Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1080 . 1081 . 1082 . 1083 . 1084 . 1085 . 1086 . 1087 . 1088 . 1089 . 1090 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 13:51
- Nahlásit

leyenda
Mas opravdickou lisku lisku? Ne lisku cokla?
Ano, lišku lišku. Vulpes vulpes

A mas ji nejak ochocenou?
Pracuju na tom . Je poměrně dost ochočená, chodí na volno po baráku, už se mi nesnaží sežrat pejsky, nechá se vzít do ruky a mazlí se. A čůrá mi na tepláky

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 13:54
- Nahlásit

Biluška
Ano, lišku lišku.
wau, ta je bozi
Co s ni budes delat? Nechas si ji?

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 13:56
- Nahlásit

leyenda
Co s ni budes delat?
no budu na ní množit přece. Taky se s ní budu zviditelňovat a masírovat si ego

Nechas si ji?
Essi ji naučím pít kafe u cesty tak jo

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 14:06
- Nahlásit

Biluška
budu na ní množit přece
aha, no jo vlastne, co jinyho taky s liskou... a kdyz to nevyjde, muzes si z ni aspon udelat limec

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 14:20
- Nahlásit

leyenda
a kdyz to nevyjde, muzes si z ni aspon udelat limec
trénujeme na to. Sedává mi kolem krku a syčí na fšechny kolem. Bude z ní dobrý límec, má proto vlohu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 14:20
- Nahlásit

Biluška
Co s ni budes delat?
no budu na ní množit přece. Taky se s ní budu zviditelňovat a masírovat si ego

A až se ti nebude hodit do krámu, tak řekneš, že spadla z kotce, co?

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 14:22
- Nahlásit

Lucie Kratochvílovátak řekneš, že spadla z kotce, co? né to musí přece skočit sama rovnou na hlavu šipku po čumáku

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 14:37
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
A až se ti nebude hodit do krámu, tak řekneš, že spadla z kotce, co?
jj, spadne ze střechy

hancaw
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 14:56
- Nahlásit

Brý den ekzystence
proč mi mé hloupé štěňátko cpe do bot různé předměty? Ponejvíce tvrdé aby mě to bolelo? Činí tak se starostlivým výrazem ale to mi moc nepomáhá! Dnes mi do boty vrazila kostičku, následně jsem si jí vrazila já do palce bylo to dosti bolestivé
Biluška pjekná liška v zimě s ní uděláš hodně parády

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 15:00
- Nahlásit

hancaw
proč mi mé hloupé štěňátko cpe do bot různé předměty?

No tak já dneska přijela dom a má hloupá štěńátka mě přivítala s tím, že každé mělo v hubě jednu kolečkovou brusli. Evidentně mi chtěli připomenout, že dnes je úterý a tudíž jedeme bruslit.
Takže tímto vyzývám Crysu, aby řekla, jak na tom jsou dnes její dutiny?. Zda jsou schopné brusliti nebo půjdeme jen povenčiti kol tůněk.

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 15:02
- Nahlásit

Jinak v neděli bude Zlatovlásek od 11 ve Zlosyni, tak v klídku doražte. Naší rodinu bude reprezentovat jen ségra s Bajkonůrem a Lonánkem, ale pjedseda vás také rád uvidí.

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 15:14
- Nahlásit

BaicoTakže tímto vyzývám Crysu, aby řekla, jak na tom jsou dnes její dutiny?. Zda jsou schopné brusliti nebo půjdeme jen povenčiti kol tůněk.
což dutiny, ale s těma práškama nesmim na slunko a to se zrovna rozsvítilo jako najatý a asi bych dutiny po dobu léčby nehonila na bruslích, nějak šici děsej těma sekáníma dutin a ták a bojím.

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 15:18
- Nahlásit

Crysa
a asi bych dutiny po dobu léčby nehonila na bruslích
O.K. A co prochajda ve stínku u vody. Ta též není možná? Já jestli mám pro ty grancle dojet s čoklama nebo bez.

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 15:21
- Nahlásit

BaicoO.K. A co prochajda ve stínku u vody. Ta též není možná? Já jestli mám pro ty grancle dojet s čoklama nebo bez.

snad by mohla jíti, ale až tak na tu půl sedmou nebo pokud se trochu zatahne.

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 15:22
- Nahlásit

heleťte kdy jsou nějaký ty vořeši??? určitě je nějakej příští sobotu žejo 26.5.

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 15:25
- Nahlásit

Alexaheleťte kdy jsou nějaký ty vořeši??? určitě je nějakej příští sobotu žejo 26.5.

jj, to jsou u nás

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 15:36
- Nahlásit

Crysa
le až tak na tu půl sedmou nebo pokud se trochu zatahne.

Dřív jsem ani nemyslela.
Alexa
heleťte kdy jsou nějaký ty vořeši???

A teď v sobotu je naše ve Zdibech.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 17:28
- Nahlásit

čus ,už máte zameteno? já jo a eště mi za to platěj,su spokojený čék celkem
Baico
Naší rodinu bude reprezentovat jen ségra s Bajkonůrem a Lonánkem, ale pjedseda vás také rád uvidí.
vona s nim bé bránit?? nevim esi dorazíme..třá bysme to mohli zas nějak spojit se stopama esi bé Dutinová žena mít čas

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 17:57
- Nahlásit

davidkova renata
vona s nim bé bránit??

No jasně. Minule s ním bránila taky jedna holčina, co jí ho pučuju na předváděčku, protože její džek raslík nesnáší děti. Pod taktovkou Zlatovláska s ním udělala trošku upravenou ZVV3 obranu. Bylo to fajn. Pes se vyřádil a já se ani nezapotila
třá bysme to mohli zas nějak spojit se stopama esi bé Dutinová žena mít čas
No já byla s Fanoušem před chvilou. Zkusili jsme si jít ZPU 1 jen lehce propamlskovanou a celkem dobrý.

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:06
- Nahlásit

davidkova renataesi bé Dutinová žena mít čas

hele minule jsme se nijak extra nezdržovaly a byly veku tři hodiny, to bych asi neriskla, všichni kolem při zmínění slova "dutiny" vyndavaj z kapes historky, jak komu sekali z kamarádů a příbuznejch půlky xichtů a jak po antibiotikách na slunku kolabovali.. ještě asi možná risknu tu sobotu v Jílu, že vyběhnu, prolítneme 400 kroků stopy a budu se maskovat v klubovně a odpočívat a koukat na ostatní z okna. Stopičky a příp. obrany v nedělu asi nedám

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:10
- Nahlásit

Crysa
Hele pani, podle radaru se na nás žene pěkná spoušť. Asik se stavím jen pro granule, případně ještě kafčo, aby jsme alespoň teoreticky probraly ta úskalí výcviku. Může to tak být?

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:12
- Nahlásit

BaicoAsik se stavím jen pro granule, případně ještě kafčo, aby jsme alespoň teoreticky probraly ta úskalí výcviku. Může to tak být?

jasně paní

Hele pani, podle radaru se na nás žene pěkná spoušť.
myslím že část toho už i vidím, nějak se od JZ zatahuje..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:13
- Nahlásit

Crysa
to bych asi neriskla
bože tak di na voperaci zejtra a v neděli at si na značkách ne? .-))voperace ted frčej zrovna,budeš in
Baico
Minule s ním bránila taky jedna holčina, co jí ho pučuju na předváděčku, protože její džek raslík nesnáší děti. Pod taktovkou Zlatovláska s ním udělala trošku upravenou ZVV3 obranu. Bylo to fajn. Pes se vyřádil a já se ani nezapotila
tss..a ty zatim dřepíš a lemtáš kafe

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:16
- Nahlásit

davidkova renata
a ty zatim dřepíš a lemtáš kafe

Samozřejmě. A ještě jsme vás se Žanetou u toho stihli pěkně pomluvit. Se divím, že jsi tý tvý škytavky nefšimla

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:19
- Nahlásit

davidkova renatatss..a ty zatim dřepíš a lemtáš kafe To dělám běžně pani a děsně mě to bavčí kinekologie je křásný sport

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:23
- Nahlásit

Baico
A ještě jsme vás se Žanetou u toho stihli pěkně pomluvit
no jistě žaneta!!nic,cinknu bambimu,že ho nutně shání za účelem seksu a má to! .)))

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:26
- Nahlásit

jsme doma, byli jsme po dr. skoro tři a půl hodiny venku
mám hlad jak sviňa, dneska jsem skoro nic nežrala ale byl to super den a u dr. jsem nedostala ani kartage

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:32
- Nahlásit

Crysa
Vyrážím. Tak stavte vodu

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:08
- Nahlásit

furt kafujete? Já uš sem tu, ale v zásadě jenom procházím bo jdu plavat.

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:27
- Nahlásit

Biluška
furt kafujete?

Jo, ale dneska jen v interiéru, protože nám na piknik u cesty nepřálo počasí a dutiny

<< 1 ... 1080 . 1081 . 1082 . 1083 . 1084 . 1085 . 1086 . 1087 . 1088 . 1089 . 1090 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání