Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 15:37
- Nahlásit

Crysa
přesně, taky se musim nakafit, je to nějaká jarní smrt nebo co...

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 17:57
- Nahlásit

Čus bus skřítkové tesaři!!!
Musím vám říct, že žiju i život mimo Žumpun výletím chodím na svatby a tak. Třeba dneska jsem byla na Okoři, pěšky
Za chvíli teda jedu na cvičák, máme secvičnou na předváděčku.

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 18:05 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

nazdař jarní deprese

sem byla velmi pilná dneska zasázela sem muškáty, macešky, růže, rozmarýnu, levanduli a spoustu podobnejch kytek, pak sem přidělila několik úkolů k umytí kotců, posekání zahrady, zasázení stromů na zahradě apodobně. Pak sem jela vypádit čokle a stihla si projít poslušnost s voběma a stopičku. Ještě mě čeká vodbordelit auto, ale na to už dneska seru. Teď koukám na svý voblíbený duchy
a fstávala sem v půl 11 kdyby vás to tedsa zajímalo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 18:38
- Nahlásit

skřítkové tesaři vylezte z mechu!

co děláte dementi? já už nic to měm děsně baví

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 18:39
- Nahlásit

hancaw
a kurva pani,ted to čtu,tož to je mi líto,ale když byla tak rozbitá,chudák..aspon měla hezkej zbytek života,některejm se nepovede ani to

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 18:46
- Nahlásit

uš sem taky tu. Celej den sem dřela na latyfundijích Ale uš to mám . Du dřít pro změnu doma.

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 18:47
- Nahlásit

čus bus, kreténi! Jenom vás du pozdravit, jsme zpět! Luxusních 113km, těžce na pohodu, 60 hodin na trati, prostě procházka Víc vám asi dneska neřeknu, jsem takové nějaké spavé, nevim jestli to má nějakou souvislost s tou vodkou a rumem ve více než velkém množství, slunkem a čtyřma hodinama za volantem, no prostě du asi spát a nebo počkam až se proberu

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 19:03
- Nahlásit

co jste dneska dělaly? my byli od půl osmé až do skoro teďka venku, jen jsme byli na hoďku a půl u našich
asi trénink byl super, Soph mi dělala venkou radost, Faith budu muset něčím více motivovat (Sophinka by mi za balónek, udělala cokoliv), Guli byl taky na prcka moc šikovný, jen ke konci už se mu moc nechtělo, asi toho bylo na něj moc. Ale bylo to skvělé
pak jsme teda šli na hoďku a půl k našim a pak jsme šli na louku, na louce se nás sešlo mraky a ještě více a pak jsme šli ještě s kamarádkou gordonsetřicí na procházku do lesa Faith byla poprvé bez stopovačky (protože jsem ji nebrala, nevěděla jsem, že ještě půjdeme do lesa) Faith mě skvěle poslouchala, dělala mi šílenou radost ikdyž gordonsetřice vyběhla (někam, za srnama ne, ty jsme nepotkali) tak Faith na zavolání šla ke mě jindy by se rozběhla za ní, odvolala jsem ji i od ptáka dělá mi Fakt radost, asi tuší, že bude mít brzy narozky a že by teda měla poslouchat aby dostala plno dárečků

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 19:03
- Nahlásit

hancaw
(((

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 19:13
- Nahlásit

Jdu pozdravit.
Dneska jsem zasadila historicky prvni muskaty do truhliku. Tak jsem zvedaf za jak dlouho zhynou bidnou smrti. Mam je na severni strane, kde pry chcipnou velmi brzo...

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 19:19
- Nahlásit

hancaw

drž se

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:20
- Nahlásit

Už vím, proč jsem bez chlapa

Tyhle ženy jsou mužům podezřelé! Patříte mezi ně?

2. Má kočku? Tak snad jen jednu!
Jste milovnicí domácích zvířat, především koček? Na tom by opět nebylo nic divného, kdyby vám jich doma ale nepobíhalo pět. Z tolika předoucích miláčků totiž řadě mužů vyskakuje husí kůže.

Jiří (29 let): „Budu upřímný, když zjistím, že má slečna víc než jednu kočku nebo jednoho psa, utíkám. A možná právě na ty kočky jsem ještě háklivější. Když si představím holku, jak žije v bytě s pěti kočkami, evokuje to ve mně starou pannu, co má radši zvířata než lidi. Možná je to taky strach z toho, že budu vždycky až na druhém místě, ale je to podle mě oprávněná obava. Na prvním místě mají být přece lidé, až pak zvířata.“

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:56
- Nahlásit

trochu inspirace pro Gerdicku , az bude zas shanet deticky ))
URL

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:58
- Nahlásit

leyenda
tu znám, ta je nejlepší ))))))))

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:04
- Nahlásit

Gerda
hm, tak nic, no. Ale pekny to je

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:16
- Nahlásit

leyenda
Ta se neomrzí

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:18
- Nahlásit

no nic, jdeme spát, jsme strašně utahaní, ale pěkně utahaní
Dobrou

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:21
- Nahlásit

Monty
dobrou sportovnícíííííí!

kinta
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 05:38
- Nahlásit

Dobré jitro, fstávat a cvičit .. ééé .. makat sem chtěla říct!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 05:43
- Nahlásit

Bre den! Tak dneska zase do prace.
Jestli mi mus dneska spravi pichle kolo, tak od zitrka zahajuju cestovani do prace a z prace na kole. Nebo mozna to prubnu i na bruslich nekdy. Psychicky se na to pripravuju, bo nerada jezdim na kole. Jenze auto me asi za chvilu sezere... Mam to do prace 11 km, tak nastesti zadna hruza.

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 07:33
- Nahlásit

bré ráno,
chce se mi moc spát a nic se mi nechce, dnes to vypadá na pěkný sluníčkový den.
už ať je 16hod. dneska to bude trápení a jsem trochu rozlámaná

leyenda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 07:44
- Nahlásit

Dobre rano

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 08:07
- Nahlásit

leyenda
ahoj paní jak se máte?

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 08:42
- Nahlásit

s váma je tu dneska sranda fakt

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 08:57
- Nahlásit

Já na ní "brý jitro", hovno z ní vylítlo, to vám byl smrat

Taky hlásím fstátí, přeji dobrého dne a jdu zas něco dělat.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 09:02
- Nahlásit

Holky, co mám vařit, když nemám cibuli a krám je zavřenej? Nechci nic sladkýho a strouhanku na řízky taky nemáma a nemám ani brambory

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 09:03
- Nahlásit

stetisek123
nevař nic a je to

stetisek123
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 09:05
- Nahlásit

Monty
si bubá, můj hladovej krk něčím ošulím,ale mám tu ještě 4 další. Jo a došlo i máslo, kdyby to někoho zajímalo

pawLINka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 09:17
- Nahlásit

Pár foteček z našeho dvorku.

Tahle je nejlepší:

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 09:34
- Nahlásit

pawLINka
krásné fotečky
poslední je vážně nejlepší proč mě jako fotíš?

<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání