Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1116 . 1117 . 1118 . 1119 . 1120 . 1121 . 1122 . 1123 . 1124 . 1125 . 1126 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:16
- Nahlásit

davidkova renataVítězné trio))) Naše zlatá Danuše
radost jste mě udělali

BaicoVýbornou 2 a resCAC
A taky se dnes účastnil své první výstavy náš synátor Lothians Whte Ancilias. Moc se paní rozhodčí líbil, tak mu přejeme, a´t mu to vydrží
obdržel dnes pan Faraon titul Klubový šampion SK.

gratulace veliká nejvícnejkrásnějšímu bjeloušoj střední Evropy

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:20
- Nahlásit

Eldoguero
já už to nedávám
no já do včera taky ne, ale Haskýšek byla toto:
http://chov.plivnik.cz/hasky.html

což mi za to stojí

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:23
- Nahlásit

kachna_
dobrý
kolik kiláků jsi s ní denně chodila, jestli míň něž 10, jsi beztak amatér

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:28
- Nahlásit

VŠEM GRATULUJEME, ANI NEVÍME ČEMU, JEN JSEM TO PROLÍTLA

já jsem si otrimovala knírače, ani nejsem unavená, jen jsem měla trochu nervy s Gulášem, pořád mě chce přesvědčovat, že není westík a že nepotřebuje trimovat máme spoolu trošku nervíky, on, že se nechce trimovat a já bych ho měla sto chutí na tom stole zabít

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:32
- Nahlásit

Jen se zeptám, jestli zítra někdo dojede do Zlofsi?
A jinak jdu chrnět, neb dnešní km strávené za volantem se rovnají jedné sestě na Chorvatskou Istrii

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:34
- Nahlásit

A ještě vám řeknu, že jsem ani jednou nezabloudila

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:44
- Nahlásit

BaicoJen se zeptám, jestli zítra někdo dojede do Zlofsi?

béš tam?

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:56
- Nahlásit

Crysa
béš tam?

Budu

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 22:17
- Nahlásit

Baico
Fanynkoj největší gratulace, je vopravdickej žampyjoun nejvíc krásnej! Zaslouží již sobě boa míti a vlastní záhon s hyjancytíma!

Děcka, probourala jsem se tím obrovským nákladem cen, máme toho děsně moc, krom jídla na rok psího ještě dvakráte scalibor protiklíšťák, božanskou ledvinu, klikr profesionální s vypouštěcim systémem, Mařena úplně milákuje ty paštičky lososový, co je taky máme...ty vado...já oblibuju nejvíc poháry, medaile a diplómy, v pindělíčko vám dám fotku police slávy, už to vypadá fakt hustodobře. Když přimotám k tomu i kokárdy, je to opravdická velká sláva. Na diplómy už máme zvláštní složku
Teď sme ještě byli na hodinu s čoklama a mám toho už plný brejle, táhnu chrápat, ráno jdem zas s Hancowejma a Pikslovejma. Dobrou úspěšnícíííííííí!!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 22:18
- Nahlásit

BaicoBudu

se na vás asik přijedu s Kakáčkem podívat si na chvilku před obědem kousnout. Uvidím jak se proberu, jsem dneska totálně hotová zaspala aj na ten závod, v době, kdy už jsem měla sedět v autě, tak jsem rozlepila voko.. :X ale naštěstí to tam vorganyzačně zvládly holky, že mě nikdo tu chvíli nepohřešoval

Brou noc vespolek, jdu prdět do peří.

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 22:38
- Nahlásit

jinak všem velkokynoložům veliké gratulace a plác plác pozádech

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 06:22
- Nahlásit

dobré ránko
snad nebude dneska pršet, za hoďku vyrážíme na coursing, už se těším na Guliho první běh

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 08:12
- Nahlásit

Dobre rano veleuspesne damy, co mate velmisikovne a velmicoursinkove a velmikrasne psy, vsem gratuluji a zavidim, ze jsem uplne zelena a jdu se bavit sama se sebou

jindra 22
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 08:39
- Nahlásit

Baico

Ten Lothians je nějakej smutnej, hubenej - jakoby pokřivenej, asi málo papá... s uspokojením zjišťuju, že na toho mýho nemá ani náhodou. Aspoň něco.

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 09:58
- Nahlásit

A jeste jsem vam chtela rict, ze tady se dneska slavi den maminek ,
u vas je to mozna jindy, ale stejnak preju vsem lidskym i psim maminkam at mate z tech svych milacku jen a jen radost a nic nedbate na debily a zavistivce

Crysa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 10:11
- Nahlásit

leyendatady se dneska slavi den maminek

tak hezký svátkový den kdybys byla tady, natrhám ti kopretiny, nejkrásnější kytičky co tu teď kvetou

Jedem pokousat Zlatovláska, mějte se tu

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 15:52
- Nahlásit

Čus bus jelimánci!!
Kdo má na starosti vyvážení nové Žumpy? Vynezte někdo, prosím, tu cizáckou sračku z dnešního rána
Jinak již jsme vykousaní. Fanouš se na Zlatovláska dneska velmi zlobil a při kousání už si vesele vrtí
Pak jsme byli v lese. Kakáček mě musel najít a štěkat. Pak dostal kousnout. Pak zase musel najít Zlatovláska. Bajkonůr byl kousat jen v lese. Byl moc rád. Včera byla totiž ta výstava na cvičáku vedle střelnice, takže při každem výstřelu hledal odkama ten hajzl vyběhne a hajzl furt nikde.
Teď musím doma uklidit. Nevím, kdo mi tu vytváří ten nepořádek, když nejsem furt doma

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 15:56
- Nahlásit

BaicoPani esli vás to uklidní sem neska vezla opla k hrobníkovi a co sem vyndala z podesáků nelze slovy vyjádřit v podstatě se tam za ta léta vyvinul nový živočišný druh,kerý už je schopen zvládat jednoduché matematické operace

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 16:17
- Nahlásit

Nazdar člověci, sem usla a spala půl odpolka, ráno sme oprocházeli tříhodinku v léze, takže to pak na nás padlo. To dusno mě kepne, kéééž by už pršelo. Zase přišel den, kdy musim na nákup, úplně se mi nechce, ale je to nutný, lednice obsahuje jenom čokl konzervy a jednu zvadlou brokolicu, kteroužto vyhazuji. Džína je velice velmi krásně zdravá, jen chce blpka furt nosit klacky, což už teda nesmí. Nosál Kabátcowy má děsně dlouhý nos, nahrudila se a zůstaly jí tenký drůbeží nožky zadní, má fázi oškivého štěňátka, teď musí svalit prtka a zaní část štěnce.

Bajkoooooooooo musíme se pomalu domlouvat na cestuuuuu, jak my to uděláme? A co si všechno vezmeme? Asi zakoupím sobě větší nafukovačku, neboť na tý jedno se mi spí sice dobře, ale nemůžu se vyvalovat. určitě dáme nějakou část věcí k Hancowejm do Supa, že jo? Hlavně fotonek míti musíme a jestli budeš chtít nechat před cestó prohlédnout Zeleninu, uskládnem se na ní, ale když takhle pendlíš slovencko a jiný vzdálenostě a Zelenina furt dobrá, neměl by být problém. Nejsem si jistá, jeslti nemáme mít v nemesku v povinný výbavě hasičák...

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 16:25
- Nahlásit

Gerda
Bajkoooooooooo musíme se pomalu domlouvat na cestuuuuu

No to jo.
jak my to uděláme?
Upá jednoduše. Přijedu do Prahy, tam tě naložím, zapojíme se do závěsu za Hacowi a pojedem. Zelenině vyndám zadní sedačky a Máně ten výlet hned pokazíme neb pojede neodělená od veverek.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 16:50
- Nahlásit

Baico
Nebude lepší vyrazit od vás? Stejnak budem potřebovat nacvičit naskládání do auta a pak pojedem nahoru, možná je to zbytečná zajížďka zpět do práglu, mohli bychom se někde napojit na nějaký dálnici na Hancowce...nekoupíme ještě nějakou síťku za přední sedačky? Jen takovou proforma na voko? Když tam pak už budou psové vzadu volně, mohli by nás chytit policajti a zapokutovat.
Máňa bude mít radost, že jede s klucima, fčéra měla tak dobrou náladu, že si začala hrát s Nandem, ale Nand jí zlobil a v bjěchu jí kous do zaku, tak se pak zase musela zlobit a Nand zase koulel vočmama, jako koulí vždycky, když lumpačí a když se jí líbí, že se Máňa zlobí )))

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 16:58
- Nahlásit

Gerda
nekoupíme ještě nějakou síťku za přední sedačky?

Netřeba, již jí mám. Dá se použít ta, co mám v kufru, jen se přichytí trošku jinak.
Nebude lepší vyrazit od vás?
Netuším, k tomu by se měl vyjádřit hlavní navigátor.
Jinak Zelenina včera dala 700 km, tak snad by měla být o.k. Ale zeptám se radši táty. On je u nás správce vozového parku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 17:05
- Nahlásit

Baico
No vzhledem k tomu, že se plánovalo nabrat ještě eldorády, což jsme měli mít při cestě víceméně, myslim, že by pro tebe byla fakt zajížďka s cestou do práglu, já se dovalim k vám nebo eventuálně bych zážadala soudružku Crysku, jestli by Knedlik nemohl přebýt u nich v sachrátce hlídán panem Pferdíčkem krz víkendici. Taky až se budeme vracet nebudeš už mít žádnou zajížďku se mnou, pojedeš si domu rovnou jako pán.
Krz prohlídku se zeptej, vždycky je lepší udělat to dopředu než pak zkejsnout na dálnici mnoset kilákůch od domku )))) Zase nemeský dálnice jsou fajný, tam se autínko nerozbije jako na polských cestách necestách.

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 17:07 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Gerda
jako na polských cestách necestách.

No Polsko mě čeká za 14 dní, Krakov. Ale to zase pojedu půjčenou dodávkou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 17:11
- Nahlásit

Baico
a neni za 14 dní to eldorádo? Jakože tam nepojedeš?????

Táhnu na ten nákup krz oslavu.

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 17:19 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Gerda
Jakože tam nepojedeš?????

Jsem nadhodila, že budu muset asi vyjet do Polska skrz získání zahraničního CACIBa a pak mi bylo oznámeno,že jsme přihlášeni a řídím. Takže letos mi Tukanův pohár uteče

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 17:38
- Nahlásit

čaute blázni, co jste dnes prováděli?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 17:56
- Nahlásit

Monty
všecko! A ten můj hňup, celé dva dny zahřívá gauč u TV, mám vzteka

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 18:46
- Nahlásit

Tady máte videa, jak nám to s fanoušem včera moc slušelo
http://sampionizvysociny.rajce.idnes.cz/Klubova_vy stava_BSO_Malacky,_Slovensko_2.6.2012/#DSC_0062.jp g
http://sampionizvysociny.rajce.idnes.cz/Klubova_vy stava_BSO_Malacky,_Slovensko_2.6.2012/#DSC_0063.jp g

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 19:15
- Nahlásit

dobrého dně kopretiny

tak už máme po voslavě, a musím se pochválit dělala sem novej dort a je mocinky mňamozní, možná vám ho někdy udělám.
A tady máte něco pro pobavení, dycky sem myslela že je to jenom ftip
http://www.youtube.com/watch?v=N4vg1dCtORs

<< 1 ... 1116 . 1117 . 1118 . 1119 . 1120 . 1121 . 1122 . 1123 . 1124 . 1125 . 1126 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání