| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2016 06:46
- Nahlásit
Garfield
To je mi líto, drž se.
Věřím, že jsou někde, kde se zase po naší smrti setkáme (jen jsem zatím nevyřešila, co s tím, že by se zaživa neměli moc rádi).
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2016 08:24
- Nahlásit
Garfield
drzte se, moc krasne napsane
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2016 09:57
- Nahlásit
Walda
Jak nekdo napsal, je tu jedna velka generace psu a ted nastal jejich cas.
Napsal jsi to hezky, oni vi, kdy nastal cas a prijmou to, to jen nam je smutno a tak je tu chceme drzet dele. A nastesti vetsinou soudne vycitime, kdy uz staci.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2016 10:02
- Nahlásit
Walda
Mimochodem Gaf tu s ni byl cca 4 roky. V jedne boude 24 hod denne. Jsem zvedava, co to s nim udela. Ze zahrady se presunul do domu.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2016 10:05
- Nahlásit
birma
No ja resila otazku, co jsou mi andele zac, kdyz slo vesmes o ku..y kousave kopave uvrcene a vubec. Odpoved snad ani vedet nechci, staci mi, ze i ja je umim milovat takove, jaci jsou.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2016 10:11
- Nahlásit
Garfield
co jsou mi andele zac, kdyz slo vesmes o ku..y kousave kopave uvrcene a vubec
asi jsou to ti nejlepší učitelé a jsou takoví, jaké učitele zrovna potřebuješ
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2016 23:48
- Nahlásit
Andělé?
A vy se od nich učíte?
A oni milují atd ... ?
Pochyboval jsem, ale nyní už vím, že chemtrail v CZ je realita ..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2016 19:26
- Nahlásit
Garfield
ahoj chtěla bych napsat,že tě ráda zase vidim,ale nějak to v tomhle tématu neni úplně pravda..nicméně tě zdravím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2016 14:49
- Nahlásit
Garfield
je jedno, jak dlouho s náma jsou, jestli od štěněte, nebo se s nima potkáme pozdějš, vždycky to bolí stejně. Tak se drž.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2016 22:18
- Nahlásit
davidkova renata
Ahoj Davidkojc. Ja na vas obcas z dalky mrknu..., jestli se mate hezky. A vy se mate. A je tu spousta statecnych drzaku jako treba Ty.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 22:57
- Nahlásit
Mafiánek
18. 7. 2004 - 18. 4. 2016
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 23:20
- Nahlásit
Garfield
impact
Achjo.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 23:52
- Nahlásit
impact
To je mi líto.
Zase z tý generace, byl skoro přesně stejně starej jako Indy.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 00:07
- Nahlásit
To byla ta naša stará parta.. Mafošek se pořád držel a teď to za 24 hodin vzalo rychlej konec. To tak strašně bolí...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 08:04
- Nahlásit
impact
drz se
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 08:41
- Nahlásit
impact
upřímnou soustrast,už nich nezbyl skoro nikdo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 09:01
- Nahlásit
impact
sakra, impact, to mě je líto. Pro tebe těžký, takhle rychlý odchod, ale pro ně je to to nejlepší. Bolí to hrozně, bolí to svinsky, jediný čím si můžeš pomoct, je právě ta skutečnost, že se netrápil a žes nemusela rozhodovat jestli je ten správný čas.Drž se. A za nějakej čas ho "pusť" a nech ho jít.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 11:17
- Nahlásit
impact
upřímnou soustrast, je mi to moc líto, ympakte....opouštěj nás, vesměs byli všichni skoro stejně starý...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2016 00:27 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
impact
přeji hodně síly
nekteri ostatni
upřímnou soustrast? to je takovy to, jak si to navzajem prejeme, treseme si u toho rukou , ronime slzy a predstirame zarmutek kdyz nam umre nekdo blizky abychom mu v zapeti ukradli kvetinove dary, co jsme donesli a prenesli je na hroby nasich tzv blizkych a nasledne se kolektivne sli nazrat prezrat a ozrat zadara?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2016 06:58
- Nahlásit
zbrnd
fakt to takhle vnimas? ja teda nikoho takovyho neznam ani s tim sama nemam zkusenost, kvetinovy dary, co sme dostali na pohrbu maminky sou skoro vsechny pekne na miste pro pomnik, krome tech zivych, co uz se musely vyhodit... a nikdo se ani neozral nikdy na zadnym pohrbu co sem byla
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2016 10:32
- Nahlásit
impact
je mi líto...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2016 10:35
- Nahlásit
zbrnd
nezlob se na mně, ale soustrast vyjadřovat, chodit na pohřeb atd. tě snad nikdo nenutí? Nepůjdu přeci na pohřeb člověku, který je mi ukradený? Třeba jeho ani tak moc neznám, ale dcera je kamarádka, tak tím vyjádřím soustrast jí. Nevím, jestli ti už někdo blízký umřel, ale máš na to divný pohled..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2016 10:38
- Nahlásit
impact
to je mi líto drž se
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2016 10:41
- Nahlásit
zbrnd
soustrast se nepřeje, ta se vyjadřuje. Znamená to soucítění, to totiž s takovým člověkem jeho okolí cítí a nepřeje mu ho...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2016 15:42
- Nahlásit
birma
soustrast se nepřeje, ta se vyjadřuje.
máš recht, použil jsem špatný sloveso .... tak jak tak, je to prostě pokrytecká fráze asi tak v 99% případů - je už z podstaty nesmyslná pro naprostou většinu společnosti - tak těm vyjímkám se omlouvám
Znamená to soucítění, to totiž s takovým člověkem jeho okolí cítí a nepřeje mu ho...
Jasně a navíc pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí! To mi přijde dost podobně reálný.
worick
nezlob se na mně, ale soustrast vyjadřovat, chodit na pohřeb atd. tě snad nikdo nenutí?
Správně, ani jsem nepsal, že nutí ani nerozumím, jak jsi k té úvaze došla.
Nepůjdu přeci na pohřeb člověku, který je mi ukradený?
Tak to jsi asi ta 1% vyjímka.
Nevím, jestli ti už někdo blízký umřel, ale máš na to divný pohled..
Kdepak, takový monštrům jako já ani nikdy nikoho blízkýho nemělo. Tak divný pohled já mám na fšicko.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2016 21:42
- Nahlásit
ahoj, čtu vás a je mi hrozně smutno. všem ,kteří teď mají smutno na duši přeji ať vydrží.
děsí mě to o to víc, krakenovi je 14 a půl pryč...........
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2016 18:36
- Nahlásit
Dnes odesla za svymi kamarady i moje krasna a chytra Maryje. Muj nejlepsi pritel a kamarad. Kez by si o ona mohla rict, ze to bylo skvelych 15 let zivota. Ja ti za to, muj kamarade, moc dekuju a nezlob se na me, jestli jsem nebyla ten nejlepsi partak. Dala bych ti tak rada ze svyho...pozdravuj celou nasi particku a neper se s nima o jidlo, oni ti nechaj, neboj.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2016 18:53
- Nahlásit
Gerda
Ne, ne, neeeeeeeee!
Zapalim svicku... Dlouho jste bojovaly, devcata. Myslim na vas, obe.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2016 21:04
- Nahlásit
Gerda
Ještě jednou ahoj, mrzí nás to. Indy jí určitě v misce nechá dost, ten nikdy žrout nebyl.
Ivan a Junior
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2016 22:00
- Nahlásit
Je mi to moc líto Gerdičko
Maryje s tebou měla krásnej a dlouhej život....
|