Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1071 . 1072 . 1073 . 1074 . 1075 . 1076 . 1077 . 1078 . 1079 . 1080 . 1081 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 19:55
- Nahlásit

davidkova renata
bude Horand
jo?????????? náš děda??

JJ, přesně ten
to každopádně esi mi rozumíš

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 20:02
- Nahlásit

Baico
Asi by se mi vyplatilo na Moravu přesídlit. Mám pocit, že jsem tam víc jak doma.
Proč se někdy nestavíš? Z Brna už je to coby kamenem dohodil a zbytek došel pěšky (aspoň Boncofka určitě )

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 20:05
- Nahlásit

Biluška Z Brna už je to coby kamenem dohodil a zbytek došel pěšky Kecáš je to třidny koňmo a eště za devatero horami a hustým lesem se rozkládá žumpalend a vněm je kásný čevený kašpárek (tak jo už to pít nebudu,nedělá mi to dobře)

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 20:13
- Nahlásit

danajasa
a vněm je kásný čevený kašpárek
jo jo a říká ďi pyš ty hnušná šoňo

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 20:20
- Nahlásit

Biluška
Proč se někdy nestavíš? Z Brna už je to coby kamenem dohodil

Protože mám ve služebním autě hlídáček a horko těžko bych vysvětlovala, proč jsem jela zpátky do Prahy přes Oryjent.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 20:26
- Nahlásit

Baico
Protože mám ve služebním autě hlídáček a horko těžko bych vysvětlovala, proč jsem jela zpátky do Prahy přes Oryjent.
Jak proč? No protože jsi tu byla zkontrolovat vinice, ne? Sousedi mají dva trsy na plotě

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 21:04
- Nahlásit

tak dženynka je lehčí o tři zuby a všechen zubní kámen, zvládla to jenom trochu přispaná je to holka šikulka teď tady už pobíhá a honí balonek

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 21:27
- Nahlásit

Nazdar, proč furt někomu trháte žuby žahnutý nahoru a jezdíte z Brna do Prahy přes Ostravu se zajížďkou přes Cheb?

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 21:33
- Nahlásit

EldogueroNazdar, proč furt někomu trháte žuby žahnutý nahoru a jezdíte z Brna do Prahy přes Ostravu se zajížďkou přes Cheb?
no já bych ti to i napsala, ale von by se toho někdo chyt a znáš to

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 21:44
- Nahlásit

A no jo vlastně
tak nic, dělej, že se neznáme

kinta
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 22:09
- Nahlásit

Zdar, pipký!! Jaxte se tu mněly? Nemužu moc psát, bo sem si nalákla nechty ruční. Tak zas zdar a mnějte se tu hesky!

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 22:39
- Nahlásit

jdeme spát, dobrou

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 07:13
- Nahlásit

bré ránko, je páteček
a jsem první v týdnu????

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 07:23
- Nahlásit

Dobré deň, jsem nasrán! Hned po ránu!

Ráno vstanu brzo, abych měla brzo po prcházce, pak se obleču do cyklo, nahážu věci na převlečení do baťůžku, naplním váček na vodu, abych nezhynula po cestě, narazím helmu, rukavice a cítím se jako velkocyklista, dojdu ke kolu již natěšena na projížďku, sundám kolo dolů ze stojanu, vyvezu ho před vrata, sednu na něj, šlápnu do pedálů a začnu nadávat! To debilní kolo je totiž zase prázdné!!!!! A to mi tam předevčerem dal muš novou duši, bo jsem ji měla pichlou.

Takže včera jsem během trapných 23 km stihla novou duši zase pichnout.

Tak jsem se zase vyslekla, vybalila věci, sedla do auta a jela jsem autem.
Měla jsem cukání jet na bruslích, ale to bych přijela o dost později do práce.

Takže dnešní den suprově začal a hned po příchodu do práce v podobném duchu pokračoval. Dneska to vypadá na parádní den!

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 07:28
- Nahlásit

pawLINka
Co na den, to vypadá na parádní měsíc, možná dva
Se z té práce prostě poeám Čím víc jí udělám tím víc jí tady čeká

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 07:33
- Nahlásit

A ještě k tomu jsem včera večer zjistila, že jsem totální degen. Větší už ani snad nemůže být.

Vůbec nesoutěžím, neposílám vyluštěné tajenky křížovek ani žádné jiné podobné věci.
S mušem jsme se ale rozhodli poslat odpověď na tipovací soutěž, bo máme reálnou šanci vyhrát (je to složité). A tak jsem vyplnila 2x ten soutěžní papír, vypsala obálky a šla jsem na poštu pro známky na dopis. Zaplatím je u okýnka, volám mušovi, aby mi upřesnil svůj tip, dopíšu to do toho papíru, zalepím obálky a hodím je do schránky s dobrým pocitem.

O dva dny později - tj. včera - se hrabu doma v tašce a z ní mi vypadly ty dvě známky na dopis, co jsem na té poště koupila.

Já debyl jsem to poslala bez těch známek.

Viděly jste někdy většího kreténa?

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 07:35
- Nahlásit

pawLINka
Já debyl jsem to poslala bez těch známek.

Ne

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 07:39
- Nahlásit

pawLINka
lity lity paní,

a někdy i jo sebe

nám dneska asi výjde agi trénink a večír příjde možná makrelito a makrelopsem už budeme trošku předčasně slavit Faithiin první roček a zítra příjdou naši Faithince popřát

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 07:46
- Nahlásit

jo a Gulina se mi dneska pochcal a to jsme dneska vstávali o půl hodiny dříve než normálně a včera večer jsme šli ven jako vždycky, dávala jsem obojek Soph a huš jsem chtěla dát obojek Gulimu a ten padebil si čapnul a čůral pak jsem se na něj ještě venku škaredě dívala a on se na mě ksichtil a prosil o odpuštění kdyby jste viděli ten jeho výraz, jako mami, už se nezlob, já slibuju, že už to nikdy neudělám

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 07:51
- Nahlásit

čus bambus květinky rozmilé, jsem v milostivé náladě, přesto že dneska nikam neodjíždim (asi jedinej víkend široko daleko ). Takže asi pudu milostivě dřít

stetisek123
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 09:18
- Nahlásit

šiš, mám dopolední šok, nikdy nechci psa! Nikdy! jen feny! Fuj to sem se zpotila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 09:25
- Nahlásit

čus jedem do chebu nebo jak???
stetisek123
nikdy nechci psa! Nikdy! jen feny
vocode?? )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 09:30
- Nahlásit

davidkova renata
vocode??
Vo howno, jako dycky . Ale myslím, že Śtětísek ještě zažije pár perných chvil až jí začnou dospívat synové

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 09:43
- Nahlásit

Biluška
Ale myslím, že Śtětísek ještě zažije pár perných chvil až jí začnou dospívat synové

aha ujž sem se zvoryjentovala.-)))) chudák boška,má tedleten...šok

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 09:44
- Nahlásit

dobré ráno šokovky

právě jsem doprobrala s instalatérem přestavbu koupelny a asi jí ani nechci, ty woe když si to představím tak asi vodjedu někam do pryč a vrátim se k hotovým. Ale vymyslela sem zahájení akce na začátek července, kdy budu doufám u moříčka a vrátím se až bude stará koupelna vybouraná, tudíž to nejhorší za mnou beze mně

Biluška
Ale myslím, že Śtětísek ještě zažije pár perných chvil až jí začnou dospívat synové
to bych chtěla vidět, no teda asi snad radši ne, ale ta představa je velmi humorná

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 09:52
- Nahlásit

Alexa
a asi jí ani nechci
jako naprosto tě chápu! todle je prostě strašný((((,rači se vrat až v září,to by mohlo bejt i uklizeno uš
já se chystám letos malovat,ale nevim ..je to monstrakce

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 10:14
- Nahlásit

Nazdar polodementíííí, krásné ráno začalo, moc krásné, je to velmi úlevné, mám strašnou radost, obrovskou, vyšetření jsou velmi výýýýbornáááá ooo jé, jsem přeščasné, velice velmiiii ooo jééééééééé!!!!!!§

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 10:18
- Nahlásit

Gerda
Nazdar polodementíííí, krásné ráno začalo, moc krásné, je to velmi úlevné, mám strašnou radost, obrovskou, vyšetření jsou velmi výýýýbornáááá ooo jé, jsem přeščasné, velice velmiiii ooo jééééééééé!!!!!!§

sme ti to řikaly

davidkova renata
jako naprosto tě chápu! todle je prostě strašný((((,rači se vrat až v září,to by mohlo bejt i uklizeno uš
já se chystám letos malovat,ale nevim ..je to monstrakce

no a to mi tam teď budou courat různý lidi a řikat za kolik mi to udělaj, né TÓ vy dementi, ale to

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 10:51
- Nahlásit

skeniju a skenuju a skenuju a mám pocit, že už mám z toho úplně vymytý mozek

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 11:17
- Nahlásit

Nazdar kreténci
venku je příšerný vedro, tak abych toho neměla náhodou málo, hodila jsem čoklí maso - né čoklí jako čoklí, ale čoklí, jako čoklí - do hrnce a přitápím si v ještě v kuchyni sporákem
Gerda
supéééééééér
Monty
Doufám, že budeš psát kníračí story na věky věkův, při dnešním čtení jsem zjistila, že si vůbec nedokážu představit den bez alespoň jedné kníračí story

<< 1 ... 1071 . 1072 . 1073 . 1074 . 1075 . 1076 . 1077 . 1078 . 1079 . 1080 . 1081 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání