Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1071 . 1072 . 1073 . 1074 . 1075 . 1076 . 1077 . 1078 . 1079 . 1080 . 1081 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
hancaw
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 21:14
- Nahlásit

Biluška nevím z čí postele zrovna vylezl ale byl dost vysmátej pak celej den
laguna no ale Alexa mu fakt volala telefonem.....

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 21:19
- Nahlásit

mámo poď se podívat voni snad TÓ, ale tagle vobráceně????

hancaw
eště že tam bylo tolik lidí

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 21:20
- Nahlásit

hancawAlexa gratulace veliký pičky kávy To by jeden netušil co to kafe dělá
Biluška rovněž gratulace ke krásným psům výborným

boncAkorát tam maj prej hodně krys...
dobrá země

davidkova renatajooo a esi třá baico nebo crysa náááhodou maj doma kleště na drápy,mohly by je zejtra dyštak vzít že bysem je cvakla nandě?? kuju případně
budem operovat pejsky? to je dobrá zábava, taková nedělní vezmu ještě skládací stolek a špinavej skalpel

laguna
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 21:20
- Nahlásit

hancaw
no ale Alexa mu fakt volala
každej tomu řiká jinak

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 21:27
- Nahlásit

Biluška
jo jasně, však bylo hnusně...

my byli hned ráno v osm, asi do devíti nepršelo, to jsem házela na louce Soph balónek a Faith a Guli si hráli na hoňku
pak jsme potkali kamarádku s novou scotiou duck tolling retrívřicí a šli jsme na procházku do lesa a k našim jsme pak přišli durch mokří

dneska byli u nás naši, už popřály Faith k jejím zítřejším narozeninám, jak odešli udělala jsem dortík a teď je v ledničce, zítra ho asi hostanou místo snídaně snad bude držet tvar, aspoň na vyfocení a doufám, že jim bude chutnat
A zítra příjde ráno kámoš basenjík, když bude škaredě, tak se aspoń trošku vyřádí doma

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 21:45
- Nahlásit

Čus královny výcviku a výstavních kruhů
Jsme vybruslení a říkám vám, jestli se vám Blažena vopravdu líbí, je vaše!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 21:54
- Nahlásit

Hele blaženy, hlavně aby zítra neščilo, jasný? Zařiďte to někdo. Kdo má vůbec na starost počasí?

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 21:59
- Nahlásit

Gerda
Kdyžtak vás zítra vyzvednu v Neláči, až pojedu ze Zlofse

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 21:59
- Nahlásit

Monty
si mě připoměla, že náš pes měl minulou sobotu narozky... asi mu do misky přisipu granuli navíc teda, aby neřekl, že sme ho odbyli a doufam, ze se sophi podělí o dortík

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 22:03
- Nahlásit

cernej caj
Sophi bude mít druhé narozeniny příští měsíc zítra slaví Faith roček a určitě se se sourozenci podělí bude muset

Nic jdeme spát, dobrou

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 22:05
- Nahlásit

Tati a bila tě taky tvoje maminka?

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 22:20
- Nahlásit

BaicoTati a bila tě taky tvoje maminka?

jen ta tvoje

Du spát, mějte se křásně a zítra nezapomeňte kafe s sebou a fpůl na 11 dorazím doufám..

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 22:46
- Nahlásit

Crysa
zítra nezapomeňte kafe s sebou
To jako myslíš, že vám ani kafe neuvařím, bo co?

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 06:02
- Nahlásit

tak zase bré jitro velkokynoložové

já sem zas domky z háku a jdu chňánkovat

jinak chci poznamenat, že mé z tý vypí_ený hokny bolej hnáty jako sviň

pááá

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 07:50
- Nahlásit

Bré ránko
za chvíli příjde basenjík, je nádherně, asi se půjdeme projít
Faithineček můj má dneska své první narozeninky

kinta
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 08:14
- Nahlásit

Fšééchno néééj, Faith!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 08:21
- Nahlásit

Dobré jitro, národe!

FŠÉÉÉÉCKO NEJLEPČÍ K NAROZKÁM FÉÉÉJT! HODNĚ VŠEHO KRÁSNÉHO, RŮŽOVÉHO, ZDRAVÍ, KURSINKŮCH, ZÁBAVY, DALŠÍCH KNÍRAČŮCH DO DALŠÍCH LEEET!

zobrazilo se to?

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 09:05
- Nahlásit

Gerdazobrazilo se to?

seš normálně vobráskovej mág

Monty ještě jednou všechno nej, dary už mlazičtí dali

Matko fóry
fše nejlepčejší xvátku matčímu na výletě dostaneš hobla
jo a kleště na drápy již mám nachystaný a taky dlátko, sekyrku a pilku, dyštak Náně octraníme s drápkama aj nožičky, ať nemá tůů, jaxetomenuje, joo artroooozu

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 13:06
- Nahlásit

On má zase nějaký pes narozky? Podle té růžové tipuju, že některý knírač, že jo?
Tak teda kníračům fšechno nejlepší, dárky jim dám později, včil nestíhám.

Akorát procházím, abych vám představila nového člena naší smečky. Lištičku Fidorku Májovou.

Takhle k nám přicestovala

Všechno si tu očuchala, kousla Lilátko do čumáku, aby k ní nečuchalo, sežrala plnou misku masíčka a svalila se. Psům je taky šumák, víc než lišče je zajímala ta plná miska, kterou dostala

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 14:18
- Nahlásit

Fait Všeckno nej

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 14:32
- Nahlásit

Čécko nééj Fejtičce kejtičce

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 14:37
- Nahlásit

čus bus bambus
sem dneska trochu slavila a přectafte si že si teďki zašívám sukni a došla mi niť tak sem jí navlíkla a normálně sem nemohla nai´ít to místo co sem šila sem musela normálně asi pjetkrát prohledat sukni než sem tu díru co byla velká jak A4 našla

Fejt
šecko neeeej a ať tě panička nezlobí

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 15:18 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Čus bus cambus!!
Slečně bílé kníračové přejeme všechno nejlepší k prvním narozeninám )))
Jinak výprava odkvačila zhruba před hodinou, takže by se tu měli obejvit již virtuálně.
Všici psíci jsou velcí čuchači. Moc jim to šlo.
Zde Renata s Nandem.

Zděs Crysa s Crysou.

Zděs Gerda s Maryjí

A zděs Crysa s Kamílkem.

A ještě jeden dost zásadní snímek. Neb ta červená střecha s mnoha menšími komíny je zámek Nelahozeves

Zbytek fotek.
http://baico.rajce.idnes.cz/Stopy_13.5.2012_Velka _Bucina

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 15:53
- Nahlásit

BaicoZde Renata s Nandem.

nojo, to je ještě před tou preventývní operací noch..
Zas to má ještě další výhodu, nebude Nanda tolika na těch stopách teď táhnout

Zděs Crysa s CrysouA zděs Crysa s Kamílkem.
ooo děkujeme za fotečkýýý

sem cestou dom ještě zabrzdila fTesku, bo doma ničehož nic do huby nemaje, hladu maje takového až jsem šilhala. Teď tu do sebe rvu druhý mango a už je mi líp

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 16:02
- Nahlásit

Crysa
ooo děkujeme za fotečkýýý

To je vypálím origoš na cd. Mám jich víc, na rejčeti jest jen výběr toho nejlepšího.
A mi tobě mooc děkujeme za odborný stopařský dohled
Musíme to zvopáknout, páč je to děsně motivační a hlavně to nejni taková nuda, když musí člověk dělat stopy sám.
nojo, to je ještě před tou preventývní operací noch..
Nojo, neva, že teď je Nand prakticky jezevčík, ale zase má o pár kloubů míň, tudíž v nich ani nebude mít artrózu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 16:17
- Nahlásit

Nazdar prdi, měla sem tak strašnej hlad, že sem se děsně přejedla, taky sme jeli děsně rychle, knedlik je nějakej hbitej, eště furt se utiká ten maraton a celá letná byla v opačnym směru přííííšerně ucpaná. Měli sme zasejc překrásnej den, Marounek jede po špekový stopě jako blázen starý, úplnej raketoplán, strašně moc jí to bafčí, mám z toho děsnou radost převelkou. Nakonec si chudina malá šlápla asi na vosu, otekl jí polštářek, ale zmije to nebyla, to už by se nějak projevilo, měla sem trošku vyděšení krz Kajinku.

Děkujeme tetě Cryse, že nás stopařsky vedla a dohlížela na nás odborně, pročež si dnes nachodila takovejch stop, že jí budou bolet pařátky ještě zítra.

Děcka, jen houšť, stopování mě děsně ba!

Dnes se ukázalo, že šedovlci sou pošahaní velice převelice, bo si spolu štěkaj a furt se koušou a sou strašný. Ještě že maj i toho Kakáčka, jinak by furt bili Fandu, teď to dělej a bijou Fandu i Kakáčka, který je ale velmi rád a chce být stále prán...sou to prostě kreténi, jenom Marunek s Cryskou sou slušný lidi a dou jako sdělaný osoby procházkou ladnou si.

Dnes je Marounek unaveným, neboť vynajít tolika předmětůch je věc obtížná, ještě v teréně, kde jest viditelným toliko ocásek sportovníkůf, když jest vztyčen.

Těšíme se na vás zase znovati!!!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 16:21
- Nahlásit

Gerda a tadle se Baicovce extra povedla, co?

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 16:21
- Nahlásit

Gerda
eště v teréně, kde jest viditelným toliko ocásek sportovníkůf, když jest vztyčen.
Asi takto

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 16:46
- Nahlásit

kde jste nechaly matku fory? Že ona teď nevyjde Nanda ani do bytu a seděj dole pod schodama

Jdu venčit, snad se mezi tím najde..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 16:54
- Nahlásit

čus flundry! uš taky sem tu..
šiš to byla ale zima!!!!!!!!!!
hele děcka tadle fotka mě přivedla na genyjální myšlenku..jiný nemám samosebou..

prostě dycky pohodíme vodítko před sebe do trávy a budem dělat že je na něm čokl co stopuje..my pochopitelně budem pít celou dobu kávu na cvičáku a vylezem akorát za účelem nafocení pracovní aktivity se psem..psí kretény necháme doma aby nás nevoptěžovali při kávě....vona nanda stejně uš stopovat asi nebé moct,operace se zdařila,artroze bylo účinně zabráněno,ale nemá ted nožičky....to ale neva myslim a crysu žádám,aby si na další voperaci laskavje vopláchla ten skládací stolek vod tý krve,dyk to je hnus velebnosti!!
jedenbílejknírač
všecko nejlepší k narozkám přejeme!!!!

<< 1 ... 1071 . 1072 . 1073 . 1074 . 1075 . 1076 . 1077 . 1078 . 1079 . 1080 . 1081 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání