| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 17:56
- Nahlásit
je toho fakt hodne v poslednich tydnech
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 18:21 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Walda
Je mi to moc líto,byl to jedinečnej pes ,už tam běhaj s Nánou zase spolu..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 18:34
- Nahlásit
Walda
To je mi lito.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 18:59
- Nahlásit
Walda , davidkova renata odešli velké psí osobnosti... a vaši velcí parťáci...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 19:28
- Nahlásit
je strašně debilní období ,skoro všichni jsme měli tak zhruba stejně starý psy,co ted prostě postupně odcházej..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 19:33
- Nahlásit
Walda
To mi je moc líto
Davídková Renata
ach jo, vždyť byla mladší než Cirátky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 19:40
- Nahlásit
davidkova renata
je strašně debilní období
Je.
Maryje se ale stale drzi, doufam?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 19:41 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Walda
Upřímnou soustrast Už si tam s Baicem můžou udělat slušnej mejdan
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 19:51
- Nahlásit
Walda
ach jo
davidkova renata
Nany už taky není? to mě nějak uteklo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 19:59
- Nahlásit
davidkova renata
i vam hodne sil... to sem ani nevedela. za duhovym mostem aspon budou vsichni spolu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 20:16
- Nahlásit
davidkova renata
Walda
Tak to je zlé...další dva Neznáme se, ale vím, jak je to hrozné Držte se..
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2016 20:18
- Nahlásit
cernej caj
šla jsem s hrůzou kouknout, protože jsem uviděla napsanou tebe a hnusně jsem se polekala...
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2016 00:15
- Nahlásit
Díky všem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2016 07:20
- Nahlásit
Fifi
Maryje se ale stale drzi, doufam?
zatim ještě jo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2016 09:24
- Nahlásit
worick
nejak proste fakt spatny obdobi... a co vy s worickem, uz woricek dobry?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2016 11:01
- Nahlásit
cernej caj
Worka je mazlivější, proto mám pocit, že je mu smutno. Každopádně ho bereme domů mnohem častěji, většinou pokaždé, když sám chce. Jenže jeho zase jen tak doma ležet nebaví. Nebude ležet a koukat jak vařím, čumím na telku nebo do compu. Chce zábavu. Samozřejmě si s ním pohraju...ale mi to pořád všechno připadá málo, Berunku prostě nedokážu nahradit Už jenom to, jak ho Worka pořád opečovával..byla pro něj jistá zábava..Teď ráno stojí nad kuřecíma křídlama, kouká na ně, štěkne...a není nikdo, před kým by si je jako bránil. Tak se smutně sebere a jde si lehnout, většinou je nesní...až někdy v průběhu dne, kdy už má opravdu hlad.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2016 12:57
- Nahlásit
worick
a nezvazovali ste treba casem nejaky stendo? s vychovou ti pomuze worick a mel by zas partaka
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2016 18:07
- Nahlásit
Ebony, Walda, davidkova renata
Uprimnu sustrast. Velmi tazko sa citaju taketo prispevky Psi, co boli mladi pri registracii na toto forum uz nie su medzi nami... Drzte sa
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2016 22:50
- Nahlásit
Divejme se na to pozitivne, zustaly pekne vzpominky a nebude zas tak dlouho trvat a znova se s nimi potkame.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2016 09:14
- Nahlásit
pigie
Uprimnu sustrast. Velmi tazko sa citaju taketo prispevky Psi, co boli mladi pri registracii na toto forum uz nie su medzi nami...
to je smutná pravda , nerada vidím, když se tohle fórum posune nahoru.
Walda
je mi to líto
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2016 21:52
- Nahlásit
Walda
davidkova renata
taky je mi to líto
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2016 10:25
- Nahlásit
PetraK
...nerada vidím, když se tohle fórum posune nahoru - jo, toho se přímo děsím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2016 19:07
- Nahlásit
Walda
Waldo tak ještě tady - je mi to moc líto, upřímnou soustrast...za chvíli tam bude celá naše partička....je to moc smutný období...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2016 22:10
- Nahlásit
Walda
A je. Upřímnou soustrast.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2016 10:38
- Nahlásit
Ještě jednou díky všem.
A pozdrav z doby, kdy byl v plný síle:
video
Mimochodem, nebylo to žádný trápení neviňátek, natáčení si neskutečně užíval
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2016 19:13 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Třetí za poslední rok a půl. Moc to bolí. On byl v tolika věcech první...
[imgs]https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2 Fscontent-frt3-1.xx.fbcdn.net%2Fhphotos-xlt1%2Fv%2 Fl%2Ft1.0-9%2F10390239_10201183924916034_595109903 3586394951_n.jpg%3Foh%3D3da28603f07199580cb84ce8a0 cdaa7d%26oe%3D5756C860&h=WAQHrOp6y[/imgs]
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2016 08:42
- Nahlásit
drzte se...
(umazat s z https, odkaz nejde)
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 18:31 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Každý z Vás zažil ten pocit, když se vracíte z veteriny, kam jste šli se svým parťákem a domů se vracíte už jen s obojkem v dlani.
Já to zažila též. A dnes zase. A to mě přivedlo k jedné myšlence.
Každému občas bleskne hlavou, co je po smrti? Je něco? Jsou tu s námi zesnulí blízcí, uvidíme my své blízké až zemřeme? Nevím a pro tuto chvíli to není podstatné, protože takhle přemýšlím pouze o lidech.
O zvířatech, o těch tvorech, co nás provázeli dlouhá léta našeho život si tohle nemyslím. Nikdy mě nenapadlo, že tu po smrti někde jsou.
Nemohou být.
Lidstvo odnepaměti smýšlí o andělech, mají různou podobu a tradují se o nich různé zvěsti. Pro mě jsou andělé zvířata.
Tvorové věrní, bezelstní a čistí, kteří se objevili na tomto světě proto, aby nás učinili lepšímï. Tvorové, kteří jsou na tomto světě, aby nás milovali a do posledního dechu stáli při nás, ať jsme jacíkoliv. Je jim jedno, jaké máme IQ. Je jim jedno zda krademe, jsme na nezaměstnaní nebo jsme bohatí a mocní. Je jim jedno, jestli máme Downův syndrom, či jsme autisté. Je jim jedno, zda jsme anorektičky nebo máme 80 kg nadváhy. Milují nás čistě a nezištně.
Jsou tu proto, aby ty smutné a introvertní z nás naučili se smát a vnímat svět šaškovskýma očima. Jsou tu proto, aby ty sobecké a sebestředné z nás naučili bát o někoho a milovat někoho jiného než sami sebe. Jsou tu proto, aby ty lehkomyslné flegmatiky naučili starostem a zodpovědnosti. Jsou tu proto, aby každý z nás občas viděl, jací jsme my lidé hovada oproti nim, aby nás přiměli se zastydět.
Jsou to andělé, kteří vstupují do našich životů proto, že ho mají obohatit, nic za to nechtít, nic si nevzít a pak mlčky a s pokorou odejít.
Nevím, kolik andělů mi tu po sobě ještě nechá svůj obojek. Kolik andělů mi z očí vycedí moře slz. Ale děkuji jim a děkuji i tomu, kdo je sem posílá.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2016 18:43 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
...a doma čeká 13ti letý ovčák a 19ti letý kůň...
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2016 01:03
- Nahlásit
Garfield
Ahoj, mrzí mě to.
Opravdu jsou skvělí, díky za ně.
Indy před dvěmi měsíci odešel doma. Taky mě od té doby občas napadne, jestli tu někde je. Jako křesťan bych měl vědět, že ne. Ale přiznám se, že si nejsem jist, že to nevím. A aspoň doufám, že se tam všichni spolu prohánějí, jako dřív. Možná jen v mých představách.
A když občas myslím na to, proč žijí tak rychle a tak krátce, dochází mi jedna věc. Pro přírodu není zvířecí jedinec tak důležitej, jako pro nás. Pro nás je každej z nich parťták, i když je jich tu třeba víc. Každej je pro nás důležitej. Pro ní je důležitejší větší organizmus, smečka nebo stádo. Na jedinci jí tolik nesejde.
Tak tu teď mám Juniora, Betinku a Labinu. Ti při Indyho posledních záležitostech nic moc neřešili. Čuchli si, a pokejvali hlavama Vzali jsme je na dlouhou procházku.
Oni nic neřešilli, už to věděli dávno. Junior, když zhruba před rokem trochu pobral rozum, sám zjistil, že Indyho ledviny nejsou v pořádku. A rozhodl se to řešit po svém. Kdykoli si Indy lehl, Junior si lehl zády k němu a záda mu zahříval. To mu vydrželo celý rok až do doby, kdy nastala ta poslední krize. Deset dnů na konci jsme Indyho podporovali infuzema. A deset dnů na konci už Junior Indyho nezahříval. Jen ho vždycky překontroloval a šel si lehnout jinam. Možná jsem ho měl dřív poslechnout.
|