| Autor |
Zpráva |
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 22:21 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Dnes som hladala nejaku foto a nahodou som nadabila na tuto skorsieho data. Ta tu tusim este nebola. Vola sa, prehovorme psa nech sa napije! (To vazne si myslel, ze tak psa prehovori, ked mu hlavu k tej vode stlaci )
A toto na mna Hugo hodil potom, co som k nim prisla
By som nemyslela, ze sa da tyrat pes pitim
Ale den na to, uz proste nevydrzal, jedinecny ukaz decka!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:32
- Nahlásit
pigie
Hugo ví, co je správné, ve vodě se pracuje a ne chlastá.
Ale jinak teda jak sedí a leží ve vodě, to je úžasný, můj pes taky vodu rád, ale nikdy by v ní nebyl jinak než ve stoje.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:40
- Nahlásit
pigie
By som nemyslela, ze sa da tyrat pes pitim
co pes!! člověk se právě dá týrat psím pitim!! Teda nepitim!!
U nás už se zas nepiije
uz proste nevydrzal,
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 13:53 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Maya
Hugo ví, co je správné, ve vodě se pracuje a ne chlastá.
Ty si to napisala tak krasne
PetraK
Nechapem, ako nemoze rozumiet, ked mu hovorim, ze sa mu scvrknu ladviny a dialyzu pre psov este nerobia
A Maya, on v tej vode robi tolko veci, ze ked si vo vode lahne len tak, ze mu trci hlava, uz mi to nepride ani divne. Ale potapanie ma fascinuje vzdy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 14:02
- Nahlásit
pigie
Ty jo, to jsou krásný fotky. Já nikdy neviděla potápět se psa.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 14:09
- Nahlásit
Maya
Tak Hugo sa potapa sice casto, ale nie dlho. Proste tam vrazi hlavu a da par temp. Tiez sa nedokaze potopit hlboko. Mozno vytiahne nieco z hlbky tak meter, viac nie. Ale ked to robi v Dunaji, v prudkom toku, tak mi tuhne krv v zilach, lebo neviem, kde sa vynori
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 15:31
- Nahlásit
pigie
Ty si to napisala tak krasne
viď? Líp se to čte, než kdyby napsala rovnou, že je pako
(doufám, že víš, jak to myslím , ale když já si nemůžu pomoct, je to máčofka - a hlavně..... se mi vždycky uleví, když viím, že v tom nejedu sama )
ty jo ty fotky jsou!!
e sa mu scvrknu ladviny a dialyzu pre psov este nerobia
možná mu to napsat??
my máme novinku! U nás už je na indexu i akvárko. Teď si našel konvičku s kopretinou.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 15:39
- Nahlásit
PetraK
viď? Líp se to čte, než kdyby napsala rovnou, že je pako
To si pis. Ale fakt ma Hugo v tomto vyhodu. Pretoze ostatni psi urobia ako prve, ked vojdu do vody, ze chlastaju a aport stoji, a Hugo ma naskok...
my máme novinku! U nás už je na indexu i akvárko. Teď si našel konvičku s kopretinou.
Vy mate tolko vodnych zdrojov
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 16:27
- Nahlásit
pigie
, a Hugo ma naskok
proto von to dělá!! AHA
Vy mate tolko vodnych zdrojov
ne já mám spíš pakárnu s doplňováním vody. Ale konvičku sem rezolutně zabavila. Jen nechápu jak z toho může pít, když tam skorem neverve šňupák.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 23:12
- Nahlásit
Bojim sa to napisat, bojim sa to povedat, tak budem len septat, ano? Hlavne to neopakujte nahlas! Ale ja uz asi 2 tyzdne, neviem co je to kukanie do oci, dychcanie pri hlave, strkanie a kvikanie, volanie a proste vsetky tie veci okolo. Proste ten parchant zacal pouzivat fontanku uz uplne samostatne!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 23:40
- Nahlásit
pigie
No ne, tak to je na oslavu, Hugo dospěl a osamostatnil se, můžete mu dát batůžek a vyslat ho do světa.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 13:51
- Nahlásit
Maya
Myslim, ze mimo nasej kupelne by umrel smadom
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 15:36
- Nahlásit
pigie
ze mimo nasej kupelne by umrel smadom
Sem nejdriv cetla "smradom" Nez mi to doslo.
Gratulace udatnemu panu Hugovi, jen tak na dalku spitam, abysme to nezakrikly!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2014 22:40
- Nahlásit
Fontanka predana minuly rok Uzila si s nami svoje a robi sluzbu domacnosti s 1300 mackami a 50 psami. S nadsazkou, ale 10 ich tam dokopy je vzdy urcite
My sme urobili upgrade. Vo fontanke totiz voda cirkuluje, a kedze se sa prestahovali, tak moja prva starost bola, ako vyriesit pitie pre Huga. Samozrejme, kohutiky potrebujeme dva. Jeden von a druhy dnu. Takze po rokoch teroru som si urobila radost a mame kohutik speci pre psa v sprchovom kute Ale stalo to za to!!!! Uz nikdy inak Pes si na to velmi rychlo navykol, urcite rychlejsie ako na fontanku a pouzivame to vonku a aj vnutri. Vecicka sa vola Lixit Dog Faucet Waterer a funguje bezchybne, akurat, ze prud vody by mohol byt aj vacsi, ale nezda sa, zeby to Hugovi nejak vadilo.
https://www.youtube.com/watch?v=y0X9sSoQiM8
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2014 10:37
- Nahlásit
pigie
teda to jsem ani netušila, že něco takového existuje
jak to funguje? teče z toho furt a nebo je to jak napáječka, že to má kuličku na odtlačení a pak teprve teče?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2014 11:12
- Nahlásit
No ani ja, kym som nezacala riesit, ze fajn, tocku mam a co teraz? A tie kohutiky na fotobunku boli velmi drahe
Jo, je to mechanicky princip, nieco ako gulicka. Potlacis, tecie, nechas na pokoji, prestane tiect. Chytil sa za par sekund na to a je happy. Len v noci to strasne trieska, lebo zrovna ta stena susedi so spalnou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2014 12:41
- Nahlásit
pigie
jj, tak to je jak napáječka pro morče, i takková mrňavá pěkně rachtala, tak to si dovedu představit jak je to s tou Hugovou
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2014 13:12
- Nahlásit
Vies co, beriem to ako skvely zvuk. Lebo sa obsluzi sam a nedychci mi do ksichtu!!!!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2014 13:23
- Nahlásit
pigie
tak jasný, pořád lepší než v noci vstávat k napájení psa
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2014 13:36
- Nahlásit
Nezabudnem na tu etapu mojho zivota
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2014 14:10
- Nahlásit
pigie
tak alespoň jsi měla natrénováno na dítě a kojení ne?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2014 14:28 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Maya
Vies co, popravde, kojenie bola prechadzka ruzovou zahradou popri tomu dychcaniu. Kojit sa da aj v polospanku a prejst zas do spanku behom 5 sekund, coz vstat a ist pustit tocku sa mi v polospanku nedarilo a za tych 5 sekund uz vobec nie
Ale s malym su jedna ruka. Laska velika. Zo zaciatku sme mali celkom problem, aby nam ho neudusil. Nevedel sa ho nabazit a chcel ho celeho prelizat, akurat, ze ja som mala strach, aby mu slinami nezalepil nosne dierky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2014 15:05
- Nahlásit
pigie
to je pěkná fotka, tak tihle velcí psi bývají dobráci k dětem, tak super, že vám to taky tak vyšlo
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 10:28
- Nahlásit
Fifi
Diky dik, Hugovi som odovzdala
PetraK
Ešus je za duhovym mostom? To mi uslo To mi je naozaj luto, som si casto spomenula, tiez prave prikohutiku Spolupartak nepijuci, vymyslajuci... Si aspon uzijes teraz druhu stranku, Hugo mal doma vodu v miske tiez len na rozlievanie Umyvanie noh a tak Sak ale co, Hugo velmi rad pije, ale musi to mat hygjeeeeenu! Najlepsie bezdotykove ovladanie
Jo a chocholac sa mu vo vsetkom prisposobil. Sezral by aj dve kila masa ako Hugo a vody nepije skoro nic, misku som myslela po dvoch mesiacoch, ze uplne zrusim, lebo on z nej proste nepil Som si zlizla to iste Ale ako prisli tepla, tak aspon 2x si lizne a vcera mi chlemtal vodu z hadice!!!! Sa mi doma rysuje druhy hygienik
Pre predstavu nasej dvojky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 10:41
- Nahlásit
pigie
Pre predstavu nasej dvojky
jéžiš to je duo!!! Ftipná labutěnka co si myslí, že je fundlák a když se tak přizpůsobil, zdaliž se dal i na záchranařinu? He?
Som si zlizla to iste
no já to mám prostě naruby. Furt lítám po bytě s hadrem, jak žižkovská žena při spartakiádě dneska ráno?? Sem si myslelal, jak jsem to vychytala........ přijdem domů z lítačky, vzala jsem misku, dala ji na rohořku, ať se napije tam, že domů už půjde bez vody. Mno. hooooooooouby, napil se, čekal na rohožce a když jsem ho zavolala, vkráčel do předsíně, otevřel hubu a zas vypustil jezero! A hygienik teda von není vůbec - co to prase dokáže v misce vytvořit - ble. Normálně pije plnou misku čistý vody a když dopije, nechá na dně polívku z chrchlů,, hnůůůůůůůůůůs. Od té doby co přišel nám výrazně stouplo vodný, stočný .
Takže Mr. Labutěnka se dal taky na fontánku jo??? To už aby sis domů pořídila rovnou celou Křižíkovu fontánu můžeš jim k tomu pouštět i tu hudbu a světelný efekty
Ešus odešel hrozně nečekaně. To bylo moc rychlý, každopádně až na pár drobných výjimek - jako třeba ta voda - je už zase zpátky v drézu toho "mrňousa". A kolik je Mr. Labuťákovi
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:06
- Nahlásit
No pockaj, ja som myslela hygienik tak, ze musi byt voda krystalovo cista a ked si ju oslinta, tak uz ju nechce Resp. ked je stojata a pada do nej prach, kto by to pil??? Nie, ze sposobne pije a hygienicky to vypada, ked dopije v okoli misky a v nej, to ani nahodou!!!! To u nas vypadalo presne tak ako pises, ked uz bol velky smad a z misky sa napit musel A labut ucim na fotntanku odkedy prisiel - je u nas od Silvestra a je na chlp presne narodeny ako Hugo 4.7. akurat o 10 rokov neskor. To by bolo na velmi dlhy prispevok ako fundlak k labutienke dosiel - no ale labut ma pred pititkom respekt... ale on nastastie od Huga fakt pije malo a nedychci mi do ksichtu o tretej rano, aby som mu sla pustit vodu nastastie
Inak ja s tymito rohozkami som to skusala na byte, nech mi neplava chodba, kde mal misku s vodou, ale teda som zistila, ze ta rohozka, aby pobrala vsetko, co nacaka, by musel byt koberec cez celu chodbu Vlastne ono bolo aj prakticke davat Hugovi pit z kohutika v kupelni, som mu hned utrela hubu a bolo cisto a sucho
Jo a labut a zachranarcina... No ideme na to Ked prisiel nevedel ani nic vzat do huby, plast vobec nie, akurat plys a korok - sak labut Kabelkac prerasteny Teraz je to aporter, priaportuje vsetko, co sa mu zmesti do huby. No ale voda bude vacsi oriesok,kedze obchadza aj kaluze, ale verim si!!!! Koncom leta bude este aj z clna skakat
Kua, polievka z chrchlu.... Toto je presne ten vyraz, co som hladala po cele tie roky na ten vytvor
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:15
- Nahlásit
pigie
ta to teda koukám, labuťák, tak to gratuluju k přírůstku
vy s tou vodou naděláte, mě vražděj pohledem kočky, když jim natočím vodu, předložím misku na zem a ta voda se hejbe!!! Voda se nemá co hejbat a hejbací voda se nepije a pak tam musí čekat než se přestane hejbat a to je vopruz přece!!!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 12:49
- Nahlásit
Maya
Ale hybajuca sa voda predsa je nebezpecna. Take tsunami... Oni to vedia, maju to zakodovane
A pristup k vode labutaka pekne vidno na tejto foto
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 12:57
- Nahlásit
pigie
Pěkná fotka
ale zase výhoda vodu nemilujícího psa je že má pořád čistý tlapky
mám to stejný s Dorinem, trochu se to zlepšilo co ho vodily na vodítku děti a protáhly ho každou louží, teď už mu voda sice nevadí, ale že by jí miloval a lezl do ní dobrovolně, to fakt ne
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 13:39 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Maya
mám to stejný s Dorinem, trochu se to zlepšilo co ho vodily na vodítku děti a protáhly ho každou louží, teď už mu voda sice nevadí, ale že by jí miloval a lezl do ní dobrovolně, to fakt ne
Sa obavam, ze s mojim dopadnem rovnako
Ale cistejsi fakt nie je. Kazde rano nadavam na rosu a nase prasne polne cesticky. Kazde rano ide s vyrazom zbiteho psa k hadici, kde sa mu dostane sviezej rannej sprchy podvozku a noh Sama seba by som v jeho kozi uz nenavidela, ale on ma fakt miluje A pohravam sa s myslienkou buduci mesiac vsetkych pobalit a vziat do Chorvatska na kratku dovcu... Myslim, ze este len tam labut zisti, ze naozaj sa nemala dostat do nasej rodiny
|