Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Fontana na pitie pre psa
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 14:39
- Nahlásit

pigie

Neberte mi iluzie prosim

Maky a Trix

Jednou to udělal asi ve tři ráno

Maya má pravdu:
Dementi jsou lidi.

pigie
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 14:40
- Nahlásit

Maya má pravdu:
Dementi jsou lidi.

Ja sa k tomu tiez priznavam Druhemu psovi tuto nadhernu vec NIKDY neukazem

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 14:43
- Nahlásit

Druhemu psovi tuto nadhernu vec NIKDY neukazem

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 14:44
- Nahlásit

pigie

Druhemu psovi tuto nadhernu vec NIKDY neukazem
....................
Neberte mi iluzie prosim

D

pigie
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 14:46
- Nahlásit

Uz tu vidim o par rokov temu : Ako oducit psa pit z kupelnoveho kohutika Nie, fakt, nic take nebude, bude mat fontanku predsa

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 14:47
- Nahlásit

pigie
Přinejhorším zabudujete fontánku do kohoutku

pigie
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 14:51
- Nahlásit

Alebo to uz bude cas znova na rekonstrukciu kupelne a dam tam tu bateriu, co si mi teraz poradila Co vlastne riesim? Na dnes sme uz vsetko vyriesili, aj na 10 rokov dopredu

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 14:56
- Nahlásit

Maya

pigie
Přinejhorším zabudujete fontánku do kohoutku

NEEEEEEEEEE POMOOOOOOOOOOOOOCT!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 14:59
- Nahlásit

pigie
No hlavně dej vědět jak to dopadlo. Celkem by mě zajímalo, kdo bude pít z fontánky a kdo z kohoutku.
Kdoví, co budu taky jednou řešit.
Před pár lety známá měla psa v paneláku a ten zásadně odmítal pít vodu z kohoutku, pil jen kupovanou. Jednou jim nějak netekla voda, tak dostal z petky a bylo vymalováno. Člověk fakt nikdy neví.

pigie
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 15:07 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Maya
Ja ti to vravim, ze oni su svine hnusne zneuzivacne Ale tak, nas uz z petky tiez dostal, ale ta ho tak neberie ako z kohutiku - nastastie! Keby som toto co si napisala citala ako prve, tak po predchadzajucich skusenostiach radsej risknem, ze umrie smadom, nez mu davat vodu z kohutika najprv do flase
A dam vediet, aj sa priznam, ked ju budeme dalej niekomu posuvat, lebo Hugo z nej nebude chciet pit. Zavesim to tu potom pre vystrahu

Indy
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 15:41
- Nahlásit

Zdravím! Tak já mám zkušenosti se dvěma fontánkami!
Catit (ta na cca 3litry) - je fajn pro kočičku nebo menšího pejska. Je tichá, jen je trochu neobratná manipulace se zásobníkem na vodu. Ale není to nic, co by člověk nezvládl. Výhoda je, že se dá umít v dřezu, páč se tam vejde
Teď, co mi povyrostl pejsek a je z něj už chlapák, koupila jsem Drinkwell Big Dog URL
Pozor - je trochu hlučná. Zatímco Catit jsem mohla mít v obýváku (mám tam kuchyňský kout), tak Drinkwell musím mít v koupelně, abych to vrnění neslyšela (tekoucí vodu zbožňuju).

Fontánku jsem kupovala hlavně proto, že Indiánek nechtěl pít z misky. Zkoušela jsem plastovou, nerez, skleněnou i keramickou.... Ale výsledek byl stejný. Zatímco venku se napije z tý nejšpinavější louže, doma pohrdne vodou starou 20 minut a radši jde pít ze záchodu. A jsem celkem spokojená.

Při výběru jsem váhala mezi fontánkou Drinkwell a touto: [url=http://www.zoohit.cz/shop/psi/misky_krmivo/au tomaticka_krmitka/20493/124627]. Teď bych si asi koupila tu od Hagena

pigie
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 16:21 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Indy, dik, od Hagena sme vyskusali u veta, ale ta je moc plytka a maly otvor pre velkeho psa, hoci fontana je obrovska. Taktiez nema prave tu tecucu vodu, ale toto bolo to, co ma presvedcilo ist hladat na internet nieco, co nam bude vyhovovat. Nasu tiez planujem dat do kupelne, hluk by mi tak velmi nevadil.

Indy
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 16:51
- Nahlásit

pigie
Jestli ti teda nevadí hluk, tak tak Drinkwell je dobrá. A v koupelně je praktická, protože to stejně meješ ve vaně A velmi dobře se plní.
Ale musela jsem ji jednou reklamovat!!! Protékala (protože motor je nasazen zespodu tak, že zacpává díru, kde je voda). Ale jinak fakt spokojenost

Ale myslím, že pes nepotřebuje hlubokou misku na vodu - podívej, jak pes pije: http://www.youtube.com/watch?v=63Ch2pNkZwU&feature =PlayList&p=91267FB489B72FD5&playnext=1&index=4

pigie
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 18:13
- Nahlásit

To mas pravdu, nepotrebuje, ale ja potrebujem. Pretoze velky pes s velkymi gambami chlasta tak, ze okolo malej misky je taka potopa ako svet. Ale na tury mu bravam nieco take, ze sa tam zmesti pol litra a v pohode sa z toho napije, ale tam mi nevadi ta kaluz naokolo

Vero
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 18:27
- Nahlásit

A já myslela, že mám exota přes pití, a on je na tom někdo hůř

Náš čokl z misky pije, pokud je to čerstvé a studené.
Akorát že ho nemám jak donutit pít na výletech. Z potoka ne-e, z rybníka ne-e... jako chlemtne si, když je úplně nejhůř, ale nic moc. Prostě ve venkovní vodě se plave, cáchá, to se nepije. Jenže z misky se prej venku taky nepije. Jedině v restauraci, nebo až doma... a to se pak po celém dni naleje, že se bojím, že pukne.
Ale jak vidím, je to ještě dobrá verze

pigie
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 18:34 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Vero
U nas je to tak isto, z potoka nie, z rybnika nie, ale toto funguje 100%, len pritom vypadas ako debil

Voda musi byt cerstva a studena samozrejme - z dotycneho potoka

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 19:06
- Nahlásit

Vero
Jedině v restauraci,

no tak musíte chodit na výlety do hospody no!

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 19:51
- Nahlásit

pigie
Ta fotka je super, fakt jsem se nasmála.
No mě jeden pes se klidně napije i tekutého bahna. Zato druhý pes pije a jí zásadně jen doma, zřejmě má dojem, že venku by ho někdo mohl otrávit. Byli jsme třeba celý den v horku na výstavě, já misku sebou, čerstvou vodu a nic. Neloknul si ani jednou. Tak už to neřeším. Prostě se napije až doma.

pigie
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 20:03
- Nahlásit

Maya - vonku myslim, ze ma blok, pomaly ho ucim, ze vonku sa moze napit ked mu poviem. Kedysi som mu totiz zakazovala pit z kaluzi, takze asi pochopil, ze vonku sa nema. On je vodnik, kazdy den plava,ale v zivote si ani raz nechlipol vody pri plavani. Zato sa jej nachyta pri chytani aportov. Ale ideme okolo potoka, on dychci nahovado, lahne do vody, dychci, ale nenapije sa, kym a nevytiiahne miska. Ale pomaly sa to snazim odburat, ale ide to prekvapivo tazko

Vero
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2010 20:32
- Nahlásit

pigie

copak o to, jako debil stejnak vypadám, jak stojím nad psem, a "napij se, vodičkáááá, no aspon troškůůůůů... no tak si trhni nohou, vyleju ti to aspoň na hlavu".

miska nezabere, misku akceptuje nanejvýš v tý hospodě.

PetraK

no tak musíte chodit na výlety do hospody no!

no to bych zrovna vod tebe nečekala

pigie
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 20:58 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Tak fontanka prisla a co nasledovalo ma prekvapilo a zarazilo, ovsem vsetko dobre dopadlo. Pes totiz uplne ignoruje prave ten padajuci prud vody, za ktory by inde dal zivot, ale zato PIJE z tej misky! A nechodi zobrat vodu!!! Som zvedava, dokedy mu to vydrzi

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:21
- Nahlásit

pigie
Je chytrej, vidí, že do tý misky padá čerstvá voda.
Možná kdybyste mu předtím napouštěli do umyvadla, tak by taky neměl potřebu pít z kohoutku.
Ale super, že to teda nebyly vyhozený prachy.

pigie
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 09:01
- Nahlásit

No jo, ale na umyvadlo nedociahol a myslim, ze urcite sme pretocili ovela viac vody denne ako ma obsah ta fontana. Mozno tento rok usetrime za vodu tolko, ze si budem moct kupit nieco hodne drahe

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 09:48
- Nahlásit

pigie
Koupíte si druhého psa rovnou i s druhou fontánkou.

Indy
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 10:18
- Nahlásit

pigie
Jo, mě pes i kočka pijí oba z misky, jen kočička si s tím vodopádem hraje a snaží se ho chytit... což je velmi nepraktické, neb tím zároveň tvoří povodeň.
Ale co bych pro svojí zoo neudělala

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 10:36
- Nahlásit

pigie

héééééééééééééééééééééj Pigie- škytalas, škytalas??? Teď jsme byli krátce na Šumáku, všade spousta potůčků. Jak vlezl Ešus do potoka a lemtal............ na koho sem si asi tak mohla vzpomenout, no? Na koho?? Na černou chundelatou horu chlupů jenž stojí v potoce a pije z misky

za ktory by inde dal zivot, ale zato PIJE z tej misky!

panebože, ešče větčí vůl, než jsme doufali no ale hlavně že pije!!!

My na dovče byli bezmasý, s granulema - takže spotřeba vody z nuly na sto. Normálně z misky. Z kovový misky. Vrátili jsme se dom, jednou se ten hovád napil a od tý doby už mám zase velblouda. Jen včera po dvouhodinovým intenzivním vyhledávání v polích se doma nalemtal, to jo, to jsem se dost divila.

pigie
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:56
- Nahlásit

panebože, ešče větčí vůl, než jsme doufali
Uplne presne si to napisala

A som rada, ze ste si na nas spomenuli, ono to je nase spoznavacie znamenie, co poznam ostatnych fundlov, ti s tym problem absolutne nemaju Napiju sa aj po ceste za aportom

Indy my mame tiez povoden, pri piti mu to preteka cez okrej. Uz som si spomenula, preco sme mu vlastne z tej tocky zacali davat, aby sme doma nemali povoden, takto sme mu dali napit a rovno utreli hubu

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 15:00
- Nahlásit

pigie

Uplne presne si to napisala

no, to bylo první co mě napadlo

A som rada, ze ste si na nas spomenul

jojojo, furt jste byli v luftě, páč takovoudle ptákovinu....., kam se na vás hrabem

dali napit a rovno utreli hubu

hm, timhle zrovna ve středu Ešus tejral mojí mámu. Napil se (jaká to vzácnost!!), vona mu utřela hubu, von se znova napil, páč nechtěl mít utřenou hubu, vona mu utřela hubu, von se znova napil............. byli tam dlouho

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:35
- Nahlásit

PetraK
Pane jo, díky bohu za psy, co pijou civilizovaně a utírat huby netřeba.
A že ve vedrech se packou hází voda z misky na břicho případně se do misky sedá pouze a výhradně venku se mi už taky konečně podařilo vysvětlit.

Indy
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:51
- Nahlásit

Maya
Taky bych chtěla mít civilizovaného psa, ale hajzlík pije a žere děsně nekultivovaně,

tip na mytí fontánky
Jestli vám fontánka smrdí po stojaté vodě, propláchněte jí octem (a pak pochopitelně vodou) - ocet zlikviduje smradlavé bakterie

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání