Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:10
- Nahlásit

inu
Mno, ano. Dokonce je to pro mě v mnoha životních oblastech důležitější, než mít stejnej názor. Ovšem nesmí na mě ten člověk hystericky ječet a tvářit se, jako by on byl ten jediný, kdo všemu rozumí a má za všech okolností absolutní pravdu a všichni ostatní jsou tupí křupani, kteří tomu vůbec nerozumí.

Jinými slovy: říkat si můžeme co chceme, ale záleží na způsobu, jakým to sdělujeme.

a proč to říkáš mě a né tomu komu to patří???????????????????

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:11
- Nahlásit

Fajka
Poslyš. Buď si to celé vyříkat chceš, tak si to vyříkejme. A nebo nechceš, tak to nechme být. Mě včerejšek naprosto stačil. Na dalších dvacet let dopředu.

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:12
- Nahlásit

Fajka
a proč to říkáš mě a né tomu komu to patří??

Mein Gott. Zase to bereš jako narážku na někoho? Ale tam žádná NENÍ! Ptala ses. Tak jsem odpověděla. Toto jsou okolnosti, za kterých cizí názor ochotná akceptovat naprosto nejsem. Jinak ano. Tečka.
Není to narážka na Máňu, Pepu, Otu ani Frantu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:17
- Nahlásit

inu
Mno, ano. Dokonce je to pro mě v mnoha životních oblastech důležitější, než mít stejnej názor. Ovšem nesmí na mě ten člověk hystericky ječet a tvářit se, jako by on byl ten jediný, kdo všemu rozumí a má za všech okolností absolutní pravdu a všichni ostatní jsou tupí křupani, kteří tomu vůbec nerozumí

Zase to bereš jako narážku na někoho? Ale tam žádná NENÍ
dobře takže to není na nikoho jinýho je to myšlený na mě...
takže já sem na tebe včera hysterycky ječela a a tvářila se že sem ta jediná kdo všmu rozumí a za všech okolností mám pravdu ??????????????????

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:21
- Nahlásit

Fajka
takže já sem na tebe včera hysterycky ječela a a tvářila se že sem ta jediná kdo všmu rozumí a za všech okolností mám pravdu ??????????????????

Jano, proboha!

Čti, co píšu.

Tvůj dotaz: a umíš se bavit přátelsky s někým kdo má na nějakou věc jinej názor než ty?

Moje odpověď:
Mno, ano. Dokonce je to pro mě v mnoha životních oblastech důležitější, než mít stejnej názor. Ovšem nesmí na mě ten člověk hystericky ječet a tvářit se, jako by on byl ten jediný, kdo všemu rozumí a má za všech okolností absolutní pravdu a všichni ostatní jsou tupí křupani, kteří tomu vůbec nerozumí

Měla jsem za to, že se bavíme v obecné rovině. Pokud jsi chtěla odpověď na SEBE, měla jsi napsat toto:

a umíš se bavit přátelsky se MNOU, když mám na nějakou věc jinej názor než ty?

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:24
- Nahlásit

inu
PS: Proč sem to flame nehodíš celý? Zas je to vytrhaný z kontextu.
jestli to umíš líp tak to udělej já to neumím.

Doufala jsem, že to včera probereme z očí do očí. Dopoledne na to bylo času dost. Ale...
a proč si jako za mnou nepřišla?

Nechápeš? Tak si to pročti ještě jednou. Ptáš se, koho myslím a vztahuješ to na sebe a na Čífa. Předpokládám, že zmiňuješ jen lidi z komunity.

ne nechápu, pokud vím tak z akitářů jsem tu já číf ty a ted aruma

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:25 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

Fakt by mě zajímalo, proč tento dialog patří do akitího fóra, když s akitama naprosto nesouvisí.

Znova opakuju. Pokud si to chceš vyříkat, tak si to vyříkejme. Face to face. Z voka do voka. Čtrnáctýho a patnáctýho budeme na severu. Navrhuju neutrální zónu. Čífa klidně vem taky, pokud je ochotný naslouchat - poslouchat. Toť vše, co k tomu všemu chci ještě dodat. Teď jdu venčit. Přemýšlej nad mou nabídkou, času máš kolik chceš. Telefonní číslo na mě znáš. SMS stačí.

Zatím...

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:26
- Nahlásit

Fajka
a proč si jako za mnou nepřišla?

soudě podle toho, jak jste se odklidili za roh, než jsme přešli kolem, jsem usoudila, že jsem natolik prašivá, že to asi nemá smysl..

Zbytek viz výše. Teď fakt musím, Olafák kříží nohy.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:27
- Nahlásit

inu
a umíš se bavit přátelsky se MNOU, když mám na nějakou věc jinej názor než ty?

dobře... nedočítám uplně sorry ...
má to teda bejt Umíš se bavit přátelsky se MNOU, když mám na nějakou věc jinej názor než ty?

a hned si odpovím......při naší předposlední hádce si to nedokázala oprostit se urážení a poslala si mě pomalu pro kliku...

nemám sílu se dohadovat s někým kde nechce řešit problém ale jen se urážet a napadat..sorry ale už nemám.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:30
- Nahlásit

inu
Znova opakuju. Pokud si to chceš vyříkat, tak si to vyříkejme. Face to face. Z voka do voka. Čtrnáctýho a patnáctýho budeme na severu. Navrhuju neutrální zónu. Čífa klidně vem taky, pokud je ochotný naslouchat - poslouchat. Toť vše, co k tomu všemu chci ještě dodat. Teď jdu venčit. Přemýšlej nad mou nabídkou, času máš kolik chceš. Telefonní číslo na mě znáš. SMS stačí.

Klidně přijeď k nám.... víš, kde bydlím, číslo na mě máš, můžem se o tom pobavit, stačí napsat SMS, já si na vás udělám čas kdykoliv.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:32 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

inu
Fakt by mě zajímalo, proč tento dialog patří do akitího fóra, když s akitama naprosto nesouvisí.
s ešusím forem souvisí o mnoho míň

Laida
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 20:02
- Nahlásit

Ahojky,
po velice dlouhé době zdravím všechny. Naše odmlka byla spojená s přestěhováním a rekonstrukcí domu. Z počátku jsme neměli internet, a pak nastaly práce s vysokým nasazením všech sil. Dodnes však nemáme ani TV. Člověk si zvykne a Corrýškovi to vůbec nevadí.

Naopak, změna bydliště a vlastní a jen její prostor k hlídání se jí moc a moc líbí. Nemluvě o zajímavém prostředí lesů kolem, provoněných zajíci, srnami, divokými prasaty a dalšími zábavnými věcmi. Corrýš je ve svém živlu.

Zhotovování vlastního hnízda nás sice připravilo o řadu akcí, několik věcí však i přineslo. Corrýš díky stálému ruchu kolem domu a mnoha návštěvám navykla na to, že prostě není jediná, kdo zahradu opanuje a konečně přijímá i příchozí návštěvníky.

Moc se na vás všechny těším a doufám, že trochu zase po době oživíme fórum.

Zdravíme všechny chlupáče a pániky s paničkama.

Corry a Laida

Laida
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 20:07
- Nahlásit

Dania
Tvá práce na webu AA je skvělá. Konečně viditelný seznam chových psů, fen, vrhů. Spousta info.

Za všechny AA příznivce velký dík!!!

Fajka
Zdravíme pruhované. Moc děkujeme, však víte za co.
Pozdravujte Fajkýška a pánika samosebou. Brzy snad vyrazíme na prochajdu společně.

Ankaras
Tak co princeza? Copak děláte holky? Taky musíme domluvit nějaký meeting.

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 08:53
- Nahlásit

Laida
Zdravíme pruhované. Moc děkujeme, však víte za co.
Pozdravujte Fajkýška a pánika samosebou. Brzy snad vyrazíme na prochajdu společně.

není za co však pro mě to byl taky zážitek a přínos v jednom - taková škola života Není nad to potkat ty správné lidi, kteří jednou na jedné společné vlně určitě se brzo uvidíme, když to půjde tak vyrazíme do těch Litoměřic za Váma

Fotky budou dneska, včera páník už vytuhnul Zítra si zavoláme a držíme všecko co máme nejen na dnešek

Laida
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:09
- Nahlásit

Fajka
Tak Litoměřice by byly úžasné. Nebývá to tam moc narvané, když je pěkné počasí. Huš se těšíme.

Na fotky se těšíme, ale žáný spěch, dneska se na to určo nevrhnu.

Corrýš chrní, pánik je taky na spaní - hnusný počasí. Zítra snad bude líp a vyrazíme někam na prochajdu.

Chystá se ještě někdo do Litoměřic za 3 týdny?
Žebychom se zas s někým po dlouhé době viděli?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:15
- Nahlásit

Laida
Tak Litoměřice by byly úžasné. Nebývá to tam moc narvané, když je pěkné počasí. Huš se těšíme.
Budem se snažiti doraziti

A na zítra už budeš mít fotí ready v mailu. Už mám replay a jste očekávaní tož držíme palčáky a pošlete pak SMSku, sem zvědaváááá a nemohla bych spát

MilanS
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:51
- Nahlásit

Laida

Do Litoměřic se chystáme (pokud máš na mysli výstavu) ale jen v neděli na MVP. Jen si to letos neumím představit, jak se tam v jeden den vejdou všechny plemena, když to bylo ve dvou dnech tak to bylo tak akorát včetně parkování. Jsem na to dost zvědavej, doufám že to mají nějak vymyšlený.

Laida
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 13:28
- Nahlásit

Fajka
Ahojky, všechno snad vyšlo, tak uvidíme. Moooooc děkujeme za vaši pomoc. Jste prostě naši pruhovaní.
A jaké jsou zážitky z Pecky? Těšíme se na článek a fotky .

MilanS
Tak to je fajn, že zas někoho uvidíme. Taky se chystáme v neděli, ale jen na kukačku. Předpověď zatím není moc slibná, jestli bude pršet, tak to bude hodně narvaný. Snad to organizace zvládne.

Dania
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:54
- Nahlásit

Laida
Tvá práce na webu AA je skvělá. Konečně viditelný seznam chových psů, fen, vrhů. Spousta info.

Za všechny AA příznivce velký dík!!!

Díky moc!! Není zač, popravdě -docela mě to baví

Chystá se ještě někdo do Litoměřic za 3 týdny?
Žebychom se zas s někým po dlouhé době viděli?

jj, do Litoměřic se chystáme Tak se těším, že se uvidíme!

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 10:21
- Nahlásit

Dobry den,
vo Velkych Levaroch na Slovensku v kotercoch u policajtov je umiestneny psik,pravdepodobne akita inu. Avsak tam maju psiky len 10 dni na zivot!!!!posielam Vam preto tuto informaciu s prosbou o jeho zachranu,ak to je mozne.je to mlady psik.ja si ho bohuzial nemozem vziat

http://adhike.webnode.sk/fotogaleria/

dakujem

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 08:38
- Nahlásit

Katsu, celým jménem Doby Katsu Aobara je čtyřletý čistokrevný, chovný americký akita, pes s PP. K lidem je miláček, psy a děti nemusí, jen je toleruje, pokud jsou od něho dál. Je společenský, klidný, dobře ovladatelný, zvyklý doma i venku

Nachází se u Rudolfa Desenského.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 21:06
- Nahlásit

ankaras
si tu eště? hele
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-4614-q-Shiba-inu

boletka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 12:55
- Nahlásit

Ahoj,
teda teda nevim, jestli pisu na spravne misto, protoze jak tak ctu posledni prispevky, nevladne tu zrovna pratelska atmosfera...

Mela bych ale dotaz. Chodite s vasimi akitami venku bez voditka bez problemu? Nezdrha vam?

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 13:16
- Nahlásit

davidkova renata
Nejsem, ale zrovna jsem zaběhla . Nestíhačka, jdu na to radši hned.

MilanS
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 20:08
- Nahlásit

boletka

Chodíme , bez problémů, zdrhat ho ani nenapadne . Do 4 měsíců za sebou tahal 10m stopovačku aby se naučil a pak už bez problémů. Jinak na volno chodících, nezdrhajících akit znám povícero, alespoň mezi AA.

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 20:34 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

boletka
My se to na 100 procent nenaučily. U nás to jistí stopka a nebo jedině v lese. Ale je to paničky chyba. JInak v sousední vesnici běhá američanka desetiletá neustále bez vodítka po chodníku .

MilanS
- ale víš, čím to je jo? :

už přišla

Hanca
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 13:01
- Nahlásit

kopíruji z: http://www.cz-pes.cz/sos-detail-4625-q-Prosim-pomo c---Kdo-se-ujme-psa?---Hrozi-utraceni

Vloženo: 29.07. 2011 - 09:54:28

Daruji psa - Jaroslav Zeman
Pes Akita Inu - je 1, 5 roku starý puberťák, je kastrovaný, nemá PP. Projevuje svou dominanci a jeho majitel ho nezvládá. Ruda Desenský ho nepřijme, protože je kastrovaný a do jeho smečky nevhodný. Proto směroval majitele psa na mne. Já se ho ujmout z rodinných důvodů nemůžu: půlroční syn, dva psi a nedostatek času mi to nedovolí. Dnes mi opět volal majitel, psovi hrozí utracení. Hledáme tedy DŮSLEDNÉHO ZKUŠENÉHO chovatele s pevnou rukou a vhodnou rodinnou konstalací, který by psovi mohl zachránit život. Chyba je na straně majitele psa, který se neměl pouštět do něčeho, na co nemá. Nicméně psovi jde o život. Zkuste prosím pomoci. Já osobně fenku tohoto plemene mám. Výchova je zvládnutá a čubina je miliónová. Jsou to sice svéhlavičky, ale jsou to samostatní silní věrní psi, kteří vydrží všechno! Jen na jejich výchovu člověk musí mít. Zkuste tedy prosím pomoci ať už předáním této informace dál nebo přijetím psa do své rodiny Kontakt: 602 166 500 Díky, Jarda

Tak mladý pes a vyhrožují utracením? ?????

inu
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 18:20
- Nahlásit

boletka

Chodite s vasimi akitami venku bez voditka bez problemu? Nezdrha vam?

Chodím a zdrhá. Tedy v tom smyslu, že vždycky špacíruje napřed a čuchá si. Ale přivolání má tak 95% a zatím se, pokud se vyskytlo nějaké zvíře, dá pokaždé "uřvat", případně stačí říct preventivně "NE, nesmíš" a obejde inkriminované místo obloukem. Pasírovala jsem ho ale od malička, kdy měl tendenci lovit hlavně ptactvo, a poprvé bez vodítka mimo výběh či jiné oplocené místo byl až ve věku cca osmi, devíti měsíců.

Od té doby prakticky vodítko s sebou nenosím, na procházkách průběžně prokrmuju a neustále procvičuju přivolání a nosetouch.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:47
- Nahlásit

boletka
Kdybych moje akity pustila z vodítka vyvraždili by půlku psů ve vesnici, všechny slepice a každou srnku, která by se namanula. Takže, ne nepouštím je.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 14:04
- Nahlásit

Hanca
nebo přijetím psa do své rodiny
Tak mladý pes a vyhrožují utracením? ?????

kytičky, srdíčka atd.....
pokud je to zvíře opravdu agresivní a dominantní tak to zvíře do rodiny není a mezi n ámi, kdo si vezme takové zvíře? naprosto chápu, že ho chtějí utratit, není to pudl do kterého kopneš a letí, když tě napadne...... jasně je to zřejmě chyba majitele že možná podcenil výchovu, možná je v tom něco jiného.....ale důsledek je stejný, pes je nezvládnutý a tudíž je možné, že jiné východisko než utracení není

<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání