Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2012 17:51
- Nahlásit

Baico
Ale budeme muset splašit teda fižiranta. Zkusím se zeptat Vojty, jestli by nevzal kšeft.
kdyby né mohli bysme zkusit Přemka z jinonic co s náma brání..je moc fajnej
a někteří vlčácí si jdou začuchat cizí stopu i když to po nich vůbec nikdo nechce, viz včera Fanouš
ale to neni vlčák,pani

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2012 17:56
- Nahlásit

davidkova renata
ale to neni vlčák,pani

A co to teda jako je. Včéra cestou na zříceninu jsem slyšela asi mijounkrát, jé hele bílí vlčácí!!! Tak to teda rozhodně musí být vlčák a basta fidli

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2012 18:10
- Nahlásit

Baico
Včéra cestou na zříceninu jsem slyšela asi mijounkrát, jé hele bílí vlčácí!!! Tak to teda rozhodně musí být vlčák a basta fidli
nojo...esi to řikala Růžena z prasečáku,tak to pravda bejt muší

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2012 19:06
- Nahlásit

Baico
tak se to přesune na týden před nebo po
supeeeer, bude teda září pěkně našťouchlý

někteří vlčácí si jdou začuchat cizí stopu i když to po nich vůbec nikdo nechce, viz včera Fanouš
a jak to dal i s tim lomem, kterej tam jakoby vůbec nebyl v plánu ))) je to stopařík na modré zátoce.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2012 19:17
- Nahlásit

čuste blbouni jak jste se měli, my dneska byli přes hoďku v lese, děcka byli po dešti jak hovada
pak jsme byli u našich, já se tam zase přežrala a pak jsme šli k Ostravici, měla jsem hypoglykémii, takže jsme si museli na pár minut sednout, já do sebe naládovat cukr a počkat, až mi cukr stoupne na horu a poktračovali jsme, děcka si to nádherně užívaly, hlavně Soph, byli jsme s kámoškou gordonsetřicí a ta je taky úchylovodec celkem i s cestou jsme byly pryč 5 hodin, 2 hodinky cesta tam a zpět a tři hodiny u vodičky BOMBA bylo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2012 19:36
- Nahlásit

Monty
BOMBA
bomba jo?? voni u vás byli eldorádi???????

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2012 19:38
- Nahlásit

davidkova renata
ne nebo jsem je alespoň neviděla

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2012 19:52
- Nahlásit

a neměla jsem foťák, což mě sere, protože svítilo sluníčko a blbouni řádili jak paka

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2012 21:18
- Nahlásit

Vedle se zase perou, jo? Skoda, ze je to furt dokola. Vubec me to neba.

Jdu spat, brou. Teda essi se podari, bo venku padaji tragace, tak se bude blbe usinat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2012 21:31
- Nahlásit

To byl zase krásný víkend albertí

Jsem si úpa bezvadně odpočinula, bylo to bombastické.

Velmi děkuju Cryse, která mi poskytla azyl, bundu, společnost a bombastické pití. Jo a taky to video s tím šíleným řidičem . Děkuju rovněž HančeW za odvoz z Prahy a za to, že nechce reklamovat Kabátka ačkoliv nemá ani jednu kouli . Děkuji Petl za odvoz zpátky do Prahy a za to kafe ráno, bez kterého bych určitě zhynula bídnou smrtí uprostřed posuzování Děkuji fšem co s náma byli ve Zlofsi na pikniku u cesty a inspirovali mě novými kynolokickými nápady . Dále děkuju fšem co měli stánky na výstavě, opět jsem zjistila jaké kvantum věcí nemám a musím nutně mít. Taky děkuju tomu hodnému pánovi co mi pomohl ty kvanta věcí naložit do vlaku . Božce děkuju za šneky, vůbec jsem s ní nestihla pokecat, zastihla mě uprostřed pracovního procesu . Alexe děkuji za vodu pro Kukýsku a dále viz Božka. Jo a Gerdě s Renatou děkuju za zorganizování celého picknicku, byl fakt bombastický A du spát, od pátečního rána jsem naspala asi sedm hodin. Celkově dohromady. Počítám v to i dvakrát deset minut dneska ve vlaku.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2012 21:55
- Nahlásit

pawLINka
kdo se pere? co je tady dokola?

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:04
- Nahlásit

Gerda
Jo a Biluše má pěknou šelmyji, sem nevěděla, že Petl prodává šelmyje...
So kesáš osobo Je to golije a je a je a je. Sem dneska makala s jednou francouzskou rozhodčí co je náhodou rozhodčí a chovatelka golijí. Dneska teda posuzovala číňany, ale to není na závadu, golije umí taky . Sem jí narvala Kukynku pod nos ať mi řekne essi je malá, nebo ne a ona říkala, že VŮBEC NENÍ MALÁ, že je v normě a že je velmi mnoho moc krásná, budoucí žampijonka, taky by chtěla takovou . Tagže jako bacha, Kukynka to doroste a až bude velká a sestoupnou jí kule tak vás fšechny sežere

Du spát, sem unavené. Uš doopravdy.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 00:33
- Nahlásit

Bré večírek, děcka, sem domki po třech hodinách na příjmu chirurgický ambulance, odkud byl pacient převezen na jiné oddělení, kde jsme další hodinu a půl čekali. Zřejmě sme tam chytli nějakou slevovou akci nebo co, bo furt jezdily sanitky jedna za druhou a v ambulanci se vršili pacienti. Každej pacient přijel se svým ošetřovatelem, takže sme si tam svorně pošouvali lehátka s dědkama a babkama navzájem. Ti hustější jeli druhou žlutou sanitkou na jiná příjmová oddělení. Nyní pacient již odkapává kapačkou v pokoji se strašlivě chrápavou pani, takže je sedován práškem spacím. Jdu tééééš, neb za chvíli vstávám krz ten úřad.

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 07:27
- Nahlásit

Cus berusky, mame novyho prezidenta, hec
tohle je dost zajimava fotka , jestlipak je v tom nejaky umysl nebo to tak vyslo nahodou ...

Gerda
krz ten úřad.
lity lity a pacientovi brzke zmatoreni

hancaw
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 07:29
- Nahlásit

Dobré ráno pozitúry podivné
Bolí mě velmi zádo!
Biluše nemůžu jiš kabátka reklamovati bo máme TEN fstach ale jestli bude mít Kukyna koule - chci je taky - aspoň skleněnky

Gerda tak jste nakonec frčkaly již včera jo? No je to lepší - čím dříff tim líp. Budu držet palce!

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 07:37
- Nahlásit

bré ránko
chce se mi strašně spát

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 07:50 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

dobré ráno ementálové

sem v práci, ale vypadá to že úplně sama, aspoň v tý horní části, tak si můžu vesele hrát se papírama na zkoušky

Gerda
přeji pacientkovi brzké uzdravení

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 07:52
- Nahlásit

Gerda
jací pacienti, o čem to mluvíš???

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 08:17
- Nahlásit

jsem vám zapomněla včera napsat, jaký jsme měli adrenalinový začátek u Ostravice
Bbouni milují vodu a hned na začátku skočili do vody, no problém byl, že to bylo hodně příkré (velké kameny) a už se nemohli dostat z vody. Prví tam skočila Soph a Guliver, tak jsem je v vytáhla (třepaly se mi ruce, bála jsem se, aby se nepustili a proud je neodnese dále) měla jsem zlatka vylovené a musela se mi tak jít podívat Faithice, tak jsem tahala ještě jí. Měla jsem strach, ať tam nezhučím ještě já, kameny byly dosti kluzké no komedie, kdo nás viděl na druhém břehu, musel se hodně chlamat

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 08:54
- Nahlásit

hlásím příchod, konečně jsem se trochu vyspala

hancaw
nenervuj se, Kukyna koulí rovněž nemá. Jo a koukala sem se i na Káně a Drajf a taky nic Asi nějaká epidemyje či co

Gerda
Gdo v této hře hraje pacijenta?

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 09:09
- Nahlásit

Biluškanenervuj se, Kukyna koulí rovněž nemá Jéžíší hmyzopes je taky koulí prost bože co mám dělat? včera už to vypadalo nadějně ale byto jen nacucanej klíšták

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 09:16
- Nahlásit

nic se mi nechce
ale zítra je taková neděle

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 09:18
- Nahlásit

Montyzítra je taková neděle NEKECEJ http://youtu.be/hJsJmbI6mYc

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 09:24
- Nahlásit

Monty
ale zítra je taková neděle
bohužel už poslední mohlo by to bejt pořád

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 09:27
- Nahlásit

danajasa

Alexa
jo no, ale pak je 5. a 6. 7. ale to už se tě asi netýká co???
mohlo by to bejt pořád
paní, to mohlo, ikdyž to není prodloužený víkend, tak je fajn, mít v týdnu ještě jeden den volna

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 09:31
- Nahlásit

danajasa
včera už to vypadalo nadějně ale byto jen nacucanej klíšták
Ježiš ty si kráva . Mám velkej cik

Jinak navrhuju nechat ty psy operovat. Aspoň svět uvidí, že na to máme

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 09:40
- Nahlásit

BiluškaJinak navrhuju nechat ty psy operovat. Pani já vám nevím u nás bé dneska večer operace zlomený šíp éé špíz páč bém grilovat a pakůn pudu sebezáchovy naprostoprostý neustále cpe lebku do grilu esli se otočí zadkem tak já budu mít vyřešené všecko najdenou a hned a zadarmo

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 09:42
- Nahlásit

danajasa
tak já budu mít vyřešené všecko najdenou a hned a zadarmo
prosím tě, budeš vypadat jak nějaká socka co na to nemá

No co se dá dělat, essi bé pakůň tak nešikovný tak si koupíš nového a necháš operovat toho.

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 09:48
- Nahlásit

Biluškatak si koupíš nového a necháš operovat toho. No tak jedině tak,pakůn už má zaplacený tábor takže s něčím tam jet musím to je jasný dybych si měla pořídit prvního co pude kolem

agáta12
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2012 10:05
- Nahlásit

leyenda

-tohle je dost zajimava fotka-
A sakra

<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání