| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 20:02
- Nahlásit
pawLINka
pijeme rulandske modre vyber z hroznu 2006
hele sem pila v pátek nějaký francouzský růžový a tak dobrý víno sem v životě nepila, akorát teda vim jenom že ho dovezli z francie
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 20:03
- Nahlásit
děckááá du na ten hlat )))))))))))
tady máte cosi pro štěstí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 20:38
- Nahlásit
davidkova renata
..a čtu si můj boj s anoreksyjí vod I. Karo
Fčera jsem si f Práglu koupila boží horror. Jmenuje se Zhubni! Myslím, že by se ti to mohlo líbit, půjčím ti to
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 20:39
- Nahlásit
Biluška
se Zhubni!
nelíbí se mi ten vykříčník na konci.. ale jo pošli to.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 20:52
- Nahlásit
davidkova renata
von tam ten chlap je děsně tlustej a furt chce zhubnout. ale nejde mu to. Pak mu vběhne pod auto nějaká stará cigánka a on ji zabije páč se zrovna naplno nevěnuje řízení, ale dělá jaksi jiné věci související s dnešním probíraným tématem a slečnou na vedlejším sedadle . U soudu z toho vyvázne páč patří mezi horních deset tisíc a se soudcem chodí hrát golf. No a otec té cigánky - cigánský šaman ho prokleje, řekne mu "zhubni" a on začne naráz děsně moc hubnout. Jen tak, žere víc jak předtím, nijak se nehýbe, ale furt hubne. Dál sem se eště nedočetla, nemám čas, sháním kontakt na toho cigána
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 20:57
- Nahlásit
Biluška
sháním kontakt na toho cigána
twe to mám kliku fsadim se že bude mít bráchu..aspon jednoho )))) tak mu dej moje číslo jo? kuju
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 21:03
- Nahlásit
davidkova renata
twe to mám kliku fsadim se že bude mít bráchu..aspon jednoho)))) tak mu dej moje číslo jo? kuju
V poho, potřebuju jenom,aby mě proklel. Pak ti ho klidně nechám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 21:17
- Nahlásit
Biluška
poho, potřebuju jenom,aby mě proklel. Pak
hele a myslíš teda že je nutný shánět cigánckýho šamana ?? ))))))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 21:21
- Nahlásit
Biluška
proč se chceš něchat proklínat???
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 21:35
- Nahlásit
Zdarte fšichni,
právě jsem přijela z veteriny - Meggina dneska umřela. K epilepsii, špatnýmu srdci, slepotě a hluchotě přidala nádor na slezině tak jsme to dneska ukončili Ach jo!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 21:38
- Nahlásit
hancaw
ach bože to je mi moc líto , ale udělali jste dobře, že jste jí ukrátili bolest
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 21:40
- Nahlásit
hancaw
ach jo paní, to je mi moc líto
Drž se!!!!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 21:40
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
Nutně potřebuju taky někoho přejet, rezervuju si taky jednu zápujčku
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 21:41
- Nahlásit
hancaw
šiš, sem to dočetla až teď. Omlouvám se za nevhodný humor. Je mi to moc líto...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 21:47
- Nahlásit
hancaw
pro Megginku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 21:53
- Nahlásit
hancaw
upřímnou soustrast paní (
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 22:24
- Nahlásit
my jdeme spát, dobrou...
hancaw
ještě jednou drž se a upřímnou soustrast
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 22:37
- Nahlásit
Díky všem,
už se nedalo nic jinýho dělat máma to bohužel nese dost špatně hrozně si vyčítá že si toho nevšimla dřív. Jenže Meggi měla tolik problémů že jeden se prostě ztratil....
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 23:02
- Nahlásit
Biluška
davidkova renata
Vy už zase hubnete? Nebo furt? Teď jsem sežrala půl rohlíku s paštikou a už mám výčitky.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 23:16
- Nahlásit
hancaw
upřímnou soustrast
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 06:19
- Nahlásit
tak po asi desáté
Dobré ráno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 08:40
- Nahlásit
hancaw
Budem mámě shánět nového psa?
Lola1
Osobně nehubnu, kašlu na to, sháním toho cigána, až mě prokleje tak to půjde samo
A neflákejte se furt, dřete jako já. Dřu krásně, jedu do Polska pro kytičky Budeme to mít chvilku krásné, než je Bramborák sežere
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 09:40
- Nahlásit
Bré jitro taxem vás zběžně prolítla vočima tady, mám je podobný jak Eldo, pěkně do červena, ale letíme ještě na obrany a stopy, nějak zas nestíhám..
snad vás u voběda i dočtu úpa, fakt nesmím chodit do tý práce, pak nevím co se děje a musím moc dočítat dohoďte mi někdo nějaký rodiče co maj prachy, ať se můžu někomu věšet na krk i s čoklema..
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 09:43
- Nahlásit
Biluška zatím ne, počítám že tak v létě už jí bude smutno teď je zničená a prohlašuje že psa nechce uznávám že to pro ní bylo dost náročný.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 11:07
- Nahlásit
hancaw
šmarjá pani, až teď to čtu...je mi to moc líto...upřímnou soustrast, ach jo....!
Právě se chystám na nákup, nebyla sem nakupovat už strašně moc dlouho, několik týdnůch, děsně se mi tam nechce, nechce se mi do obchodu a vybírat zboží a tlačit se u regálůch...lidi se furt na vás valej a furt někde sou...a je jich mnoho-li...chtěli sme jít původně stopovat, ale mám jakousi lenóru, zřejmě jen vezmu salám a budem si doma zalehávat Crysí předměty. Teda jako Markus bude zalehávat, já jí budu vodměňovat. A možná taky ne, až podle toho, jak se mi bude chtět něco vykonávat, su jakési rozspalé, fčéra sem usla strašně brzo a probudila sem se až dneska pozdě. Nevim, proč.
Už nic nedělajte skřeti!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 12:14
- Nahlásit
Hola hola!
Taxme z obran, krz stopy dom jsme to vzali, měli snídani v trávě, teda spíš branč v trávě, požrali každej kilofku masovky a nyní hnijí pod stromama a funěj. Já su zvána na sváteční obídek k našim a pak se taky půjdu válet, ještě jsem celá zpitomněla po nedochrápaný minulý šichtě a tadle mě zas dostala úpa do kolen. Asi budu spát do středečního večera, pak nakoupím a uvařím a ve čtvrtek si tu vraždu dám znova..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 12:16
- Nahlásit
hancawMeggina dneska umřela
litylity paní, upřímnou soustrast.. (
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 13:09
- Nahlásit
nejsem tu, dřu na latyfundyjích. Uš to zase začíná
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 15:20
- Nahlásit
Sem se teď dívala na Monka, byl nejlepší díl s močitelem )))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 15:35
- Nahlásit
Taxem si chvíli poležela a nevím esli jsem se neměla raději rozkafovat.. :/
Jdu venčit, abych mohla večír bruslit. Tak zas čůs.
|