Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2012 22:24
- Nahlásit

Eldoguerosamej kretén dobrou pani

hancaw
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2012 22:31
- Nahlásit

Eldoguero škoda! Mohlas bejt dvouhlavá saň!

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2012 22:32
- Nahlásit

dobrou, jdeme spát, zítra už je páteček a budeme mít agi trénink, pokud nebude pršet

kinta
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 06:23
- Nahlásit

Dobré ráno na pyjáno!!
Fstávejte a makejte, já uš vařím Housátku, nakoupím, aby nám tu nezhynulo bídnou smrtí hladem a valímééé! Těším se, doufám, že mě Ambulanťák nevytočí nějak a nebudu ho muset během prodlouženého víkendu zabít.
Pa pá, mějte se krááásněěě!!!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 06:43
- Nahlásit

Dobre den, chce se vam makat? Mne ne! A to budu dneska dlouho stejne jako vcera a zitra.
Zhynu bidnou smrti a bude kliiiit.

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 06:46
- Nahlásit

čus bus všici s hlavama i bez hlav.
pawLINka
chce se vam makat?
Nechce, ale budu muset. Mám tu toho moc a moc. A t rezentac na školení pro inspektory si budu mset vzít na víkend domu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 06:47
- Nahlásit

Po dlouhe dobe jedu busem a ridic je evidentne jeden z Cullenovych.

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 06:50
- Nahlásit

pawLINka
ridic je evidentne jeden z Cullenovych.
Jo, je tak krásnej, nebo jede tak rychle?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 06:55
- Nahlásit

Oboje. A ma ty svetle hnedy oci a vlasy nahoooru.

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 07:00
- Nahlásit

pawLINka
A ma ty svetle hnedy oci a vlasy nahoooru.
Tak je to dobrý,nemá tmavý oči, tak nemá hlad

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 07:01
- Nahlásit

pawLINka
nechce, chce se mi spát, děcka byli neklidné, tak jsem se skoro vůbec nevyspala

bré ránko, už je páteček a snad bude agi, protože to počasí nevypadá moc dobře

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 07:42
- Nahlásit

Monty
by mě zajímalo, co ti na to říkaj příbuzný, na ty "děcka" protože minimálně u nás se na "děti" moc přívětivě netváří hlavně babi s dědou

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 07:59
- Nahlásit

cernej caj
normálka - brácha je strejda a mamka s taťkou, jsou babi a děda, vždycky když k nim jdeme, tak říkám, jdeme za babičkou a dědečkem a oni ví, za kým se jde a mamka o sobě normálně mlaví jako o jejich babičce už jsem je nakazila

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 08:15
- Nahlásit

Monty
kdysi jsem někde četla dost zajímavý článek o lidech, kteří psy nazývají svými děcky a sami sebe jejich maminkou, či tatínkem. Už ho nemůžu najít. Ale to neva, beztak by se ti nelíbil

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 08:22
- Nahlásit

normálka - brácha je strejda a mamka s taťkou, jsou babi a děda,

a to ja si myslim, ze su posahana s "detma" i kdyz u nas to vzniklo tak "a vy nejedete?" a my "nemame hlidani" a "ja nevedel ze mate deti"

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 08:25
- Nahlásit

Biluška
Už ho nemůžu najít. Ale to neva, beztak by se ti nelíbil
ale to jsou moje děti

cernej caj
tak jsme aspoň pošahané dvě

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 08:30 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Monty
ale to jsou moje děti
no dyť já ti je neberu
Edit: určitě vyjdou levnějc než moje děti Nepotřebují obden nový kredit do mobilu, nemusíš jim shánět doučování z matiky a neodmítají jít do školy v absolutně nemoderním tričku

Byl to fakt zajímavý článek, ale nenajdu ho a nenajdu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 08:30 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Monty
no ono jestli nás není i víc, ale se k tomu něktěří třeba bojej přiznat (nebo to je syndrom zatím bezdětných, ale v reprodukčním věku

ps: tohle urco nebude co myslela Biluška, ale zajimavy to byt taky mozna muze

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 08:33
- Nahlásit

Biluška
no dyť já ti je neberu
bych to je ani nedala a ty bys je stejně ani nechtěla

cernej caj
no ono jestli nás není i víc, ale se k tomu něktěří třeba bojej přiznat
přesně tak
(nebo to je syndrom zatím bezdětných, ale v reprodukčním věku
u mě ještě doplním, kteří ani ty ne/normální dvounohé děcka nechcou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 08:35
- Nahlásit

Monty
já právě vím, že je nechceš, někde si to psala... já je zatím taky nechcu, ale kdoví až mě bude 30, 35, 40... možná se to jednou změní ale oni mě to teda slibovali napřed že v 15, pak ve 20 nebo v 25 že to určitě přijde a ono furt nic

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 08:39
- Nahlásit

Monty
cernej caj
děcka si člověk musí pořídit v mládí z blbosti. Potom už má rozum a už to nikdy neudělá

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 08:42
- Nahlásit

cernej caj
já byla včera s rodinkou na pizze a brácha mi řekl, že jeho osmiletá dcera se vdá dříve než já
ale oni mě to teda slibovali napřed že v 15, pak ve 20 nebo v 25 že to určitě přijde a ono furt nic
tak 25 mi bude letos, ale myslím, že ten stav bude pořád stejný kdyby mi někdo řekl, že "porodím" dalšího knírače, tak to jo

Biluška
Potom už má rozum a už to nikdy neudělá
tak já ten rozum asi mám už dlouho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 08:46
- Nahlásit

Biluškaděcka si člověk musí pořídit v mládí z blbosti. Potom už má rozum a už to nikdy neudělá když to říká zasloužilá matka, určitě ví o čem mluví

Monty
jestli porodíš knírače, budeš větší rarita než ta ženská co 2x porodila trojčata

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 08:50
- Nahlásit

Biluška
cernej caj
když to říká zasloužilá matka, určitě ví o čem mluví
no mě je to právě divné, rozum nemám a "doopravdické" děcko taky ne

cernej caj
ne už nemůžu rodit už tak se na mě lidi dívají divně a včera jsme si zase připadala jak nějaký exot

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 08:56
- Nahlásit

Monty
a proc prosimte?
jinak dcera od dobrych znamych je o pul roku starsi nez ja, je to tak 3 roky co se vdavala, tesne po te co dostudovala ING... a nekdy pred rokem prohlasila "to je des, je me uz 27 a jeste sem nic nedokazala" a mamka "podivej se na kristynu, je stara jak ty, ale narozdil od tebe nema ani vejsku, ani manzela, tak si neztezuj

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 08:59
- Nahlásit

cernej caj
když to říká zasloužilá matka, určitě ví o čem mluví
tak na tom se shoduje spousta lidí . U nás to fungovalo. Bylo mi dvacet, exmanželovi (tehdá to ještě ani nebyl manžel ) o deset víc. Měli jsme čerstvě koupený byt dva plus nic, o kterém jsme věděli, že ho dalších dvacet let budeme splácet...zařízení spočívalo v poličkách, které Ivan postavil ze dřeva co našel ve sklepě, ve stole koupeném ve výprodeji a v židlích, které jsme si přivezli od našich... do toho jsem přišla s tím, že chci kokršpaněla. Ivan řekl "ne, žádnýho psa, essi něco chceš tak si pořídíme miminko" a já řekla "no tak jo" a pořídili jsme si rovnou dvě . Páč mi v těch dvaceti vůbec nedošlo, že nám bude chybět jeden příjem, že nemáme zařízený byt, že musíme platit hypotéku... neřešila jsem to. Byla jsem mladá a blbá. Věřila jsem tomu, že SE to nějak zařídí. A ono se to samozřejmě nějak udělalo a šlo to.

Mojí ségře je přes třicet. Dítě ještě nemá. Chtěla by, ale vzhledem k tomu, že už je "stará" a má rozum tak přemýšlí nad tím jak utáhnou z jednoho platu hypotéku, jestli nepřijde o práci, jestli, jestli, jestli... a neudělá to, protože má strach.
Já v těch dvaceti žádné strachy neřešila. Měli jsme prd, na kontě nula, byt nezařízený....ale šíleně jsme se těšili na mimi, užívali jsme si fakt každou vteřinu. I v těhotenství, i potom s Lálinkou. Byla to bomba. Dneska už bych si to asi tolik užít neuměla.

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 09:06
- Nahlásit

cernej caj
to slyším pořád, jen ne když jsem v lese, ikdyž v lese už jsem třeba slyšela: hele, sběratelka
když jdu městem, tak to je pořád, hele, dívej, čum na to... a to mi nedělá moc dobře, protože knírači upozorňujou na sebe (jen tím, že jsou tři ) a tím jsem více na očích i já což se mi moc nelíbí

"podivej se na kristynu, je stara jak ty, ale narozdil od tebe nema ani vejsku, ani manzela, tak si neztezuj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 09:29
- Nahlásit

Biluška
jojo, ono to asi takhle nejak fungovalo asi u velke vetsiny lidi, ze nad tim moc nepremejsleli a nejak se to proste vzdycky podarilo. ale on kdyz clovek zacne randit nekdy ve 20 letech teprv, tak to zas funguje tak, ze nez se rozkoukas, tak uz nerandis nadruhou stranu se vsechny matky a spoluzacky baly, ze budou matkou v 18 bez maturity, coz aspon nebyl muj problem

ale asi zalezi i na nature cloveka, mam kolem sebe lidi, co proste vi, ze dite chteji, akorat je otazka casu nez se zadari nebo splni nejaka podminka. ale ja proste "nemam" biologicky hodiny, takze do stadia, jak platit hypoteku s jednim platem sem se jeste ani nedostala

Monty
buď ráda, že nemás 3 vlkodavy to by se zarazilo asi vic lidi

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 09:31
- Nahlásit

cernej caj
buď ráda, že nemás 3 vlkodavy to by se zarazilo asi vic lidi
tatík má kolegu v práci a ten tři vlkodavy má

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 09:34
- Nahlásit

Monty
když jdu městem, tak to je pořád, hele, dívej, čum na to...
Ty woe, si stěžuj. Už jsi někdy zkusila jít s patnácti psama, koněm a kozou? To, že na nás fšichni koukají mi neva, už jsem si zvykla. Akorát jednou jsem seřvala nějakého chlapa, který šel souběžně s náma po chodníku ve městě, já cca devět-deset psů na vodítkách a ten imbecil na ně celou cestu mlaskal a pohvízdával a děsně se mu líbilo, že na něho koukají (a nekoukají na cestu) a že se k němu snaží dostat (čímž se krásně zamotávají vzájemně do sebe i kolem mých noh).

<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání