Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1080 . 1081 . 1082 . 1083 . 1084 . 1085 . 1086 . 1087 . 1088 . 1089 . 1090 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 22:21
- Nahlásit

jdeme spát, dobrou

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 07:25
- Nahlásit

Dneska nikdo? To je morálka, teda.

Včera tady byla zase sranda, co? Pár lidí zanechalo dobrou vizitku.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 07:26
- Nahlásit

Čus jelimáni!!
Právě jsem se dozvěděla, že do toho Rakouska řídím a ještě k tomu dodávku, protože řidič onemocněl. Bude mooc fajn, na území cizího státu jsem ještě nezabloudila a ještě autem se kterým neumím couvat

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 07:42
- Nahlásit

Dobré ráno flundry! Dneska už je páteček, to je ale hezký den, to se máme!

Baico
do toho Rakouska řídím
tak to ti vůbec nezávidim, jedem do Rakous příští tejden a já odmítam mít cokolif společnýho s řízenim, páč v navigaci mam jenom český mapy. Sama bych tam prostě nejela, bloudit v čechách umim ale za hranicema odmítam!

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 08:00
- Nahlásit

bré ránko, nestíhám a to těžce, no jo, no, práce z domu byla supr, ale nemohla jsem udělat vše, co jsem měla udělat, protože doma nemám program, ve kterém pracuju, nemám outluch, kopírku, skener, nic, takže dneska si pěkně máknu

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 08:24
- Nahlásit

Nazdar dámy, tak vy jste mě vykoply z FB, jo? Docela se směju, když uvážim, že zrovna já jsem nikdy nic nevynesla a nic nikomu nezkopírovala, pouze a jedině jsem se na povel nepřestala bavit s maruš a jabloní; Párktát jsem si myslím někomu postěžovala, že od slavného žumpího rozkolu 2012 mě již nikdo nezve na venčení a obrany, protože se bavim s vyvrhelema, nicméně jsem furt věřila, že má člověk nějakou svobodnou vůli a může se bavit s kym chce. Nejvíc mě to mrzí snad u Gerdy a Baico, který na mě vždycky působily tak, že maj vlastní názor.
Takže já se jdu naplno zřadit mezi vyvrhele, když teda myslíte, že proti vám kuju buhvíco. Sbohem a šáteček.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 08:49
- Nahlásit

Grin
jedině jsem se na povel nepřestala bavit s
A to je ti divný, že já jsem furt žádnej povel, o kterým se všichni baví, nedostala.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 08:57
- Nahlásit

Grin
od slavného žumpího rozkolu 2012 mě již nikdo nezve na venčení a obrany,
No tak proč nejsou obrany ti psala Renata. Jana s Jardou teď mají jiné problémy,než se scházet na Bílce a Prokopák se nedělá, protože Jirka teď dělal se svými psy. Ano, jezdí jednou za 14 dní do Zlosyně, ale to jsem sem vždycky psala a zvala všechny. Klidně jsi mohla dorazit.

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 09:06
- Nahlásit

Baico
Hele já vim, že třeba od tebe to je tak, jak říkáš, já teda do Zlovsi nejezdila nikdy ptž to bylo z ruky. O tobě konrkétně mám stále dost vysoký mínění. Ale na tom zas tak nezáleží, to, že jsem si stěžovala že mě najednou neberete (ať už je to jakkoli) jsem napsala fakt jen abyste to věděli, protože jsem si nestěžovala vám.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 09:10
- Nahlásit

Božkáááá

Na události nemůžu odpovídat z mailu, tak prosím jednu fůru zinku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 09:32
- Nahlásit

čus proč je taková kosa??????
Grin
hele obrany s jirkou nebyly už 2 tejdny a ted nebudou třetí tejden..janě umírá tatínek na rakovinu a neni to moc hezký,takže tam furt lítá a je trošek f prdeli.Jirka složil ted s dagmarou 3 zkoušky ,takže holt byl taky mimo..včera psal,že ted v sobotu taky nemůže,asi až příští tejden ale je v neděli ve zlýfsi.Jinak mi pár tejdnů nazad řikal,že ti psal,ale že ses vůbec ani neozvala..navíc dostal dalšího čokla,se kterým taky musí dělat,tak to prostě nějak nevycházelo ted.Konspirační teorie pipin co viděly vobrany z rychlíku a eště omylem mne nezajímaj,koneckonců máš na jirku foun,neni problém se ho voptat sama jak to je.

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 09:35
- Nahlásit

davidkova renatačus proč je taková kosa??????

abych si mohla jít na poledne pro opravený auto a nespálila se slunkem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 09:41
- Nahlásit

Crysa
jo takže za to můžeš ty?? mám na tebe uvalit dutiinovou kledbu????

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 09:41
- Nahlásit

davidkova renata
máme kosu i v práci a to lítám jak střela

Grin
já Grin, taky žádný povel nedostala a nikdy jsem neviděla, že by holky zakazovaly se bavit s Marush, Jabloní apod.

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 09:48
- Nahlásit

davidkova renatajo takže za to můžeš ty?? mám na tebe uvalit dutiinovou kledbu????

no tu už na mě někdo uvalil, dokonce i kletbu rozbitejch aut a rozbitejch psů, si myslim že už mám celkem jako vybráno

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 09:53
- Nahlásit

hele nepudem taky někam na náfštěvu??
http://www.novinky.cz/domaci/267680-na-navsteve-mi -dali-krabici-s-vinem-k-memu-uzasu-tam-byly-penize -haji-se-rath.html

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:03
- Nahlásit

davidkova renata
hele nepudem taky někam na náfštěvu??
já bysem šla. Aj bych vyhrabala kostým essi je to podmínkou. Kde si dáme spicha?

pawLINka
A to je ti divný, že já jsem furt žádnej povel, o kterým se všichni baví, nedostala.
Kurňa, asi si mi vypadla ze seznamu No nic, pošlu ti ho dodatečně

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:07
- Nahlásit

bože bože

čus obludy, to je sranda

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:08
- Nahlásit

Biluška
No nic, pošlu ti ho dodatečně

Koukej mi to taky poslat Vůbec si mě nevšímáte!

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:12
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Koukej mi to taky poslat Vůbec si mě nevšímáte!
No dobře, dobře, když ty seš taková nenápadná, furt na tebe zapomínám

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:19
- Nahlásit

Štětísek

Zkontrolováno!

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:20
- Nahlásit

Biluška
a já jsem snad nenápadná??? teda sama asi jsem, ale s knírači teda vůbec

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:40
- Nahlásit

A to je podstatný, dostat přímej povel, když se s nima stejně nebavíte? A lidi co se s nima bavěj posíláte do pr? Hele já nejsem moc konfliktní člověk, ale na některý věci nemám jaksi žaludek. Nechce se mi v tom tady už rejpat, akorát vám musim s politováním říct, že jste donašeče jaksi nevyhodily. Mně do bilušinejch a jabloninejch sporů bylo a je hovno a nikdy jsem se v tom nehodlala patlat a řešit to.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 11:03
- Nahlásit

Grin
A to je podstatný, dostat přímej povel, když se s nima stejně nebavíte?

Týdle větě nerozumim..

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 11:25
- Nahlásit

děcka, já mám fakt pocit, že umrznu

Grin
já nemusím dostávat žádné povely, bavím se s kým chci a myslím, že to tak má většina, nikdo tady nikomu nic nenařizuje

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 11:26
- Nahlásit

Monty
děcka, já mám fakt pocit, že umrznu
já už zatopila

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 11:29
- Nahlásit

Biluška
já doma ne, tam můžu, ale tam mi zima ení, ale v práci je děsná kosa... brrrrrr ...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 11:51
- Nahlásit

Furt zametáte?

Monty
ale v práci je děsná kosa... brrrrrr ...

Tu taky, ale už jsem zapla přímotop.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 11:52
- Nahlásit

pawLINka
Furt zametáte?

Myslim, že nešlo o to, abysme si zametaly samy!

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:02
- Nahlásit

pawLINka
já přímotop nemám a ikdyby jo a oni to zjístili, že si přitápím, tak by mě zabili

<< 1 ... 1080 . 1081 . 1082 . 1083 . 1084 . 1085 . 1086 . 1087 . 1088 . 1089 . 1090 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání