| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:29
- Nahlásit
bonc
Nechceš půjčit kanárka, když to tak čtu, došla jsem k závěru, že nutně k životu potřebuješ kanárka běhá rád, chodí rád, je velikej, ale vejde se i do miniaturního prostoru (třá na klín, essi ti teda neva, že ti rozdrtí nohy ) , je to květinové dítě a navíc moc neštěká, jen ho nesmíš uvádět do dyzgomfortu výcvikem, ale to ty nebudeš, takže ideální pes pro tebe
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:32
- Nahlásit
Luci89
Ahoj, budeš malinová vod Labe ?
Pro naši školku si asi z ruky . Škoda , ci tohle ovoce taky , ale doma je furt obsazeno a tak bych se aspoň kochala .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:39
- Nahlásit
Luci89
nazdááár víme vo tobě odkud jste? jako z jaký prahy
jinak samosebou vás přiberem kamkolif u nás dokonce aji před ukončeným vočkováním ..jako může na to bejt jinej názor,osobně mám ten,že štěně ven okamžitě a socializovat..samo nelezu mezi cizí neprověřený psy, nevyhledávám psí záchody a místa kde je koncentrace psů co se venčej a tak prostě
štěnátková školka je bud na Helppesu a nebo na Hafbezobav
http://www.helppes.cz
http://www.hafbezobav.cz/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:42 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
agáta12
ci tohle ovoce taky
ohooo pani pro vás je připravena tadle
sme to dohodli..trošku o vás bez vás,aLe co už vypadá trošku jako boksér násletkem ourazu a menuje se Boksyna,tak nevim kdo jinej by si jí asi měl vzít! na práci prej bé jako drak!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:49
- Nahlásit
nic, za chvíli fičím, tak se tady mějte, pa večer
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:50
- Nahlásit
Eldoguero
máš na fb zprávu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:56
- Nahlásit
degéni, víte co? právě jsem šoupla do trouby kachnu mňáááám, bé k večeři
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 12:00
- Nahlásit
Eldoguero
právě jsem šoupla do trouby kachnu
no ty woe a není to trestný?????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 12:04
- Nahlásit
Alexa
no ty woe a není to trestný?????
no ty voe tak to bude zas megaprůser!!! dyk je to matka vod 2 dětí,to, nuás sežerou a zase budem v novinách
|
Luci89
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 12:10
- Nahlásit
Jeee Boksina.. no ta je suprová.. hlavně je to strašný torpédo s tou se nudit nebudete
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 12:25
- Nahlásit
Alexa
teď už je to stejně jedno ...
ale ne,že mě prásknete vy trupky
davidkova renata
zase budem v novinách
no bať, proto to dělám né
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 12:42
- Nahlásit
Eldoguero
čeče mě ti pořád moc nejde dohromady představa kanárka s atletickým během a taky tě maličko pochybuju esli máš tak úplně typickýho kanárka, sem měla takej dojem že kanárci obecně nejsou až takový květináři
Makytrix
Ovečkin nechce běhat nikdy nijak nikam, za žádnej okolností. Je ochoten ladně povát za srnou, a to ještě až když začne bígl hystericky ječet "BĚŽ BĚŽ BĚŽ ty můžeš já ne!", ale taky si dá bacha aby jeho doběh měl tak maximálně 20 metrů. O běhání na volno mi radši nemluv, tudle kravinu jsem ve svém chorém mozku vyplodila jedinkrát v životě a už nikdy víc - s bíglem. Jí to běhání v postroji taky moc neba, páč je to nudný tempo pro ní. Moc rychlý aby stíhala zároveň všecko očuchat (při chůzi to stíhá, stíhá všechno - tahat, čuchat i řvát najednou) ale moc pomalý aby se jeden řádně proběh že.. Taxem jí vzala do lesa na volno. S mým prvním běžeckým krokem hodila pohled přes rameno, vyhodnotila situaci, zařvala BĚŽÍMÉÉÉÉÉ..... a byla v hajzlu. Takže celou hodinu, celejch asi osum kilometrů, jsem neustále přivolávala psa mizejícího nadzvukovou rychlostí v dáli, páč se přece konečně běžííííí Ale konečně jsem na ní vyzrála, na inlajnech jí z kopce stačim Pes je neskonale šťasten, že se může zas řádně proběhnout, vytrvalej běh v dostatečný rychlosti jsem jí naposledy umožnila v zimě na běžkách, což je co si budem povídat, více než kruté Páč normálně na volno má rozletovou dráhu tak max 50 metrů a pak se zas musí potupně vrátit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 12:53
- Nahlásit
bonc
pochybuju esli máš tak úplně typickýho kanárka
pšt
sem měla takej dojem že kanárci obecně nejsou až takový
nejsou, ale na druhou stranu žádný vypatláný hovada by to taky být neměli, poměrně dost lidí jich mívá víc pohromadě, v podstatě většina kanárů žije ve smečce a bez problému
čeče mě ti pořád moc nejde dohromady představa kanárka s atletickým během
No ... to málokomu, ale opak je pravdou, oni se nezdaj, ale fakt dokážou dát i docela dlouhej běh a trek. Nesmíš ovšem volit 90 kilový hovado, co se sotva hejbe, ale tak to je u každýho plemene, prostě žádný extrém. Jako oni celkově jsou hodně pohyblivý a běhací, skoro jako argentiny, zásadní rozdíl vidím v tom, že kanár se jde proběhnout se smečkou a argentina jde lovit při každým puštění na volno. Takže v zásadě AD je trochu horší na tu ovladatelnost, KD většinou nemají ani snahu se od tebe vzdalovat. Naopak ale zase podstatně pomaleji a méně ochotně chápou (né jen nás Happu ).
Jako netvrdím, že kanár je ideální pes na extra dlouhý treky, na druhou stranu při troše tréninku nějakej rozumnej trek dá úpa v pohodě.
A hlavně jsou moc krásný
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 12:53
- Nahlásit
bonc
jojo, souhlas. Běžky, postroj, půlmetrovej sníh (zboku bylo tudíž vidět jen psí ocas a občas uši, kterak skákal), další člověk před námi... dvě hodinky a čokl dva dny prospal
To bylo velice krásné! To bych mohla dělat denně. Teď bydlíme u letiště a u plání, tak se tu taky překrásně v zimě běžkuje, možná si je sem zase dovezu... a budu ho týrat
I když v zimě budeme asi většinu času doma, tak se uvidí, budeme prudit Pražácí.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:14
- Nahlásit
Maky a Trix
To bylo velice krásné!
ne není to velice krásné protože když se z To bych mohla dělat denně stane "A takhle to musíš dělat denně" vypjestuješ si velmi silnou averzi na všecko co se sněchu jen podobá A na čokly který sou z toho imrvére radostný
Eldoguero
tvůj popis doz je velmi podbízející Dej si bacha, snadno bys mohla někoho přesvědčit že je doza ten pravej pés, ať už bílá nebo tygrovaná A ani to nemusí bejt hásky . Nene, sem to psala vedle, třetí pes už má jasné obrysy a než po Bonici dojde konečně na nějakýto pépé štěně, tak ještě mnoogo vody uplyne (teda doufam, ťukťuk)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:23
- Nahlásit
bonc
Dej si bacha, snadno bys mohla někoho přesvědčit že je doza ten pravej pés, ať už bílá nebo tygrovaná
To je ale rozhodně né pro každýho
Pro kolemjdoucí - nic nedoporučuju, ani vořecha z útulku, prostě vůbec nic
A ani to nemusí bejt hásky
a tak zas, kdo neměl háskyho, jakoby nebyl, že jo, takže se du zabít asi
dojde konečně na nějakýto pépé štěně
a už máš nějakou představu o plemeni?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:38
- Nahlásit
Luci89
nazdárek, budoucí majitelko Labského přívoza
už se těším až za náma vyrazíte na obrany, na stopičky nebo vychajdu na otrkání mezi psama, i když mimina jsou tak oráchlý, že jim opravdu nebude moc věcí dělat problém
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:42
- Nahlásit
Paní asíčková je po kontrole, je lepčí, ale asi jí ďobla fakt nějaká nemytá vosa než že by měla osinu. Tak má prášky do pátku, do další kontroly.
Po cestě dom jsme byli začuchat, Crysice i Kakáček mě udělali radost, Kakáč už začíná chápat ty předměty, že to vlastně není zdržení, ale zdroj jídla, tak snad už jsme na dobrý cestě
Odpolko jedem zas zaposlouchat, za miminkama vlčákatejma a malinovejma a co hlavně? vypít si na cvičák to kafe
Maky a Trixbonc
Kde má Ovečkyn a pan Tryx to diskuzní forum, taky nenávidím běh, že bych s nima šla poklábosit, esli mě vemou do skupiny
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:45
- Nahlásit
Nejsou nějaký erekce na slunku??!!?? To už totiž není dneska možný.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:52
- Nahlásit
Eldoguero
si mětu berete do trouby
bé k večeři
a do huby ?
Jdu pryč, já s váma nepeču
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:55
- Nahlásit
Eldoguero
už máš nějakou představu o plemeni?
furt mě ještě nějak drží ten müsterland
Crysa
Paní asíčková je po kontrole, je lepčí
Kde má Ovečkyn a pan Tryx to diskuzní forum, taky nenávidím běh, že bych s nima šla poklábosit, esli mě vemou do skupiny
Ovečkin je ještě v klatbě krze útěk, takže má zakázaný i pc, tož asi Trix krysuje
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:57
- Nahlásit
pawLINka
Nejsou nějaký erekce na slunku??!!??
tady ne, na tý části co svítí (reps. nesvítí) na naší část zeměgoule Gdo tě sere?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 14:01
- Nahlásit
boncOvečkin je ještě v klatbě krze útěk, takže má zakázaný i pc, tož asi Trix krysuje
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 14:06
- Nahlásit
Dobré jitro, jsem zcela vyčerpána prací.
Luci89
Ahoj nová malinová Labská přívozová! )) Který to mimino budeš mít? Tmavýho nebo světlýho kluka? Pohryzali mě v sobotu oba.... ))) Klidně pojď s náma ven hned, jak si mimiňáka přivezeš
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 14:29
- Nahlásit
bonc
Gdo tě sere?
Dneska tak nějak globálně všichni a všechno.
Moc práce, moc stresu a ještě k tomu se mi ani nechce domů.
Někdy se holt daří. Dnes se těším jen na víno, co si dám. Ani na ty psy se tak netěším, když venku chčí a nepůjdu se uklidnit někam do přírody. Nebo teda na procházku půjdu, ale déšť mě neuklidňuje. Ba naopak. A smradlaví mokří hafani... Mno...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 14:53
- Nahlásit
Zdárté já mám vůz značky šévrolet prošel technickou takže si ššššš ššš šepotáám
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 15:03
- Nahlásit
Dával někdo z vás někdy psovi, kočce nebo kůňýkovi Immunovet???
http://www.hobbypetshop.eu/category/immunovet---ko ne/6
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 15:17
- Nahlásit
pawLINka
ne jen probiovet - psině když měla průjem z kočičích a slepičích hoven. Zabral skvěle
a virovet kocourovi a číče když měli v zimě rýmu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 15:26
- Nahlásit
pawLINka ševeček má todle nějak nevím jestli je to na gramy nebo na bobule jen http://www.prodej-krmiva.cz/?c=popis-produktu&idIt em=20703204
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 15:33
- Nahlásit
pawLINka
chceš to na něco konkrétního? Páč dle složení je to v podstatě směska vitamínů, která je dobrá na všechno = v praxi na hovno Koni bych to nekoupila, pokud bych neměla pádnej důvod doplnit vitamíny tak nějak všeobecně. Ale většinou chybí nějakej konkrétní vitamín, látka, max dva, a to je ti pak k prdu a je lepší koupit přípravek na doplnění toho konkrétního
|