Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Cena zdraví
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 .
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 22:08
- Nahlásit

K te "vode v masu" - no, my jsme se ucili, ze telo cloveka se sklada z 80% z vody - a pouha krev to neni... "Vodou" mam tedy na mysli spis asi vlhkost, hergot, ted mi to nemysli presne, a to je biologie mym konickem, ale cumim u toho na Kladivo na carodejnice...

Tak nebo tak jde o to, ze 100% masa nerovna se 100% bilkovin, navic se tyhle "prirodni" bilkoviny odbouravaji snadneji, nez bilkoviny vazane (u granuli hodne zalezi na zdroji bilkovin).

Ehm, no proste konkretneji zitra, az mi to bude vic myslet...

(Podstatne je, ze se shodnem na tom, za maso je lepsi nez granule. Pomer bych osobne upravovala individualne podle psa, jak mu to sedne. Nicmene ja pri vetsi zatezi psa pridam maso, ne granule... )

Madlenka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 23:35
- Nahlásit

Mimochodem film Kladivo na čarodějnice bylo něco skvělého !!!
Perfektně natočené ale trochu drsné...

redhead
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 23:41
- Nahlásit

My chodíme taky ke Svobodníkovi a spokojenost veliká. Ale kdysi, když jsem ještě bydlela u rodičú, tak jsme chodili s kočkou do Eriky a tam se na ní pěkně podepsali. Pokaždé tam byl jiný doktor a po jejich odborném vyšetření došli k závěru, že kočka má zkraty v mozku a naordinovali jí čtvrtku diazepamu denně. Kočka byla jak vyfetlá, tak jsme jí to vysadili a změnili veta a dnes má babuška 9 leté výročí a těší se zdraví.

Borek
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 09:52
- Nahlásit

Že je cena zdraví omezena penězi, už jsme tady prodiskutovali. Hranice byla někde na 100.000,- Kč u operace.
Tak mě tak napadlo když se teď všude mluví o ptačí chřipce, kolik byste byli ochotní dát za vakcínu proti ptačí chřipce pro vašeho psa, kdyby byla ta možnost. Já bych o vakcíně uvažoval kdyby stála tak od 1 do 3.000,- Kč.

dorfa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 14:53
- Nahlásit

Borek
Asi bych taky zvažovala vakcinaci, kdyby byla ta možnost. Ono se o tom teď hezky rozmýšlí, když to tady ještě není (ostrovní Česká republika).

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 15:29
- Nahlásit

redhead
jj taky chodím ke Svobodníkovi,na Erice mi zabili psa a vím o x dalších. Takže i když mám kliniku před barákem,nenechala bych tam psy ani očkovat

pajinka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 16:59
- Nahlásit

Ja slysela na Eriku dobry reference...

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 17:05
- Nahlásit

Z okolí tam nikdo nechodí,to je asi ta nejlepší reference

birma
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 17:07
- Nahlásit

mám pocit že i ta zvířecí záchranka tam odmítá vozit zvířata - to je podle mě nejprůkaznější

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 17:08
- Nahlásit

jinak...asi bydlím v jiný části Prahy,ale i tady jsme o Erice slyšeli...

pajinka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 17:08
- Nahlásit

Kamosce zachranili kocku, nekolik vetu ji odepisovalo, ono to bude o tom kterym veterinari.

fromeli
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 17:14
- Nahlásit

Kolegyně bydlí taky nedaleko, ale nešla by tam, když potřebovala, jeli na aavet.

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 17:19
- Nahlásit

pajinka
nebo náhoda že trefili diagnozu??

pajinka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 17:39
- Nahlásit

sarax, vyoperovali kocce nador z briska, jini veti (tri veti)tvrdili, ze je tak rozsahly, ze operace nema cenu.

Ardi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 09:27
- Nahlásit

Já řeším podobný problém - feńulce přestalo pracovat střevo.Včera byla operovaná na klinice.Kdybych poslechla našeho veterináře už bych jí asi neměla.Musela jsem podepsat předběžnou cenu operace a veškerých dalších výdajů 5-6tis.Ani mně nenapadlo o tom přemýšlet.
Chovatelka, od které mám druhou fenečku mi zrovna minulý týden říkala, že jí fenka začala doslova odcházet před očima.Veterinář jí řekl utratit, že nedává žádnou naději. Tak feňulku zbalili a dojeli do Hradce na kliniku. Operovali jí slezinu a feňule je v pořádku.
Další - jezevčík - operace plotýnek.Cena 15tis. a ještě jim nezaručili, že pes bude v pohodě.
Co to pro mně znamená? K našemu vetovi jen na očkování - ostatní neprodleně řešit tam, kde mají mnohem lepší vybavení a zkušenosti.

Ardi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 09:29
- Nahlásit

Paradoxem je, že na te klinice jsou levnější než ten náš veterinář.

dorfa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 09:37
- Nahlásit

Ardi
O důvod víc proč chodit i na očkování na kliniku, kde jseš se vších spokojená.

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 09:41
- Nahlásit

já měla taky dobrou zkušenost s hradeckou klinikou. Dali jsem tam BO tervuerena ochrnutého, vyhřezlé pl. Nechali si ho tam na vyšetření jestli ta diagnoza odpovídá, druhý den mi volali že to je ono a jestli chceme operovat, dávali nám naději na 60%.
Operace byle odhadnuta na 16 000,- moc a moc jsme to probírali a na konec tam manžel ráno zavolal abych já nevěděla aby operovali. Tak se stalo že psa zachránili. Hned po operaci mi zavolali že to dopadlo dobře že můžeme přijet na návštěvu. ASi třetí den po o. jsme tam jeli a náš Bady mi přišel naproti bylo to krásné. Nechtěli nic zaplatit předem a byli moc hodní a nakonec to stálo 14 000,- se vším všudy a byl tam týden. Po tom týdnu na Badym nebylo nic znát jen že měl oholená záda a stehy.

dorfa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 09:46
- Nahlásit

sarax

pajinka
nebo náhoda že trefili diagnozu??

Já si myslím, že všichni mají nějaké zkušenosti.Někteří mohou být naprosto spokojení a jiní naopak.Ale těch stesků po zhoršující se kvalitě služeb v Erice už je docela dost.
Já mám vet. kliniku s 24 hod. provozem asi tak 300m od baráku, pak dalšího veterináře s praxi téměř souseda a stejně jezdím přes půlku Prahy tam kde mám ty zkušenosti nejlepší a to i tam jsem řešila nemoci s fatálním koncem. Je to o důvěře. Buďto jí mám a nebo ne.

pajinka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 09:57
- Nahlásit

Presne tak dorfo, my jezdime z Prahy do Bolky na kliniku s nonstop provozem, navic sef kliniky je tatuv spoluzak, takze je kvuli nam ochoten prijet ikdyz zrovna nema sluzbu.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání