Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1116 . 1117 . 1118 . 1119 . 1120 . 1121 . 1122 . 1123 . 1124 . 1125 . 1126 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 21:35
- Nahlásit

Eldoguero
je vždy s tím zatím nemám problém a myslím, že ikdyby byli celí holí, tak s tím problém nebudu mít

zlatý dogy
četla jsem zlaté drogy už se mi skoro zavírají oči

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 22:07
- Nahlásit

Monty
néééé, drogy snad ani né no i když ...

bonc
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 22:09
- Nahlásit

Eldoguero
já nevim, že si konečně nepořídíš psa místo bígla
to už jsem zkusila a naposledy z toho vylezl Ovečkin... se trochu bojim co by to mohlo bejt příště

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 22:13
- Nahlásit

bonc
hm, tak to dost chápu hele a co vsadit na jistotu a koupit si dogu nebo stafbula od Koko, páč jinak furt riskuješ, že ti z toho vyroste zas nějakej psychopes

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 22:19
- Nahlásit

jééé muži v černém, jdu na to

bonc
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 22:52
- Nahlásit

Eldoguero
jinak furt riskuješ, že ti z toho vyroste zas nějakej psychopes
nic proti psychopsům, stačí když budou jenom maličko řiditelný nebo se nebudou snažit každej den umřít

jééé muži v černém, jdu na to
jooo

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 06:07
- Nahlásit

Bré jitro těm co trimují,těm co trekují a těm co týraj pse poslušnostou za cílem mít další bednu Dneska sem konečně vodhalila nové pakoní štěkoslovo,páč v noci se dycky zved a udělal muf ů muf a zas lehl,já sem dycky nechápala,páč na člověky dělá cirkus jak armáda baskervilů,ale to muf ů muf mi bylo záhadou,páč sem dycky vylezla co jako se děje a nikde ani mrtváčka.Takže překlad -ježek ůž de ježek ůž de dupidupi jé

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 07:30
- Nahlásit

dobré ránko

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 07:32
- Nahlásit

Danajasa je blbaaaaa.

Dobre rano vsem, jsem jiz take ziva, jdu vyvencit a jedu na cvicak.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 14:35
- Nahlásit

Kde jsteee? Ja uz jsem stihla dneska kopec veci a ted se jedeme podivat na tvrz, kde je vystava nejakych starych serepeticek.

Pak pojedem asi na bruslich moooc daleko, ale jeste nevim essi se mi chce.

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 18:20
- Nahlásit

ŽENY NEBOHÉ, NEPITE TO KAFE JIŽ!!!!
Nebo si již konečně zakupte vozy typu Combi, páč je to vostuda jak porát vodjíždíte ze závodů a za sebou na špagátě za kouli tahnete v krabici ceny z těch beden vítězůch na kterejch se porát vystavujete!

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 19:09
- Nahlásit

Nazdar blázni, konečně jsem všechno povytahala z auta a nanosila domů, jsem ekstrémně ščasné, bo dnes žumpopsíci stanuli na bedně všickni, kteří se zůčastnili. Maryje si vyposlouchala druhé místo v zzo, má tedy pohár a medaili a diplom a krabici dárkůch, krabici konzervůch, krabici granulkůch, poté si vyzávodila PRVNÍÍÍ místo v překážkovém běhu alias sranda agi, obdržela pohár, medaili, obrovitánskej pytel granulůch, další krabici konzervůch, následně byla vyhlášena nejstarším účastníkem, pročež vyzískala další tašku dárkůch ))) Na bedně v běhu překážkovém stanula nade dvěma vrčáky, po levici zdravivše Nandůůůůůůů opohárovanou a po pravici pak Maxíka, kterého pro oko fotografovo též políbila na čumák, neb se jí velmi líbil )) Balunka krásná a chytrá usadivše se na místě druhém v kategorii ZVV1 odnášela sobě dárkůch a medailích a diplomůch, pročež vyhlášena byla znovu, a to nejlepší ženou kategorie, anžto tedy Aleksis umístila sebe coby první ženu ZVV1. Ovšem nástupem krásným triumfovala Dana Kníračová Argonautová coby výherkyně kategorie ZM! Žumpí pejski tedy obsadili výsostná místa kategoriích soutěžních krom ringo zákusových, zde se bezkonkurenčně umístila Petra Džonyjová-Maxíková, kteréžto Džoník poslal fikusa k zemi ladně, nekompromisně a nenechal ho chvíli vůbec zvednouti.
Soudružka Crysosláfka pobíhajíce různě nadzvukovou rychlostí zapříčinila sobotu tuto orgnizačně ženyjelně!
Děkujeme fšem za krásnou a bohatou sobotu!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 19:17
- Nahlásit

Ooo, velkogratulace zumpimu lidu. Zase.

Ja mam v nohach 20 km na bruslich. Ujela jsem to za hodinu a bylo mi blaze. Uz mam i vyprochazkovane pesiky, nakrmim, zazenu zvirectvo a jdu do vany. Dnes se totiz nechlasta, jde se spat. To se mi uz dlouho nestalo.
Zitra budu na cvicaku vyspinkana do ruzova az pojedeme zabit fika.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 19:39
- Nahlásit

Crysa
ŽENY NEBOHÉ, NEPITE TO KAFE JIŽ!!!!
jj budem muset přestat,už to začíná bejt monotonní..zkusíme chlast místo toho,to by mohlo žádaný oučinky myslim

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 19:48
- Nahlásit

čůůůůůůs
už sem taky tadýýýýýý byla sem ešče nakupovat. Moc krásný závot to byl akorát mě mrzí že sem nevzala i Alexu. Teď sem již zcela mrkva a to musim jít upíct dort na zejtřejší oslavu

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 20:13
- Nahlásit

AlexaTeď sem již zcela mrkva a to musim jít upíct dort na zejtřejší oslavu

na zejtra už nic nepeč, tos ho měla vzít dneska, bo ti mohlo bejt jasný že budem slavit vaše úspěchy, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 20:16
- Nahlásit

Alexa
to musim jít upíct dort na zejtřejší oslavu
ale dyxme se nedomlouvaly že přijedem!..ale tak jo,no..dyš děláš ten dort
Vítězné trio)))

Ofšem Mařenu už všechna ta sláva poněkud nudí..

Budoucí světoví mistři agility)

Cen bylo fakt hafo

Naše zlatá Danuše

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 20:22
- Nahlásit

davidkova renata
jéééé krásný! Já dám fotky až v pindělíčku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 20:26
- Nahlásit

Gerda
jéééé krásný
hovno krásný(( hodně jich bylo mázlejch fakt moc,bylo to daleko holt na to mý blikátko(

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 20:26
- Nahlásit

OBROVSKÁ GRATULACE VŠEM ZÁVODNÍKŮM!!!! Jste úžasný a nejlepší, ostatek kinologické populace by předem měl odstupovat ze všech závodů kde se na startofce objeví žumpí pes, páč je okavidně úplně marná námaha a pouhé sebeztrapnění chtíti proti nim bojovat. Navrhuji aby se za jménem každého žumpího psa psalo velké tiskací Ž, aby se prostý lid mohl orientovat (tak jako se u koní z chovu Zangerscheide, současně asi nejlepšího chovu Holštýnů vůbec, píše za jménem Z)

Ovečkin by si dnes taky zasloužil pohár, poprvé pokořil třicetikilometrovou hranici, ušel totiž kilometrůch třicet dva! V rámci Bonice rekonvalescence jsme šli jen na tento půldenní výlet, čehož se nadšeně zůčastnil i Ovec, nevěda do čeho zas jde. A musim říct že jeho forma pomaličku stoupá, dokonce až do 25.km se ani netvářil že chce umřít a naprosto spokojeně šlapal. Závěr už byl slabší, to už si opět začínal myslet něco o prdeli a úplně závěrečný velmi kolmý výstup k autu ho už teda vůbec netěšil. Za ten boj dostal velmi velkou večeři, jeho drybyčku oblíbenou lososí. Bohužel i ta pro něj měla velmi nepříjemné překvapení, když se jí pokoušel rozkousat (hodně s tim bojuje) tak ta mrcha vydala zvuk! Tj. křuplo to jak rozkous ty pidikostičky vevnitř. Okamžitě jí vypliv, odstoupil, foukal a dlouze jí podezřívavě zahlížel.. Už jsem mu jí chtěla sebrat, což se mu ale nelíbilo, tak jí pro jistotu celou v kuse spolknul, aby už mrcha nemohla zvukat.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 20:32
- Nahlásit

Nazdar lidi, všem úspěšným ooooooobr gratulace, jste prostě nejlepší
Jen tak dál, jen tak dál, ať jste pořádně vidět

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 20:33
- Nahlásit

bonc
Bohužel i ta pro něj měla velmi nepříjemné překvapení, když se jí pokoušel rozkousat (hodně s tim bojuje) tak ta mrcha vydala zvuk! Tj. křuplo to jak rozkous ty pidikostičky vevnitř. Okamžitě jí vypliv, odstoupil, foukal a dlouze jí podezřívavě zahlížel.. Už jsem mu jí chtěla sebrat, což se mu ale nelíbilo, tak jí pro jistotu celou v kuse spolknul, aby už mrcha nemohla zvukat.
chuděra tejranej ovečkin

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 20:33
- Nahlásit

bonc
Ovečkin by si dnes taky zasloužil pohár, poprvé pokořil třicetikilometrovou hranici, ušel totiž kilometrůch třicet dva
hm tak pro mě je Ovečkin absolutním vítězem dne a to bez výhrady páč 32km je to tak nějak do štětí a my to jely asi půl dne..autem! jsme zcela vysílené,myslim,že ovečkinovi by bylo lépe v tom smradlavém útulku,tam měl aspon klit!
nemohla zvukat
zvukat)))))) tysidebil.-))
Navrhuji aby se za jménem každého žumpího psa psalo velké tiskací Ž, aby se prostý lid mohl orientovat (tak jako se u koní z chovu Zangerscheide, současně asi nejlepšího chovu Holštýnů vůbec, píše za jménem Z)

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 20:35
- Nahlásit

Ovečkin je velký Bůůůch fšech chodcůch, stejně jako Paw je Bůůůch fšech bruslařůch!
Počkejte na nás, my teď letíme ven s Fifátkama a berňačkama.

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 20:49 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Hele, jdu vás jen varovat. Zjistila jsem, že jsem také byla vyvolena se ke všemu fundovaně vyjadřovat, páč jsem měla HASKY. Původně mi to jako bylo dost trapný, se zapojovat do diskusí, ale když musíš, tak prostě musíš.
Teď jen čekám na vhodnou příležitost (=číhám na Jindru )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 20:56
- Nahlásit

kachna_
Zjistila jsem, že jsem také byla vyvolena se ke všemu fundovaně vyjadřovat, páč jsem měla HASKY. Původně mi to jako bylo dost trapný, se zapojovat do diskusí, ale když musíš, tak prostě musíš.
Teď jen čekám na vhodnou příležitost (=číhám na Jindru )

jako na to si pamaTuju!samosebou ti to dosvědčim až ho vyčíháš

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 20:56
- Nahlásit

davidkova renata
myslim,že ovečkinovi by bylo lépe v tom smradlavém útulku,tam měl aspon klit!
taky si občas řikam Nikdo ho tam nevytrhoval z jeho poklidného rozjímání o smrti a mohl se v poklidu věnovat meditacím a duševní přípravě na příští život

kachna_
Zjistila jsem, že jsem také byla vyvolena se ke všemu fundovaně vyjadřovat, páč jsem měla HASKY
no tak to je jasný, to jseš přímo povinována lidstvu se vyjadřovat, musíš předat načerpané informace a né si je vzít sobecky do hrobu!

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:03
- Nahlásit

Čus bus úspěšné závodnice!!
Již jsme zpět od našich východních soudedů Krásně jsme se vystavovali, neb nám to přineslo Výbornou 2 a resCAC v konkurenci 7 psů. A za své dosavadní úspěchy obdržel dnes pan Faraon titul Klubový šampion SK.

A taky se dnes účastnil své první výstavy náš synátor Lothians Whte Ancilias. Moc se paní rozhodčí líbil, tak mu přejeme, a´t mu to vydrží

A všem upracovaným gratulujeme!!! Pokračujme v pití kafe

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:06
- Nahlásit

Baico
Pokračujme v pití kafe
já ti nevim..
Krásně jsme se vystavovali, neb nám to přineslo Výbornou 2 a resCAC v konkurenci 7 psů. A za své dosavadní úspěchy obdržel dnes pan Faraon titul Klubový šampion SK.
takže samosebou velkogratulace krásnému Hyjacintovi, že mu vzkazuju at je hezkej dokud to de
myslim,že sobota bylo velmi úspěšná,du se teda svalyt

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2012 21:16
- Nahlásit

bonc
ty vole, já to hned nečetla to je machrrrrrrr
dej mu kus masa a red bull
kachna_
Teď jen čekám na vhodnou příležitost (=číhám na Jindru
obdivuju tě, že na to máš, já už to nedávám
Baico
též gratulace, mega gratulace

<< 1 ... 1116 . 1117 . 1118 . 1119 . 1120 . 1121 . 1122 . 1123 . 1124 . 1125 . 1126 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání