Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 17:38
- Nahlásit

Vlasta
Jo retriever je od přírody nenažranej a na co příjde,to skončí v břiše.Kamarádovi čuba žrala malé kamínky,pak jí bylo vždy několik dní blbě a nakonec je vyzvracela.Naštěstí nikdy nebylo třeba operace.
Mě bylo blbě dneska - trpím na migrény a tahle byla obvzvláště chuťovka.No a to jsem si plánovala ,kolik práce udělám a jediné ,co jsem stihla bylo zajet na hřbitov a ostrojit stromeček/ abychom si ho do 26.12. užili/.

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 19:56
- Nahlásit

Tak jsem totálně hotová - dělala jsem celý den perníčky, pak strojkový, no šílený. Asi mi každou chvílí odumře ruka...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:41
- Nahlásit

A já jsem zase byla cvičit - musím ten aport vypilovat.Klid už máme doma nádherný, starší pes žere, malý sedí v předsíni sám( nevidí na mě) a chystám mu jídlo, schválně rachotím s miskou, pak jdu pro něho a až na povel vystřelí, málem upadne v zatáčce u lednice, ale je šikovnej, velmi rychle pochopil, že pokud nebude v klidu čekat nebude žrát. Je to vidět i venku, vydrží v odložení déle.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:45
- Nahlásit

Zuzana TDodržuješ pitný režim? Mě se to stává když nepiju, bolí mě hlava a je mi zle.
Jo a nenažraný je tedy strašně, už máme za sebou sežraný igeliťák s odměnama - prošel druhý den...ale to už jsem strachy volala chovatelce - máme naštěstí ihned odborné veterinární rady.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 08:43
- Nahlásit

Vlasta
JJ,mít veterináře za chovatele je dobrý,co.No já mám štěstí,že mě Martina přibrala taky.Je výhoda,že má pohled obou dvou.
Jinak s tou migrénou je to jistě i o pití - já se musím k pití nutit,ale dělám to,jinak bych nepřežila.Já mám bohužel migrošku od 9 ti let po klíš.encefalitidě a jsem v péči odborné vynikající lékařky z Krče.Už jsme spolu našly prostředky k záchraně,ale někdy se záchvat prostě projeví naplno a musím si ho odtrpět - pravda s těmi medikamenty podstatně kratší dobu než dříve.
Dneska jsem jen na dopoledne v práci a pak se už plně věnuji vánočnímu šílenství - uf.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 09:07
- Nahlásit

Zuzana T
To se tedy máš - já budu šílet i zítra a potom i mezi svátky. Jinak moje chovatelka mi skvěle poradila i při léčbě salmonely, kterou jsem chytila v době, kdy jsem se měla jet poprvé podívat na štěňata. Do 14 dnů od onemocnění jsem díky její radě měla 3 negativní odběry a mohla do práce. Ty 3 negativní bývají problém (kolegyně tady z práce čekala skoro 3 měsíce). A moje praktická doktorka ta jenom koukala a divila se a přitom jsem vůbec nebrala ty její antibiotika a ona si myslela, že mi tak rychle zabrali. Škoda, že mi veterinář nemůže vypsat neschopenku - jinak bych k ní chodila a to by se VZP divila...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 09:15
- Nahlásit

Vlasta
Já také tvrdím svému prima veterináři,že k němu budu chodit na léčení.Nějak se tomu brání,ale o nemocech lidských si vždycky výborně pokecáme.Fuj salmonela - to je má noční můra - ve škol.stravování se to rovná takřka popravě.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 09:33
- Nahlásit

Zuzana T
To jo - já jsem ji chytla na občerstvení při pohřbu - ironie osudu - všichni tam jedli všechno a já jsem pouze odpo přijela vyzvednout manžela a dala jsem si pouze kávu a roládu plněnou krémem. Pak jsme byli nemocní všichni, ale jenom podle mě se poznal zdroj. Roládu pekla švagrové známá doma a pak byla švagrová pěkně naštvaná, prý jsem si to vymyslela....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 09:38
- Nahlásit

A ještě k těm veterinářům - staršího psa mi 3x operovali v Praze na Animal Clinic na Bílé Hoře a tam bych si šla klidně lehnout. V porovnání s naší okresní nemocnicí to tam je značně luxusní, čisťounké a personál je více než příjemný - fakt super. Ostatní pejskaři když to říkám se smějí a říkají: no za ty prachy - ale v dnešní době i za ty prachy někde nejsou pořádné služby a ochotní lidi

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 09:50
- Nahlásit

Vlasta
moje řeč.
Tak já se zatím loučím,zavírám kanclík a jdu přepadnout Interspar - hrůza mě jímá už teď.

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 10:00
- Nahlásit

Zdravím všechny!! Tak jak jdou vánoční přípravy?? Já už jsem celá šílená, teď jsem vyhnala přítele s holkama ven a jdu se vrhnout na prach, převlíkat postele a pod... Už aby to bylo za mnou a mohla se v klidu koukat na pohádky...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 11:53
- Nahlásit

bilksa
Mě jdou ztuha - jsem v práci, šílím, dojedu domů a teprve budu dělat salát, ještě musím k rodičům .. no nestíhám.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:40
- Nahlásit

bilksa
Vlasta
Já má už něco hotové a něco ještě musím zvládnout.V tom blbým Špáru jsem si hodila zádama,když jsem se snažila vyzvednout těžkou tašku z košíku.Bolí to ,jako čert.Vánoce - toť svátky klidu a mírů....

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:47
- Nahlásit

Tak to chápu - loni jsem si týden před Vánoci natrhla sval v zádech - fakt prima Vánoce...

Tak my už máme celkem uklizeno - už jen kuchyň a koupelna se záchodem. Tak asi půjdu zadělat na vánočku, večer nás pak čeká taky salát.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 13:45
- Nahlásit

bilksa
jsi pilná,jako včelka...

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 14:07
- Nahlásit

No ani tak moc ne, ale co by člověk neudělal pro hezké Vánoce...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 14:40
- Nahlásit

Dívali jste se na PF - co jsou tady na diskuzi? Některá jsou moc hezká - nejhezčí se mi zdá ten nova skot retriever ( nebo alespoň tak vypadá) jak dává tu pusu sněhulákovi a u toho ten text - ať vás má v noce roce někdo rád... skvělý nápad je to někde na 3-4 stránce

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 16:48
- Nahlásit

Vlasta
Jo, jo, máš pravdu - taky se mi nejvíc líbí, je fakt roztomilý... Jinak to není Nova scot, ale Velškorgi.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 18:14
- Nahlásit

bilksa
také bych tam poslala naše PF,ale fotky sem vkládat neumím.Už mi to někdo vysvětloval a já to zase zabudla..

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 18:41
- Nahlásit

Já jsem ostuda - PF ještě nemám...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 19:16
- Nahlásit

bilksa
tak docukruj cukroví,odhoď prachovku a hurá k PC

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 20:26
- Nahlásit

bilksaJinak to není Nova scot, ale Velškorgi - normálně jsem se ještě jednou dívala a fakt bych řekla, že je to retriever. Velškorgi jsou ti psi co má anglická královna? Ti se mi moc nelíbí, ale ten na tom sněhulákovi je moc pěkný. Ale je fakt, že se mi nelíbilo více psů - třeba dříve maliňáci - a teď se mi líbí. U mě je to o tom poznat nějakého konkrétního jedince toho plemena a pak mi začne být sympatické celé plemeno. I když GR se mi líbil vždycky

rose
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 22:09
- Nahlásit

ahoj..no já byla už na předchozích diskuzích, ale neva. Díky za uvítání. Jak tak čtu, tak jsem nějak pozadu. Do dneška jsem byla v práci, tak mě vše čeká zítra. ale stresovat se nebudu... na co..jo ten náš při cestě z práce v autobuse vyloudil svačinu od nějaké paní (i když neloudil, jen v pohodě ležel a spal) Zítra povalí psi ven a já si trochu uklidím. Ten náš by potřeboval taky trochu uklidnit a zklidnit,,, blázinek jeden.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 22:13
- Nahlásit

rose
No jo stará diskuze zmizela.Ty máš pejsků více,než jednoho goldíka?

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 23:14
- Nahlásit

Tak jsem teprv teď skončila. Ještě máme dvě vánočky v troubě....

Vlasta
Jo, jo, to jsou oni. Dřív se mi taky nelíbili, ale jednoho znám osobně a teď se mi celkem líbí.

Zuzana T
No já bych se i snažila, ale nemám žádný program, kterým bych to nějak mohla upravit.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 19:14
- Nahlásit

Prosím všechny hodné lidi o pomoc po pátrání po mé labradorce, která je mou pomocnicí neboť jsem prakticky nevidomá. Fenka má výcvik vodícího psa, je velmi přítulné povahy. Ztratila se při venčení v noci z 22.12. Na 23.12. Jmenuje se babetka. V uchu má vytetované číslo 17850. Ztratila se v habartově okres sokolov. Je 4letá, v kohoutku 53cm. Moc prosím o pomoc. Děkuji.
Adresa inzerátu: http://www.sbazar.cz/:-o2155911.html
Inzerce z 23.12.2008, Sokolovsko-habartov (Karlovarský kraj), Použité zboží, Nabídka, dopravu platí Kupující, Hotově při převzetí 100 000 000 Kč
Spevakova88 +420 721 954 231

Tohle jsem našla na bazaru, ale neumím to sem dát jako samostané téma - dám to ještě na labradory....

rose
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 21:10
- Nahlásit

No já mám jednoho retrívra(1 rok) a jedno dědoučka voříška (11 let). A před pár týdny jsme museli už nechat utratit hoodně starého psíka, ale taky voříška, ten měl už 20 let.

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 10:31
- Nahlásit

20 let?? Ty joooo, to slyším prvně, že se pejsek dožil tak vysokého věku...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 10:46 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Pěkné sváteční dopoledne.Nikdo nespolkl kostičků,nikomu nechytl stromeček? Tak to je prima.
rose
Tak to máš tedy dlouhověké voříšky.Já znám jen jednoho stařečka rekordmana - hladkostrstý jezevčík a tomu bylo 18 let.Jinak všichni ten průměr velcí 12-14,malí 13-15let.Je vidět,že měl dědula zdravého ducha.Já momentálně držím palečky mamce naší Cathy - je jí 13 let a zatím je to docela dobré a pak fence mé kámošky ,té je 14 a půl a to už je u feny GR docela rarita.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 17:07
- Nahlásit

Ahojte, před chvílí jsem se vrátila ze cvičáku a dneska jsme zvládli jak aport, tak i stop hvizd - zastavení na dálku na jedno písknutí, pes na točený tak, aby na mě koukal( doufám, že se vyjadřuju správně). Mám radost, dlouho to nešlo a dneska najednou oboje.... sice u toho stop hvizdu někdy sedí a někdy si rovnou lehne - měl by sedět - ale přece jen pokrok. Zítra jdu trénovat vyhledávání dumíků.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání