| Autor |
Zpráva |
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 21:43
- Nahlásit
grooggy
Po šestinohých žábách už není šestinohej Boban nic novýho, s tim nás neoslníš, ani s reflexní vestou
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 13:01
- Nahlásit
grooggy
čau ve spolek
Vesta pěkná, ještě pásek přes hrudníček a může jít makat
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 17:57
- Nahlásit
worick
víš co, musí si jit vydělávat... já ho pořád živit nebudu
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 14:33
- Nahlásit
NVP Olomouc, 7. 1. 2011
L. Jančík
Celkem - 12 AA
psi třída štěňat:
Markéta Klusková
psi třída mladých:
Ravenclaw Buckshot
psi mezitřída:
Legendary Red Baron De Gabritho
Lord of Odate Inheritance Merlin
psi třída vítězů:
Torazo's Pearl Ike Warrior
feny třída dorostu:
Markéta Klusková
Better Be Special of Dark Moonlight
feny třída mladých:
Cessie Brontepure
feny mezitřída:
Molnarvolgyi Zaire
Panýrek Patrik
feny třída otevřená:
Markéta Klusková
feny třída vítězů:
Panýrek Patrik
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:14
- Nahlásit
nalezený akita inu : Šternberk : http://www.sternberk.eu/index_web.php?jazyk=cz&sek ce=urad&kategorie_1=bezpecnost&kategorie_2=mestska -policie&kategorie_3=mp-psi
Tento pes byl odchycen na ulici Vinohradská ve Šternberku dne 20.12.2010.
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:51
- Nahlásit
Hanca
Dik za info, uz jsem mluvila s MP co ho odchytili.
Dala jsem jim tri jmena majitelu AA+AI u nich ve meste.....a pry je proveri.
Vypada to nadejne=pry je to asi jedne z nich (pani.K).
Daji mi vedet jak to dopadlo.
Jeste jednou diky za avizo.... , kdyz je to takhle rychle a lokalizovatelne
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:20
- Nahlásit
Snad to sedění u počítače bude k něčemu
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 19:22
- Nahlásit
na webu už mají napsáno, že byl pes předán majiteli
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 12:36
- Nahlásit
Byl to stary AA . Diky tomu ze je s PP (a oznaceny) to slo dobre dohledat. Navic jsme celkem malopocetne plemeno, tak se s majiteli vetsinou i zname
Dik za upozorneni !
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 15:07
- Nahlásit
Dne 3. ledna 2011 se směrem od Skleného kopce na Zborovskou ulici pohyboval větší zakrvácený pes bez majitele. Psa odchytla hlídka MP až na sídlišti kpt. Jaroše. Vzhledem ke zranění psa byl kontaktován veterinární lékař MVDr. Marek, který podal psovi, vzhledem k jeho zraněním a šoku, uklidňující prostředky. Následně byl pes převezen na veterinu, kde mu bylo poskytnuto ošetření. Potom byl převezen do psího útulku v Olomouci - Neředíně
http://olomouckyutulek.djax.cz/gallery.php?akce=ob razek_ukaz&media_id=3127
Informace o pejskovi
evid. číslo: 717
jméno: KID
plemeno: AKITA - INU
pohlaví: PES
věk: asi 4 roky
velikost: VELKÁ KG
tetování:
MIKROČIP:
odblešení, odčervení:
vakcinace:
nález: 3.1.2011 Hranice,ul. kpt. Jaroše
povaha:
výživný stav:
pozn:
zdrav.stav: PEJSEK PO AUTONEHODĚ PŘIŠEL O PÁR ZUBŮ
útulek Olomouc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 11:25
- Nahlásit
Hanca
bože chudák
chodí sem eště ankaras? tady jedna šibička
evidenční číslo: 55/2011
plemeno: šiba inu
popis: pes, 4 roky
srst: standard, standard
velikost: standard
nalezen: 06.01.2011
P-8 Libeň Kolčavka
charakteristika: Je čipovaný, hledá se majitel.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 11:50
- Nahlásit
Hanca
Dik za avizo .
tenhle AI je asi urcite bez PP...(ma vlastni masku = zadnou).
coz je bohuzel moc spatne dohledatelne
AA (s PP) se v tehle barve skoro vubec nevyskytuje.
No , tak se to treba timto dalsim posunem dostane k vice lidem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 11:55
- Nahlásit
AmAkita
jako těmhle plemenům nerozumim,ale osobně mi přijde i jako kříženec ovčouna třá..co?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 11:56
- Nahlásit
davidkova renata
jako těmhle plemenům nerozumim,ale osobně mi přijde i jako kříženec ovčouna třá..co?
souhlasím s tebou, taky mám pocit, že tam bude něco přimíchanýho
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 11:58
- Nahlásit
inu
souhlasím s tebou
bodet ne..takový dvě pekařský esa aby se neshodly..
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:01
- Nahlásit
inu
Vypadá to spíš jak maliňák se zatočenym ocasem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:03
- Nahlásit
Vysoký
na malinu to má moc mohutnou hlavu myslim teda
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:04
- Nahlásit
davidkova renata
odet ne..takový dvě pekařský esa aby se neshodly..
tsk, zatím jsme se neshodly ani na názvu kuchařky
Vysoký
ty fotky nejsou úplně kvalitní, takže těžko říct. Každopádně důležitější je, aby se pes dal do kupy a našel domov.
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 10:35
- Nahlásit
davidkova renata
trochu přezrálá malina no
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 21:10
- Nahlásit
davidkova renata
čauky ! nechodí, ale písej mi rovnou na mejloše i.krejdlova@gmail.com , kdyby něco bylo.... Teď jsem to aktualizovala, mrknu na tu šibanku.
Díky, čáu
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 20:39
- Nahlásit
Video z Šampiona Šampionů- URL
nějaký fotky URL
a nakonec fotka mýho smetáčka
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 22:29
- Nahlásit
grooggy
To vyretušovaný vodítko je nejlepší!
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 23:01
- Nahlásit
Vysoký
no stres ne všichni retušujou vodítka, kazí to fotku
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 19:59
- Nahlásit
grooggy
Já retušuju psa, kazí fotku
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 11:47
- Nahlásit
http://www.inuvnouzi.estranky.cz/
|
moth
|
# Zasláno: 10 Dub 2011 09:34
- Nahlásit
ankaras
ahojky Ivetka, po velmi dlhom case to tu ozilo, tesim sa!!!
Tak hned pochvalim novy re-design inu v nouzi, je to moc pekne
No a velmi pekne ti dakujem za pridanie Choco a Ashi do sekcie "darujem"!!!
Tu je taky dlhsi text o tej celej tragedii:
Hladame laskyplny domov pre dve dievcata Choco a Ashi, zial stale sa nikto vhodny nenasiel pre dievcata, ktore si zasluzia milujuci domov na dochodku, po tragedii, ktoru prezili :ua: Su to skutocne hrdinky a verne dievcata nadovsetko, podla smutnych informacii, ktore som dostala, "strazili" svojho milovaneho panicka, aj den potom ako s nimi uz realne nebol :ua: :ua: :ua: Tak smutne, tak strasne... Zatial sa mi pre ne podarilo najst docasnych opatrovnikov v Londyne, ktori samozrejme podlahli ich fantastickemu charakteru a za kazdu cenu sa snazia najst byvanie vhodne aj pre dievcata, avsak nedari sa im, nadalej drzia palce dievcatam, ze predsalen sa najde niekto, kto by im dokazal poskytnut domov, aky si zasluzia! Dievcata, zial a smutok samozrejme neobisiel, co sa ukazalo aj na ich kondicii, avsak napriek tomu, ze na aktualnom foto, ktore prikladam srsia dobrou naladou, no hladaju ten svoj domov nadalej...
Tato strasne tragicka sprava nas zasiahla vo februari a dodnes tomu nemozem uverit :ua: - majitel Choco a Ashi nahle zomrel! Roman bol mlady a velmi dobry chlapec, bol jednym z najlepsich a najzodpovednejsich majitelov Akit, ktore sa u nas narodili, som mu za vsetko nesmierne vdacna! Romana som vzdy velmi obdivovala, jeho fantasticky pristup a vztah k dievcatam, bol to jedinecny clovek, na ktoreho nikdy nezabudnem! Pred par rokmi sa prestahoval do Anglicka kvoli praci a nemal problem so sebou vziat aj dievcata - Choco a Ashi! Spolu tam zili bez akychkolvek problemov az do toho osudoveho dna. Dievcata su stale v Anglicku, zatial sa o ne docasne staraju priatelia! Choco aj Ashi prezili samozrejme velky sok zo straty majitela, ktory ich tak nekonecne miloval a staral sa o ne s najvacsou laskou a pochopenim. Choco a Ashi su sestry z jedneho vrhu, v januari oslavili deviate narodeniny, obidve su v dobrej kondicii a maju vynikajucou nekonfliktnu povahu, su naucene na prechadzky bez voditka (vzdy som mala zimomriavky, ked sme niekde cestovali vlakom a dievcata aj pri prijazde vlaku cakali na nastupisti bez voditka)! Vdaka Romanovi maju zvladnutu 100% poslusnost, su to dve sladke dievcata, ktore si zasluzia znova milujuci domov! Mili priatelia, ak by ste vedeli o niekom zodpovednom, kto by bol schopny poskytnut tymto dvom dievcatam novy domov plny lasky a pohody, prosim dajte mi vediet... Akokolvek, ak by sa nikto vhodny nenasiel, dievcata budu u nas samozrejme! Velmi pekne vam vopred vsetkym dakujem!!!!
Plemeno: Americka Akita s PP
Pohlavie: fenky (sestry) Ch. Akusaku’s Choco Mexican O’Thoorn a Ashibaya Kuma Mexican O’Thoorn
Vek: 9 rokov
Kontakt: mexicanothoorn@gmail.com, 0903941354
A aktualne foto - Ashi a Choco so svojimi milymi opatrovnikmi v Londynskom parku:
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:54
- Nahlásit
Inu, anatolik
Pokud máte ještě něco kvůli akitám tak to pište sem..v Ešuskovým foru už na vás nebudu reagovat.
Dekuji
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:55
- Nahlásit
Fajka
no tak ptáš se jestli nám ty šitstormy stojí za to a vzhledem k tomu že jsme tu pouze já a číf tak počítám že to je na nás?
jste sami na celým světě? S nikým dál toto fórum nerozebíráte? Neměla jsem dle vyjádření jednoho člověka ze včerejška ten pocit..
ebo snad nebylo? nebo to bylo na anatolika na Arumu?
To bylo naprosto na všechny, kteří by se tady zase chtěli hádat jako vzteklí psi, akorát se urážet a opakovat ty úžasný "rozhovory" na libovolné téma, které již několikrát proběhly.
Takže na kohokoliv, ať už napíše cokoliv.
Fifi
na svy forum akiti?
my máme nějaký fórum? Navíc tohle není o akitách, tohle zase a pouze o egu (ve smyslu ego = já). O akitách to, pokud vím, nebylo nikdy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:57
- Nahlásit
jste sami na celým světě? S nikým dál toto fórum nerozebíráte? Neměla jsem dle vyjádření jednoho člověka ze včerejška ten pocit..
ale tohle je veřejný forum tady si to může číst celá republika....nechápu na co narážíš.
To bylo naprosto na všechny, kteří by se tady zase chtěli hádat jako vzteklí psi, akorát se urážet a opakovat ty úžasný "rozhovory" na libovolné téma, které již několikrát proběhly.
Takže na kohokoliv, ať už napíše cokoliv.
proč mám ten pocit že ty můžeš rýpat komentovat návažet se do všech ale ostatní nesmí ani pípnout k ničemu???
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:10
- Nahlásit
Fajka
ale tohle je veřejný forum tady si to může číst celá republika.
a zjevně se bude dobře bavit. Existence možnosti soukromých zpráv se velice podceňuje..
Nechápeš? Tak si to pročti ještě jednou. Ptáš se, koho myslím a vztahuješ to na sebe a na Čífa. Předpokládám, že zmiňuješ jen lidi z komunity.
proč mám ten pocit že ty můžeš rýpat komentovat návažet se do všech ale ostatní nesmí ani pípnout k ničemu???
to nevím, proč? Nechápu ani polovinu věcí z poslední doby.
Doufala jsem, že to včera probereme z očí do očí. Dopoledne na to bylo času dost. Ale...
PS: Proč sem to flame nehodíš celý? Zas je to vytrhaný z kontextu.
|