Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1080 . 1081 . 1082 . 1083 . 1084 . 1085 . 1086 . 1087 . 1088 . 1089 . 1090 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 10:52
- Nahlásit

kachna_
pani, neni čas poříditi nového vozu raději? Ste furt nějaký děsně rozbitý, i když mi celkem lichotí, že mi přisuzujete takový schopnostě )))))))) Ale značku bych vám čornout mohla,kdyby se mi zas ztratila ta moje...i když...už jí mám přiheftlou takovejma sichrhajckama, vrtačky nemaje.

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 10:54
- Nahlásit

kachna_

hele mě čéra po cestě do Mlíkoš začala svítit kontrolka dobíjení, takže je teď auto kde? schválně?
v nemocnici čekám až zavolaj po velký vizitě co mu jako je...
takže nevybíráš si to sama.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:06
- Nahlásit

Crysa
takže je teď auto kde? schválně?
v nemocnici

operujou ho?? a maj svůj skládací stolek nebos jim musela pučit ten svůj??

bonc
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:26
- Nahlásit

taky sem teď musela autu napsat neschopenku, naštěstí to byla jen pravidelná roční návštěva u obvoďáka, nevim co je to v poslední době za modu s těma volejema, to je furt ňákej lososák, syntetika, polosyntetika.. takže fábule dostala novou kref do žil a já nepěknej papírek s čísílkem. Ale to by nebylo mé auto aby si to nejdřív řádně neužilo - jedu si tagle na Seč, ujedu prvních 50km na beznínku a tam po nastartování auto praví "olej, olej, olej!" ale ne vůbec červeně, nepimplo při tom jak je jeho zvykem, jen to tak skrytě napsalo pod tacháč. Taxem se rozčílila že každou kravinu (jako že vnější teplota vzduchu klesla pod 4 stupně - což je u nás jaxi imrvére ) řve jak na lesy, bliká, a takovou "drobnost" jako že nemam volej mi sdělí tak nenápeně decentě jako mimochodem. Tož jsem zakoupila, zjistila že ho tam mam skutečně málo, vyjela... a auto si furt mele svoje "olej, olej, olej!". Řikam si, se musí dostat do oběhovýho systému, klííídeeek... po pár km to skutečně přestalo opakovat, ale takej ten klíček co signalizuje servis tam zůstal furt a vedle něj nabíhaly ty malý kilometry.. mě to krapet znervozňovalo. V Prahé jsem to nevydržela a šla se na ten volej znova podívat, bylo ho tam dost, no a pak mě teprve napadlo se podívat na tu nálepku vedle kde je napsaný kdy a při kolika km ho mam vyměnit - a řikala sem si že to číslo už jsem někde viděla... no velkej šutr mi spad ze sérdce! Tak teď už má novej, už nebliká, nic neřiká, tak doufam že teď bude mlčet hodně dlouho!

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:27
- Nahlásit

Crysa
a to mě se spíš líbí představa, že někdo může za poruchy aut tím, že šíří zlo na auta, proto z toho "viním" Gerdu.
Crysa
takže nevybíráš si to sama.
no tak je to jasný, Gerda zaměřila svou temnou pozornost na severozápad
(ach jo, vim, jakej kráter v rozpočtu to dyckyudělá )

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:37
- Nahlásit

Hele nějaký auto se rozbít musí. Tak hlavně když to chvíli zas nebude to moje .-))))
Jinak mi samozřejmě kontrolka servisu svítí taky, ale knedlik je v hrozbě ekologické likvidace, když se rozbije, tak doufám, že chvíli ještě vydrží..zrovna když má tak pěknou novou značku....Rozhodně neni tak moderní, aby sám hlásil olej olej olej...a já tam radši nečumim, bo bych mohla zjistit, že ho mám taky málo, nemám žádnej náhradní a kupovat se mi ho nechce...no, asi se podívám, nedá-li sezakoupiti jiného vozu...

Dáška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:43
- Nahlásit

Zdarte, jdu nááááhodou okolo

Bych vám chtěla říct, že od zítra máme taky tu svini autovou v nemocnici, je to v péééérdeli, zas pudem po žebrotě!

Jooo, a hledáme hlídání pro Čendoslava bývalého trojkulkina v červnu, tak kdybyste se někdo nudil, tak se můžete nabídnout, odměla bude jistě velkobohatá, ale PROSÍM VÁS, musítě mít GAUČ! to je bezpodmínečně nutný teda!

Konec hlášení

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:46
- Nahlásit

Dáška
Zdarte, jdu nááááhodou okolo
že vás dneska ale je)))
hledáme hlídání
zkus štětískovou,třá už zastřelila malowapku za neposlušnost jak avizovala před chvílí,tak bude mít možná volno

Dáška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:51
- Nahlásit

davidkova renata
že vás dneska ale je
Fakt, málem sem teď do kohosi vrazila, nedá se tu pohnout krz lidi!
zkus štětískovou
No tu neznám, je z Oryjentu a má gauč? To je dost podmínka jako

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:59
- Nahlásit

Dáška
tu neznám, je z Oryjentu a má gauč?
myslim, ze neni z Orientu, ale gauc asi ma, to ma dneska kdekdo

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:00
- Nahlásit

Vite nekdo kolik stoji v Cechach seno?

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:10 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

leyenda
Vite nekdo kolik stoji v Cechach seno?
od 300 kulatý balík. Ale musíš mít sehnaný odvoz
http://www.ifauna.cz/hledat?q=seno
Jo a nedá se moc sehnat přes Internet

Dáška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:11 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

leyenda
gauc asi ma, to ma dneska kdekdo
Vy jste moudrá, pani
Z inzerce:
Prodám jemné zahradní seno sušené v ekologicky čistém prostředí venkova (10 dkg /15 Kč), v baleních po 10, 20, 50 dkg. V případě odběru nad 1 kg je možná sleva.
Můžete si koupit i 10 deka

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:17
- Nahlásit

kachna_
Dáška
dik

bonc
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:17
- Nahlásit

Dáška
hledáme hlídání pro Čendoslava bývalého trojkulkina v červnu,
pojedete konečně zas jako slušný lidi na trek? Mimo trek bysem vám klíďo hlídání nabídla, gaučů maje dokonce několik, ale to byste mi ho pani musela asi poslat počtou na tu mojí druhou stranu světa

bonc
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:18
- Nahlásit

Můžete si koupit i 10 deka
a to se vyplatí!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:36
- Nahlásit

Dáška
Na jak dlouho a kdy to hlídání? I přes týden nebo o víkendu?

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:46
- Nahlásit

leyenda
Seno v Oryjentu - 500,- za velkobalík i s dovozem (ale v rámci jedné vesnice)
Dáška
Gauč mám, hlídat můžu, ale úpa zadara to jaksi nebé, essi mi jako rozumíš. Množit už na bezkulkáčovi nemůžu tak na něm musím vydělat jinak

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:50
- Nahlásit

Zduř, zase zametáte?

Dneska mi to vůbec neutíká v práci. Ještě dvě hodinýýýýýýýýýýýýýýýýýýý.....

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:55
- Nahlásit

jdu k Dr. - diabelotožce, dostanu kartage, protože jsem nebyla na krvi, tak papa večer

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:56
- Nahlásit

pawLINka

Dneska mi to vůbec neutíká v práci
mě jo protože dneska pracuju doma a po dr. už budu mít taky volno, tak snad už před třetí budu s hafanama venku

Dáška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:57
- Nahlásit

bonc
pojedete konečně zas jako slušný lidi na trek?
Ne ani se neptejte, kam jedem... někam, kam sem nikdy jet nechtěla - na svatební cestu

pawLINka
Na jak dlouho a kdy to hlídání? I přes týden nebo o víkendu?
No právě dlouho - 9.-16. 6. Ale nechci slevu zadarmo, to je jasný...

Biluška
Gauč mám, hlídat můžu, ale úpa zadara to jaksi nebé, essi mi jako rozumíš. Množit už na bezkulkáčovi nemůžu tak na něm musím vydělat jinak
No dyť, mně je to jasný, hele ale bezkulkin je chvílu, třeba by eště něco vymáčk, esi mi rozumíte

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 13:05
- Nahlásit

Dáška
No tak za pokus to stojí, přivez ho .Evidentně to bude dobrý genetický matroš, bude se mi hodit do lýnyjí . Jednokulkáče má kde kdo, trojkulkáče ne

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 13:09
- Nahlásit

pawLINkaZduř, zase zametáte? Mě zametli jiný mám uštřený čas a čas sou peníze jak známo takže mám vlastně vydělaný

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 13:11
- Nahlásit

Biluška
Pani už víte, jakej budete mít program na Gulagu? Vidím to jasně na zametání vašeho prahu

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 13:30
- Nahlásit

Baico
Pani už víte, jakej budete mít program na Gulagu? Vidím to jasně na zametání vašeho prahu
Ten už je právě dočisťounka zametený od jiných Tím pádem na Gulaku budeme mít volno, budeme se flákat u rybníčka, sbírat borůfky a hrát si s lištičkou bo je boží

Taky začínám přemýšlet essi se nedá náhodou liška množit, abysem na ní nějako vydělala

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 13:41
- Nahlásit

BiluškaTaky začínám přemýšlet essi se nedá náhodou liška množit, abysem na ní nějako vydělala Tak daj ale bé děsně náročný furt běhat za tým autem co má amplion a křičí megafonem "kůžé vykupujeme kůže staré" znáš to dyž deš s kůží na trh nikdy to nedopadne jak by mělo.Zas dyž jich budeš mít víc donesou ti víc šunky akorát budeš mít moc houpacích křesel doma teda

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 13:45
- Nahlásit

danajasa
akorát budeš mít moc houpacích křesel doma teda
To se vejde, máme velký barák

le bé děsně náročný furt běhat za tým autem co má amplion a křičí megafonem "kůžé vykupujeme kůže staré"
Si zařídím, aby přijeli až k nám . Nebo radši aby jeli jinam, věděla bych o pár Starých Kůžích, které by se jim mohli hodit

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 13:47
- Nahlásit

Biluška
Mas opravdickou lisku lisku? Ne lisku cokla? A mas ji nejak ochocenou?

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 13:50
- Nahlásit

Dem někam na špacírek,dyž už máme zametený a uklizený tak máme víc času bejt venku s moudrou květenou a evolučně dokonalou přírodou du splynout

<< 1 ... 1080 . 1081 . 1082 . 1083 . 1084 . 1085 . 1086 . 1087 . 1088 . 1089 . 1090 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání