Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 09:39
- Nahlásit

Biluška
Ty woe, si stěžuj. Už jsi někdy zkusila jít s patnácti psama, koněm a kozou? To, že na nás fšichni koukají mi neva, už jsem si zvykla. Akorát jednou jsem seřvala nějakého chlapa, který šel souběžně s náma po chodníku ve městě, já cca devět-deset psů na vodítkách a ten imbecil na ně celou cestu mlaskal a pohvízdával a děsně se mu líbilo, že na něho koukají (a nekoukají na cestu) a že se k němu snaží dostat (čímž se krásně zamotávají vzájemně do sebe i kolem mých noh).

vole, ty žiješ na vesnici, ne?
Jako jasný věřím ti, ale věř tomu, že u nás moc k vidění tři psy teda nejsou, dva ještě dost, ale tři je spíše vyjímka ale nechápu, proč to musí všichni nahlas komentovat

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 09:42
- Nahlásit

Davídková má ve skříni Fanouše?Žere jí hadry?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 09:43
- Nahlásit

jinak psy sem měla před dětmi a mám je i po nich. Nevím, do kerýho šuplíku patřím

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 09:43
- Nahlásit

Monty
bydlím na vesnici, ale venčit jezdím do města . Jednak kvůli socializaci, za druhé tam jsem věčně pracovně a za třetí jsme pořád někde na cestách na závody, výstavy a tak. Takže jsme ve městě k vidění dost často. Pravda, do města nevozím Bramboráka a Čůzuli, tam bývají jenom psi.

ale nechápu, proč to musí všichni nahlas komentovat
Z téhož důvodu z jakého koukají na reality šou, čtou blesk a probírají,že si Jana koupila novou halenku - protože má každý pocit, že má právo strkat rypák do cizího života.

Jdu dřít, nedrásejte.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 09:46
- Nahlásit

Biluška
tak na tom se shoduje spousta lidí
nechtěla bych dítě ve dvaceti. Ani náhodou. V devětadvaceti - ideál, kterej se mi splnil. Vdávat se v šestadvaceti - přesně tak jsem si to plánovala. Když nad tim přemejšlim, tak jediný, co mi nevyšlo je, že jsem tu svatbu a ty děti chtěla mít s jednim a tim samym mužem
přemýšlí nad tím jak utáhnou z jednoho platu hypotéku, jestli nepřijde o práci, jestli, jestli, jestli...
nevidim na přemýšlení nic špatnýho
Dneska už bych si to asi tolik užít neuměla.
proč myslíš?

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 09:49
- Nahlásit

Biluška
protože má každý pocit, že má právo strkat rypák do cizího života
no tak ať se odpocitují

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 09:49
- Nahlásit

kachna_
nechtěla bych dítě ve dvaceti.
Kdyby mi někdo v osmnácti řekl, že budu chtít ve dvaceti dítě tak bych se mu vysmála. Ale pak to přišlo tak nějak úplně samo. Teda ne ve dvaceti, bylo mi dvacetdva

nevidim na přemýšlení nic špatnýho
Já taky ne. Vůbec. Jenom říkám, že když člověk začne přemýšlet tak mu tam pořád vycházejí nějaké "ale" které mu říkají, aby si to dítě nepořizoval.

proč myslíš?
Protože bych přemýšlela. A logicky by mi z toho vycházelo, že si ho pořídit nemůžu, protože to neutáhnu finančně, nepůjde to s tolika psama, nepůjde to hlavně s Pumou, nevejde se mi do auta, nemůžu ho dát do studeného,vlhkého baráku....prostě samé ale. Proto jsem ráda, že jsem si děcka pořídila v mládí z blbosti, dneska už bych to neudělala a byla bych bez nich.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 09:56
- Nahlásit

čus děcka...myslim děcka jako děcka,,né děcka jako děcka,,snad to chápete vy dementi
slunko svítí táhnem k rybníčku
kachna_
nechtěla bych dítě ve dvaceti. Ani náhodou. V devětadvaceti - ideál, kterej se mi splnil
čéče já ti nevim..já ho měla v 28..trochu se klonim k biluši s tim,že děti si čék pořídí z nerozumu)))))) s tim přemejšlenim má myslim recht..teda aspon mluvim za sebe..ale já nejsem zrovna Matka roku,to je asi každýmu jasný,takže víc jak jedno dítě by byl pro mne důvod k sebevraždě

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 10:14
- Nahlásit

Biluška
prostě samé ale
no to, že si ta rizika uvědomuješ, ale není podle mě důvod nemít dítě. Mě zas uklidňovalo, že jsem měla tu jistotu, že se o sebe postarám i sama

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 10:25
- Nahlásit

Biluška
Hele můžeš mi vzít ty šampóny dva? Abych měla do zásoby, kdyžtak?

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 10:31
- Nahlásit

jedna víkendová mokrá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 10:37
- Nahlásit

AkkyHákky
jedna víkendová mokrá
a druhá.-))

díkes za ten kontakt

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 10:46
- Nahlásit

Nazdar jelita, jelimáni i vy kreténi
Jděte raději něco dělat a nekrafejte tady hovadiny.
Já si dnes dám kafe, pokusím se nahrát na FB pár fotek a zas táhnu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 10:48
- Nahlásit

Eldoguero
táhnu.
já též právě

vyfot a nahraj na FB taky svoje další hlavy

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 10:49
- Nahlásit

třetí, čzvrtá, pátá mokrá

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 10:55
- Nahlásit

Nazdar monstři! Máme před sebu prodloužený víkend, což znamená, že jdu v pondělí do práce. Ach jo.

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 10:56
- Nahlásit

čus psychouši

a šestá

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 10:58
- Nahlásit

Gerda
nic si z toho nedělej, já taky...

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 10:59
- Nahlásit

Gerda
Monty
já taky, ale bude klíd minule sme měli 11 dětí, teď teda bude zavřená druhá školka tak jich bude víc, ale stejně bude klíd asi sjedu ráno do lídlu něco tam maj co chci, akorát už sem zapomněla co to bylo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 11:00
- Nahlásit

davidkova renata
jsi kretén, jsi kretén, jsi kretén

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 11:05
- Nahlásit

Alexa
tak snad si do pondělí vzpomeneš

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 12:28
- Nahlásit

Baico
už mám jenom jeden žlutý, můžu ti k němu vzít zelený essi chceš.

kachna_
no to, že si ta rizika uvědomuješ, ale není podle mě důvod nemít dítě.
To je jasný. Si nemyslím, že by si měli mimina pořizovat lidi úplně bez přemýšlení, někdy v patnácti na diskotéce. Ale na druhou stranu si myslím, že čím je člověk dospělejší a víc uvažuje tak bude nacházet víc a víc důvodů proč to teď nejde. Bude si říkat - napřed zaplatím hypotéku, s děckem bych to neutáhla....pak mají byt, ale nemají ho zařízený. Takže následuje - musím našetřit na myčku, na pračku, na obyvák... přece nemůžu mít dítě a nemít pračku, to bych nezvládla.... Potom přijde - musím koupit auto, to dojíždění vlakem je strašné, to bych s dítětem nezvládla, musím mít auto.... no a najednou je ženské čtyřicet a ejhle, ono už to nejde

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 12:33
- Nahlásit

Biluška
můžu ti k němu vzít zelený essi chceš.
Klidně, hlavně, že budu mít dva. Světovka se nezadržitelně blíží, bude velké koupání a vůbec šlechtění aby byl Fanda ještě křásnější než puve

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 12:35
- Nahlásit

Baico
aby byl Fanda ještě křásnější než puve
To Fanda samozřejmě bude, vemu mu aj lak na drápky a osvěžovač dechu

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 13:01
- Nahlásit

Biluška
hlavně antiperspirant, ten je psůch důležitej!

bonc
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 13:05
- Nahlásit

čus blbouni, jako obvykle nestíham, ale je mi to fuck, páč jedu kam?? No kam?? Ááááno, přesně tam
(a neni to do prdele degeni, to bysem se neradovala ) Takže za půl hoďky tu balim a řítim se na Seč choditi moc a moc

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 13:12
- Nahlásit

stetisek123
hlavně antiperspirant, ten je psůch důležitej!
jo jo, ten samo taky

bonc
se neposer Su nasraná, bo jet nemůžu

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 13:23
- Nahlásit

bonc
blázne tak si to pořádně s Bonicí užíjte

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 13:30
- Nahlásit

už dva dny v práci nedělám skoro nic jiného, než skenuju už mi z toho vážně hrabe

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 13:38
- Nahlásit

Biluška
a ten článek o těch psích dětech bude kdy?

<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání