Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1071 . 1072 . 1073 . 1074 . 1075 . 1076 . 1077 . 1078 . 1079 . 1080 . 1081 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 09:08
- Nahlásit

Nazdar blázni, sem si v práci zablokovala komp, bo sem zapomněla heslo, jaký mám, takže než se to opravilo, sme se s markusem učili zalehávat předměty. Výsledkem toho je, že se umí plazit, vleže bere předmět do huby anebo si na něj lehne zádama )))) Ne, neumí zalehávat předmět ))) Strašně se tim bavim, směju se tu jako blasééén, jí to bafčí taky, tak si schválně na ten předmět lehá blbě, vlastně stejnak nechápe, jak to má dělat správně ))) Takže sme zase dementní obě dvě. Na sachrátce si s ní děsně chtěj hrát štěnce, kořej se jí a dělaj na ní sklopený ouška, může na ně strašně kašlat a koukat zvrchu a pohrdat jima, to dělá ráda, takže to dělá furt, úplně strašně jima pohrdá. Oni se pak na to vykašlou a jdou si hrát sami.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 09:19
- Nahlásit

Ahoj, ahoj, ahoj Tome, Bobe i všichni ostatní
Venku je krásně a už teď dost vedro. Viktor zápasí s Kalu, zatím je to nerozhodně ááá tak nic, Kalu vede o jednu granulku
pawLINka
Kdysi dávno ve středověku jsem jezdila taky do práce na kole, celoročně, nejezdila jsem jen, když hodně mrzlo, nebo byl sníh (to bylo ještě v Mostě, tam moc sněhu nebývá). Bylo to super, tak po měsíci, kdy si na tu zátěž tělo zvyklo, blbý bylo, když jsem na kole nejezdila, nic nedělala a žrala stále stejně, jako v zátěži ...
Monty
Bílí psi jsou bílí psi, to je holt marný
Moc pěkný.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 09:21
- Nahlásit

Gerda
Na sachrátce si s ní děsně chtěj hrát štěnce, kořej se jí a dělaj na ní sklopený ouška, může na ně strašně kašlat a koukat zvrchu a pohrdat jima, to dělá ráda, takže to dělá furt, úplně strašně jima pohrdá
Jen ať si to užívá dokud jsou ochotný se jí kořit a hlavně menší než ona

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 09:22
- Nahlásit

Eldoguero
A jak daleko jsi to do práce měla?

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 09:30
- Nahlásit

Eldoguero
děkujeme paní, ano, ano, bílí jsou mého srdce šampióni

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 09:48
- Nahlásit

čus bopci
něco poctatnýho???

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 09:49
- Nahlásit

pawLINka
Odhadem tak 16 km. Nejdřív z kopce, pak po rovině a pak do kopce, no ... do šílenýho krpálu
Takže denně něco přes 30 km.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 09:49
- Nahlásit

Monty
to je tou barvou

davidkova renata
něco poctatnýho???
ňyc asi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 10:05
- Nahlásit

Eldoguero
ňyc asi
aha chápu..taxi můžem pogratulovat k úspěšný akci a směle vymejšlet další

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 10:14
- Nahlásit

davidkova renata
nooo, tak nějak

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 10:39
- Nahlásit

du se smažirt jelyta,nic nepodnikejte beze mě!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 10:39
- Nahlásit

Eldoguero
Odhadem tak 16 km.
Magore!!!! To by mě zabilo do mrtfa úplně!

stetisek123
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 10:45 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit

HALOOO, HALOOO. KDO MÁ ZÁJEM O ŽUMPOMIKINU, BUDOU SE OBJEDNÁVAT. MRKNĚTE DO KŠILTOVEK NA FB

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 10:47
- Nahlásit

pawLINka
Však píšu, že jsem si měsíc zvykala, ale pak už to bylo v pohodě Jen ráno se mi nechtělo vstávat a vyrážet do podzimního sychravýho mostecko-litvínovskýho vzdoušku
Jinak paráda, když jsem mákla a vyjela ten příšernej závěrečnej kopec, dala jsme to i za 40 minut, ale je pravda, že to jsem šlapala i z kopce a stalo se to asi třikrát, když jsem zaspala

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 10:58
- Nahlásit

Eldoguero
Jen ať si to užívá dokud jsou ochotný se jí kořit a hlavně menší než ona
Přesně, vona je má taky ráda jen do doby, co jsou malý a kořej se jí, pak už ne ))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 11:13
- Nahlásit

Gerda
Nebo vydejte s Maryjí nařízení, že nebudou přijata plemena v dospělosti větší než Maryje. V případě rozporů, musí být přivedeni oba rodiče a s Maruškou přeměřeni

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 11:46
- Nahlásit

už týden v kuse skoro jen skenuju

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 12:12
- Nahlásit

Eldoguero
nebudou přijata plemena v dospělosti větší než Maryje
tak to by musela většina čoklů z baráku ))) Víceméně krom malobula jsou tu větší všichni )) A dorazej nám teď dvě další nový štěnce, obě mnohem větší než Markus )) Bobtail a Vižlice.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 12:40
- Nahlásit

Gerda
Nechte je venku na mraze velkopse jedny

Jdu lidi, oběd už mírně slehnul, tak se jdu upíct ven, jo a abyste věděly Kalun už opět prudí ... řekla bych, že jí dost otrnulo a oteplilo se a ona furt něco chce, tak toho jdu ihned využít

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 12:47
- Nahlásit

čusuuuus pakááááá

večer nám držte palce jedu s dženynou na trhání zubu
te´d sem poobědvala losůska s bylinkama a rjačátka a sem naprosto totálně přežraná

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 15:05
- Nahlásit

Alexa
jsem taky přežratá, kolegyně měla narozky, pořád tu má někdo narozky
kdo je zase dženyna? jeden z těch dvou co jsem o nich nevěděla? vím už, že jich je pět, z toho jeden kluk a to asi bude ta pátá, že?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 15:42
- Nahlásit

Děcka, tak je to strašně vtipný, eště sme zkoušeli ty předměty, jako když jí pomůžu, lehne si k tomu, je strašně zbrklá a rychlá, tak sem jí k tomu přiklikla špatný chování, tak, jak má u aportu přizvedlou nohu při odebírání, tak tady se mi podařilo jí přikliknout zvednutí předmětu do huby a položení se s nim a puštění si ho na nohy )) Ach bože, to už nedáme dokupy )) Ale je to děsně vtipný, jak jí to bafčí, když je to cvik vleže )) Aspoň už si nelehá na předmět na záda )) Ale stejnak to moc nechápe. Myslim, že přes předměty jí naučim i plazení, to už zas nedělá, jak to dělala ráno.
Sem už mrkef z toho počasí, úplná kakastrofa, jak by řekl horst fuchs.

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 15:59
- Nahlásit

pawLINkaOdhadem tak 16 km.
Magore!!!! To by mě zabilo do mrtfa úplně!
Tak já ti domluvím z hmyzákovou esli by ti nepůčila mašinu

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 16:42
- Nahlásit

jenom probíhám a zdravím, zas ňyc nestíhám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 17:35
- Nahlásit

uš sem tu demetcise tu nějak zatahuje hlavně zejtra má bejt 30 a v sobotu asi 8,to je dost mrda teda
danajasa
Tak já ti domluvím z hmyzákovou esli by ti nepůčila mašinu

pes netušených možností to je))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 17:54
- Nahlásit

myslim že lidi sou dost kreténi.-((
http://www.novinky.cz/koktejl/267180-petimesicni-c ivava-ziskala-titul-nejmensiho-stenete-neni-vetsi- nez-dolar.html

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 18:19
- Nahlásit

co jste dělali? my byli jen na hoďku a půl venku na louce, byli tam děti z kroužku, někteří postižení a fotili jsme, takže teďka upravuju fotky

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 19:39
- Nahlásit

Čus krokodýlí žaludci!!!
Jsem byla v Brně školit terénní inspektory. Asi by se mi vyplatilo na Moravu přesídlit. Mám pocit, že jsem tam víc jak doma.
Jinak dnes připomínám Dobrodtužství kriminalistiky, bude Horand

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 19:44
- Nahlásit

davidkova renata
hlavně zejtra má bejt 30 a v sobotu asi 8,to je dost mrda teda
Pochopitelně. Je totiž výstava v Hlučíně a tam snad nigdy nebylo krásně a teplo Páč tam jedu s pézetkama, takže dycky je hnusně, dycky leje a dycky je kosa Mám pak na krku tlupu zmoklých, zmrzlých a následně dycky nemocných pézetek A taky zmoklá, urousaná šelmyje se mocinky krásně vystavuje

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 19:45
- Nahlásit

Baico
bude Horand
jo?????????? náš děda?? )))
Asi by se mi vyplatilo na Moravu přesídlit
to každopádně esi mi rozumíš

<< 1 ... 1071 . 1072 . 1073 . 1074 . 1075 . 1076 . 1077 . 1078 . 1079 . 1080 . 1081 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání