| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2013 21:15
- Nahlásit
PetraK
aby to nebylo vůči němu hnusný.
je mě to strašně líto...a ta tvoje díra a to prázdno je strašný a ten pocit že už nikdy to či ono.......ale věř že měl ten nejúžasnější život jaký si jen pes může "přát" a bylo to tak rychlé, že to ve svojí potrhlosti možná ani nezjistil.... fakt si to tak zasloužil, i když pro vás (i pro nás) je to šok.
Neboj, bude s váma a s náma pořád, je z těch na který se nezapomíná !
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2013 21:16
- Nahlásit
PetraK
já nevím, ta díra je teď hrozně velká
Hele, je to ted takova cerna dira, ktera ti ted bere energii, silu, ale i bolest a stesk vcucavat bude casem - tyhle diry jsou zapotrebi, aby se s tim clovek vyrovnal, u takovyho srdcovyho zvirete.
A jak rika Vero, ta mezera takova nezustane, sroste casem. Jizva zustane, stejne jak vzpominky a vztek, jak je to nespravedlivy...
říkají to všichni, ale já mám teď nějakej blok, bojím se projevit, aby to nebylo vůči němu hnusný. Debilní co?
Neni to debilni, jen to taky potrebuje cas. Kterej vam spolu s Blanici rychleji bude utikat, budes muset fungat a bejt furt ta pancicka. Tim, ze jste si ji vzali, jste Esuskovi zadnej cas neubrali, ten by prisel asi tak jako tak. Takze netreba vycitek, jakychkoliv.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2013 21:17
- Nahlásit
Dáška
čekají tam na nás všechny, neboj
budu šťastná, když to tak opravdu bude.
Vero
přísahám, že taková nezůstane.
vím. mám to už za sebou, ale taky vím, že zůstane. Při tom úklidu jsem našla nejen jeho fotky, ale taky prastarý fotky s Murphym a kamarádem, který tu už oba nejsou. Ta džuzna tam je furt. Menší, to jo, ale je. A trvalo to svinsky dlouho.
birma
Ještě teď mám někdy pocit viny vůči Altarovi za to, že se z mýho pohledu má Adam líp, než se měl on.
Jo!!To mám vůči Murphymu. Tohle je ještě úplně jiný. Ona je tu, byla tu a je. On už ne. Přijde mi hrozný brečet jí do kožichu, což dělám.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2013 21:24
- Nahlásit
Fifi
budes muset fungat a bejt furt ta pancicka.
Snažím se. Venku mi to jde, byla jsem zvyklá chodit s nimi občas sama. Tam se s ní i zasměju, když vymyslí hovadinu nějakou. Ale doma mi to nejde. Nutím se do toho a to není zase vůči ní spravedlivý.... dobrá schíza, že jo?
Tim, ze jste si ji vzali, jste Esuskovi zadnej cas neubrali, ten by prisel asi tak jako tak
vím, že ten jeho čas by přišel, ale občas naskočí to, jak jí tu nechtěl, jak byl neščastnej z toho, že mě už nemá pro sebe. Jsem ráda, že jsem si jí vzala, to bez debaty. je to zase schízoidní.
Fajka
a bylo to tak rychlé, že to ve svojí potrhlosti možná ani nezjistil
jo, to máš pravdu, Brtník říká, že se prostě bál, že je zase u veterináře, jinak to nevnímal, tak jako my. Má pravdu, nemohl. Já naštěstí neřeším ten konec, to ne, řeším to co nebude a co mohlo být a nebylo. Přijde mi, že jsem mnohý propásla.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2013 21:30
- Nahlásit
PetraK
Přijde mi, že jsem mnohý propásla.
mám pocit, že si tohle říká úplně každej, kdo o někoho přijde, ... nikdy nemůžeme si myslet, že všecko bylo...patří to k tomu... ach jo. ach jo.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2013 21:31
- Nahlásit
PetraK
Ale doma mi to nejde. Nutím se do toho a to není zase vůči ní spravedlivý.... dobrá schíza, že jo?
Vubec ne schiza, jen prirozena vec. Me nejvic drtily my podvedomy automaticky cinnosti, vzit 4 misky, nakrojit kedluben na 4 dily. Ale ona to pochopi, ze potrebujes cas, da ti prostor.
jak jí tu nechtěl, jak byl neščastnej z toho, že mě už nemá pro sebe.
Ale jdi, tohle si fakt nevycitej. On byl v mirnym diskomfortu, zatimco ona stale proziva raj, ze ma ty svy lidi. Schizu nicmene chapu, plne.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2013 21:31
- Nahlásit
PetraK
Přijde mi, že jsem mnohý propásla.
já měla tenkrát pocit, že sem si ho vlastně vůbec neužila a to tu byl s náma 15 let...lidi našeho ražení to tak budou mít asi vždycky i kdyby s ním byli 24 hodin denně 7 dní v týdnu...
ach jo...je mě z toho strašně smutno ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2013 21:32
- Nahlásit
Vero
nikdy nemůžeme si myslet, že všecko bylo...patří to k tomu..
asi máš pravdu, jen to ještě dopravit do mozku a z mozku pak do srdeční komory. To mi nejde.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2013 21:37
- Nahlásit
Fifi
Ale ona to pochopi, ze potrebujes cas, da ti prostor.
to jo, ona je hrozně silná, pořád se kolem mě šmrdolí, utěšuje. Začíná i dělat věci, který dělal on a ona ne - třeba nikdy se ke mně netlačila zadnicí jako on. Teď to začala dělat. Je vnímavá, hodně.
Ale jdi, tohle si fakt nevycitej.
tak ona to není výčitka v pravým slova smyslu asi, ale prostě se to objevilo. Nicméně bych to udělala znovu, vím to. Jsem ráda, že jsem to udělala a jsem ráda, že jí tu mám. Jen se k ní teď najednou neumím úplně otevřít, nebo jak to kurnik napsat. A to mi vadí, štve, je to nespravedlivý-vůči ní.
Fajka
já měla tenkrát pocit, že sem si ho vlastně vůbec neužila a to tu byl s náma 15 let
taky jsem to měla a v podstatě i dodneška mám s Murphym. ale to bylo jiný, bylo mu skorem šestnáct. Ešusovi bylo čerstvě devět let, kurva, měl tu se mnou ještě tak tři roky minimálně být.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2013 21:49
- Nahlásit
PetraK
Ešusovi bylo čerstvě devět let, kurva, měl tu se mnou ještě tak tři roky minimálně být.
To minimalne... rikam, je to nespravedlivy.
Jen se k ní teď najednou neumím úplně otevřít, nebo jak to kurnik napsat.
To prijde, postupne. Nejde se do niceho ted nutit. A ona je blanokridla lady, ona to fakt vezme v klidu, pocka si.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2013 22:05
- Nahlásit
Fifi
A ona je blanokridla lady, ona to fakt vezme v klidu, pocka si.
a to máš pravdu. Ona si počká, na všechno si umí počkat. A já už se taky lepším, protože mi to právě přijde nespravedlivý i vůči ní.
děkuju všem, že si člověk mohl vypustit bolest.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2013 22:09
- Nahlásit
PetraK
díry mají tu výhodu, že se dají zasypat, nebo že se samy zatahují. Třeba ta díra, co je ve vesmíru, ve které chybí Jára Cimrman. Působením sil, expanzí vesmíru se taková díra zatahuje...Díra, ve které teď chybí pan Králíček, se bude zatahovat časem. Dej si ten čas.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2013 22:10
- Nahlásit
PetraK
když věci nejdou, musíme je nechat je bejt, plynout. přeleje se nám to přes hlavu a zas to odplyne, aspoň to nejhorší. samo.
a Blanka ti s tím pomůže.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2013 22:16
- Nahlásit
Vero
když věci nejdou, musíme je nechat je bejt, plynout.
jojo, sama to říkávám, vím, to vím, že musím čekat, až to vyhnije.
Gerda
expanzí vesmíru se taková díra zatahuje
Expanze je výbuch, ne? nedovedu si představit, že by výbuch zatáhnul díru???
Dej si ten čas.
já dávám, vím, že 48 hodin je málo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2013 22:24
- Nahlásit
PetraK
rozpínavost prostě...jo, 48 h je málo, dny jsou málo, týdny jsou málo...hodně o tom i mluv, i to trošku pomůže, říct si, co se stalo, nahlas, říct to někomu, říkat to někomu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2013 22:33
- Nahlásit
Gerda
pínavost prostě...
já jen žertovala ivánku, tedy jsem se pokusila, páč mě kupodivu - "rozesmála"představa, že výbuch po sobě nenechá díru právě, alébrž jí sková. Ale já beru cokoliv i výbuch. I když vím, že výbuch je na nic, že musím počkat na čas.
říkat to někomu.
zatím píšu, to už trochu jde, mluvit nemůžu, to řvu. Zítra v práci to bude zajímavý, až se mě někdo zeptá, co se mi stalo. Protože teda vypadám hrozně, takže ptát se budou. A mluvit já nemůžu zatím.
Jdu spát, musím, ráno vstávám brzo. Dík opravdu všem, tím, že jsem tu psala, udělala jsem první krok, takže díky za podporu.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2013 22:33
- Nahlásit
PetraK
Ahoj, to je mi líto. Drž se.
Ivan
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2013 00:11
- Nahlásit
PetraK
Ach jo, je mi to moc líto .
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2013 03:48
- Nahlásit
PetraK
Pane Bože..... Nevím, co napsat.
Drž se..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2013 07:52 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
bojím se projevit, aby to nebylo vůči němu hnusný. Debilní co?
já si zase odmítám změnit jméno z mýho "za svobodna", páč mi přijde nefér, že kvůli Petrovi jsem si ho nezměnila, myslim, že jsi na tom lépe(teda líp ve smyslu, že to moje je debilnější)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2013 09:49
- Nahlásit
PetraK
to mě mrzí, upřímnou soustrast
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2013 09:58
- Nahlásit
PetraK
Všechno už asi bylo napsáno, vím jak ti je, jsem s tebou.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2013 11:57
- Nahlásit
ještě jednou díky všem
kachna_
že jsi na tom lépe
to jo, dovedu si představit, že tohle je zase ještě o něčem jiným.
(teda líp ve smyslu, že to moje je debilnější
ne, vím jak to myslíš, není to debilnější, je to-aspoň pro mě - naprosto pochopitelný, díky, žes to napsala, nepřipadám si jak úplnej debil, kterej dělá, cítí iracionální věci, sám jedinej na světě. měla bych to úplně stejně jako ty. a je fajn, že to michal bere.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2013 11:57
- Nahlásit
PetraK
Upřímnou soustrast. Je mi to moc líto
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2013 17:02
- Nahlásit
PetraK
Chtěla jsem založit téma o Cesaru Millanovi a našla jsem tohle. Já...nevím, co psát, je to asi jedno, jen že na tebe myslím a přeju ti strašně moc sil. A zrzaveček... tomu nemusím nic přát, ten teď má všechno, co kdy chtěl. Je mi to moc líto. Drž se.
|
Radecha
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2013 23:55
- Nahlásit
To je hrozný Drž se!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2013 22:38
- Nahlásit
tak za všechny co nám odešlí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2013 23:07
- Nahlásit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2013 23:19
- Nahlásit
Fifi
nedá mi to a něco "pošlu" v dárkovým balení:
Hošíkofský dárek
Sádlo dárek:
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2013 23:33
- Nahlásit
PetraK
Letos byl fakt blbej rok, odeslo bytosti ctyrnohych i dvounohych nejak moc, blba trinactka.
O kelimek se tam uz jiste pretahuje dorota se svou segrou bonuskou, esusek jim dela smirciho soudce...
|