| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 11:13
- Nahlásit
agáta12Hele veverky a myšky šedé , to žádná nepotřebujete vylepšit pípo skóre ?
Máme volná místa na zkouškách .
U nás na západě .
To jako to ignorujete nebo co ?
ráda bych, ale není s čím a co skládat, z toho co už jenom můžem, tak jedny zkoušky zamluveny již mám, do dalších ještě mnoho trénovacích hodin zbývá.. :/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 11:56
- Nahlásit
čus dementi,proč je hnusně???
návod pro sebevrachy je celkem gůt,sou tam cenné rady
Dines
Ahoj, netišíte někdo jak rychle zabírá spot-on proti blechám?
holý morčata maj blechy????????????????? no to mi poser teda by mi zajímalo jaxe tam udržej
jinak nevim bohužel..
all
psala alexa, zatim reprezentuje žumpu velmi dobře,nejsíše bude její snažení zakončeno další zkouškou,leda by posrala vobranu,což snad né..
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 11:59
- Nahlásit
davidkova renata
holý morčata maj blechy????????????????? no to mi poser teda
Ale houby - holý morčata nemaj nic, chlupatý morče má svrab (už mě fakt točí - léčim jí se všim možnym už od února a jak je oslabená, tak se zasvrabila...
No a ty blechy má kotě co jsem si přivezla....krásný divoký a čistý - jen s rýmou a plným kožíškem blech. A paní tvrdila jak s nima spí v posteli. Jsem fakt ráda že já jsem se zlákat nenechala a kotě zavřela do koupelny a jen jsem ho chvíli muchlala na křesle - takže stříkám, koupu, pipetuju a modlím se, aby ty blechy rychle pochcípali a nevzdalovali se od kotěte.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 12:08
- Nahlásit
Dines
takže stříkám, koupu, pipetuju a modlím se, aby ty blechy rychle pochcípali a nevzdalovali se od kotěte.
no tak hlavně bacha páč některý příprafky co se dávaj psům sou pro kočky jedovatý!! ale mohla by ti poradit lucynkastimdivnýmčíslem..taky můžeš hrát hru Ulof si svou blechu a ručně je vychytat.-)))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 12:13
- Nahlásit
Dines asi bych prvně vzala milé kotě buď šamponem antiparazitním a za pár dní vopipetovala, až se mu přirozeně domastí kožich a nebo ho projela i s pelechem a všema ložnejma plochama sprejem co fungá hnedle. Na koťata nám doma perfektně fungoval Bolfo pudr, jsem je prosypala že vypadaly jak vytažený z pytle hladký mouky a jak se oklepaly, tak už padaly mrzvý blechy. Sama beru ty pipety jako prevenci, ne na invazi, páč se dlouho aktivujou v tom, že se musej navázat na kůži a "rozjet" se po celym těle a to bych odhadla klidně i na dva dny dobře.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 12:18
- Nahlásit
Crysa
Bolfo pudr
jj ten je dobrej!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 12:23
- Nahlásit
davidkova renata
no tak hlavně bacha páč některý příprafky co se dávaj psům sou pro kočky jedovatý!!
Jj, vím - na kotě jsem dala jen spot od vetky.
A antibiotika v injekcích - bude ještě prdel zítra injekce číslo dvě - dneska jsem to stihla rychlejc než se kotě vzpamatovalo a zaútočilo
Zato při koupání jsem dopadla nevalně - mam šlic přes půl ruky
taky můžeš hrát hru Ulof si svou blechu a ručně je vychytat.-)))
Tak tu jsem hrála a vzdala to po devátý bleše - pak jsem čičinu vykoupala v nějakym super proteinovym šamponu pro psy a kočky (prej bude mít heboučkej kožíšek) a vyplavila tak dalších asi 10 blech....no a pak teď ten spot-on. Kotě přežilo, jen se z toho poněkud posralo
Večer až pojedu z práce koupím ještě BioKill nebo takněco přímo na blechy, vystříkám znovu celej barák (tentokrát se snad už nepřiotrávím jako včera Biolitem ) a koupím blešák hřebínek a zkusím ty svině vyčesat - snad už budou chcíplý sfině!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 12:28
- Nahlásit
Crysa
Díky - kotě už je vykoupaný - teda jen v normálnim šamponu - jinej jsem nenašla a psychicky jsem nevydržela čekat než seženu jinej A nějak nemám pocit, že bych zvládla dlaší koupání
A Bolfo pudr zkusím sehnat - děkuju!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 13:01
- Nahlásit
Dines jestli už má pipetu, už bych přes ní asi ten pudr nedávala.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 13:05
- Nahlásit
Crysa
jestli už má pipetu, už bych přes ní asi ten pudr nedávala.
Jojo, jasný - předávkovat ho nehodlám - ale myslím že se ten pudr doma neztratí ani do budoucna
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 13:16
- Nahlásit
Dines
hlasvně bacha na difusil apod, po tom kočky chcípaj. Pokud je to kotě pidi, tak fakty ten Bolfo pudr, to je jediná šance, spoty až u starších kůťat. Má ještě modrý voči?
Taky s odčervením pomalu napřed jen něco na škrkavky a šetrnýho (ideálně banminth),ale krz ty blechy bude mít určo i plochý červy, tak to až bude silnější
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 13:18
- Nahlásit
Dines
http://www.kocky-online.cz/forum/viewtopic.php?t=3 141
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 13:20
- Nahlásit
stetisek123
Mělo by to být cca dvouměsíční kotě - od veterinářky jsem dostaly nějakej spot a injekce ATB na 4 dny (na rýmu).
A oči tyjo...myslim že modrý nejsou - ale já to moc nezkoumám, protože ten její upřenej zkoumavej pohled psychicky nedávám - mám vždycky pocit že přemýšlí jak mě nejlépe zabít - takže asi modrý nebudou - to by bylo ještě roztomilý
A odčervení se zatím nekonalo....s tím určitě počkám až bude fit, odblešené a vyléčené z té rýmy.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 13:34
- Nahlásit
Dines
jestli davas spot on nekoupej, je to pak zbytecny uplne. Dej mu stronghold pro kotata ten je ucinej a jemnej i pro male kote. Bacha at ho neotravis kocky jsou hodne citlive na toxiny takze nekombinuj zbytecne ruzne pripravy - sampony, pudry, spotony... dej jen ten stronghold, ale ne v den kdy jsi ho koupala az tak dva dny potom a poradne vydesinfikuj vyper pelisek... ten bolfo pudr je taky dobrej pro kotata na zacatek, ale neni to moc uciny, ale alinkym kotatum se dava.
s odcervenim cekat nemusis odcervy hned pastou banmith ta je setrna, jestli je hodne zacervene normalni odcervovadlo muze zabit, protoze v nem pochcipaj ty cervy a otravej ho zevnitr. S ockovanim pockej az bude uplne ok, ale odcervi urcite hned. A na rymu to chce antibiotika a jestli ma chycene i oci tak i masticku do oci.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 13:35
- Nahlásit
aha tak koukam ze stetisek uz ti to tu psala, no tak nic
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 13:55
- Nahlásit
lucYnka XIII
Klidně si to přečtu ještě znova
Spot upřímně nevím jakej dostal - fakt jsem chvátala do práce.
Koupala jsem den před aplikací spotu a už se nechystám.
Jen ještě dneska po cestě domů koupím ten hřebínek a budu vyčesávat.
A odčervit ho nechám v úterý na kontrole.
Jo a antibiotika píchám.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 14:28
- Nahlásit
Nazdar megarojdi lepí, teprva teď sme dojeli z nákupu, mám děsně plnou lednici, asi prvně v životě, braly mě mory, kolik lidůch bylo v krámě. Zase sem si brala věci z uliček, kde nikdo nebyl, tudíž mám zas dost nepotřebnejch věcích.
A zdá se mi to nebo ne, že Aleks i Hancaw mají hotovo zazkouškováno??? Tyjooo, v tomhle počasí, zejména ta stopa musel bejt nářez.
Dines
Pani, vy máte aji kočku lysou? Vy ste fakt strašně pofidérní člověk....
Crysa
Už mám tu věc na tu vlečku, myslela sem, že to bude těžký sehnat, asi sem nikdy neviděla špek, nicméně už mám takovej šlahounek špečí ))
Za chvíli vyrážíme, myslete všema palcema a držte oči zavřený.... )))))))
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 14:50
- Nahlásit
Gerda
Pani, vy máte aji kočku lysou? Vy ste fakt strašně pofidérní člověk....
Ale kulový - kočku mám normální
Jen doufám že jsem to podchytila včas a nebudu mít barák plnej blech!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 14:58
- Nahlásit
Dines
nojo, chudera malá, je taková oslizlá celá...nějakej nebožák asik ne? Škoda že nemáte třínohou, ta nosí štěstí. Vždycky když Lucynkasčíslemcochodíjenvnoci udá třínohou kočku, stane se něco moc hezkého.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 15:09 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Gerda
nojo, chudera malá, je taková oslizlá celá...nějakej nebožák asik ne?
Ale kulový - než jsem jí přinesla domů, tak byla krásná čistá a jen si občas pšíkla - oslizlá je od psů
takhle vypadala když jsem si ji přebírala - tak ty blechy byly docela nečekané...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 15:29
- Nahlásit
NAZDÁÁÁÁR BLÁZÍNCÍÍÍÍ
Gerda
A zdá se mi to nebo ne, že Aleks i Hancaw mají hotovo zazkouškováno??? Tyjooo, v tomhle počasí, zejména ta stopa musel bejt nářez.
ano ano již máme hotovo. Moje zlatá Baruška udělala stopu, čímž mě kapku překvapila, ale snažila sem se jí to moc nekazit a ona to opravdu celý zvládla. Takže máme ZVV1 a Hancaw má samozřejmě složeno ZZO o čemž jsem ani trochu nepochybovala
Dines
oooo pani vy máte chlupatý žvižátko jo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 15:45
- Nahlásit
čus můry a důry, uš sme doma. Úspěšně jsme hájili žumpí barvy. Lajenka výborná jedna, vítěz třídy, krajský vítěz Lassie výborná dvě. O prsa ji porazila Laila. Doslova o prsa, má lepší hrudník .Pupíček v juniorhandlingu s Nýnou druhá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 15:50
- Nahlásit
Alexa
hancaw
Biluška
šiš to je zas megaúspěšnešj víkend!! uš se ani neptám kde se to zastaví páč je jasný že se to prostě nezastaví vůbec tagže všem obrofský gratulace!!
P.S. děcka vole nepíte to kafe furt na těch cvičákách,vidíte jasně jaký to má následky!! ste jak malý fakt!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 16:00
- Nahlásit
davidkova renata
děcka vole nepíte to kafe furt na těch cvičákách,vidíte jasně jaký to má následky!! ste jak malý fakt!
A gdo furt minulý týden ve Zlofsi vyřvával "dem na kafe"? Co?
Alexa
Hančaw
Gratuluju dámy
Eldorádo
Byla tam některá tvoje malodoga, nevím která. Tuším Vyráška. Ta co je ofiko Belatrix Kido, nebo tak nějak. Jsem ti ji nafotila, ale pak mi foťák děsně zmoknul tak musíš chvíli vydržet než vyschne a začne zase premávat.
Monty
Jsme nakonec valily přímo domů bo sme byli durch mokrý.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 16:11
- Nahlásit
davidkova renata
děcka vole nepíte to kafe furt na těch cvičákách,vidíte jasně jaký to má následky!!
Hele a přemýšlela jsi o tom, jestli to právě není tím?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 16:44
- Nahlásit
Nazdar pitomcíííí, ste prostě krásně čikovný, gratuluju nadměrně AleksoBalunce a HancowDžíně a Bilušatomalošelmyjím!
Biluška
Tuším Vyráška. Ta co je ofiko Belatrix Kido
Nene, Vyráška je Botinka, Černá mamba je jiná bílá malodoga přece.
Baico
Za chvíli ti budu volat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 16:52
- Nahlásit
Biluška
gdo furt minulý týden ve Zlofsi vyřvával "dem na kafe"? Co?
síla zvyku asi no
Baico
Hele a přemýšlela jsi o tom, jestli to právě není tím?
že by to bylo tim myslíš? f tom přípatku máme s nánou před sebou eště celkem bohatou kariéru
zrovna zejtra bysme se mohli nagestit na kafe k vám totiž
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 16:56
- Nahlásit
Gerda
Za chvíli ti budu volat.
Čekám. Ale kdybych to nezvedala, tak to zkus znova. Musím tam, kam i císařpán chodil pěšky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 17:02
- Nahlásit
Gerda
už jsem zase na telefonu.Ale ty máš obsazeno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 17:08
- Nahlásit
Baico
mluví se mnou a stěžuje si žes nebrala foun )))))))))
|