužel se roztahuje až k nám
AkkyHákky
dobrýýý den všéém
bobrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 18:27
- Nahlásit
Alexabobrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Máš strašně sprostou představivost asi jak v tý hádance-Je to černý chlupatý a je to mezi nohama.Co je to? (Černá kočka pod stolem)
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 18:31
- Nahlásit
danajasa
Je to černý chlupatý a je to mezi nohama.Co je to? (Černá kočka pod stolem)
ty si debyl
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 19:19
- Nahlásit
AkkyHákky
no našla jsem je na louce byly chudáci zablešený a byla jim zima tak jsem je vzala domu a starám se o ně na jaře je pak zase vypusim, musim teda říct že nebejt toho že v některých zverimexech a rybářských potřebách prodávaj ty živý broučky co bydlej normálně v zemi tak by mi asi umřely
tys kretén
danajasa
Je to černý chlupatý a je to mezi nohama.Co je to? (Černá kočka pod stolem)
tak ty seš kretén tradičně
Monty
baby, co máte proti zimě, vždyť má být do 21.3., pak pěkně, jaro, léto, podzim, opět zima
drž hubu!!!!!!!!!!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 20:03
- Nahlásit
vlk
ne není, na FB je skupina: coursing Ostrava a Wami to tam vždycky vyvěsí, když je a musíš po buď potrdit emailem nebo na FB... nebo pokud máš wami v přátelích, tak to vždycky dává na zeď
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 20:04
- Nahlásit
Alexa
davidkova renata
bože, by jste nějaké akresivní
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 20:56
- Nahlásit
Montymá být do 21.3., pak pěkně, jaro To je ale eště 62dní bílejch mrtků a kdoví esli,páč sice křičí že je globální oteplování,ale já si osobně myslím,že moře tu bude až pár set let to se teda načekáme jako
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 21:23
- Nahlásit
Monty
na FB je skupina:
hmmm, já jsem Fakebůkovej odpůrce, takže ho nevlastním.... jinej odkaz není ???? Wami znám jen odsud, osobně nee. šibák co jsem ho dostala chodíval s bývalou paničkou na coursing a docela ho to bavilo, tak jsem to s ním zase chtěla zkusit.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 21:31
- Nahlásit
zdar a sílu najdeš v pívu
tak já sice sníh mužu,ale tyhle mrazy nemusím,jedinej kdo to zbožnuje je muj dastík,ten je magor eliška ta raději by prospala celou zimu až do doby než se ozve jídlo v misce .-)
sindy tý je vše šumák,dneska byl dasty s námi s poštou a děsně se mu to líbilo,už ví do kterého baráku muže vstoupit a do kterého nepujde vubec a už ví ke kterému baráku jdem a sindy to samí
zítra se jde ukazat svému novému šefovi,bo jestli zdraví hlavně nohy budou v cajchu,tak by mohl hlídat v lete v noci u evy v práci,říkala jsem šefovi že mu bude 12 let,ale že zatím je v pohodě,tak se jde zítra ukázat ,já to tam už znám,bude v bunce kde je teplo a sucho ,tak jsem zvědavá,hlídat umí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 21:38
- Nahlásit
vlk
tady: http://vycviky-berenika.webnode.cz/co-nabizime/cou rsing/
ale nevím, zda to na webu vypisuje vždy... většinou to bývá hned plné, protože o coursing je velký zájem...
kdyby se něco vypsalo, tak pokud nezapomenu, tak ti dám vědět
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 21:40
- Nahlásit
brezen2008
tak já sice sníh mužu,ale tyhle mrazy nemusím
kolik máte stupňů??? Mi příjde tato zima úplně mírná... si pamatuju, jak jsem měla minulý rok Guláše a bylo pořád - 15 °C apod., ale teď mi příjde, že ještě takové ty kruté mrazy nepřišly
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 21:46
- Nahlásit
Monty
kdyby se něco vypsalo, tak pokud nezapomenu, tak ti dám vědět
esli si na mě vzpomeneš, tak dej vědět, mejl mám pod členem a nebo do Ešusího fóra.....
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 21:47
- Nahlásit
Montysi pamatuju, jak jsem měla minulý rok Guláše a bylo pořád - 15 °C apod., ale teď mi příjde, že ještě takové ty kruté mrazy nepřišly
to chodí až konec ledna a únor, neboj, příjde to ;)
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 21:55
- Nahlásit
Crysato chodí až konec ledna a únor, neboj, příjde to ;) Nemohla bys laskavě vysybilovat rači výbuch sopky at se trochu vohřejem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 22:04
- Nahlásit
vlk
OK, budu se snažit nezapomenout
Crysa
no já si to pamatuju, že to začlo kolem toho 13.1. jak jsem si ho vzala... to bylo takové to rychlovenčení, aby neumrzl a po lese jsem ho tahala, zachumlaného v dece a v tašce, aby se holky pořádně vyřádily a já neměla umrzlé štěňátko neboli zamraženého Guláše
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 22:08 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Montyneměla umrzlé štěňátko neboli zamraženého Guláše No na sobotu hlásej až -15c tak abyste nebyly třá sousoší teda čtyřsoší přesněji http://www.meteopress.cz/mrazivo-jeste-nejmene-10- dnu/
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 22:12
- Nahlásit
danajasa
fakt? hm, to je smůla, já jsem nějaká chcíplá, bolí mě v krku, třeští hlava a Soph má po kašli, takže se asi budeme váleti doma
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 22:14
- Nahlásit
Alexa
davidkova renata
no bobra jsem nenašla... ale máme tu nutrie ale jsou agresivní a potřebujou vodu to domu brát nebudu... a maj hrozně mastnou srst
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2013 22:16
- Nahlásit
Na balkóně u okna je -1 .... půůůůůůj
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 06:42
- Nahlásit
AkkyHákkyNa balkóně u okna je -1 .... půůůůůůj nečum na teploměr vevnitř a běž se podívat na ten venku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 08:58
- Nahlásit
danajasa
nečum na teploměr vevnitř a běž se podívat na ten venku
no taky jsem si říkala, že to na teplotu venku není až taková hrůza, tak bůh ví, kde to akkyna měřila
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 09:52
- Nahlásit
Brýtro, tady je pod nulou, nevím kolik, asi to ani nechci vědět. Ale vypadá to na slunko a tak mi nebude vadit ani mínus hodně. To v noci to bé horší esli zůstane holá obloha.
|