| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:01
- Nahlásit
monika
O těch psychických následcích vím (ze svýho okolí znám... )...
Nechápu čím jsem tě pobavila, nic k pobavení mi na to nepřijde... A myslim, že většinu času přece jen tráví spíš s lidma svýho věku, ne? Podle toho se jim taky utváří do určité míry názory, i když to, co jim řekneš můžou brát hodně. Neubráníš se tomu, abys ty názory občas v něčem aspoň trochu nepozměnil... Zlvášť kolem těch 16
Každopádně po zkouknutí tohohle jsem si názor na všechno kolem upravila do sovjí vlastní podoby, ne do té, kterou mi řekli i lidi doma a známí... A možná, kdybych se na to koukla v 15, měla bych o hodně starostí za poslední asi 3 roky mnohem míň
|
Marcela_S
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:22
- Nahlásit
Já si včera pustila to video „němý výkřik“, dnes jsem zkusila „svoboda volby“ – vypnula jsem to – na tuhle realitu nemám ani já.
Nicméně už vím, že to není "jen" interupce kde jde pouze o přerušení těhotenství.
Ale už dost - na tomhle servru jde přece o psi.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:27
- Nahlásit
Eimy
hele se vrátím k tom,u odkazu..jak víš že ti co by se na tebou postnutej link koukli s někým spí???lidi nejsou stejní..prostě ne každej tohle unese a sjinejma to nehne..znám pro změnu děvčata co němej výkřik viděly a na potrat šly....
fakt nevidím důvod tohle ukazovat svojí dceři,která s nikým zatím enspí a až bude ví,že si má se mnou dojít pro HA
|
monika
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:27
- Nahlásit
Eimy
Znáš tohle přísloví? "Zapomněl vůl, že teletem byl"
Mě tohle projde hlavou vždycky, když komunikuju a pubošama.
Opravdu nejsem tak stará a pamatuju si moc dobře co jsem já sama prováděla a svatá jsem rozhodně nebyla. Možná mám štěstí, že mé "děti" nekouří, nefetují, netoulají se, nelžou, nestřídají holky jak ponožky, ve škole si na ně nestěžují a hlavně jsou v pohodě a ví, že za mnou nebo manželem můžou kdykoliv přijít. Znají svá práva a taky ví, jaké mají povinnosti. I oni nejsou svatí, umí zlobit a lézt mi na nervy provokacemi, ale je to jen o tom, jak si své děti vychováš. Hodně dělá prostředí a okolí. Kluci me zatím nezklamali a až to udělají, mají po ptákách. Oni to ví a podle toho se chovají.
Jsem v kontaktu díky psům a taky díky svým synům i s jinýma "dětma". Mnohdy o nich vím víc, než jejich rodiče.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:38
- Nahlásit
sarax
A myslíš, že je špatně, že to uvidí někdo, kdo s nikým nespí a třeba právě kvuli tomu ještě nějakej čas počká, že mu kvůli tomu něco uteče? Já když se kouknu zpátky, tak vím, že by mi neuteklo fakt vůbec nic, jen hodně nervů a starostí... Jsem ujetá, ale osobně jsem nebyla schopná věřit ani HA, protože ani ta neni 100% a protože znám lidi, kteří i přes ni mimčo mají...
monika
Já si sama mylsim, že furt ještě puboš jsem. Moc živě si vzpomínám, co jsem vyváděla, i když mamka dělala co mohla, vysvětlovala, povídala si, taky jsem se nadělala spousty kravin (a neřikam, že je občas ještě nedělám)... Jen po tom, co jsem ty stranky zkoukla a po několikahodinové diskuzi s tím spolužákem, co mi to poslal se mi ten názor upravil ještě do jiné podoby... Kdyby mi někdo v 16 stokrat řikal, že spát s někým tak brzo je blbost, asi bych se mu tehdy fakt vysmála od ksichtu, když by mi k tomu ukázal tohle, donutilo by mě to zamyslet se, jestli na tom fakt něco není a jestli není lepší "jít do toho" až s člověkem, u kterýho jsem si víceméně jistá, že bych byla schopná s ním žít a toho prcka s ním kdyžtak vychovat...
ale mylsim, že k tomu tady bylo napsaný víc, než napsáno být mělo, takže já z týhle diskuze mizím
|
monika
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:43
- Nahlásit
Eimy
hezký den
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:47
- Nahlásit
Eimy
nemyslím že kvůli tomuhle někdo počká....a fakt myslím že an tohle je třeba mít žaludek..většina pubošů si vezme dneska kondom bo prášky a tohle je neodradí od ničeho..naximálně od potratu...ale ne od sexu,takže jen víc 16 ti letejch matek ne?
monika
no ano..přání pěkného dne je namístě
|
monika
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:50
- Nahlásit
sarax
od sexu je neodradí nic, mají zatemněný mozek.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:53
- Nahlásit
monika
právě...tímpádem mi tohle nepříjde jako ochrana před početím..jen odrazení od potratu...otázka jak moc je dobře aby holky rodily v tak nízkým věku....ty stránky chtějí svobodu pro děcko...jinýho v tom nebude
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:56
- Nahlásit
sarax
Vzhledem k tomu, že jejich rodiče je od toho izoluj je to ani odradit nemůže Takže si vezmou kondom nebo prášky (v lepším případě) a za pár týdnů třeba přibude další 16 ti letá holka, která místo toho, aby se na to jen podívala, to prožije na vlastní kůži... Taky dobrý řešení...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:02
- Nahlásit
Eimy
nemyslím že tohle je o tom....je to jak píše Monika..s dětma řeším všechno an rovinu...vědí o všem..o rizikách a říkáme si věci na rovinku...jako Vzhledem k tomu, že jejich rodiče je od toho izoluj je to ani odradit nemůže
tohle je mimo...myslíš že jediná správná metoda výchovy je ukazovat kusy tělíek???hele neblázni...prostě ty seš povaha která to unese a je spousta lidí který na tohle nemají...a noční můry nic neřeší..prostě každej musí vědět na co má a osvěta není jen toto..tohle je velmi radikální a plný názorů ne moc shovívavejch a myslím že ne každej s tím souhlasí..tím myslím i mlaďochy....mám kamarády kolem 20.. a mezi klukama sem se ptala na názor na ten web....a teda nic mnoho..ani ty otrlý chlapy to nenadchlo...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:19
- Nahlásit
no já si myslím, že z deseti holek jich deset řekne FUJ - je to hnus,polovina is možná opatří antikoncepci a zbytek nad tím bude přemýšlet, ale možná jednu to zastaví před sexem.
Ono je to jako s tím psem, když mu dáš pod nos háravou fenu tak ho nic nezastaví - ani plot.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:29
- Nahlásit
monika
právě.....a otázky zda je žádoucí aby to tu jednu zastavilo před sexem...co když jí bude 25? taky nic mnoho řešení
|
monika
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:44
- Nahlásit
sarax
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 17:16
- Nahlásit
Tak koukám, že tu jeden den nejsem a hned je místo psí diskuze změna na diskuzi o potratech.
Eimy
Nevím, co jsi sem dala za odkazy, ale jestli je to "Němý výkřik" a další tomu podobné, tak to nedávno pouštěli zástupci KDU holce ve škole. Nechali si to natočit jako odstrašující příklad na podporu proti potratového zákona ve sněmovně a senátu...
Takže žádná novinka....po pravdě řečeno, sama jsem byla zvědavá na to, jak to natočili. Musím konstatovat, že pěkně udělaný, ale u opravdového potratu asi nikdy nebyli.
Jinak musím konstatovat, že pokud by jsi sledovala statistiky potratů u nás, tak by jsi zjistila, že stále klesají a věk "matk" se nesnižuje. Přece jen osvěta dorazila už i mezi děti. To že se najdou nezodpovědní jedinci neznamená, že všichni otěhotní. Většinou jde spíš o to, že chytí nějakou nemoc...a to je v tuhle chvíli podstatně horší.
Časopisy typu "Dívka" si sice holky kupují, ale pokud by jsi byla s nima v kontaktu, tak by jsi zjistila, že spousta se u toho jen baví....a různé dotazy typu "....je mi 12 a nemám kluka" nebo "....ve 14 jsem ještě panna" se stále opakují ( ve všech časopisech jsou postupně uváděny totožné dotazy, jen jména se mění)....neznamená to ale, že by je psaly holky, ale redakce. Taky je tam spousta blbostí a nepřesností.....ale to ty holky vědí.
Jinak souhlasím se sarax a monika.
Především musí jít o výchovuv rodině a ne o nějakou blbost, kterou někdo někde splaší.
Jo, a mým dětem je 16,5 a 14.
|