Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Fontana na pitie pre psa
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
pigie
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 05:58
- Nahlásit

Ja mam tiez neokrochanca, zradlo je uplne ina kapitola, kedze krmime surovym, tak na jedenie potrebuje aspon 2 metre stvorcove, misku som zrusila, pretoze aj tak z nej najskor vsetko povytahoval po celej izbe a potom to zacal zrat. Maso uz davam na plastovu podlozku a do misky len mixovanu zeleninu a mam o polovicu bordelu menej po jeho utoku.
Vodu proste pije pri okraji misky od mala a vsetko to vylieva von, ale davam pod to tentokrat nejaky savy material, takze sa clovek aspon na tej vode nesmyka
Jo a Hugo zacina si dovolovat aj na ten vodopadik, vcera to skusil minimalne 2x, ale aj tak nakonie skoncil pri piti z tej misky Ale mozno sa nauci, ma ju stale nizsie ako kohutik, tak asi zvyk je zvyk...

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:59
- Nahlásit

Maya
do misky sedá pouze a výhradně venku se mi už taky konečně podařilo vysvětlit.

no já jsem Ešusa naučila, že když je čas krmení, nosí si misku na žrádlo. ..... tuhle byl nějakej rozradostnělej..... spletl se..... a vzal tu na vodu. I s vodou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 21:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

pigie
aj tak z nej najskor vsetko povytahoval

jo!!! u nás stejný.
zabila bych ho. Dneska měl čtvrtku kuřete. co udělal?Co? No vytáhnul to z misky fláknul si to do bydliku a hrál tam s tim asi basket nebo co, podle toho jak kuře lítalo bydlikem . Což mi připomíná, že to tam musím jít vytřít , chjo.

2x, ale aj tak nakonie skoncil pri piti z tej misky

......"Pani prosim vás a jak ste naučila svýho psa pít z misky??"......."No koupila jsem mu fontánku!"..........
tím chci říct, je Ti jasný, kam to směřuje?? Že nakonec nebude pít z fontánky, ale postě normálně z misky

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 11:59
- Nahlásit

PetraK
Hlavně že ty misky nosí v celku. Mě pes mlátí miskou o zem, když v ní nebyla voda, jak jí bral za ten vrchní rantl, tak jí tam vždycky prokousl a nebo někde praskla těma bouchancema, myslím, že máme už asi 50. plastovou misku. Kovovou mít venku nemůže a keramickou jsem se neodvážila koupit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 12:07
- Nahlásit

Maya
Hlavně že ty misky nosí v celku

no on jí vždycky donese až do ruky - teda když mu řeknu, aby jí donesl, když dožere, tak jí vezme jaksi sám od sebe, páč je nedožera a má pocit, že dostal málo, tak se s ní dokohátá za mnou do kůchně a stojí s významným výrazem - NANDAVEJ. A když nic, tak s ní třískne o zem. Ale já jsem fikaná! Začla jsem používat normální kuchyňský misky. Mají je tuším v tescu či tak nějak za pár babek. Ty se neroztřískaj, teda zatim se neroztřískaly. Ani když s nima hraje fotbal po předsíni.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 12:34
- Nahlásit

PetraK
Tak s miskama na žrádlo žádný problém nemáme, naštěstí jsem neměla ten geniální nápad naučit psiska žebrat s miskou v hubě a oni by se mi na to stejně vykašlali, cíleně něco nosit nebo nedej bože aportovat, to je fuuuuj a to se nedělá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 13:21
- Nahlásit

Maya
u nas se pije z kyble. Myslim, ze tim by se mu blbe mlatilo

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 13:56
- Nahlásit

Maya

naštěstí jsem neměla ten geniální nápad naučit psiska žebrat s miskou v hubě

no já jsem původně měla vizi, že aby jako pes, když je to pracovní vemeno, tak aby pracoval, žejo. Co mu to udělá, aby si donesl nádobí, když mu to servíruju až pod hubu. Ale s tou nadstavbou už jsem nepočítala. Můj první pesan zůstal jen u toho záměru, dál to nerožšířil. Ešus šel cestou inovátora.

a oni by se mi na to stejně vykašlali,
no abys nebyla třeba překvapená.....

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 15:25
- Nahlásit

PetraK
Jo jo, pes inovátor, to je noční můra páníčkova.
cernej caj
Moji mají kýbl na dvoře, jinak v kotci a doma misky, tak pijou tak různě. Miska bere za svý jen ta z kotce, protože tam si v noci nejspíš vodu vycáká a pak s ní mlátí, že jako voda není. Ale musí počkat do rána.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 15:26
- Nahlásit

Maya

a pak s ní mlátí, že jako voda není

to je jasný!!! Jak facka!!Musíš mu koupit fontánu!!!!!!!! : jehehééé

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 15:46
- Nahlásit

PetraK
Ty si se zbláznila!!
Už to vidím přesně co by bylo, veškerá voda z fontánky vycákaná ven a fontánka rozmlácená, že jako voda došla.
Ne ne, fontánku nikdyyyyyyy

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 15:49
- Nahlásit

Maya

Ty si se zbláznila!!

já ne, ale tvůj péf jo. Páč jinak by nepotřeboval fontánku

veškerá voda z fontánky vycákaná ven a fontánka rozmlácená, že jako voda došla

no nechtěla jsem to psát rovnou, řikala jsem si, že si k tomu dojdeš sama . Strašná představa, strašná

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 15:57
- Nahlásit

PetraK

pigie
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 06:36
- Nahlásit

Tak, dnes je ten den, kedy som prvy krat naozaj spokojna, ze som tu fontanku kupila. Totiz rano miesto toho, aby som pocula dychcanie a zvuk mlaskania jazyka na svojom ksichte som pocula ako pes rovno z balkona (trieskaju nam dvera, na to som sa prebrala do polospanku polovedomia), neprisiel do spalne a neurobil hore uvedenu vec, ale PRIAMO zabocil do kupelky a pocula som zvuk luchania vody Nelutujem tu kupu ani nahodou. Toto som nepocula uz ROKY. Doteraz sice z nej pil, ale mal tendencie, kedze bol zvyknuty pit po jedle a prechadzke, ze pred nou stal a cakal na bohvieco, tak ho stacilo len popohnat, ze hej, odtial sa ma napit. Nie vzdy, ale stavalo sa. No ale prvy krat to spravil dnes rano, bez toho, aby nas upozornil, ze ide k miske Ach ja som taky stastny clovek

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 08:34
- Nahlásit

pigie

Ach ja som taky stastny clovek

hele, jako , nechci bejt šťoura, ale............ mám ............. ani Ti nevim proč............ mám takovou vizi...... vidím potok veliký, v něm stojí Pigie, jejíž sláva hvězd se dotýká................ a v ruce má fontánku a s nadějí a slzou v oku čeká............ čeká........... čeká........... až se čokl napijééééééééééééééééé!!

nicméně chápu naprosto tvý tetelivý štěstí . Naprosto mu rozumim a směju se ti jen proto,že závidim

pigie
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 08:37
- Nahlásit

PetraK
Vies co, na dovolenke to bol pokrok, normalne sa naluchal zo studnicky Ta slza tam skoro bola! Myslim, ze to chlapec cele zacina chapat a dufam, ze ho ziadnym neopatrnym pohybom nevyplasim z tohto procesu socializacie s inou nez kohutikovou vodou

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 09:47
- Nahlásit

pigie

ze ho ziadnym neopatrnym pohybom nevyplasim z tohto procesu socializacie s inou nez kohutikovou vodou

hele, můžu Ti poslat ešče jednoho pacoše?

pigie
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 09:58
- Nahlásit

PetraK
Najprv musim stabilizovat mojho, este sa bojim prijimat dalsich. A potom si na to otvorim zivnost

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 10:08
- Nahlásit

pigie

gůt. Já si počkám

hele sem si vzpomněla kdysi někdo v podobný debatě (nevím, jestli přímo tady nebo na jiných stránkách) psal, že nějaký jeho známý, když chtěli aby fena žrala, museli pumpovat na takovou tu železnou pumpu na studni , to sme ešče dopadli dobře

pigie
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 21:01
- Nahlásit

Tak dnes sme doma malovali, takze som fontanu vytiahla do kuchyne a mala moznost cely ten proces nafilmovat, aby ste mi verili, kam sme to az dotiahli!
http://www.youtube.com/watch?v=gim3yq0uPgA

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 21:38
- Nahlásit

pigie
Bombaaaaa!! Hugo pije!!!! A sám!!!!!

To že jí má na židli to je jako záměrně, aby se nemusel ohýbat a nebo jen důsledek malování?

pigie
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 22:10
- Nahlásit

Maya
Keby ju nemal na tej zidli, tak sa z nej vobec nenapije On to musi mat v rovnakej vyske ako je vanovy kohutik Takze aj v kupelni ju ma cca v rovnakej vyske, aby mohol chlamstat ten prudik. Obcas sice este zateteli a najdeme ho pred nou stat, ale je to oooovela lepsie a dokonca vidim, ze pije, ked je doma sam! Co pri obycajnej miske nepripadalo do uvahy.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 08:20
- Nahlásit

pigie
Ještě že netrvá na tom, že mu jí máte dávat do vany nebo tak něco.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 08:46
- Nahlásit

pigie

verili, kam sme to az dotiahli!

von je pipinkáááá pitivááá jak může bejt takovej obr tak roztomilej?

On to musi mat v rovnakej vyske ako je vanovy kohutik

pigie
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 09:40
- Nahlásit

isdpch
Odovzdam a aj my pozdravujeme ;) Akurat si nespominam, kde sa Hugo kupal na zraze, mam hlavu deravu, ale kde by sa on nenamocil, ze?

Maya
Nezartuj, chvilu to tak vypadalo

PetraK
Zacinam uvazovat nad tou zivnostou, budes prvy zakaznik?

Akurat dnes rano sa stalo to, ze Hugo pil z fontanky a za nim sa mu zdrbal chvostom zhodeny polystyren. Zacinam sa obavat, ci to nebude mat na jeho pitie negativny dopad

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 09:43
- Nahlásit

pigie

Zacinam sa obavat, ci to nebude mat na jeho pitie negativny dopad

taky bych se bála

budes prvy zakaznik?

asi jo. Ale člověče mám obavy z jedný věci, jak to furt teče a cvrdliká ta voda....... abych z toho furt neseděla na WC

pigie
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 09:54
- Nahlásit

PetraK
jak to furt teče a cvrdliká ta voda....... abych z toho furt neseděla na WC
Ja som sa bala, ze budem mat ten isty problem. Preto na noc fontanku proste vypnem. Zatial nie je teplo, pes v noci nepije, takze ma este neprisiel zobudit, ze ju potrebuje zapnut, aby sa mohol napit

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 09:57
- Nahlásit

pigie

, takze ma este neprisiel zobudit, ze ju potrebuje zapnut, aby sa mohol napit

pomooooooooooooc pomoct, pomoct, pomooooooooooct!! To budeš ale potom tam kde jsi bola s kohútikom

takže FPr

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 10:01
- Nahlásit

PetraK
Co je FPr?
pigie
Přidělej na fontánku velký zapínací čudlík, aby si to Hugo mohl zapínat sám a máš to.
Jinak musím říct, že bych teda nevěřila, jaká sranda je někdy s fontánkou.

pigie
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 10:03
- Nahlásit

PetraK
Ked ja potichu dufam, ze kedze akoze uz pije z tej misky ze, tak by mu nemuselo vadit, ze zrovna vtedy do nej nic nenateka

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání