Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1080 . 1081 . 1082 . 1083 . 1084 . 1085 . 1086 . 1087 . 1088 . 1089 . 1090 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 10:17
- Nahlásit

Cus, uz jste zmatorene po vikendovem zviditelnovani se? Se vsadim, ze se vasi psi tesi jako blazni na pondeli, ze vypadnete do prace a nechate je chvilku v klidu . ja si vikend uzila moc pekne a ted jedu s odpocatym psem na cvicak

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 10:25
- Nahlásit

nazdař pupátka rozvitá

prtínám se prtínám, ale furt mě někdo vyrušuje

leyenda
Se vsadim, ze se vasi psi tesi jako blazni na pondeli, ze vypadnete do prace a nechate je chvilku v klidu
no asi jo, ale maj smolíka hned jak přindu domki tak dfeme zase trénovat na to co máme ještě před sebou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 10:37
- Nahlásit

Alexa
hned jak přindu domki tak dfeme zase trénovat
hlavně si s sebou nezapomen kafééé!!!!!
trénovat na to co máme ještě před sebou
hm..myslíš tim i sebe? a ským to jako béš trénovat esi mi rozumíš?? .-))) njn těško na cvyčišti,lechko na bojišti

agáta12
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 10:44
- Nahlásit

Baico
Právě tu bylo mimi z Blatenských luk ( ? ) ňuňuňu bílej kožíšek

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 10:54
- Nahlásit

davidkova renata
hlavně si s sebou nezapomen kafééé!!!!!
kafe mám pořád, jak myslíš že bych jinak mohla trénovat ????

hm..myslíš tim i sebe? a ským to jako béš trénovat esi mi rozumíš?? .-))) njn těško na cvyčišti,lechko na bojišti
blbá, moooooc blbá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 10:56
- Nahlásit

Alexa
kafe mám pořád, jak myslíš že bych jinak mohla trénovat ????
nemohla to je jasný
blbá, moooooc blbá
hele čék ti chce poradit a ty do něj kamenem!! rači di vedleat neprdne céfka jen mě!!!!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 10:56
- Nahlásit

agáta12
Právě tu bylo mimi z Blatenských luk ( ? ) ňuňuňu bílej kožíšek
Znám paní, mají moc pěkné psy
Což mi připomíná, že jsem je zapomněla doporučit Pumpě a navíc jsou z jižních Čech.

agáta12
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 14:18
- Nahlásit

V Alexostadtu v můzeju maj výstavu o zvěroléčení - teď to hlásali v rádiju .
Nezapomeňte uspořádat výpravu ! mohlo by to bejt poučné ! velmi !

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 14:21
- Nahlásit

agáta12
V Alexostadtu v můzeju maj výstavu o zvěroléčení - teď to hlásali v rádiju .
Nezapomeňte uspořádat výpravu ! mohlo by to bejt poučné ! velmi !

ajo máš pravdu sem někde měla i pozvánku na zahájení, von je tady za rohem ten známej výzkumák na léky

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 14:25
- Nahlásit

Zase pijete kafe?

Dyk náhodouokolojdoucí už ty úspěchy nestíhají ani evidovat.

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 14:26
- Nahlásit

pawLINka
Zase pijete kafe?
jo, jag to víš? a dneska první, zrovna teď donesené na stůl

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 14:54
- Nahlásit

pawLINkaZase pijete kafe? Máme velvetka v picolo hrníčku žiju v naději,že kafé podávané v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 15:04
- Nahlásit

Nepiju kafe, jenom prolítám, hraju si s liškou . Je to velmi technicky nadaná liška, už umí psát na klávesnici a zapínat tiskárnu

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 15:19
- Nahlásit

BiluškaJe to velmi technicky nadaná liška, už umí psát na klávesnici a zapínat tiskárnu Že vona je z tý rodiny od křivýho dubu

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 15:24
- Nahlásit

danajasa
šunka jí dost chutná, tak asi jo

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 16:10
- Nahlásit

Biluškašunka jí dost chutná, tak asi jo no tak už abys začala schánět náký hezký houpací křesílko

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 16:19
- Nahlásit

Taxem tu ještě na chvíli, než zas pojedem něco dělat a ještě před tím, než se defynytývně prohlásím za rozbitou. V noci jsem měla asi mylyjon chutí umlátit si hlavu vo futro, tak děsivě mě ta hlava snad ještě nebolela, úpa bolavý dutiny a strašně v nich bydleli permoníci a neuvěřitelně rubali. Ráno hrdě jsem vyjela na trénink společný, abych odstopovala a předvedla vlkošedé cvičence, běhala jsem v kulichu, hlava nepolevila. Byla jsem u služ. dochtorky, kde mě vyfákla už sestra, že s dutinama jedině zásadně na ORL a nebo si mám koupit Sinupret, tak jsem jí uklidnila, že už druhé balení dobírám a stále se to horší, ale že než na ORL, že si zajdu koupit sobě třetí do lékárny. Dojela jsem za ostatníma na revíry, odrevírovali jsme, při přejezdu na další štaci s poslušnostma, zajela jsem cestou za svou soukr. obvoďačkou, vyšla jsem za deset minut s hrstí předpisů, proběhla lékárnou a vybrala si igelitku léčif, mám i léčiva léčivá a budu je brát po dvanácti hodinách a za deset dní budu úpa nejvíc nejzdravější. Snad už to bude brzo, páč ta hlava bolí i v uších a všude. To by jeden nevěřil, jakej rachot může bejt klávesnice.
Tak jen převezmu grancle, už se blíííížííííííííí a ještě jedu z5 na cvičák, budem kousat krz dýmy z dýmovnic

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 16:29
- Nahlásit

Crysaudem kousat krz dýmy z dýmovnic Pani třá vám to ty dutiny ůpa vysuší a vyduní pošetříte léčivo na příští sezonu

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 16:32
- Nahlásit

danajasaPani třá vám to ty dutiny ůpa vysuší a vyduní pošetříte léčivo na příští sezonu
třeba jo
a tak to pošetřím klidně pro psy, mám na pojišťovnu stejný prášky jako kupuju draze psům

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 16:33
- Nahlásit

Crysa
a cářeš furt v tom kulichu? Jak můžeš mít dutiny, když neni zima? Seš strašně rozbitá, myslím, že je čas udělat pokud s punkcí.

Děckááá, kdo má zájem vyzkoušet si punkci osobně, ještě před táborem, sraz je zítra v 15.00 v Nelahozefsi na nádvoří zámku.

Jo a vemte si s sebou každej svoje kladífko, někdy se tomu musí trošku pomoct. Igelitové tašky na odpad připomínat snad nemusím, to už znáte.

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 17:03 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Gerda
tak já už ty dutiny měla právě načatý, už jsem zobala dlouho a vracelo se to, právě že už dlouho i spím v noci s čepicí a je mi to příjemný, takže jsem to prostě jen postupně dojebala ty dutinové, tu a tam průvan, včera jsem si frajerka taky běhala na stopách v kšiltce místo čepici, na brusle jsme taky vyjela jak na motejly,..

a punkce se bojím, to zní bolestivě tam asi nejdu, kladífkem si raději sama sobě hlavu doma rozbiju kdyby nezabraly ty antibiotika.

edit: ale koupím sobě na hlavu šátek, páč ten není v létě trapnej jak kulich a hřeje tam co kulich

agáta12
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 17:12
- Nahlásit

Crysa
Bacha až budeš krmit psy !
Hnědé grancle patří čoklikům
Barevné do misky Crysičce
Ne obráceně !!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 17:17
- Nahlásit

Crysapunkce se bojím, to zní bolestivě Pani tak esli chcete pošlu vám ten instantní svetr co sem si právě zalila do hrnečku a ted mi nejen lítaj plameny z uší ale mám vypálené nejen chutové pohárky ale všecky dutiny včetně mozku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 17:27
- Nahlásit

budem zas voperovat? )) super crysosláfko vem si ten svůj skládací stolek,kladífka dodáme a já vemu ty velký votpatkový pytle

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 17:39
- Nahlásit

Tak granulky převzány, jedu ještě za tou naší bandou chlupatou.
Čůs bůs bambůs, večer nevim esli na vás budu mít ještě sil.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 17:55
- Nahlásit

Crysa
no jooo, tys to dorazila fčéra vlastně...jen si nech kulich, v šátku budeš ještě vtipnější než v kulichu ))) Pracovně ti bduem řikat Zapařená hlavo. Horkou slivovicu bys mohla zkusit. Minimálně budeš mít v kombinaci s tim ATB veselou náladu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 18:14
- Nahlásit

hele nevíte někdo esi fachaj a kde případně Voříšci v nouzi? sem se tam chtěla dostat přes pavliskopblog a plemena v nouzi,ale prt nemaj nějakej jinej link nebo nevíte někdo?

Cigi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 18:21
- Nahlásit

davidkova renata
hele nevíte někdo esi fachaj a kde případně Voříšci v nouzi?
http://www.facebook.com/pages/Vo%C5%99%C3%AD%C5%A1 ci-v-nouzi/227055524050368

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 18:28
- Nahlásit

Cigi
jéé ahoj pani..díky díky..jinde než na Fb to nejni teda už , páč nevim esi dotyčný maj právě

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 18:51
- Nahlásit

Taky se chci zúčastnit operace Crysy To se mi moc líbí

<< 1 ... 1080 . 1081 . 1082 . 1083 . 1084 . 1085 . 1086 . 1087 . 1088 . 1089 . 1090 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání