| Autor |
Zpráva |
pigie
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 10:27
- Nahlásit
Maya
Vidis?! Dobry napad, len sa obavam, ze ten blb by si pytal povolenie na to, aby si ju mohol spustit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 10:31
- Nahlásit
pigie
No teda ty máš nesamostatného psa, asi bys ho měla poslat na nějký kurz samostatnosti nebo co.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 10:33
- Nahlásit
Maya
To mam teda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:55
- Nahlásit
Maya
Co je FPr
to je nějaká stopařská zkouška. Oficiálně. Neoficiálně se tím dá slušně naznačit, že bude v řiti
, aby si to Hugo mohl zapínat sám a máš to
stejně by jí chodil budit, aby mu zapla ten čudlik, to máš jedno
pigie
.ed ja potichu dufam, ze kedze akoze uz pije z tej misky ze, tak by mu nemuselo vadit, ze zrovna vtedy do nej nic nenateka
mně se na lidech líbí, jak si dokážou dělat planý naděje
Maya
pigie
Dobry napad, len sa obavam, ze ten blb by si pytal povolenie na to, aby si ju mohol spustit
vidiš Mayo - dyk to řikám
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 12:35
- Nahlásit
PetraK
mně se na lidech líbí, jak si dokážou dělat planý naděje
Si na mna zla, mi nechaj tu nadej, kym ma Hugo nevyvedie z omylu Radsej on a neskor, nez ty a teraz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 12:37
- Nahlásit
pigie
Radsej on a neskor, nez ty a teraz
no jistě, bližší košile než kabát, to je jasný.
to je stejně čurina, takovej obřík a takovej trůba
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 12:40
- Nahlásit
PetraK
Neoficiálně se tím dá slušně naznačit, že bude v řiti
teda tak to mě vůbec nenapadlo, je vidět, že mám ještě mezery
pigie
Naděje umírá poslední!!!!!!!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2010 12:48 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
PetraK
to je stejně čurina, takovej obřík a takovej trůba
To si hovorim furt. Aj ked ho najdem pol km za mnou, s usami dole, kuka na zem, viem 100%, ze tam nieco lezi, co nevie, ci si z tej spinavej hnusnej zeme, z ktorej sa nemaju brat ziadne fujtably, moze vziat. Tak proste caka a caka na povolenie, vobec nevadi, ze my mu za ten cas ujdeme tak daleko, ze nemam ani tucha, co na tej zemi vobec je Ale tak, na druhu stranu lepsie, nez by mi tlacil nejake otravene parky, ze ano.... A ona tam ale zvycajne lezi nejaka stratena lopticka Proste PAKO
(A ja potom kricim :"Vezmi to, vezmi si to ty debil a POD SEM!!!")
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:09
- Nahlásit
pigie
pol km za mnou, s usami dole, kuka na zem, viem 100%, ze tam nieco lezi, co nevie, ci si z tej spinavej hnusnej zeme, z ktorej sa nemaju brat ziadne fujtably, moze vziat.
no. takhle přesně stál můj velký "lovecký" péf na živým krtkem.Jen u toho ešče hrozně řval
A ona tam ale zvycajne lezi nejaka stratena lopticka
pipinkááááááááááá malááááá roztomilááá ..... blbáááááá
"Vezmi to, vezmi si to ty debil a POD SEM!!!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 14:10
- Nahlásit
pipinkááááááááááá malááááá roztomilááá ..... blbáááááá
Hlavne blba
Aspon ze robi vo vode, to co ma. To sa nemozem stazovat. Tam chape vsetko a pracuje samostatne. Inak by som z neho asi zcvokla
No a hadanka. Isto zistite, ktory z tychto psov je Hugo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:50
- Nahlásit
pigie
Já vím, já vím!!! Ten co mu panička nedonesla mističku.
Ale pěkná fotečka, to jsou všechno fundláci?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 08:32
- Nahlásit
Já vím, já vím!!! Ten co mu panička nedonesla mističku.
Ako si to spoznala?
A hej, vsetko fundli. Mali sme fundli vikend, ktory sa mi podarilo zorganizovat po dlhych rokoch necinnosti klubu v takychto veciach.
http://www.newfoundland-sk.com/pivot/entry.php?id= 376&w=13
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 23:46
- Nahlásit
pigie
Pěkný fotky, ty dva pesani v mrňavém autě, to je bomba
Jen chudák Hugo dorazil domů žíznivý, asi pak ocenil fontánku
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:34
- Nahlásit
Maya
Ti dam mrnave auto, to je Kia sportage, nie fiatka To su velki psi
Na fontanku doma ani nepozrel. Najlepsia voda totiz bola v cudzich miskach Zabijem ho????
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:43
- Nahlásit
pigie
Já se v autech nevyznám, ale mě to tak na té fotce připadá jako chudáčci psi namáčknutí v mrňavém autě.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:52
- Nahlásit
Velka skoda, ze nemam tak sirokouhly fotak, pretoze ti dvaja psi cestou spat si obaja v tom kufri lahli a skonstatovali sme, ze na to miesto, co zostalo prazdne, by sa este tak koker vosiel Oni ked chcu, su skladni. Ale inak je to kufor pre jedneho psa na dlhe trasy, pre dvoch len na kratke. Obaja totiz maju problemy s nozkami, mlady rastie a panostitida a Hugo s jeho DBK a DLK mali dovolene cast prechadzkovej trasy, ktora viedla po ceste prejst autom do "vychadzkoveho" bodu. Ale v tom kufri poleziacky obaja, ritou k sebe namackani, to fakt stalo za fotku, ale bohuzel
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 19:52
- Nahlásit
pigie
prosím nemohla by si mi na mejl wakowlk@email.cz poslat ty dva fundláky v autě v plném rozlišení ? Chci si udělat kalendář na příští rok a ta fotka je fakt úžasná.... slibuju že ji nijak nezneužiju a nebudu veřejně šířit dál......
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 22:10
- Nahlásit
vlk
Posielam, len dufam, ze na ten kalendar si nedas nadpis psiky na adopciu, bo by ma chovatelka zozrala
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 12:03
- Nahlásit
pigie
dík za foto.....a neboj, kalendář bude mít úplně prostinký název pejsani 2011 ... a bude jen pro mě, takže paní chovatelka ho docela určitě nezahlídne ani kouskem oka...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 16:00
- Nahlásit
pigie
ktory z tychto psov je Hugo
POOOOOOOOOOOOOOOOOO-MOOOOOOOOOOOOOOOOOOC!!!!
VÁS DVA BY MĚLI ZAKÁZAT
panebože, panebože, to je vůůůůůůůůůůůůůůůůůůůl
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 18:45
- Nahlásit
PetraK
No, ja som este nepovedala to hlavne. Jemu ked zacnes v tom potoku tu vodu ukazovat, on tam narve hlavu podobne ako v tej foto teme do mora. Proste sa kukne na dno, miesto toho, aby pochopil, ze sa ma NAPIT Jazyk na hrudi, ale obhliadka dna byva asi dolezitejsia
No a musim sa priznaat, vcera som ho nasla sediet pred fontankou. Ako som hladala, kde je pes, nasla som ho tam, zasvietila som, kukol na mna, vstal a zacal pit. Kebyyze ho nemam od mala, poviem, ze mu zakazovali pit, tak ma z toho trauma, ale takto sa chudak nemam na co vyhovarat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 08:11
- Nahlásit
pigie
Tys to ale nepochopila, přece Hugo nebude pít potmě!! Tam co má fontánku mu musíš nechat trvale rozsvíceno!!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 08:20
- Nahlásit
Maya
My sme uz aj to skusali a v tom to nebude, z nejakeho dovodu caka na nas pokyn Nesamostatne decko proste... Ale zda sa, ze to robi len ked sme doma. Ked nie sme, tak sa proste napije, aspon nieco
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 08:40
- Nahlásit
pigie
Proste sa kukne na dno, miesto toho, aby pochopil, ze sa ma NAPIT
neni blbej, ne? Nejdřív si musí prověřit, CO ZA VODU tam teče, víme? Nebude pít kde-co, to je jasný
vcera som ho nasla sediet pred fontankou. Ako som hladala, kde je pes, nasla som ho tam, zasvietila som, kukol na mna, vstal a zacal pit
áááááááááááááááááááááááá PO-MOCT!
má pravdu Maya - musíš mu k tomu rozsvítit a hlavně asistovat, páč bůhví co za vodu jsi mu tam dala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:37
- Nahlásit
PetraK
Ta pravá sranda teprve začne, až bude vyžadovat od paničky, aby dělala ochutnávače.
Myslím, že teď to má pigie ještě dobrý.
To je tak, když si někdo koupí psího genia.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:03 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
PetraK,Maya
Uz ma serete decka Si robite z toho prdel. Ale viete si predstavit, ako za vami pride pes po nazrati, samozrejme s papulou, ktoru si nikde neutre, sliny mu visia. A on laskavo pride, tu papulu bud strci k vam na nohy alebo si ju utre do gauca - ktory je bledy! (po takych drzkach je to fakt slast) a laskavo vas bude durit k tomu, ze by laskavo chcel pit!!!! A potom pride k fontanke, este sa obzrie, akoze, si tam? A pozotm zacne chlastat A keby to nestacilo, ten maly pankchart, akonahle chcete odist alebo trosku do neho drgnete alebo urobite neokazaly pohyb, sa vam na to pitie vykasle a odide s vycitkou v ociach a uz sa nenapije, aj keby ste mu tu vodu pluvali do huby
My sme tusim fakt len tu vodu usetrili, nic ine sa nezmenilo (ale nie, urcite pije pocas nasej nepritomnosti, takze v tomto som kludnejsia ovela viac - aspon nieco!)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:02
- Nahlásit
Maya
Ta pravá sranda teprve začne, až bude vyžadovat od paničky, aby dělala ochutnávač
heh..... přišlo na mě vidění, budu věštit....:
..... vidím Pigie velikou, jak hlavu v potok potápí......na břehu černý Hugoš sedící na pokyn píti čekající......
to by mohlo bejt
pigie
Uz ma serete decka
MY? Copak Maya nebo já sedíme u fontánky a čekáme až nám rozsvítíš??
Ale viete si predstavit, ako za vami pride pes po nazrati, samozrejme s papulou, ktoru si nikde neutre, sliny mu visia.
ano
laskavo pride, tu papulu bud strci k vam na nohy alebo si ju utre do gauca
ano
askavo vas bude durit k tomu, ze by laskavo chcel pit!!!!
ne , páč můj velbloud nepije vůbec
A potom pride k fontanke, este sa obzrie, akoze, si tam? A pozotm zacne chlastat
jaký si to udělááááš, takový to mááááš
sa vam na to pitie vykasle a odide s vycitkou v ociach a uz sa nenapije, aj keby ste mu tu vodu pluvali do huby
jo!! tak tohle, tohle moc dobře znám.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:40
- Nahlásit
jaký si to udělááááš, takový to mááááš
Já teda jsem to nechtěla takhle naplno napsat jakože Jaký pán takový pes a myslím, že to je tím že pigie málo chlastá
pigie
PetraK
A dovedete si představit jaký to je, když pes po nažratí se ještě tak napije, že je povodeň v půlce baráku a pro jistotu si ještě vymáchá v misce nohy a jaký to je když na procházce se vrhá do každý louže, bahno voda všechno jedno a to všechno chlemtá a chlemtá když to poklusem bere tam a zpět???
A ta ostuda, když před návštěvou si strčí obě přední nohy do kýble a stojí jak trotl 10 minut s výrazem, konečně jste mě pustili k vodě???
Já jsem větší chudák!!!!!!!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:41
- Nahlásit
Ja to vzdavam, pocuvam z kupelne:"Necum na mna a sa napi ty debil, ved je to tvoje!" A za tym - log, log, log
A to nehovorim, ze uz dostal zakaz za tym psom do tej kupelne chodit... Ale uz smadom neumrie, uz sa ochladilo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:46
- Nahlásit
pigie
Můžeš být ráda, že mu alespoň nevadí koupání, protože kdyby se fundlák ještě bál koupat, tak to už by asi soudruzi někde udělali chybu.
|