| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 18:41
- Nahlásit
Biluška
to je kdo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 18:44
- Nahlásit
lucYnka XIII
jedna agiliťačka. Tyhle věci studuje a je v tom dost dobrá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 18:45
- Nahlásit
lucYnka XIII
Klidně řekni, že tě posílám
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 18:50
- Nahlásit
Biluška
dik
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 20:29
- Nahlásit
Maky má taky Trixu na antidepresivech? To je fajné, maj s Ovečkinem další společnou věc, jeden vořech lepší než druhej ale pssst, neřiká se jim vořeši
Du vám říci sbohem, musim se konečně jíti zvednout a něco dělat, zítra hnedle ráno dělam pápálálá tak nám držte palce ať zvládnem v poho jak cestu (ani nevim kolik jedem, 600km? ) tak pak to šlapotění, čeká nás tušim nejtěžší podnik letošní sezony.. Bonička zatim sladce spinká a nic netuší. Tak čus a snad v pondělí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 20:42
- Nahlásit
bonc
Ty deš na trek, co má 600 kilometrů? Boooože Bonci, jsi ještě horší, než se myslelo....vokaž se v pondělí příštího roku touhle dobou, to bude tak akorát.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 20:44
- Nahlásit
Gerda
Ty deš na trek, co má 600 kilometrů?
bohužel nikolivěk, to až v létě a jenom asi 350, teď jen 120 - těch 600 tam musim nejdřív dojet autím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 20:50
- Nahlásit
bonc
umrzneš ty woe. Tady je úpa hurikán, mráz, déšť, sibiř...a ty chceš ještě víc na východ
Vzdej to a dojeď jenom sem, mi pomůžeš trasnout Lefy a vyspíš se f posteli jako normální čék
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 20:55
- Nahlásit
bonc
jenom asi 350
seš strašnej mistr chodec, úplně mám z tebe křeč v lejtku....Příště bys měla zkusit Kamčatku se spřeženim. Nebo Aljašku, už mám průvodce, můžu ti ho půjčit....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 21:01
- Nahlásit
čuste, co je tady nového??? My šli dneska venčit s novou kámoškou Vanilkou je to hrubosrstá JRT a je strašně fajn, má rok a moc si s děckama sedli a my s páničkou, je to výletnice a má auto, takže to vypadá na mnoho a ještě více výletování mám ohromnou radost takových kamarádů potřebujeme moooc
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 21:16
- Nahlásit
Monty
s novou kámoškou Vanilkou
že vona bude taky dost bílá, co? )) To vám přejem, jen pěkně výleťte!
Děcka, ty naše štěnce totálně zlikvidovali kancl, ale my se odtama stejnak stěhujem do jinýho kanclu, tak je nám to fuk, že je to tam děsně poscané, naopak je tam necháváme zápasit, abychom to těm, co přicházejí místo nás, trošku osladili Malovižle je strašnej malej grázl, malobobtajle je děsně chytré, dnes jsem musela vykázat výmarku velkou z cvičebního prostoru, bo nepochopila to, co malé bobtajle za krátkou chvíli. O malobuleti se nezmiňuju, u něj se nejspíš všechny pokusy o výcvik vzdaly, nemá to vůbec cenu, je to strašnej autista. Třá dneska utekli za Mařkou do koncentráku spolu s labrošem, labroš pak zas vyběhl vrátkama normálně, ale malobule stálo u jinýho konce dveří a nevědělo, jak projít brankou. Stačilo se jen trošku víc natočit a protáhnout...bohužel, neklaplo to. Děcka, já bych bulíka nechtěla ani za nic, pravda, jinýho než tohohle neznám, ale je to fakt pro mě neštěstí takovej pes...on vůbec nic nechápe, nebo mu to strašně dlouho trvá...třeba se jen pletu, nevim...ale maloovčák bobtajlový, chápl hnedle, co děláme - stoupalo se na stupínek předníma nohama. Devět tejdenkůch a jak rychle chápal! Pak už ho aji napadalo samo, že když chce kousek frolíčka, má si stoupnout na stupínek. Jen vižle mu to kazilo, bo stupínek neustále jedlo a žvýkalo a pak jedlo i malobobtajle a pak se na stupínku rvali a pak po sobě stupínek házeli a prostě byli nesoustředění.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 21:26
- Nahlásit
Gerda
jo je
To vám přejem, jen pěkně výleťte
kujeme co vy víte, třeba vás někdy navštívíme v Praze i s ní
Děcka, ty naše štěnce totálně zlikvidovali kancl, ale my se odtama stejnak stěhujem do jinýho kanclu, tak je nám to fuk
pěkně snad mě taky děcka budou brzy otravovat v mém kanclu
celej ten tvůj příspěvek je velice vtipně jako vždy napsaný, se tady řežu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 21:34
- Nahlásit
Gerda
prostě byli nesoustředění.
jak malý haranti,vopravdu..
du si zlepčit náladu ke 4 vraždám,drahoušci,úplně mě z tý krávy natahuje ,mail má teda fakt příznačnej!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 21:43
- Nahlásit
davidkova renata
fakt jedinej ovčák s vižlem byli schopni reagovat na ten stupínek...zejtra dostane šanci ještě několikrát malobule.
Monty
snad mě taky děcka budou brzy otravovat v mém kanclu
ooooo kéž by milostivá, to vám nadměrně přeji velice!!!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 21:46
- Nahlásit
Monty
snad mě taky děcka budou brzy otravovat v mém kanclu
A jo ))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 22:02
- Nahlásit
Gerda
Lucie Kratochvílová
no uvidíme děfčata, necháme se překvapit
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 22:17
- Nahlásit
Lidi jdu se svalit. Zítra mě zase čeká cesta přes celou republiku na vinice, nejdřív u Hodonína a pak ještě u Břeclavi. Asi zase padne 600 km za volantem. Halt to bude takovej trénink na víkend.
Tak dobrou!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 22:20
- Nahlásit
Baico
vem s sebou Boncovnu, ta jede taky 600 km...nejedeš taky na trek? Po vinicích? Ty prasáku alkáčskej!!!! ))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 22:22
- Nahlásit
Gerda
ta jede taky 600 km
Ale já to mám tam i zpět, ona jedním směrem.
nejedeš taky na trek?
Některé aktivity mám zakázané od lékaře a treky jsou jednou z nich
Ty prasáku alkáčskej!!!! ))))
Nojo pro některé lidi mám jejich vysněné povolání
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 22:24
- Nahlásit
Baico
že se taky nikdy nestavíš
Gerda
brou, jdeme chrnět
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 22:26
- Nahlásit
Baico
dovez ledové víno, srabe ))))
Monty
brou kníračové, ať zas můžete vstávat v pět, psychopati!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 22:43
- Nahlásit
Ještě odchytím Fidorku a pak uš špym a špym. Sem unavené.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 22:47
- Nahlásit
Brou noc s klikrem, se sušenkama i bes.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2012 06:39
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice, uš je ráno
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2012 07:38
- Nahlásit
Nazdar, volové.
Dneska budu v práci dýl, než bych byla normálně a už teď jsem z toho nějaké zpruzená. Dneska to vypadá na sluníčko a já se těším s hafákama ven!
Baico
Nojo pro některé lidi mám jejich vysněné povolání
Jo, přesně tak! Ale já bych musela mít řidiče.
Muš přivezl včera někde od Hodonína slušnou zásobu pití, takže zrovna jsem spoko.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2012 07:55
- Nahlásit
bré ránko
chce se mi zase spát ale to není žádná novinku, dneska musím po práci na poštu protože naši pošťáci jsou opět neschopní, paní mi posílala balík přímo do ruky u této služby musí pošta kontaktovat, myslíte, že mě kontaktovali? Ne hodili mi lístek do schránky, já pštu nevybírám, protože veškeré věci na placení mi chodí emailem, sms nebo k našim, takže ani nevybírám schránku, jednou za dva měsíce a to mi pak přetéká, měli štěstí, že se jim tam ten lísteček vůbec vlezl, ale su nasrané, že musím na tu poštu, jim tam dneska udělám vítr, člověk platí za jejich služby ne malý peníz a oni toto....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2012 08:13
- Nahlásit
děcka, dnes by měl Monťas dvanáct let
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2012 08:15
- Nahlásit
čus fšem co taky musí na počtu
myslíte, že mě kontaktovali
myslim,že určitě ne,neonce chodí sirotčí důchod,způsob doručení bud poštou anebo na vlastní účet,ten nemá ,takže donáška..fungovalo to 3krát,od tý doby ta sfině ani nezazvoní ani nehodí lístek.(neonka nebo já sme tou dobou doma prostě)ale účtujou si za "donášku" 24kč!! posledně tam udělal scénu,ale vyjebali s nim,myslim,že napíšu někam vejš nějakou stížnost páč mě dooost serou!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2012 08:18 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Kde je Crisáá vyzívám tě čti-v Kiku maj todle pani ideální proti dutinové kletbě a eště béte vypadat furt jináč a in
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2012 08:20
- Nahlásit
danajasa
vole, jsem myslela že je to tunel
|