| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 22:53
- Nahlásit
Crysa
brou, ty nám dáváš kafe, na dobrou noc?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 22:59
- Nahlásit
Crysa
kdo ukradl asi čtyry hodiny z dnešního dne??
Sou u mě tak až až je budeš chtít brnkni pošlu ti je zabalený s fotkou Alberta Einsteina
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 23:37
- Nahlásit
čus blázni! Už sme domki, konečně pršííííííí! Co děláte? Kvete mi děsně pěkně fuksie jedna, objednala jsem si mastičku na ty ruce moje exémový, nebo co to je za hnusnou věc, asi lepra, ale u nás neni leprosárium, tak musim do rumunska, nebo kde ho maj, možná i někde blíž. Už spíte? Prospala sem se odpolko, takže teď se mi moc nechce.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 06:36
- Nahlásit
Gerda
Už spíte?
Už ne
Jinak dobré zatažené ráno, jdu se prtínat.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 06:56
- Nahlásit
Dobré ráno lidé dobří
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 07:19
- Nahlásit
Přeju dobrý den. Já ho dneska mít dobrý asi nebudu...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 07:39
- Nahlásit
dobré ráno, dnes toho budu mít hodně a nic se mi opět nechce a proč je jako hnusné pondělí a proč chčije??? Mělo snad pršet jen v noci, tak jak to máme domluvené
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 08:20
- Nahlásit
taky přeji hezký ráno! Je hnusná tma, tohle počasí úpa nejvíc ze všeho nesnáším, nesnáším přišerlo. Dneska začínám s prvním pigárem gamaglobulinů, tak doufám, že to nemá nějaké vedlejší oučinky, páč jestli jo, tak já je zaručeně budu mít
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 09:38
- Nahlásit
Bré jitro, dnes jsem probuzena špoupáním maliních noch vo blažbu, bába chtěla ven, taxem jí jen vyčutla a padla na další dvě hodiny
Montyty nám dáváš kafe, na dobrou noc?
tak já jsem z těch šťastlivců, co usnou i po kafi právě dopitém spíš jsem to tu chtěla nachystat na ráno, ale netušila jsem že budu na konci stránky..
danajasaSou u mě tak až až je budeš chtít brnkni pošlu ti je zabalený s fotkou Alberta Einsteina
beru na vědomí a paxe ozvu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 10:00
- Nahlásit
čus ajnštajníííííííííí..proč je pindělí a je třeba se tedy prtínat?! ..su nasraté ťym pádem!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 10:06
- Nahlásit
Crysa
nevím vlastně proč se směju, na mě kafe nějak nepůsobí vůbec, ale většinou se říká, že se po něm právě probudíš
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 10:43
- Nahlásit
Monty
Crysa
mě nejvíc zničí kolaloka. Jak si jí dám třeba v sedm, osm, neusnu dřív jak v jednu po půlnoci. Kafe nevím, to radši nezkouším
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 10:50 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Nazdar blázni,
co jsme se přestěhovali, chodíme teď obden běhat a pořád takovou vcelku jednoduchou trasu... a tak jsem se dneska znuděně rozhlídla po krajině, že si dáme něco ostřejšího, protože mám poslední den na učení a potřebuju se fakt probrat... a nějak jsem pozapomněla na to bahno... a výsledek je, že jsme s Trixounem zničený tak, že se asi nasnídáme a opět upadneme do komatu. Ale zvládal to vcelku pěkně, mrzí mě, že ho to běhání moc nebaví... A teď se vyplácnul na dlažbě v chodbě a umřel
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 10:51
- Nahlásit
Monty
stetisek123
twe mě je ale úpa fuk co vypiju gdykolif,usnu okamžitě taky kdykolif po požití čehokolif
sem si vobjednala luks..krom jinýho i na praní kobercůvh..sem mooooooooc zvědavá co bé za průser!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 10:53
- Nahlásit
Brej den, bižóni snědí!
Už mi hrabe s jistotou, nemaje lepší duševní potravy zabejvam se vymejšlením jmen pro psa z daleké budoucnosti, plány na umístění jeho boudy, architektonickými návrhy jeho domku (letmým pohledem na ceny jsem zjistila že se budu muset snížit k poníženým prosbám otce o jeho výrobu, rotčíld prostě nejsem a v dohledný budoucnosti ani nebudu ) a tak
Techničák objeven, pes vyvinněn, byl v těch deskách do kterejch jsem se SAMOZŘEJMĚ přece tolikrát koukala... no tak nekoukala
Co děláte, dřete?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 10:55
- Nahlásit
davidkova renata
sem si vobjednala luks..krom jinýho i na praní kobercůvh.
myslíš že ho jako z jedný strany vcucne a na druhý straně ho vyflusne vypranej? Páč to jediný by mohlo fungat
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 10:56
- Nahlásit
bonc
si napiš vedle, tam se kupujou boudy furt, třá jim nějaká zbyla...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 10:57
- Nahlásit
twe mě je ale úpa fuk co vypiju gdykolif,usnu okamžitě taky kdykolif po požití čehokolif
a taktéž usínam kdykolif, kdekolif, počemkolif, a po požití ještě rychlejš (takže už se pomalu blížim k rychlosti světla)
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 10:58
- Nahlásit
Maky a Trix
myslíš že bych si taky mohla říct, páč to jinak samozřejmě odnese pes? Tak já to zkusim, jsem zvědavá co dovalej
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:00
- Nahlásit
bonc
si piš... Pan Trix se tam chystá napsat, jestli by ho nevyměnili za nějakýho, co rád běhá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:07
- Nahlásit
bonc
byl v těch deskách do kterejch jsem se SAMOZŘEJMĚ přece tolikrát koukala...
něgdo ho tam potajmu dal aby tě zmát!
myslíš že ho jako z jedný strany vcucne a na druhý straně ho vyflusne vypranej? Páč to jediný by mohlo fungat
f to právě doufám ))))) jinak nevim jak by se to dělalo..
Maky a Trix
myslíš že by mi zaplatili i ten luks????
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:08
- Nahlásit
Maky a Trix
Si můžou s Ovečkinem založit společný téma, Ovec má stejnej problém
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:10
- Nahlásit
Maky a Trix
myslíš že by mi zaplatili i ten luks????
a technickou?? F tom autě v podstatě jezděj jenom čokli..
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:11
- Nahlásit
bonc
jak donutit páníčka, aby mě přestal brát na běhání
přitom už po měsíci a půl má mnohem větší výdrž a je ještě líp nasvalenej... a dokonce si myslím, že se zbavil většiny přebytečnýho tuku. Nechápu, co má za problém.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:11
- Nahlásit
Nazdar jelimáni
Bolí mě hlaf, zřejmě z tý změny počasí co vlastně už ani není změna, páč prší už 3. den nebo vlastně 4. tudíž vlastně nevím proč mě ten hlaf bolí a du si dát kafe
Co děláte furt?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:12
- Nahlásit
davidkova renata
když jim to hezky odůvodníš... tak co by nešlo všechno bude, mamko
|
Luci89
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:19
- Nahlásit
Ahojky všichni, moc zdravim, jsem od Terezky H. a budeme mít to maliňátko ze Štětí (prý jste ňuchňali). Dostala jsem adresu na tohle diskusko, že prej byste nás přibrali na výlety a tak Moc rádi bychom se zapojili mezi lidi co jsou blázni do zvířat jako my . Budeme mít toho maliňáka a beru i pejsky z útulků, když můžu. Nevíte o nějaké psí školce?? Až bude mít očkování za sebou určitě ho tam chceme brát a na cvičák taky..
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:21
- Nahlásit
Maky a Trix
Ovečkin už zas se mnou odmítá i chodit ven, natož běhat (takový pekelnostě mu ani nedělam), tráva zas přerostla jeho míru ochoty a trpělivosti se mnou, takže mi v pátek zdrhnul z louky na silnici a mazal po ní jak kulovej blesk až domu. Byl pak v těžký kladbě, jak jen je to u mrtvý ovce možný, dost asi litoval svejch činů. Ale nedělam si iluze, vysoká tráva je vysoká tráva a asfalt je asfalt... takže venčim na 2x, nejdřív vylítam Bona zvona a pak obejdu pěkně po silničkách vesnici s mrtvou ofcí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:26
- Nahlásit
chjo, zas mi nejde tv krz to počasí
Luci89
Ahoj
rádi bychom se zapojili mezi lidi co jsou blázni
Jooo, tak to jsi tu správně
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:26
- Nahlásit
bonc
Tak to Trix vůbec, jeho i to běhání vcelku baví, ale jen navolno. A to je zas dost otravný, neboť se fláká, pak mě tryskem dobíhá a je zničenej dřív než pořádně vyběhneme... a když chci, aby fakt trénoval nějakým rozumným způsobem, tak musí bejt na postroji a to nás nebaví ani jednoho, neboť musím běžet, povzbuzovat psa, případně ho táhnu za sebou... asi ho občas budu brát navolno a občas na postroji...
|