Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1116 . 1117 . 1118 . 1119 . 1120 . 1121 . 1122 . 1123 . 1124 . 1125 . 1126 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 15:40 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Tráva posekána, bouřkový mrak nás oběhl, takže dokrájíme salámek a jedem cvičit
Páčko zas večer

edit: zas první?? já už myslela že jsem se prokletí prvního příspěvku zbavila..

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 16:00
- Nahlásit

Čuuus lidi,
co novýho? Zpětná gratulace všem úspěšným!
Já teď už jsem s Bůškem ve Vysočanech, dobytek se povaluje po gauči a je tuuuze spokojen
Jinak konečně je víkend pryč, bylo to nějaký moc divoký v práci a teď mám co? Anooo VOLNO!!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 16:33
- Nahlásit

bonc
Doporučila mi to kámoška - Delina má problémy s kůží a srstí tak nějak všeobecně skrz demodexe a oslabenou imunitu a Aaron má nějakou alergii, která se projevuje kožníma problémama.

A todle by na to prý mělo být dobrý...

Že je to směska vitamínů jenom, to vím. Právě proto se ptám essi už to někdo na někdy zkoušel, bo se mi nechce vyhazovat za to ty prachy právě...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 16:35
- Nahlásit

zavrelka
Díky.

danajasa
Mrknu

bonc
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 16:43 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

pawLINka
to bych pak možná spíš sáhla po tomhle http://www.orling.cz/cz/veterinarni-produkty/produ kty-pro-psy-1249379430/gelacan-champion-barevny.ht ml
složení obdobný, možná i lepší za půlku ceny a s Orlingem mam jenom dobrý zkušenosti - na srst jsem nikdy nic nekrmila, takže konkrétně nemůžu bohužel říct
Na tom imunovetu mi nesedí že se tváří že je proti všem chorobám světa, od zlepšení zabřezávání přes srst, pocení, metabolismus až po rakovinu

bonc
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 16:51 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

pawLINka
a nebo pak tady máš slušnej vitamínovej koktejl Za tu cenu jsou toho 4l, v tekutý podobě lepší vstřebatelný než prášek

http://farnam.cz/produkty/kategorie/zvyseni-vahy-a -kvality-srsti/redglo/#tab-ingredients
ale u toho bych radši ukázala složení vetovi, přece jenom pes neni úň a nevim jak to maj psi třá se selenem

agáta12
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 16:56
- Nahlásit

davidkova renata
To je mocinky ťuťu .

Tady je taky volný jeden ňuňu a jedna ňuňa .
Ale doma mě dalšího zatím nějak nechtěj dovolit .
Jsem děsně diskriminovaná .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 17:37
- Nahlásit

nazdar vy s těma cvičákem zkaženejma pejcima twe tady se jeden pobaví,taková snůška dementů vodbornejch se hned tak nevidí eště že ty fora sou
co děláte?? já sem posledních cca 300metrů zmokla tak,že su durch a péf bude schnouti eště ráno..jako asi nemusim řikat,že přestalo přesně v momentě dyš za mnou klaply dvéře a ted svítí

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 17:48
- Nahlásit

Lidi byli sme venčit a v potkali sme koně převlečený za pižámkový spajdrmeny normálně sem myslela že sou celý zafačkovaný a oni měli upnutý dresy jak spajdrmen ale aj z hlavou trčel jen konec šnupáku a okolo očí měli kruhový díry jináč byli celý v dresech běhali volně ve výběhu škoda že sem nevzala foták bo eště ted tomu něvěřím pakůn moudře usoudil,že se asi nesmí zasráti vod bahna tak je moudře minul z lehkým kroucením hlavy,tak sem mu říkala,že je lepší dát do pračky konokostímek než celýho koně,tak si uchechtnul pod vous a cválal dál do řepky

hancaw
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 18:27
- Nahlásit

Dobrého dne vinšuju žumpí lidé !
Musím vám napsati že Kabátek již není male miminko! Již zahazuje své zoupky dětské! Dnes jsem zrovna jeden našla - píchnutej v mojí ponošce poeticky!
Jinak Džína se již cítí dobře a co asi ta krůta dementní udělala dneska na vycházce? jo našla si klacek samozřejmě jsem jí zmlátila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 18:31
- Nahlásit

hancaw
prej pěkně srůstátetoš sláva,mohlo to bejt horší
samozřejmě jsem jí zmlátila
tak rto je snad jasný,bez toho my vůbec nevycházíme ven
už má mamka jasno????

hancaw
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 18:39
- Nahlásit

davídková renata jo už je jí dobře - proto jsem jí zmlátila! ještě bere antibiotika ale už zase řádí jak potrefená.
O víkendu si procházela nabídku outulku tak kandidáti - neapolskej mastif z Brna pak něcojakopicbum a poslední šeltiják - ten by šel ale je na Slovači

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 18:49
- Nahlásit

tak jsme doma, byli jsme přes dvě hodiny venku a pršelo přišli jsme domů zmoklí jak šťuři a špinaví, při utítŕání se děcka utírali do mě, takže jsme z toho vyšla nejvíce mokrá a špinavá já ale aspoň jsem se u toho s chutí dost nasmála, na to, že jsem měla docela blbý den

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 18:51 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

hancaw
neapolskej mastif z Brna pak něcojakopicbum a
heh matka má drajf,to sem netušila
mě ted padnul do voka tedle chudák.-((( asi 2 roky necelejch 5 kilo..má to za pár páč je též na slovači((
[imgs]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos -ak-snc6/s320x320/248161_400449536669182_593279827 _n.jpg[/imgs]
ale stejnak myslim,že by se dal domluvit převoz nebo přiblížení,dělá se to furt
je to vidět?? bo to zas nejde.-((
https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=4004495 36669182&set=a.147866845260787.23385.1478495285958 52&type=1&theater

bonc
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 18:53
- Nahlásit

hancaw
jaký jsou kritéria výběru? Od pětikilovýho co nabízí mamka mamce k mastifovi je to docela rozptyl

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 18:54
- Nahlásit

bonc
Od pětikilovýho co nabízí mamka mamce k mastifovi je to docela rozptyl

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 18:56
- Nahlásit

davidkova renata
nazdar vy s těma cvičákem zkaženejma pejcima

No nazdar, tady máš důkaz, že cvičákem pokaženej pes si kousne jen do chlapa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 19:03
- Nahlásit

Baico
tady máš důkaz
co já???? )) mě do toho netahej já takový pitchoviny nehlásám,natolik sem při smyslech..bes poznámek!

hancaw
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 19:04
- Nahlásit

davídková renata jo tak naše mami není troškař to musím uznat, ona má ráda velký čukly a i jsme je chovali dříff ale už s ní nebydlim takže bych se bála jí něco takovýho pořídit i když vím že mastifové jsou většinou pohodáři, nicméně picbuma jsem zatrhla ihned.
bonc jako já bych hlasovala pro něco menšího - tak do 20 kg - strop asik do 5 let spíš fenu nebo kastráta.
Jinak teď jede na dofču takže až se vrátí tak se rozhodne.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 19:36
- Nahlásit

Zduř velkokynekolokové, jdu kolem, tak jdu pozdravit.

Jsme vyvenčení, zmoknutí, pojezení... Jdu si zaplovat a asi spát, bo jsem mrkef.

Essi zítřek bude podobný dnešku, tak se zaručeně pátku nedožiju.

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 19:40
- Nahlásit

pawLINkase zaručeně pátku nedožiju.Musíš máme vobědnaný oblečení esli nebudu mět v čem chodit do smrti z tebou nepromluvím

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 19:42
- Nahlásit

pawLINka
Essi zítřek bude podobný dnešku, tak se zaručeně pátku nedožiju
to já taky, asi byl nějaký blbý den či co, ale naštěstí to platilo jen pro práci

zítra by mi měly dorazit zbytek fotek na CD už se strašně moooc těším

Pumpa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 19:44
- Nahlásit

davidkova renata
vidíš, tak to já Nosa ještě nezmlátila. Velmi romanticky sme dnes seděli spolu na gauči, pili víno a koukali na prostřeno...

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 20:06
- Nahlásit

Nazdar pupci, už sme domki a za chvílu dem venki )))

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 21:39
- Nahlásit

jsem nějaké unavené, jdeme spát, dobrou noc

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 21:44
- Nahlásit

Nazdar játra, co jste dělaly celý den?
Mě již hlava nebolí, hurá, přešla i bez drog

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 21:51
- Nahlásit

EldogueroMě již hlava nebolí, hurá, přešla i bez drog Bo s to poslala ke mě,a s bonusem v podobě trpaslíka z kladivem

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 21:57
- Nahlásit

danajasa
áá, nééé to jsem nechtěla lity lity teda
Mě pomohlo na hoďku si lehnout, přiložit si dvě dozy, jednoho bulteriérka a jedno (v danou chvílí) až neskutečně hodné dítě
a pak procházka venku. Jo a taky jsem do sebe nalila asi 4 litry vody, páč jsem zjistila, že mě hlaf bolí dost často z dehydratace.
Tak to ber jako typ, třá ti to aspoň trochu pomůže, essi to teda není mikréna

Pumpa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 22:39
- Nahlásit

danajasa

si kuo takový ty boty co maj na nášlapný ploše ty čudle. Prej stimulujou šlapky a přestane Tě bolet hlava. Podle mých zkušeností Tě tak začnou bolet nohy, že na hlavu zapomeneš ))

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 05:32
- Nahlásit

bré jitro děfčata dnes končím 11 denní (noční) štaci pracovní a jdu až v pátek jóóóó

jinak sem včera byla málem vyhozená páč sem se blbka na cvičáku trochu víc cákla, naštěstí si toho nikdo nevšim

tak mějte božíííí den

<< 1 ... 1116 . 1117 . 1118 . 1119 . 1120 . 1121 . 1122 . 1123 . 1124 . 1125 . 1126 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání