| Autor |
Zpráva |
moth
|
# Zasláno: 3 Lis 2010 22:07
- Nahlásit
kto z vas sa chysta na prochazku v sobotu kolem hradu Veveri a brnenské prehrady?
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 22:23
- Nahlásit
moth
Díky moc!!
Mám radost, že to už běhá a že s tím nejsou problémy..
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 16:18
- Nahlásit
Dania
Moc hezký web. Myslíš že by šlo udělat více jazyčný rozhraní?
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 17:07
- Nahlásit
moth
těšíme se na prochajdu
Dania
web hezký-moc
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 19:37
- Nahlásit
grooggy
Moc hezký web. Myslíš že by šlo udělat více jazyčný rozhraní?
Bylo a je to v plánu. Ale nebude to za měsíc. Chvíli bude trvat, než to někdo přeloží, pak než to udělám identicky stejně.
Ale hlavně se musí klub domluvit s překladatelkou..je toho moc.A navíc by to mělo být perfektní angličtinou - znám jen jednoho člověka, kterej to zvládne
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 19:58
- Nahlásit
Dania
jo to by nějakýho pořádnýho překladatele chtělo... Aby to nevypadalo jak u mě na webu... (Sem se pokoušela přeložit posudky, ale asi to smažu, bo to mám určitě blbě...)
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:13
- Nahlásit
moth
I MY SE TĚŠÍME NA PROCHAJDU !
Podle předpovědi počasí bude až +18C ,....což je na listopad ,,mazec"
Procházka povede opravdu KOLEM hradu Veveří
, neb mi dal kastelán včera na vědomí , že nás nakonec dovnitř nepustí (protože díky hezkému počasí předlážďují nějaký kamenný most který uvnitř spojuje jednotlivé nádvoří ...a my bychom se jim tam pletli
Ovšem netřeba věšet hlavu , i z venku je to moc pěkné a celý se dá obejít.
Sraz doporučuju rovnou v tom přístavišti u V.B.... , ale po těch co by netrefili se radši zajedu podívat až k vyhlédnuté hospůdce na náměstí.
Rozhodně se všichni dobrovolníci zahlašte Markétě , aby bylo jasné zda jsme všichni . . . .a že nikomu neutečem
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:56
- Nahlásit
AmAkita
dobry den, dorazil k vam muj e-mail??
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 13:25
- Nahlásit
VŠEM
nový web klubu běží na této adrese:
www.akitaclub.cz
|
moth
|
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:49
- Nahlásit
Dania
novy web je P E R F E K T N YYYY
|
moth
|
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:52
- Nahlásit
...a vsetko najlepsie k NARODENINAAAAM!!!!!
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:59
- Nahlásit
Dania
Novej web super, hezká grafika, přehledný menu, jednoduchost, snadná ovladatelnost, super! Jinak ještě jednou všechno nejlepší k narozkám!
|
moth
|
# Zasláno: 7 Lis 2010 08:37
- Nahlásit
ahojte,
vcerajsia prechadzka okolo Brnenskej priehrady a hradu Veveri bola fantasticka, uz davno som sa tak nezrelaxovala!!!
Rada by som sa touto cestou podakovala za tuto fantasticku myslienku, pozvanie a organizaciu, predovsetkym Markete K. a celkovo American Akita Clubu CZ!!! Moc sa tesime nabuduce!!!
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 13:17 - Změnil/a: Dania
- Nahlásit
vycházka AA
prosím ty, kdo v sobotu fotili, hoďte mi nějaké fotky do mailu, chci to dát na web. Díky moc!!
resp.na webu to už je, jen bych přidala další fotky..
|
moth
|
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:55
- Nahlásit
Dania
ak sa ti paci nejake foto od nas, vezmi si ho z FB alebo z Picassa, tam su uplne vsetky
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 20:01
- Nahlásit
moth
díky Katko, už jsem to udělala, něco málo jsem si "vzala" Díky moc
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 11:13
- Nahlásit
AmAkita
Dobrý den,
vzhledem k tomu, že na můj e-mail ani další zprávy už déle než týden nereagujete, předpokládám, že k Vám k možná ani nedorazily a zkouším tedy kontakt tady .. Ráda bych s Vámi probrala nějaké detaily ohledně připravovaného návrhu na hlasování o rozšíření posuzovatelů DKK a DLK pro klub AA ještě o jednoho veterináře, z Čech. Budu ráda, když se mi ozvete, díky, Markéta
|
gorgona
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 10:39
- Nahlásit
Ahojte,
máme doma 3 ročného psíka Akita Inu, konečne sme sa prepracovali k pomerne neradostnej diagnóze - sezónny alergik. Momentálne sme v štádiu - po preliečení sekundárnych príznakov alergie - vakcinácie. Yuki je alergický na skoro všetko, stromy, trávy, burina, prach. Teraz teda picháme injekcie a snažíme sa získavať všetky dostupné informácie. Chcela som sa informovať, či niekto z vás má nejaké podobné skúsenosti, prípadne či niekto skúsil homeopatiká. Máme ho veľmi radi, je to naše zlatíčko a urobíme čokoľvek, aby sa jeho stav zlepšil.
ďakujem za pozornosť
gorgona
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 11:31
- Nahlásit
gorgona
ahoj, znám pouze jedny lidi, co mají alergickou akitu. Teď nevím, jestli na pyl nebo na seno, ale pokud budeš chtít, tak mi pošli email, zkusím tě na ně odkázat.
Odkud akitu máš?
|
gorgona
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2010 10:31
- Nahlásit
Ahoj Inu,
ďakujem za reakciu. Yukiho máme z chov. stanice Gubricov dvor, Šurany, SK, nemá PP. Od začiatku bol veľmi apatický, nemal žiadne také tie šteniatkovské reakcie, ani neplakal za mamou, ani sa neradoval, to prišlo až neskôr, myslím také to emocionálne oživenie, lebo som s ním bola stále doma, teraz je to živý, veselý pes, má o všetko záujem, miluje ľudí, robí nám radosť. Jediné čo nemá rád sú iní psi, sučky znáša dobre.
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 21:00
- Nahlásit
Jsem slepej, nebo ten pes má tak nehorázně doje*aný lokty??
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 21:08
- Nahlásit
gorgona
Od začiatku bol veľmi apatický, nemal žiadne také tie šteniatkovské reakcie, ani neplakal za mamou, ani sa neradoval, to prišlo až neskôr, myslím také to emocionálne oživenie, lebo som s ním bola stále doma, teraz je to živý, veselý pes, má o všetko záujem, miluje ľudí, robí nám radosť.
Orimu taky trvalo, než začal komunikovat, ale jak jednou akita přilne, tak je to láska na celý život
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 22:19
- Nahlásit
Vysoký
Jsem slepej, nebo ten pes má tak nehorázně doje*aný lokty??
Co tím přesně myslíš? Nebo resp.jak myslíš dojebaný?
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 22:23
- Nahlásit
Dania
No myslím tím ty otlaky na loktech...jako nevím jak u AI, ale u dospělých AA, který vážej ještě víc, jsem si nevšiml že by nějaká měla na loktech takový výrazný otlaky...nebo se mi jen zdá že jsou to otlaky? Právě proto se ptám..
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 23:01
- Nahlásit
Vysoký
No ono to není ani tolik o váze jako o vrozených dispozicích + dalších faktorech. A většinou je sám o sobě otlak malý ( třeba 0,5 cm v průměru nebo ani to ne ), ale vypadá to hůř, protože se srst zbarví tím, jak si to olizují. Otlak je už třeba zhojený, ale srst zůstává červeno-hnědá.
Bohužel, nejde tomu nijak zamezit, někteří psi na to prostě trpí , někdy už od štěněcího věku.
Sice se říká, že je to tím, že psi leží na tvrdým, ale jsem si jistá, že to samo o sobě na vznik otlaku nestačí. A odstranit už vzniklý otlak vyžaduje velké úsilí a někdy se to i tak nedá vyléčit úplně.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 23:05
- Nahlásit
Vysoký
jo jo je to tak jak píše dana... někteří psi na to prostě trpí- většinou teda molosové. S DLK a jinejma nemocema loktů to nemá nic společnýho a ani na výstavách to do určitý míry vůbec nevadí...
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:37
- Nahlásit
tady to zase žije
tak sem aspon šoupnu můj výtvor... teda ještě je potřeba trochu to doladit, ale už je to opoužitelný
tady vepředu to mám ještě nevyřešený...
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:47
- Nahlásit
grooggy
Může jít vyhrnovat silnice
|
Vysoký
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:49
- Nahlásit
grooggy
Nejlepší na první fotce jsou ty Endyho čouhající nohy pod Bobanem
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 20:27
- Nahlásit
no jo To nejsou Endy nohy... jenom se mi doteďka dařilo skrejvat, že je to mimozemšťan
|